mariel19 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Δεν σε καλύπτει το διαβατήριο το παλιό. Αν ταξιδέψεις με το Καναδικό (που φυσικά και μπορείς), θα θεωρηθείς εκτός SCHEGEN πολίτης, με ότι συνεπάγεται αυτό ;) apo kapoio link poy exei dothei palaiotera se ayto to topic.. eida oti kai oi ektos Shengen polites ... (stin periptwsi mou egw me to kanadiko ) mporoun na taxidepsoun se EU xwres ... xwris visa.. gia mexri 3 mines... opote ... me kalyptei ki ayto...!! btw thanks gia tin voitheia... giati eixa frikarei gia kapoia lepta...!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Θέλω να ταξιδέψω στις 10/4.Προλαβαίνω να εκδόσω διαβατήριο και ταυτότητα? Θέλει να κλείσω ραντεβού για διαβατήριο? Τα παράβολα απο που τα προμηθεύομαι? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Θέλω να ταξιδέψω στις 10/4.Προλαβαίνω να εκδόσω διαβατήριο και ταυτότητα? Θέλει να κλείσω ραντεβού για διαβατήριο? Τα παράβολα απο που τα προμηθεύομαι?Χμμ... οριακά είναι τα πράγματα, ανάλογα φυσικά και με το τμήμα που θα πας και τον φόρτο που θα έχει. Είναι και το Πάσχα... Από πρόσφατη εμπειρία (από γνωστή μου) έκαναν για διαβατήριο (ταυτότητα δεν γνωρίζω) 5 εργάσιμες. Το πιθανότερο είναι να προλάβεις. Ραντεβού δεν θέλει, αλλά είναι με σειρά προτεραιότητας με χαρτάκια. Όταν πήγε γνωστή μου ήταν τυχερή και δεν υπήρχε ψυχή πριν από αυτή. Τέλος, το παράβολο το παίρνεις από εφορία. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Θα είχα φροντίσει πιο νωρίς για την εκδοσή του αλλά θέλει και νέα ταυτότητα. Νέα ταυτότητα δε μου βγάζουν στην Θεσσ/νίκη γιατί δεν έχω κατι που να πιστοποιεί ότι μένω εδώ μόνιμα οπότε πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο που τελειώνει η πρακτική για να πάω να βγάλω ταυτότητα στην Χαλκιδική.Αλυσίδα είναι ρε γμτ αυτά.Σάββατο βγάζουν ταυτότητες? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Έχω ταυτότητα που εκδόθηκε το 2000 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και όταν κατέθεσα τα χαρτιά για το διαβατήριο είχα δίπλα μου και αρκετούς με ακόμη πιο παλιά. Αρνήθηκαν να σου βγάλουν διαβατήριο λόγω ταυτότητας; Αν απλά κάπου το άκουσες μην το πιστεύεις. Τρέχα! Για ΗΠΑ έχεις βίζα; Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Οχι δεν αρνήθηκαν να μου το βγάλουν απλά κάτι φίλοι μου μου είπαν οτι θέλει νέα κι εγώ το δεσα κόμπο.Ενημερώθηκα απ τον Πολύγυρο ότι όντως δεν θέλει και το Σάββατο θα πάω! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Για να μην ταλαιπωρείστε. Έκανα το ταξίδι Vancouver - Αθήνα, Αθήνα - Vancouver πριν 1 μήνα. Και μιλάω εκ πείρας. Φυσικά έπρεπε να βγάλω καινούργια ταυτότητα και καινούργιο διαβατήριο. Και τα 2 έγιναν μέσα σε 5 μέρες. Πρώτα η ταυτότητα και μετά το διαβατήριο. Το παράβολο για το διαβατήριο το παίρνεις και από περίπτερο αλλά καλύτερα από την εφορία. Γλυτώνεις χρήμα αλλά και χαρτιά. 5 φωτογραφίες για ταυτότητα (που την παίρνεις την ίδια μέρα) και 2 φωτογραφίες για διαβατήριο. Όταν πας για την ταυτότητα παίρνεις και αριθμό για το διαβατήριο ώστε όσο περιμένεις να πάρεις το i.d. τρέχουν τα νούμερα για το διαβατήριο. Αυτό είναι όλο. Αμέσως μετά περιμένεις να σε φωνάξουν για το διαβατήριο, αφού έχεις την καινούργια ταυτότητα. Μη ξεχάσετε να ζητήσετε αριθμό πρωτοκόλου για το διαβατήριο, πριν φύγετε. Χωρίς αυτό θα σας σπάσουν τα νεύρα μέχρι να το πάρετε. Μετά από 4 μέρες το έχετε στα χέρια. Το μόνο σπαστικό είναι, κάτι γιαγιάδες και παπούδες που τρέχουν για διαβατήριο, ενώ θα το χρησιμοποιήσουν το νωρίτερο καλοκαίρι. Α! και κάτι άλλο, ή όλη ιστορία στοιχίζει γύρω στα 90€. Το αστείο στην όλη υπόθεση, μετά από εγκύκλειο που έβγαλε το υπουργείο Δ. Τάξης πριν λίγες μέρες, τα παλιά διαβατήρια ισχύουν μέχρι τη λήξη τους!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εμένα μ ενημέρωσαν απ το γραφειο διαβατηρίων της Χαλκιδικής ότι και με την παλιά μπορώ να βγάλω διαβατήριο και ότι νέα ταυτότητα να πάω να βγάλω το καλοκαίρι. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μη το κάνεις. Το διαβατήριο γράφει και τον αριθμό ταυτότητας. Και αν πέσεις σε κανέναν ηλίθιο θα έχεις τρεχάματα που ταυτότητα και διαβατήριο δεν θα έχουν τους ίδιους αριθμούς (αναφέρομαι πάντα στον αριθμό ταυτότητας). Έτσι και αλλιώς η ταυτότητα βγαίνει μέσα σε 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Βγαίνει όμως το σάββατο? :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 απο οσο θυμαμαι μονο καθημερινες και αυτο πρωι πρωι να μη τους πιασει και η τεμπελια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παίδες, δε ξέρω εάν το έχετε παρατηρήσει αλλά το site http://www.passport.gov.gr έχει ανανεωθεί. Έχει μία σελίδα που είναι λίγο άσχετη όμως... Hellenic Country Signing CA (CSCA) Information Οι πληροφορίες αυτής της σελίδας, διατίθενται στην Αγγλική γλώσσα. This document contains information on the Hellenic CSCA operated by the Hellenic Police. The latest version of this document can always be found on this page. CSCA Public Key Certificate Information The distinguished name of the Hellenic CSCA is: C=GR, O=Hellenic Republic, OU=Hellenic Police, CN=CSCA-HELLAS The CSCA uses two types of key pairs: a main key pair, a number of backup key pairs. The main key pair is used to issue Document Signer certificates. Backup key pairs are only used for disaster-recovery, in the unlikely case that the main key pair becomes unusable. In such an occurrence, the first backup key pair will become the new main key pair, etc. DER encoded certificates for the CSCA public keys can be found through the following links. Further information required to verify the authenticity of the following certificates is also available in authentic printed form upon request. Main Public Key Certificate The current main public key is available as a self-signed certificate via the the following link. This key has the relative distinguished name of SN=1. Main public key: csca_main.cer Main Public Key Certificate SHA-1 thumbprint EC:BC:AD:E3:9B:16:33:89:12:2E:04:66:78:89:E1:56:69:9C:CB:DF Main Public Key Certificate subject key identifier: 6C:C3:12 B9:B6:98:19:60:8D:09:1B:E8:6D:E4:22:EE:2F:C7:3E:CC Backup Public Key Certificates Only the first backup public key will published at any one time. The first backup public key is available as both a self-signed certificate, and as a link certificate, verifiable by the main public key. The first backup public key has the relative distinguished name of SN=2. Self-signed backup public key: csca_backup_ss.cer Link backup public key certificate: csca_backup_lnk.cer First Backup Public Key Subject Key Identifier: Note: This subject key identifier is identical for both the self-signed and the link certificate. 56:F5:8F:63:4E:FA:59:3E:F3:CD:29:86:34:7B:A3:43:6F:56:B7:EF First Backup Public Key Self-Signed Certificate (csca_backup_ss.cer) SHA-1 thumbprint: 71:33:95:B8:35:D7:85:C3:46:46:4A:91:A8:49:7A:52:9B:38:46:28 First Backup Public Key Link Certificate (csca_backup_lnk.cer) SHA-1 thumbprint: 41:36:92:CA:DD:BA:6F:A9:04:B9:3D:14:CF:94:20:FF:F0:DC:3C:79 Contacting the CSCA The official website of the Hellenic CSCA is: http://www.passport.gov.gr Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Παιδία, θα ταξιδεύω με μόνο τη αστ. ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες στην Ισπανία στο ερχόμενο καλοκαίρι? Σε περίπτωση έλεγχου χρειάζεται διαβατήριο? Κανείς από σας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ισπανία? Άμα πάρω τηλ. στο ισπανικό προξενείο και τη αερο. εταιρεία να μου πουν δεν χρειάζεται διαβατήριο αλλά φοβάμαι όταν φτάσω στην Ισπανία αν μου πει ο έλεγχος "διαβατήριο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Παιδία, θα ταξιδεύω με μόνο τη αστ. ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες στην Ισπανία στο ερχόμενο καλοκαίρι? Σε περίπτωση έλεγχου χρειάζεται διαβατήριο? Κανείς από σας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ισπανία? Άμα πάρω τηλ. στο ισπανικό προξενείο και τη αερο. εταιρεία να μου πουν δεν χρειάζεται διαβατήριο αλλά φοβάμαι όταν φτάσω στην Ισπανία αν μου πει ο έλεγχος "διαβατήριο". Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να έχεις το διαβατήριο μαζί σου, αλλά δεν θα στο ζητήσει κανένας από τη στιγμή που έχεις ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Παιδία, θα ταξιδεύω με μόνο τη αστ. ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες στην Ισπανία στο ερχόμενο καλοκαίρι? Σε περίπτωση έλεγχου χρειάζεται διαβατήριο? Δεν θα έχεις κανένα απολύτος πρόβλημα με Ελληνική Ταυτότητα η οποία εμφανίζει τα στοιχεία σου με Λατινικούς χαρακτήρες. Το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες της Ε.Ε. Μην ξεχνάμε, πλέον και στη Βουλγαρία. Αν και κει, μας δεχόντουσαν χωρίς διαβατήριο, ακόμα και πριν μπουν στην Ε.Ε. :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 απο το δεκεμβρη σε δεχονταν μονο με επιδειξη ταυτοτητας.. απο εκει και περα δε ξερω τι εγινε. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 το προβλημα δεν ειναι ΠΩΣ να ταξιδευεις εντος Ε.Ε. με ταυτοτητα που εχει λατινικους χαρακτηρες, αλλά πως ταξιδευεις με την παλια ταυτοτητα... Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 πολυ απλα..αν η ταυτοτητα σου βγηκε πριν απο το 1997 δεν μπορεις να ταξιδεψεις! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 πολυ απλα..αν η ταυτοτητα σου βγηκε πριν απο το 1997 δεν μπορεις να ταξιδεψεις! Kαλα, μην παιρνεις κι ορκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Παιδία, θα ταξιδεύω με μόνο τη αστ. ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες στην Ισπανία στο ερχόμενο καλοκαίρι? Σε περίπτωση έλεγχου χρειάζεται διαβατήριο? Κανείς από σας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ισπανία? Άμα πάρω τηλ. στο ισπανικό προξενείο και τη αερο. εταιρεία να μου πουν δεν χρειάζεται διαβατήριο αλλά φοβάμαι όταν φτάσω στην Ισπανία αν μου πει ο έλεγχος "διαβατήριο". Σιγά μην έχεις πρόβλημα. Εδώ εμένα μου έκαναν έλεγχο και είχα μόνο την ταυτότητα την περασμένη Κυριακή στο Βερολίνο, ενώ πήγαινα στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης κουβαλώντας ένα τεράστιο πανό, και δε μου είπαν τίποτα, λες να σου πουν εσένα οι Ισπανοί; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 για το νησι χρειαζεται διαβατηριο ε;; Ξέρει κανείς αν πράγματι είναι απαραίτητο το διαβατήριο; Έχω κλείσει με easy Θεσσαλονίκη-Λονδίνο-Θεσσαλονίκη με 130Ε και δεν θα ήθελα να δώσω άλλα 80 μόνο και μόνο για το διαβατήριο :O Παλιότερα που είχα ρωτήσει γνωστό μου, είπε ότι δεν χρειάζεται. Έχει κανείς εμπειρία για το τι παίζει τώρα;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δεν είναι απαραίτητο το διαβατήριο.+- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ξέρει κανείς αν πράγματι είναι απαραίτητο το διαβατήριο; Έχω κλείσει με easy Θεσσαλονίκη-Λονδίνο-Θεσσαλονίκη με 130Ε και δεν θα ήθελα να δώσω άλλα 80 μόνο και μόνο για το διαβατήριο :O Παλιότερα που είχα ρωτήσει γνωστό μου, είπε ότι δεν χρειάζεται. Έχει κανείς εμπειρία για το τι παίζει τώρα;; :confused: Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται διαβατήριο εφόσον έχεις από τις νέες ταυτότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται ταυτότητα. Μόλις γύρισα από το Παρίσι όπου πήγα με νέα ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Να κανω εγω τωρα την ιδια ερωτηση για την Πραγα;;; Με διαβατηριο ή ταυτοτητα θα πρέπει να ταξεδέψω;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts