isolde Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 :D (Γιατί αγχώνεστε για τα εκτός θέματος,για τη σειρά μιλάμε!) Εμένα μου αρέσει πολύ όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα κατ'αυτόν και οι άλλοι τον δουλεύουν με σοβαρό ύφος. Π.χ. όταν ο Joey έχει πρόβλημα με την κοπέλα που τον χτυπάει για πλάκα (The One With The Girl Who Hits Joey) Joey: She's hurting me. Monica: I know what you need. You need a bodyguard. Hey Ross, what's Ben doing after preschool? Η οταν ο Ross βγαίνει με την Elizabeth και του κάνουν συνέχεια πλάκα για την διαφορά ηλικίας : Ross: I just found out Elizabeth's dad wants to meet me. Chandler: Wait, hold the phone. You're not Elizabeth's dad? :lol: ΧΑΧΑΧΑ Nelly!! Πάνω που πήγαινα να κοιμηθώ!!! Ή με τον Τζόυ με τις οντισιόν του όλη την ώρα (by the way, η Εστέλ έχει τρελό γέλιο) Joey: Guess who got the part! Chandler: I would love to say you, but it seems like such an easy answer Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Απο το "The one with the tea leaves" Phoebe:Hmm...i see a ladder...Which can mean either a promotion or a violent death.. Monica:But i'm the head chef...i CAN'T get promoted.. Phoebe:Ok..so who's next..? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Chandler - Ross sure is a great guy. You know, I've always felt that how a young man turns out is a reflection on his father. Jack geller -I always thought that too. Tell, me, what does your father do? Chandler -He's a head-liner of a gay burlesque show. :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 @ Desert, αυτό που έγραψες είναι από τα αγαπημένα μου επεισόδια, The One Where Ross Got High :) Άλλο Chandler: Ahh, Gepeto, $5,000 dollars? Are you insane? Joey: Hey, the ad alone cost 300 bucks! Chandler: All right look, I’m changing it to 50 bucks, or your best offer. Joey: What kind of profit is that?! And you call yourself an accountant. Chandler: Nooo. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 @ Desert, αυτό που έγραψες είναι από τα αγαπημένα μου επεισόδια, The One Where Ross Got High :) Χαίρομαι γιατί το ίδιο ισχύει και για μένα.... Αλήθεια αν έλεγα να βάλεις σε σειρά (ξεκινώντας από την καλύτερη και τελειώνοντας με την λιγότερο καλή -γιατί είναι λάθος να λέμε "κακή" για τα Φιλαράκια) season ποια θα ήταν η σειρά;;; Εμένα θα ήταν η εξής... 1η-Γιατί εκεί ξεκίνησαν όλα... 5η-Γιατι και μόνο τα επεισόδια The One Where Everyone Finds Out,The One With Ross' New Apartment...είναι αρκετά για να την βάλω σε αυτή τη θέση... 6η-Για τα αστεία (και φυσικά για το συγκλονιστικό φινάλε που και emmy κέρδισε και το αντέγραψαν πολλές σειρές κακέκτυπα στην Ελλάδα -λέγε με Παπακαλιάτη!) 4η-Για το γάμο του Ρός και την Phoebe έγκυο (θα σκότωνα να την έβλεπε και λίγο ακόμα παραπάνω έγκυο!) 9η-Αν εξαιρέσουμε το ειδύλλιο Rachel-Joey:mad: 7η- Για την ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ προετοιμασία του γάμου και τα μοναδικά (και συγκινητικά επίσης) δύο τελευταία επεισόδια... 10η-Γιατί θυμάμαι την λαχτάρα του να δω τα επεισόδια γνωρίζοντας πως θα είναι και τα τελευταία 2η-Για το μοναδικο The One With The Prom Video, ένα επεισόδιο που κρύβει μέσα του όλη την φιλοσοφία μια σειράς (θυμάστε το καταπληκτικό "See,it's her lobster" της Φοίβης 8η-και παλι putting Rachel & Joey's affair aside...:p 3η-για μερικά πολύ καλά επεισόδια... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Χμμ..Συμφωνούμε σε αρκετά, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε σειρά, γιατί υπήρχαν κύκλοι που δεν μου άρεσαν πολύ αλλά είχαν μερικά πολύ αστεία επεισόδια. Παρεμπιπτόντως, το The One Where Everyone Finds Out μπορεί να είναι και το αγαπημένο μου (θυμάσαι πώς χορεύει η Phoebe??:lol: ) Οι 6 πρώτες μου άρεσαν εξίσου, δε νομίζω δηλαδή να υπάρχει επεισόδιο που δεν μου αρέσει (θα φάω βρίσιμο, αλλά το μόνο που βαριέμαι λίγο είναι ο αδερφός της Phoebe) Από την έβδομη και μετά άρχισε κάπως να μη μου αρέσει τόσο. Οι χειρότερές μου είναι μάλλον η 8η και η 9η, καθώς και τα 2-3 πρώτα της 10ης. Γενικώς σιχαινόμουν το romance Joey&Rachel Overall Highlights: The One With the Fake Monica ("Joe...Joe...Joe...Stalin?") The One with The Baby on The Bus ("What kind of scary ass clowns came to to your birthday?") The One With All The Jealousy The One With Noone's Ready (ασύλληπτο επεισόδιο) The One With The Embryos The One Where Everyone Finds Out The One Where Ross Got High The One With The Holiday Armadillo The One Where Rachel Has a Baby Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Οι 6 πρώτες μου άρεσαν εξίσου, δε νομίζω δηλαδή να υπάρχει επεισόδιο που δεν μου αρέσει (θα φάω βρίσιμο, αλλά το μόνο που βαριέμαι λίγο είναι ο αδερφός της Phoebe) Από την έβδομη και μετά άρχισε κάπως να μη μου αρέσει τόσο. Οι χειρότερές μου είναι μάλλον η 8η και η 9η, καθώς και τα 2-3 πρώτα της 10ης. Γενικώς σιχαινόμουν το romance Joey&Rachel Aν δεν κάνω λάθος τα The One Where Everyone Finds Out, The One With The Prom Video και το Τhe Last One είναι τα πιο αγαπημένα των fans γενικότερα! Αν και έχω κάποιες ενστάσεις για το finale... Βέβαια ό,τι και να ζητούσα και οτι και να έβλεπα λίγο θα ήταν.... ναι αλήθεια είναι πως από 7η σεζόν και μετά υπάρχουν μεν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ επεισόδια αλλά όχι τόσα και όχι τοσο φρέσκα όσα υπάρχουν στις προηγούμενες σεζόν...Αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ οι...τελευταίες σεζόν κυρίως γιατί νοιώθω πως και οι χαρακτήρες πλέον έχουν ξεδιπλωθει πλήρως (τρελαίνομαι σε μια σειρά να ακούω μια ατάκα από κάποιο ήρωα και να σκέφτομαι π.χ."κλασσικός Chandler" ή "κλασσική Μόνικα") και επίσης νοιώθω και πιο...δεμένος πια με τους χαρακτήρες... Μπορει μεν πέρα από κάποια ΧΟΝΤΡΑ πράγματα (π.χ. την εγκυμοσύνη της Ρέιτσελ!) τα πράγματα να ήταν κάπως...προβλέψιμα...αλλά αυτή η προβλεψιμότητα για μένα ήταν...πως να το περιγράψω...αυτό που με έκανε να κολλάω περισσότερο... Έχω βαρεθεί τις συνεχείς αλλαγές στα σίριαλ που αγαπάω...θέλω να ξέρω πως, ναι ο Chandler θα είναι πάντα ειρωνικός,η Μonica πάντα μανιακή με το καθάρισμα,ο Joey πάντα αγαθούλης,η Rachel και ο Ross πάντα ερωτευεμένοι και μονίμως παρεξηγημένοι και η Phoebe πάντα ένα τρελό free-spirited και hippy κορίτσι των 00s...:p :p Αν και τα έχω γράψει ίσως...κάπως δυσνόητα,ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ... Άλλωστε δεν είναι τυχαίο (δεν ξέρω αν το έχω ξανα αναφέρει στο forum) πως μετά τις 11/9 και το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το Friends ανακηρύχτηκα η σημαντικότερη comforting εκπομπή στην Αμερική... Αυτό νομίζω τα λέει όλα...;) ;) Με έπιασε το μπούρου μπούρου πάλι... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 (τρελαίνομαι σε μια σειρά να ακούω μια ατάκα από κάποιο ήρωα και να σκέφτομαι π.χ."κλασσικός Chandler" ή "κλασσική Μόνικα") και επίσης νοιώθω και πιο...δεμένος πια με τους χαρακτήρες... Περίπου αυτό εννοούσα κι εγώ με κάτι που έγραψα χθες, ότι μ'αρέσουν τα αστεία που επαναλαμβάνονται γιατί είναι χαρακτηριστικά . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο (δεν ξέρω αν το έχω ξανα αναφέρει στο forum) πως μετά τις 11/9 και το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το Friends ανακηρύχτηκα η σημαντικότερη comforting εκπομπή στην Αμερική... Αυτό νομίζω τα λέει όλα...;) ;) :) Είναι όντως πολύ comforting γενικώς. Εγώ τα βλέπω κυρίως όταν είμαι στεναχωρημένη ή έχω άγχος. Από την άλλη μεριά είχα διαβάσει ότι στην Αμερική είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε κάποιους, που ακριβώς επειδή είχαν ταυτιστεί πολύ με τους χαρακτήρες, μελαγχολούσαν επειδή στην πραγματικότητα οι δικές τους παρέες δεν ήταν έτσι:blink: Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Από την άλλη μεριά είχα διαβάσει ότι στην Αμερική είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε κάποιους, που ακριβώς επειδή είχαν ταυτιστεί πολύ με τους χαρακτήρες, μελαγχολούσαν επειδή στην πραγματικότητα οι δικές τους παρέες δεν ήταν έτσι:blink: Δεν μπορώ να πω οτι δεν έχω μπει και εγώ κάποτε στην διαδικασία του να σκεφτώ πως θα κάνω την παρέα μου να μοιάζει πιο πολύ με αυτή των Friends, το παραδέχομαι...:O :O! Και ακόμα θα ήθελα πολύ να είμαι κάποτε σε αυτή τη φάση με τους φίλους μου (ξέρεις να μένουμε μια πόρτα μακριά και να πηγαινοερχόμαστε συνεχώς!) Αλλά ΞΕΡΩ πως κάτι τέτοιο είναι και λίγο ουτοπικό,οπότε...:happy: Αλλά όχι να πάθω και κατάθλιψη που δεν είναι έτσι οι φίλοι μου...:lol: :lol:! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Καλά, για την Αμερική ακούς πολλά τέτοια γενικώς. Πάντως ξέρω κι αρκετούς που δεν τους αρέσει καθόλου η σειρά. Αυτό μου κάνει αρκετά μεγάλη εντύπωση. Δεν λέω να είσαι τόσο φανάτικ όπως εμείς :) , αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί δεν τη βρίσκουν αστεία.:confused: Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Καλά, για την Αμερική ακούς πολλά τέτοια γενικώς. Πάντως ξέρω κι αρκετούς που δεν τους αρέσει καθόλου η σειρά. Αυτό μου κάνει αρκετά μεγάλη εντύπωση. Δεν λέω να είσαι τόσο φανάτικ όπως εμείς :) , αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί δεν τη βρίσκουν αστεία.:confused: Isolde, ένα θα σου πω...σε έναν κόσμο που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν το 7th Heaven σειρά που αξίζει να υπάρχει για 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (που ευτυχώς τελειώνουν φέτος και θα την στείλουν στον...παράδεισο!) Ο Λ Α είναι πιθανά... :lol: :lol: :p :p :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Isolde, ένα θα σου πω...σε έναν κόσμο που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν το 7th Heaven σειρά που αξίζει να υπάρχει για 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (που ευτυχώς τελειώνουν φέτος και θα την στείλουν στον...παράδεισο!) Ο Λ Α είναι πιθανά... :lol: :lol: :p :p :lol: :lol: :lol: Ουφ, όντως έχεις δίκιο. Ή ακόμα χειρότερα, κάποιοι την απορρίπτουν χωρίς να έχουν δει πάνω από μισό επεισόδιο, απλώς επειδή τη θεωρούν χαζοαμερικανιά. Δεν λέω πως είναι ό,τι πιο μη-αμερικανιά υπάρχει (αντιθέτως) αλλά πιστεύω πως το χιούμορ είναι πραγματικά καλό και έξυπνο. Στην Αμερική πάντως υπάρχει μία μίνι-διαμάχη(?) μεταξύ φαν των Friends και Seinfeld. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 4 φορές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο από τότε που τελείωσε συν βέβαια στην τηλεοράση και όσο παιζόταν!!! Πλέον ξέρουμε απ' έξω τους διαλόγους! Καλά είμαστε.. Όσο για το Seinfield το έχω ακούσει και γω isolde. Δεν ξέρω αν το έχεις δει.. Είναι κι αυτό sitcom αλλά μεδιαφορετικού τύπο χιούμορ.. Εμένα δε με συγκίνησε βέβαια.. ....Ding dong.. the pchycho is gone!!!.... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 . Όσο για το Seinfield το έχω ακούσει και γω isolde. Δεν ξέρω αν το έχεις δει.. Είναι κι αυτό sitcom αλλά μεδιαφορετικού τύπο χιούμορ.. Εμένα δε με συγκίνησε βέβαια.. ... Το έβλεπα παλιότερα (πριν από 10 χρόνια περίπου και όχι στην Ελλάδα), και θυμάμαι ότι το έβρισκα πολύ αστείο. Υποτίθεται ότι (έτσι λένε οι fans του δηλαδή) ότι τα Friends έχουν κλέψει πολλά αστεία από κει. Το ξαναείδα πριν από λίγο καιρό στο ΜακεδονίαTV, που το είχε για κανά μήνα (και φυσικά διέκοπτε 3 φορές το κάθε επεισόδιο για να δείξει ιπποδρομίες) και ομολογώ ότι δεν μου φάνηκε πλέον τόσο καλό όσο όταν το είχα δει μικρότερη. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ οι...τελευταίες σεζόν κυρίως γιατί νοιώθω πως και οι χαρακτήρες πλέον έχουν ξεδιπλωθει πλήρως (τρελαίνομαι σε μια σειρά να ακούω μια ατάκα από κάποιο ήρωα και να σκέφτομαι π.χ."κλασσικός Chandler" ή "κλασσική Μόνικα") και επίσης νοιώθω και πιο...δεμένος πια με τους χαρακτήρες... [...] Έχω βαρεθεί τις συνεχείς αλλαγές στα σίριαλ που αγαπάω...θέλω να ξέρω πως, ναι ο Chandler θα είναι πάντα ειρωνικός,η Μonica πάντα μανιακή με το καθάρισμα,ο Joey πάντα αγαθούλης,η Rachel και ο Ross πάντα ερωτευεμένοι και μονίμως παρεξηγημένοι και η Phoebe πάντα ένα τρελό free-spirited και hippy κορίτσι των 00s... Πολύ ωραίο το μήνυμά σου αυτό! Αντέγραψα 2 σημεία στα οποία είμαι απόλυτα σύμφωνη :happy: Στην αρχή,όταν είχα δει δηλαδή όλα τα επεισόδια μόνο 2-3 φορές το καθένα:p υπήρχαν κάποια πράγματα που ίσως δε μου άρεσαν στο σενάριο ή κάποιοι χαρακτήρες-π.χ. ο ετεροθαλής αδερφός της Phoebe όπως είπε και η isolde,αλλά με το over and over που τα έχω δει πια,ελάχιστα είναι τα πράγματα που δε μου αρέσουν. Τους 6 βασικούς ήρωες,φτάνεις σε ένα σημείο να τους θεωρείς «δικούς σου ανθρώπους» και να σου αρέσουν οι παραξενιές τους,τους έχεις αγαπήσει για αυτές. Τρελαίνομαι π.χ. ακούω το Ross να λέει στη διάρκεια των χρόνων : WE WERE ON A BREAK (ακόμα και στην emma: So no matter what Mommy says, we really were on a break!) ή τη Monica : I know! Είναι όντως πολύ comforting γενικώς. Εγώ τα βλέπω κυρίως όταν είμαι στεναχωρημένη ή έχω άγχος. Από την άλλη μεριά είχα διαβάσει ότι στην Αμερική είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε κάποιους, που ακριβώς επειδή είχαν ταυτιστεί πολύ με τους χαρακτήρες, μελαγχολούσαν επειδή στην πραγματικότητα οι δικές τους παρέες δεν ήταν έτσι Εγώ τα βλέπω πάντα για να ηρεμήσω,χαλαρώσω,κοιμηθώ whatever :happy: Πάντως ισχύει αυτό με τη μελαγχολία!Σίγουρα θα μπεις στη διαδικασία να «ζηλέψεις» το πόσο τυχεροί είναι.Το πόσο είναι ανάλογα με τα βιώματα του καθένα! Ακριβώς αυτό είχε αναφέρει και ο Παπακαλιάτης στην τελευταία του σειρά:p : Ο ένας ήρωας που δεν έχει πολλούς φίλους,θα ήθελε να είχε μια τέτοια παρέα. Βέβαια δεν είναι ακριβώς παρέα αφού 4/6 είναι ζευγάρια μεταξύ τους :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Όταν η δημοφιλέστατη σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) σταμάτησε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια να μεταδίδεται από την αμερικανική τηλεόραση μαζί της σταμάτησαν τις εμφανίσεις τους και οι διάσημοι πρωταγωνιστές της, μια απ' αυτούς είναι και η Courteney Cox-Arquette που την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά ως Μόνικα Γκέλερ. Φέτος λοιπόν, μετά από δύο περίπου χρόνια αποχής από την μικρή οθόνη (μέσα σε αυτό το διάστημα έχει γίνει και μητέρα για πρώτη φορά) επιστρέφει σε μια νέα σειρά του FOX το “Dirt” μια δραματική σειρά όπου θα υποδυθεί την Lucy Spiller μια δημοσιογράφο μιας μικρής εφημερίδας. Λεπτομέρειες για την ημερομηνία μετάδοσης του πιλότου δεν έχουμε αλλά λέγεται ότι θα είναι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Ο αντιπρόεδρος του καναλιού Nick Grad δήλωσε, “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Courteney αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό με την νέα μας σειράς Dirt”. Επίσης η Courteney μαζί με τον σύζυγό της David Arquette εμφανίζονται ως executive producers της σειράς Source: http://www.greektvsubs.gr Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Όταν η δημοφιλέστατη σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) σταμάτησε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια να μεταδίδεται από την αμερικανική τηλεόραση μαζί της σταμάτησαν τις εμφανίσεις τους και οι διάσημοι πρωταγωνιστές της Επειδή δεν παρακολουθώ συχνά το thread, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η Lisa Kudrow πρωταγωνίστησε στο The Comeback (mockumentary comedy το χαρακτήρισαν), μια σειρά του HBO, η οποία δυστυχώς ακυρώθηκε μετά το τέλος της πρώτης σεζόν. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει δει τη σειρά (κατεβάζοντας την από τα γνωστά μέσα :X , γιατί δεν το θεωρώ πολύ πιθανό να έρθει ποτέ στην Ελλάδα - εδώ το Friends το αντιμετώπιζαν σαν μια ακόμη αμερικάνικη σειρά :mad: ), πάντως αν κάποιος το έχει δει αν μπορεί να γράψει καμία κριτική. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Το έβλεπα παλιότερα (πριν από 10 χρόνια περίπου και όχι στην Ελλάδα), και θυμάμαι ότι το έβρισκα πολύ αστείο. Υποτίθεται ότι (έτσι λένε οι fans του δηλαδή) ότι τα Friends έχουν κλέψει πολλά αστεία από κει. Το ξαναείδα πριν από λίγο καιρό στο ΜακεδονίαTV, που το είχε για κανά μήνα (και φυσικά διέκοπτε 3 φορές το κάθε επεισόδιο για να δείξει ιπποδρομίες) και ομολογώ ότι δεν μου φάνηκε πλέον τόσο καλό όσο όταν το είχα δει μικρότερη. Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και τα δύο, δε νομίζω ότι υπάρχει ασυμβατότητα στο χιούμορ τους ή στο κοινό που απευθύνονται. Αν πρέπει να διαλέξω προτιμώ το Seinfeld γιατι είναι πιο πρωτότυπο και λιγότερο σαπουνοπερέ (sic). Και αρκετά πιο τολμηρό (όποιος έχει δει το The Contest ξέρει...) Aστεία όπως αυτά με την ηλιθιότητα του Joey δεν χωρούν στο Seinfeld (ο αντίστοιχος χαρακτήρας -Kramer- βγάζει πιο έξυπνο χιούμορ). Επίσης είχε λιγότερες επαναλήψεις αστείων από το Friends. Επειδή όμως αυτές οι συγκρίσεις είναι τελείως ανούσιες δε νιώθω καμια ανάγκη να επιλέξω. Συγχωρήστε μου το off-topic. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και τα δύο, δε νομίζω ότι υπάρχει ασυμβατότητα στο χιούμορ τους ή στο κοινό που απευθύνονται. Αν πρέπει να διαλέξω προτιμώ το Seinfeld γιατι είναι πιο πρωτότυπο και λιγότερο σαπουνοπερέ (sic). Και αρκετά πιο τολμηρό (όποιος έχει δει το The Contest ξέρει...) Aστεία όπως αυτά με την ηλιθιότητα του Joey δεν χωρούν στο Seinfeld (ο αντίστοιχος χαρακτήρας -Kramer- βγάζει πιο έξυπνο χιούμορ). Επίσης είχε λιγότερες επαναλήψεις αστείων από το Friends. Επειδή όμως αυτές οι συγκρίσεις είναι τελείως ανούσιες δε νιώθω καμια ανάγκη να επιλέξω. Συγχωρήστε μου το off-topic. Παρόλο που (όπως είπα) έχω χρόνια να το παρακολουθήσω, καταλαβαίνω τι εννοείς και έχεις δίκιο. Είχε εξίσου έξυπνο χιούμορ, χωρίς όμως να αναλώνεται σε love affairs που κρατούσαν 10 χρόνια (όπως σε σαπουνόπερα, όπως είπες κι εσύ). Από την άλλη, καταλαβαίνω πώς μπορεί το Friends να έχει μεγαλύτερη απήχηση, ειδικά σε πιο μικρές ηλικίες (βέβαια και το Seinfeld είχε τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Και το χω ξαναγράψει στο φόρουμ, δεν ξέρω γιατί εδώ δεν προβλήθηκε ποτέ σοβαρά). Αλλά πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω ποιος μπαίνει στον κόπο να βριστεί για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη:rolleyes: (οφφ-τόπικ κι εγώ λιγάκι?:O ) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και τα δύο, δε νομίζω ότι υπάρχει ασυμβατότητα στο χιούμορ τους ή στο κοινό που απευθύνονται. Αν πρέπει να διαλέξω προτιμώ το Seinfeld γιατι είναι πιο πρωτότυπο και λιγότερο σαπουνοπερέ (sic). Και αρκετά πιο τολμηρό (όποιος έχει δει το The Contest ξέρει...) Aστεία όπως αυτά με την ηλιθιότητα του Joey δεν χωρούν στο Seinfeld (ο αντίστοιχος χαρακτήρας -Kramer- βγάζει πιο έξυπνο χιούμορ). Επίσης είχε λιγότερες επαναλήψεις αστείων από το Friends. Επειδή όμως αυτές οι συγκρίσεις είναι τελείως ανούσιες δε νιώθω καμια ανάγκη να επιλέξω. Συγχωρήστε μου το off-topic. Δεν έχω δει ποτέ το Seinfeld...αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου στο οτι το Friends είναι "σαπουνοπερέ"...Αν εξαιρέσουμε το ειδύλλιο Rahcel-Rοss δεν νομίζω πως υπήρχε έστω και ΕΝΑ ακόμα στοιχέιο σαπουνόπερας... Εξάλλου εξ ορισμού είναι αδύνατον κατι τέτοιο...Οι σαπουνόπερες είναι καθημερινές και βασίζουν την εξέλιξη (λέμε τώρα!) των χαρακτήρων τους σε αυτό...Δεν μπορέι να γίνει αυτό σε 200+ επεισόδια! Αυτό γίνεται μόνο στα 1000+ επεισόδια... Όσο για τα αστεία με τον Joey είναι ένα θέμα που οι σεναριογράφοι (λανθασμένα κατα τη γνώμη μου!) τραβήξανε κυριολεκτικά από τα μαλλιά... Γι'αυτό άλλωστε και δεν τράβηξε το Joey και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να κοπεί...γιατί η επαναλαμβανόμενη βλακεία (διότι περι βλακείας πρόκειται, αν και είχε ξεκινήσει στην πρώτη σεζόν ως...απλά αγαθούλης!) δεν τραβάει... Και καλά όταν ήταν η χαρούμενη και αστεία νότα σε μια παρέα 6 ατόμων... αλλά όταν είναι μόνος του;; Anyway, υπάρχει άλλος thread για το Joey δεν θέλω να βγω πιο πολύ off topic... Επειδή δεν παρακολουθώ συχνά το thread, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η Lisa Kudrow πρωταγωνίστησε στο The Comeback (mockumentary comedy το χαρακτήρισαν), μια σειρά του HBO, η οποία δυστυχώς ακυρώθηκε μετά το τέλος της πρώτης σεζόν. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει δει τη σειρά (κατεβάζοντας την από τα γνωστά μέσα , γιατί δεν το θεωρώ πολύ πιθανό να έρθει ποτέ στην Ελλάδα - εδώ το Friends το αντιμετώπιζαν σαν μια ακόμη αμερικάνικη σειρά ), πάντως αν κάποιος το έχει δει αν μπορεί να γράψει καμία κριτική. Το έχουμε ήδη αναφέρει...;) ;) Όσο για κριτική, άμα έρθει κανα DVD μπορεί και να σε ικανοποιήσω...;) ;) Πολύ ωραίο το μήνυμά σου αυτό! Αντέγραψα 2 σημεία στα οποία είμαι απόλυτα σύμφωνη .... ...Τρελαίνομαι π.χ. ακούω το Ross να λέει στη διάρκεια των χρόνων : WE WERE ON A BREAK (ακόμα και στην emma: So no matter what Mommy says, we really were on a break!) ή τη Monica : I know! Χαίρομαι που συμφωνούμε,nelly...:D :D Κλασσικές ατάκες: Rachel: Nooooooo!!! Monica: I Know!! Ross (δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη, αλλά τράβαγε τις λέξεις όπως μίλαγε και είχε πολύ γέλιο! θυμάστε το The One With Russ??;) ) Chandler: Could I <...> any more <...> (π.χ. Could I BE any more turned on όπως κοροϊδευτικά έλεγε η Monica!!) Joey : HOW YOU DOIN'???? (Απλά, Θ Ε Ι Κ Ο!!!!) Phoebe: Hello, my name is Regina Phalange (όχι ακριβώς ατάκα σήμα-κατατεθέν αλλά my personal favorite από Phoebe!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Phoebe: Hello, my name is Regina Phalange (όχι ακριβώς ατάκα σήμα-κατατεθέν αλλά my personal favorite από Phoebe!) Απ'τα καλύτερα. Εμένα μου αρέσε πολύ και το "οh no". Δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιο εννοώ. Όσο για τη σπαουνόπερα που λέει ο Μάρβιν, νομίζω πως εννοεί (και σόρυ Μάρβιν αν δεν το λέω σωστά:O )πως από ένα σημείο και μετά έμοιαζε περισσότερο με σειρά που είχε κάποια συνέχεια και εξέλιξη στην πλοκή (ε, και με το love affair που κράτησε 10 χρόνια), ενώ το Seinfeld διατήρησε περισσότερο μια πιο κλασσική sitcom μορφή. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό. Αντιθέτως, σε πολλούς άρεσε περισσότερο λόγω ακριβώς αυτού του στοιχείου.Στην Αμερική το ειδύλλιο Ross&Rachel θεωρείται από τα χάιλαιτς της σειράς (εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι, ειδικά από ένα σημείο και μετά) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Απ'τα καλύτερα. Εμένα μου αρέσε πολύ και το "οh no". Δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιο εννοώ... ...Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό. Αντιθέτως, σε πολλούς άρεσε περισσότερο λόγω ακριβώς αυτού του στοιχείου.Στην Αμερική το ειδύλλιο Ross&Rachel θεωρείται από τα χάιλαιτς της σειράς (εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι, ειδικά από ένα σημείο και μετά) To "Oh no"...επίσης όλα τα λεφτά... Κακό σίγουρα δεν είναι...ίσως λίγο κουραστικό μόνο,να ξέρεις πως στο τέλος θα καταλήξουν μαζί και ταυτόχρονα να τους βλέπεις να βγαίνουν με άλλους και να σχολιάζουν ο ένας τη σχέση του άλλου...Κουφό (τουλάχιστον για μένα!):O Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Όσο για τη σπαουνόπερα που λέει ο Μάρβιν, νομίζω πως εννοεί (και σόρυ Μάρβιν αν δεν το λέω σωστά:O )πως από ένα σημείο και μετά έμοιαζε περισσότερο με σειρά που είχε κάποια συνέχεια και εξέλιξη στην πλοκή (ε, και με το love affair που κράτησε 10 χρόνια), ενώ το Seinfeld διατήρησε περισσότερο μια πιο κλασσική sitcom μορφή. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό. Αντιθέτως, σε πολλούς άρεσε περισσότερο λόγω ακριβώς αυτού του στοιχείου.Στην Αμερική το ειδύλλιο Ross&Rachel θεωρείται από τα χάιλαιτς της σειράς (εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι, ειδικά από ένα σημείο και μετά) Ναι, λίγο πολύ αυτό εννοώ. Ειδικά οι δύο τελευταίες χρονιές δεν έβγαζαν και πάρα πολύ γέλιο, περισσότερο το έβλεπα για να δω τι θα γίνει. Υπήρχαν εκλάμψεις κωμικής ιδιοφυϊας αλλά ήταν λίγες. Aλλά πάντα υπήρχε ένα σαπουνοπερέ στοιχείο. Chandler & Monica? Joey & Rachel? Μέχρι και Joey & Phoebe μερικές φορές. Ο γάμος του Ross στην Αγγλία? Δε με ενοχλούσε, μου άρεσε απλά μόνο σε μικρές δόσεις. Η κόντρα του Seinfeld πάντως δεν ήταν τόσο με το Friends αλλά με το Home Improvement (Ο μαστροχαλαστής). Στις λεγόμενες μπλε πολιτείες (δημοκρατικές) είχε ψηλή τηλεθέαση το Seinfeld ενώ στις κόκκινες (ρεπουμπλικανικές) το Home Improvement. Στην καθυστερημένη συντηρητική επαρχία της Νότιας Ευρώπης μαντέψτε πoιο έδειχναν... Τέλος το off topic. Για Ross & Rachel θυμάμαι κορυφαία ατάκα από το Scrubs: "Janitor: You're pathetic! J.D.: What!? Janitor: For three years I've been watching you pine after Blonde Doctor, and I gotta tell you, everyone is sick of it -- "Will they? Won't they? Looks like they're going to! Oooh, the last second, something might-- oooh oooh oooh!" Come on! Enough already! I mean, you guys aren't exactly Ross and Rachel. J.D.: Who? Janitor: Dr. Ross, and Rachel from Bookkeeping. He gestures at a young Asian couple several yards off, who turn and wave. J.D.: [waving] Mmm. ":p :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δυστυχώς (ή ευτυχώς) Μάρβιν, δεν το θυμάμαι το Home Improvement.. Το έδειχναν εδώ? Πάντως δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει με το Seinfeld. Στη Γερμανία το σταμάτησαν (απ'ό,τι μου χουν πει) επειδή οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν το χιούμορ και δεν είχε καθόλου επιτυχία..:confused: Τέλος και από μένα το οφφ-τόπικ (μακάρι να έδειχναν το Seinfeld κι εδώ και να είχαμε σχετικό thread!) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Phoebe: Hello, my name is Regina Phalange (όχι ακριβώς ατάκα σήμα-κατατεθέν αλλά my personal favorite από Phoebe!) και ο Joey που σε ενα επεισοδιο μαθαμε οτι συστηνοταν σαν Ken Adams:p :lol: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts