Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να δώσεις 550 ευρώ για μαθήματα αγγλικών :p :lol:

Στο μυαλό μου είσαι; :lol: :p :D

Έτοιμος ήμουν να το γράψω αλλα το έσβησα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο μυαλό μου είσαι; :lol: :p :D

Έτοιμος ήμουν να το γράψω αλλα το έσβησα.

To "μόλις" απέχει περίπου μια ώρα :lol:

πάντως εγώ τις έχω όλες τις season αντιγραμμένες και λέω κάποτε να παρω το πακέτο χωρίς τους ελληνικούς σε γνήσιο... μια τέτοια σειρά αξίζει να δώσουμε 180€...

παιδιά σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του...Εγώ το έχω εδώ δίπλα μου και το χαίρομαι κάθε μέρα...Τα έχω λιώσει τα DVD!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ένα καϊμό τον έχω ρε γμτ... extras τις προκοπής :( λίγο commetary κάτι παραπάνω από μισό DVD, 10 χρόνια σειρά τόσα παρατράγουδα, τόσα gossips, τόσες ίντριγκες κλπ κλπ κλπ γιατί πρέπει να ψάχνω στα Entertainment tonight στους Ο'Brian και στις Όπρες για λίγο backstage action :(

Αυτό φίλε bororo είναι ένα ΠΟΛΥ μεγάλο θέμα... Πολύ πιθανόν η WΒ να κυκλοφορήσει κάποτε (λέω τώρα...δεν έχω κάποια σχετική πληροφορία) ένα DVD αποκλειστικά με extras από Friends...

Η αλήθεια είναι οτι έχει κάποια όμορφα extras όπως το Gagreel (ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!) και τις απόψεις των διαφόρων recurring guests της σειράς (Janice, Jack & Judy Geller, Julie κτλ....), αλλά σίγουρα δεν έχει ΌΣΑ θα έπρεπε να έχει μια ΤΕΤΟΙΑ σειρά... να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να είχε και κομμένες σκηνές, περισσότερα gagreels, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές (αν είναι δυνατόν να μην έχει!!!) και πολλά άλλα

το Gagreel που αναφέρεις είναι κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος του (δεν θυμάμαι αν περιέχεται και όλο) μια εκπομπή του Conan O Brian που έχει και λίγο footage παραπάνω ;) Ειδικά το gag που έπεσε εκει που ο Ross προσπαθούσε να ανεβάσει τον καναπέ στην πολυκατοικία του με την Rachel και τον Chandler μες το που λεει ο Ross PIVOT έχω πέσει κάτω απ τα γέλια, ε στο δεύτερο έχω βάλει τα κλάμματα και απο εκεί και πέρα απλά με πιάνει το κεφάλι μου... οποιος το έχει δει ας με διαψεύσει :p

To "μόλις" απέχει περίπου μια ώρα :lol:

Στο πρώτο μου ποστ ρε συ....:rolleyes:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Ένα καϊμό τον έχω ρε γμτ... extras τις προκοπής :( λίγο commetary κάτι παραπάνω από μισό DVD, 10 χρόνια σειρά τόσα παρατράγουδα, τόσα gossips, τόσες ίντριγκες κλπ κλπ κλπ γιατί πρέπει να ψάχνω στα Entertainment tonight στους Ο'Brian και στις Όπρες για λίγο backstage action

Πόσες φορές το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό! 10 χρόνια μιας τόσο επιτυχημένης και αγαπητής σειράς, θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω! Εχω βαρεθεί να ψάχνω στα download-μέρη μήπως βρω κανένα video που μου έχει ξεφύγει :p

Ειδικά το gag που έπεσε εκει που ο Ross προσπαθούσε να ανεβάσει τον καναπέ στην πολυκατοικία του με την Rachel και τον Chandler μες το που λεει ο Ross PIVOT έχω πέσει κάτω απ τα γέλια, ε στο δεύτερο έχω βάλει τα κλάμματα και απο εκεί και πέρα απλά με πιάνει το κεφάλι μου... οποιος το έχει δει ας με διαψεύσει

Από τα καλύτερα σκηνικά αυτό, κάθε φορά που το βλέπω πέφτω κάτω από το γέλιο :lol: Ακόμα και όταν βλέπω την κανονική σκηνή, νομίζω ότι βλέπω την Jennifer να γελάει κάπου πίσω από τον καναπέ :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Από τα καλύτερα σκηνικά αυτό, κάθε φορά που το βλέπω πέφτω κάτω από το γέλιο :lol: Ακόμα και όταν βλέπω την κανονική σκηνή, νομίζω ότι βλέπω την Jennifer να γελάει κάπου πίσω από τον καναπέ :p

E με τόσο γέλιο που ρίξανε στην σκηνή ποιός την αδικεί αν δεν μπορούσε να ξεκολήσει (και τώρα που το θυμάμαι γελάω :p)

Ένα καϊμό τον έχω ρε γμτ... extras τις προκοπής :( λίγο commetary κάτι παραπάνω από μισό DVD, 10 χρόνια σειρά τόσα παρατράγουδα, τόσα gossips, τόσες ίντριγκες κλπ κλπ κλπ γιατί πρέπει να ψάχνω στα Entertainment tonight στους Ο'Brian και στις Όπρες για λίγο backstage action :(

αν θες κάνε register σε αυτό το site, έχει μερικά videos!;)

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Οταν το εψαχνα στο amazon ειχε περιπου τα ιδια λεφτα... μιλαμε για πανω απο 1 χρονο ετσι ? Ε και τα αγόασα απο ενα βιντεο κλαμπ... :)

Θέλουμε τα φιλαράκια πίσω!!!:rtfm: Δεν θα μπορούσαν να το ξανά βάλουν; :( :worry:

Δεν πήγαινε καλά η σειρά; :cry:

only crossfit...

Από Κυριακή το έβγαλαν. Έτσι και αλλιώς τελειώνει σε μερικά επεισόδια. Θα μπορούσαν να το βάλουν σε επανάληψη, άλλωστε έχει πολλούς fans στην Ελλάδα…
only crossfit...

το πιο πιθανό είναι να τα ξαναβάλουνε! Ηρεμήστε!

Τα αφήσανε μόνο Σάββατο αλλά είναι δύο εβδομάδες που το έχουν κάνει. Τσκ τσκ περίμενα περισσότερα από σας :D

Έχουν βάλει ένα σωρό απαράδεκτες σαχλές σειρές από τις οποίες δε νομίζω να πιάσει καμία.

KCB

το πιο πιθανό είναι να τα ξαναβάλουνε! Ηρεμήστε!
Από το στόμα σου και στου θεού τ’αυτί! :p Πάντως το σημερινό επεισόδιο είχε πολύ γέλιο! :p
only crossfit...

Από Κυριακή το έβγαλαν. Έτσι και αλλιώς τελειώνει σε μερικά επεισόδια. Θα μπορούσαν να το βάλουν σε επανάληψη, άλλωστε έχει πολλούς fans στην Ελλάδα…

παιζουν αν καρο αλλεσ μ@λ@κιΕc και δε βαζουν τα καλα που εχουν στα χερια τους...

τι μπουφοι θεε μου?

και τωρα τι καλο θα βλεπουμε τις κυριακες???

Πιστεύω ότι η ελληνική τηλεόραση ποτέ δε θα εκμεταλευτεί σωστά τις ξένες παραγωγές. Ο μόνος τρόπος να απολαύσει κανείς μια ξένη σειρά είναι να τη νοικιάσει σε dvd ή να την αγοράσει σε dvd.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• 2 weeks later...

Τα "Φιλαράκια" επιστρέφουν; Δεν αποκλείεται. Τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστήριξε η Τζένιφερ Ανιστον σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτικό κανάλι.

"Μου λείπει ο ρόλος της Ρέιτσελ. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ένα επεισόδιο με αφορμή την γιορτή των Ευχαριστιών", δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, δίνοντας αφορμή για φήμες επανασύνδεσης των ηρώων για ένα έκτακτο επεισόδιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που σταμάτησε η σειρά, που κυκλοφορούν φήμες για επιστροφή της στις οθόνες. Πριν από μερικούς μήνες, τα αμερικάνικα ΜΜΕ ανέφεραν πως έγινε μυστική συνάντηση των ηθοποιών και επήλθε συμφωνία για τέσσερα έκτακτα επεισόδια. Μετά από λίγο καιρό ήρθε η σχετική διάψευση.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά σταμάτησε τον Μάιο του 2004 μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση και απίστευτα ρεκόρ τηλεθέασης, με αποκορύφωμα φυσικά το τελευταίο επεισόδιο.

Πηγή: http://www.contra.gr

Ναι το διάβασα (μαζί με το άλλο νέο, πως δηλαδή η Aniston τα εχει πάρει χοντρά με τον Pitt επειδή έδωσε ένα ρόλο που είχε ελπίδες πως θα της έδινε το όσκαρ και που εκείνη είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα από τους δικαιούχους, στην Jolie) αλλά νομίζω πως είναι περισσότερο wishful thinking της Aniston παρά κάποια "ουσιαστική φήμη".Άλλωστε,μια πιθανή Friends reunion πάντα φέρνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στους πρωταγωνιστές. Βέβαια η Marta Kauffman είχε δηλώσει κάποτε ξεκάθαρα "Δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει επανένωση των Friends...ποτέ" και με την αποτυχημένη προσπάθεια του Joey αλλά και τις νέες σειρές των Perry και Cox δεν είμαι σίγουρος πως στέκει μια τέτοια πιθανότητα...

Μακάρι να διαψευστώ!

Τα "Φιλαράκια" επιστρέφουν; Δεν αποκλείεται. Τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστήριξε η Τζένιφερ Ανιστον σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτικό κανάλι.

"Μου λείπει ο ρόλος της Ρέιτσελ. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ένα επεισόδιο με αφορμή την γιορτή των Ευχαριστιών", δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, δίνοντας αφορμή για φήμες επανασύνδεσης των ηρώων για ένα έκτακτο επεισόδιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που σταμάτησε η σειρά, που κυκλοφορούν φήμες για επιστροφή της στις οθόνες. Πριν από μερικούς μήνες, τα αμερικάνικα ΜΜΕ ανέφεραν πως έγινε μυστική συνάντηση των ηθοποιών και επήλθε συμφωνία για τέσσερα έκτακτα επεισόδια. Μετά από λίγο καιρό ήρθε η σχετική διάψευση.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά σταμάτησε τον Μάιο του 2004 μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση και απίστευτα ρεκόρ τηλεθέασης, με αποκορύφωμα φυσικά το τελευταίο επεισόδιο.

Πηγή: http://www.contra.gr

παιδιά μακάρι να γυριστούν και άλλα επεισόδια, η σείρά ήταν απλά υπέροχη!! βέβαια μέσα από τις επαναλήψεις δεν ξεχνιέται, αλλά τι να τις κάνεις... πάντως μακάρι!!

•*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*•

Ναι το διάβασα αλλά νομίζω πως είναι περισσότερο wishful thinking της Aniston παρά κάποια "ουσιαστική φήμη".Άλλωστε,μια πιθανή Friends reunion πάντα φέρνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στους πρωταγωνιστές.

Tο contra.gr μάλλον δεν θεωρείται σοβαρή πηγή σε τέτοια θέματα...

Πάντως η Άνιστον είναι η μόνη της παρέας που η καριέρα της πάει καλά μετά το τέλος της σειράς οπότε δε νομίζω ότι έχει λόγους να wishfully think.

-Candygram.

Tο contra.gr μάλλον δεν θεωρείται σοβαρή πηγή σε τέτοια θέματα...

Πάντως η Άνιστον είναι η μόνη της παρέας που η καριέρα της πάει καλά μετά το τέλος της σειράς οπότε δε νομίζω ότι έχει λόγους να wishfully think.

και πιστεύεις πως θα την χάλάγε 1 εκ δολάρια ακόμα και λίγη παραπάνω προβολή; ;)