Jump to content

GiannisKr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GiannisKr

  1. Smartphone από την εταιρεία Boeing (την γνωστή) σχεδιασμένο για καλύτερη ασφάλεια βασισμένο στο Android. Το link της εταιρείας εδώ και σχετικό άρθρο από το Reuters
  2. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Κατά την προσωπική μου άποψή καλό θα ήταν να γίνει και μια αναφορά στο unwired.gr από το οποίο προήλθε η εμπειρία και η ομάδα για να δημιουργηθεί το myphone.gr Πιστεύω ότι στη συνείδηση των παλιών αναγνωστών έχει έτσι καθιερωθεί καλώς ή κακώς :-) Αλήθεια ο MsK πού είναι;
  3. αυτοί οι διαγωνισμοί του myphone.gr έχουν πολύ sexy δώρα!!!
  4. ρε παιδιά στο cosmote whats up reload it εκεί που βάζουμε τους κωδικούς ποιό κομμάτι παίζει; εδώ θα το ακούσετε http://www.whatsup.gr/reloadit/
  5. νομίζω ότι όπως έχει διαμορφωθεί το σχήμα του γραφήματος της δημοσκόπησης μας δείχνει τι θα πάρουμε από τις υποδομές των τηλεπικοινωνιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. οπότε ας το αφήσουμε σαν θέμα! συζητάμε για έκτακτη ανάγκη όταν πρωτοχρονιά καταρρέουν όλα τα δίκτυα.
  6. Δεν χρησιμοποιώ την ερεγοστασιακή κάρτα μνήμης. Πάντως όταν βγάζει το μήνυμα η κάρτα δεν έχει βγει από το slot της και γι αυτό δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα επαφής. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως να πάρω καμιά καινούρια και να δοκιμάσω; Το θέμα είναι αν το πάω στην alpha copy θα μου το καλύψουν στην εγγύηση ή θα μου αρχίσουν τα δεν μπορούν επειδή είναι παραεισαγωγή; Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχουμε show στο Πλαίσιο Κρήτης.
  7. Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Την αναβάθμιση την έκανα γιατι το Ν82 μου βγάζει στο άσχετο μήνυμα να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης και να πατήσω οκ. Δυστυχώς με την αναβάθμιση στην έκδοση 35 το μόνο που άλλαξε είναι να μου βγάζει το μήνυμα στα αγγλικα. Τί φταίει και κάνει από μόνο του eject την κάρτα μνήμης; Με ταλαιπωρεί πολύ αυτό γιατί πρέπει να τη βγάζω και να την ξαναβάζω πολλές φορές τη μέρα.
  8. αν εννοείς αν έχει τυπωμένους ελληνικούς χαρακτήρες η απάντηση είναι όχι, άρα την πάτησα ε; ξέρω ότι υπάρχει μέθοδος εισαγωγής ελληνικών αλλά το θέμα είναι να μην καταργήσω την εγγύηση. Ούτε ένα χρόνο δεν το έχω. Καμιά βοήθεια κανείς για τηλέφωνο στα κεντρικά της Νοκια?
  9. Γεια σας, πήρα το περασμένο καλοκαίρι το Ν82 black από το πλαίσιο. Του κάνω πριν μερικές μέρες αναβάθμιση από έκδοση 31 σε 35 και διαπιστώνω ότι εξαφανίστηκαν τα ελληνικά σε μενου και γραφή. Κοιτάζω στο google και είδα και στην πίσω πλευρά του κινητού το product code είναι 0560979 όπου σύμφωνα με αυτό το Link http://www.nokiausers.net/forum/nokia-n82/22814-n82-models-official-nokia-product-codes-model-numbers-descriptions.html ανήκει σε γερμανικό μοντέλο (κάγκελο εγώ). Θέλω τώρα να ρωτήσω το εξής, αυτό είναι ένδειξη ότι το κινητό είναι παραεισαγωγής; Ρωτάω γιατί μόλις το πήρα από το Πλαίσιο Κρήτης (το είχα παραγγείλει από Internet) πήγα στην Alpha Copy Ηρακλείου στην Εθν.Αντιστάσεως για όσους ξέρουν, και τους λέω θέλω να ελέγξετε το IMEI και να μου πείτε αν το κινητό είναι παραεισαγωγή για να το γυρίσω πίσω ΠΡΙΝ ανοίξω το κουτί. Μου είπαν όχι και ότι υπάρχει στη βάση δεδομένων τους καταχωρημένο. Οπότε και εγώ δεν το γύρισα. Όχι τίποτα άλλο αλλά τα ίδια μου εχει κάνει και το e-shop σε 2 Sony Ericsson και έπρεπε κάθε φορά να παίρνω 10 τηλέφωνα στην Αθήνα για να βρω το δίκιο μου. Έχω 4 ακόμα ερωτήσεις. Υπάρχει επίσημο service της Νοκια στο Ηράκλειο Κρήτης; Αν μου πείτε να κοιτάξω το site της να σας ενημερώσω ότι ήδη το έκανα και ότι δείχνει λίγο προπολεμικά service points. Δίνει κάποια της Alpha Copy αλλά όπως ξέρω με αυτήν έπαψε να συνεργάζεται (ή μήπως όχι; ). Από που μπορεί επιτέλους να πάρει κάποιος κινητό σε αυτή τη χώρα μη παραεισαγωγής για να μην τρέχει μετά για το οτιδήποτε; Για να μπουν τα ελληνικά θα πρέπει να πληρώσω ή υπάρχει και κάποιος δωρεαν τρόπος. Μου είπαν για το NSS πρόγραμμα από Β-freaks, αλλά προτιμώ κάποιον επίσημο τρόπο. Τηλέφωνο με την επίσημη αντιπροσωπεία της Nokia στην Ελλάδα υπάρχει; Βοηθήστε με όσοι ξέρετε και ειδικά όσοι είναι από Κρήτη για το θέμα του service.
  10. Από το defencenet.gr "Η Υπηρεσία Εθνικής Προστασίας των ΗΠΑ, ανέφερε οτι εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.000 ειδικών στον τομέα της δια-δικτυακής ασφάλειας, τα επόμενα 3 χρόνια. Το νέο τμήμα θα προσλάβει τους καλύτερους ειδικούς σε τομείς ασφάλειας, προγραμματισμού, και διαχείρισης για να αντιμετωπίσουν τις δια-δικτυακές επιθέσεις, με στόχο την προστασία των δια-δικτυακών δομών της χώρας. Θα εκτελούν προσομοιώσεις επιθέσεων, θα αναλύουν πιθανά τρωτά σημεία στα δίκτυα, θα συλλέγουν πληροφορίες και θα σχεδιάζουν στρατηγικές χειρισμού διαφόρων καταστάσεων. «Η ασφάλεια σε έναν τόσο πολύπλοκο τομέα απαιτεί την σύμπραξη όλων των συμβαλλομένων, όπως η κυβέρνηση, οι ιδιωτικοί φορείς και επιχειρήσεις αλλά και τα άτομα», δήλωσε η επικεφαλής της Υπηρεσίας, Janet Napolitano. Ο πρόεδρος Ομπάμα, σε ομιλία του ανακύρηξε τον Οκτώβριο, ως μήνα Ενημέρωσης και Εγρήγορσης για την Δια-δικτυακή Ασφάλεια. Είπε οτι: «τέτοιες επιθέσεις και η ικανότητά τους να μολύνουν ολόκληρα δίκτυα, πρέπει να προβληματίσει όλους τους Αμερικανούς. Στην εποχή της πληροφορικής αυτές οι τεχνολογίες που μας ενδυναμώνουν να δημιουργούμε, αυτές ακριβώς ενδυναμώνουν και αυτούς που μόνο καταστρέφουν. Η κυβέρνησή μου είναι αφοσιωμένη στο να χειριστούμε την δια-δικτυακή υποδομή ως εθνικό κεφάλαιο και είναι προτεραιότητά μας η διασφάλιση της αξιοπιστίας και ασφάλειάς του."
×
×
  • Create New...