Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello παιδιά,

βλέπω όλα τα φρικία των Friends είμαστε μαζεμένοι εδω μέσα, ε :p :p :wacko:

Εγώ έχω μια απορία. Γιατί πιστεύετε οτι τελείωσαν την σειρά στη 10η σεζόν και δεν την συνέχισαν ακόμα μία?? :confused: :confused:

Άλλωστε δεν υπήρχε περίπτωση να μην "τράβαγε" ούτε από άποψε τηλεθέασης, ούτε από άποψη ιστορίας (το μεγάλωμα του Jack & της Erica, ο γάμος της Rachel και του Ross κ.α. θα μπορούσαν να καλύψουν μια ακόμα σεζόν ΑΝΕΤΑ!!)

Εγώ έχω μια εξήγηση γιατί μπορεί να συνέβη αυτό:

Το γεγονός οτι το NBC πέρα από τα πολύ μεγάλα έξοδα που είχαν (αφού οι πρωταγωνιστές ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους για σειρά ever!!) -τα οποία βέβαια ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ από τις διαφημίσεις - δεν είχε ουσιαστικά να αποσκοπεί σε κάποιο μακροχρόνιο κέρδος...

Εξηγούμαι:

Το να συνεχιστεί η σειρά για μια ακόμα σεζόν, θα απέφερε φυσικά κέρδη, όμως ταυτόχρονα θα "κούραζε" (όσο βέβαια είναι δυνατόν να κουράσει μια τόσο καλογραμμένη και καλοπαιγμένη σειρά) και τον κόσμο που είχε πλέον δει τους πρωταγωνιστές να βρίσκουν το δρόμο τους. Και έτσι το spin-off, δηλαδή το Joey, δεν θα είχε επιτυχία.

Εγώ αυτό θεωρώ οτι είναι ο λόγος που τα φιλαράκια δεν συνεχίστηκαν πέρα από τη 10η σεζόν (εξ'άλλου δεν είναι το ίδιο να πληρώνουν 6 πρωτοκλασάτα πλέον ονόματα, και να πληρώνουν πλέον μόνο το 1!!)

Και κάτι τελείως άσχετο: Είχα ακούσει οτι θα γίνει κάποια στιγμή από το ΝΒC ένα special episode με το γάμο των Ross & Rachel. Ισχύει;; Ξέρει κανείς κάτι;;

ΜΑΚΑΡΙ....

I'll Be There For You........ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξηγούμαι:

Το να συνεχιστεί η σειρά για μια ακόμα σεζόν, θα απέφερε φυσικά κέρδη, όμως ταυτόχρονα θα "κούραζε" (όσο βέβαια είναι δυνατόν να κουράσει μια τόσο καλογραμμένη και καλοπαιγμένη σειρά) και τον κόσμο που είχε πλέον δει τους πρωταγωνιστές να βρίσκουν το δρόμο τους. Και έτσι το spin-off, δηλαδή το Joey, δεν θα είχε επιτυχία.

ήδη είχε αρχίσει να κουράζει η σειρά.

Τα αστεία μετά τον 8ο κύκλο ήταν όλο τα ίδια και τα ίδια.

Καλά κάναν και το κόψαν. Άργησαν κιόλας.

Δεν άργησαν... πάνω στην ώρα το έκοψαν.

Ένας νέος κύκλος θα κούραζε πάντως ;)

NEA ΓΙΑ ΤΟ FRIENDS THE MOVIE

Διάβασα κάτι για το Friends The Movie, στο internet, το οποίο δεν ήταν βέβαια και πολύ "φρέσκο" αλλά που στάνταρ σημαίνει κάτι.

Διάβασα λοιπόν οτι οι David Schwimmer (Ross) και η Jennifer Aniston (Rachel)

ήταν πολύ θετικοί σε πρόταση που τους έγινε για ταινία,με θέμα (τι άλλο??) τα εκπληκτικά Friends. Μάλιστα έλεγε πως αν οι δύο τους δεχτούν τότε σίγουρα και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Τα ποσά που αναφέρονταν ήταν εξωφρενικά ( $10.000.000 στον καθένα!!!!), αλλά μιας και τα φιλαράκια δεν είναι sci-fi σειρά, τότε ουσιαστικά δεν θα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα!!

Βέβαια, η Lisa Kudrow (Phoebe) πρόσφατα διέψευσε φήμες για επανένωση των Friends για μια ταινιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το οτι πλησίασαν πρώτα τους Schwimmer και Aniston ίσως να σημαίνει πως η ταινία θα πραγματεύεται αυτό που το ΝBC είχε υποσχεθεί ως special episode στους fans των Friends: το γάμο της Rachel και του Ross!!

NEA ΓΙΑ ΤΟ FRIENDS THE MOVIE

Διάβασα κάτι για το Friends The Movie, στο internet, το οποίο δεν ήταν βέβαια και πολύ "φρέσκο" αλλά που στάνταρ σημαίνει κάτι.

Διάβασα λοιπόν οτι οι David Schwimmer (Ross) και η Jennifer Aniston (Rachel)

ήταν πολύ θετικοί σε πρόταση που τους έγινε για ταινία,με θέμα (τι άλλο??) τα εκπληκτικά Friends. Μάλιστα έλεγε πως αν οι δύο τους δεχτούν τότε σίγουρα και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Τα ποσά που αναφέρονταν ήταν εξωφρενικά ( $10.000.000 στον καθένα!!!!), αλλά μιας και τα φιλαράκια δεν είναι sci-fi σειρά, τότε ουσιαστικά δεν θα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα!!

Βέβαια, η Lisa Kudrow (Phoebe) πρόσφατα διέψευσε φήμες για επανένωση των Friends για μια ταινιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το οτι πλησίασαν πρώτα τους Schwimmer και Aniston ίσως να σημαίνει πως η ταινία θα πραγματεύεται αυτό που το ΝBC είχε υποσχεθεί ως special episode στους fans των Friends: το γάμο της Rachel και του Ross!!

Mia kinhmatogafikh tainia ton Frienda tha eixe terastia emporikh epityxia me dedomenh thn ypshlh dhmotikothta ths thleoptikhs seiras.

Emathe kaneis to pote skopeyei na provallei ton dekato kyklo ths seiras to STAR;

Η εμπορική επιτυχία της ταινίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιοσ από τους έξι να μη δεχτεί να παίξει (και σε τέτοια περίπτωση, απλά δεν θα γίνει ποτέ η ταίνία!) δεδομένου πως κανείς τους (εκτός ΙΣΩΣ από την Jennifer Aniston!)δεν έχει κάνει ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ επιτυχίες πέρα από το Friends.

Όσο για τον 10 κύκλο της σειράς, το Star είχε υποσχεθεί να τον βάλει αμέσως μετά το τέλος του 9ου, όμως "έίναι πολλά τα λεφτά, Άρη"!! (Δηλ. γνωρίζοντας την επιτυχία που θα έκανε η προβολή του τελευταίου κύκλου, τον κρατάνε λογικά για κάποια στιγμή μέσα στη νέα σεζόν, ας έλπίσουμε μόνο να μην περιμένουν να τελειώσει ΞΑΝΑ η επανάληψη για να τον βάλουν!)

Η συμβουλή μου: Νοίκιασε τα DVD, αγόρασέ τα, ζήτα από κάποιο φίλο σου που τα έχει να στα δώσει, αλλά μην περιμένεις το Star γιατί... σώθηκες!!!! :wacko: :wacko:

Η συμβουλή μου: Νοίκιασε τα DVD, αγόρασέ τα, ζήτα από κάποιο φίλο σου που τα έχει να στα δώσει, αλλά μην περιμένεις το Star γιατί... σώθηκες!!!! :wacko: :wacko:

Δεν αξίζει να περιμένεις να δεις πραγματικά καλές ταινίες ή σειρές όπως αυτήν στην TV. Αξίζει να έχεις τα DVD, και αν σε παίρνει και γνήσια.

Δεν αξίζει να περιμένεις να δεις πραγματικά καλές ταινίες ή σειρές όπως αυτήν στην TV. Αξίζει να έχεις τα DVD, και αν σε παίρνει και γνήσια.

Exactly. ;)

Ορισμενα dvd αξιζει να τα εχεις γνησια.Εχω αγορασει και τα 10 season.Οταν ξεκινησα να τα παιρνω σιγα σιγα πανω Αγγλια το HMV τα ειχε προσφορα καθε season £20.... :w00t:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Exactly. ;)

Ορισμενα dvd αξιζει να τα εχεις γνησια.Εχω αγορασει και τα 10 season.

Μe too!

Το μόνο κακό είναι ότι,επειδή τα βλέπω συνέχεια,κάποια από τα δισκάκια αρχίζουν και δε μου παίζουν κάποια επεισόδια οπότε αποφάσισα να τα αντιγράψω σε απλά dvd και να τα βλέπω από κει :confused:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• 1 month later...
To STAR th sygkekrimenh stigmh provallei to proto epeidosio toy teleytaioy kykloy ths seiras :cool: .

Epiteloys :up: .

Τώρα να πω ότι δεν με ενθουσίασε ή θα φάω ban;

Καμία σχέση με τη φρεσκάδα και το χιούμορ των πρώτων σεζόν. Τραβηγμένο από τα μαλιά το ειδύλλιο Τζόι Ρέϊτσελ.

(ένας ένας μη βαράτε όλοι μαζί) :)

KCB

Καμία σχέση με τη φρεσκάδα και το χιούμορ των πρώτων σεζόν. Τραβηγμένο από τα μαλιά το ειδύλλιο Τζόι Ρέϊτσελ.

Mπα. Εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Επίσης μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο το τέλος της σειράς...

Γενικά μια μετριότητα η τελευταια.. Σώθηκε από το το συμαισθηματικό δέσιμο των χαρακτήρων με τον κόσμο τα προηγούμενα 9 χρόνια.

Πως τόλμησες... Προφανώς και θα προτιμήσω τη λύση του ban :p

Δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλο τον κόσμο,δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι :)

Δες όλα τα επεισόδια του 10ου και μετά περιμένω άποψη :D

(check ur email too!)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Είδανε ότι δε τραβάει η ιστορία με Rachel και Joey και έτσι κόβεται σε μερικά επισόδεια.

Εμένα μου άρεσε ο 10ος κύκλος περισσότερο απο τον 9ο να πω την αλήθεια. Μου άρεσε πολύ το story με την παρένθετη μητέρα και το άλλο με τη δουλεια στο Παρίσι για τη Rachel.

Αγαπημένα επισόδεια ? Λοιπόν...

10x03 The One With Ross's Tan

10x05 : The One Where Rachel's Sister Babysits

10x09 The One With The Birth Mother

10x10 : The One Where Chandler Gets Caught

10x13 : The One Where Joey Speaks French

10x14 : The One With Princess Consuella

10x15 The One Where Estelle Dies

Βασικά όλα μου άρεσαν (γιατί ειμαι κολλημένος :lol: ) αλλα αυτά έχω ξεχωρίσει :p

Επίσης κάπου άκουσα ότι θα βγαι ταινία. Ισχύει ?

Επίσης μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο το τέλος της σειράς...

Γενικά μια μετριότητα η τελευταια...

Όπως έλεγε και ο Ross, I respectfully disagree!!

Και αυτό γιατί απλά δεν υπάρχει κατάλληλος τρόπος για να τελειώσεις μια τέτοια ιστορική σειρά.

Εγώ είμαι τρελό φρικιό των Friends (για να καταλάβεις, από μια πρόταση μπορώ να σου βρώ και ποιό επεισόδιο είναι, μιλάμε για τέτοιο φρικιό!! :alien: )

Ξενέρωτο, δεν ήταν αντικειμενικά πιστεύω. Όμως πες μου εσύ, πως θα τελείωνες μια τέτοια σειρά;;

Εγώ για παράδειγμα, θα ήθελα να μην μετακομίσει ούτε ο Chandler με τη Monica, και αυτό γιατί τα Friends, πέρα από μια απλή σειρά, ήταν και ένα σύμβολο φιλίας.

Θα ήθελα λοιπόν να τελείωνε η σειρά με τέτοιο τρόπο ώστε το μήνυμα που θα πέρναγαν να ήταν οτι "η αληθινή φιλία και η πραγματικοί φίλοι δεν θα χωρίσουν ποτέ...".

Αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις χιλιάδες προτάσεις που θα μπορούσε κάποιος να κάνει...

Άλλωστε όπως λέγανε και στο site του NBC για το Friends, "when you're young and in the city, your friends are your family..." :rolleyes: :rolleyes:

Δεν νομίζω ότι έχει καμιά αξία να προτείνω εγώ κάποιο ιδανικό (για μένα) φινάλε.

Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε.

Είμαι ένας απλός θεατής και κρίνω αυτό που βλέπω.

Και σύμφωνα με την κρίση μου θα περίμενα/ήθελα κάτι πιο συγκινητικό. Του πούστη δλδ «το είχαν»...

Απλά άφησαν λίγο ξεκρέμαστα τα πράγματα στο τέλος για να μπορούν να βρουν σεναριακό πάτημα για μία ενδεχόμενη ταινία. Ειναι ολοφάνερο αυτό...

• 1 month later...
Παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας..ψαχνω στο ιντερνετ να βρω το Complete 10 seasons,που ειναι με συλλεκτικο κουτι,και το εχω βρει σε πολλα e-shops.εχω ομως μπερδευτει,γιατι βλεπω οτι υπαρχουν 2 διαφορετικα κουτια..Δηλαδη,σε μερικα e-shop,βρισκω το Complete 10 seasons,σε ενα κουτι που ανοιγει προς τα εξω,σαν ντουλαπα,και δειχνει τα 6 φιλαρακια ντυμενους επισημα,στο δρομο με σαμπανιες και ποτηρια,και σε μερικα αλλα εχω βρει το Complete 10 Seasons,στο οποιο το κουτι ανοιγει απο πανω σαν βαλιτσακι και εχει 6 φωτογραφιες κοντινες απο τα φιλαρακια.τελος,νομιζω οτι εχω δει στο e-bay,το Complete 10 Seasons σε ενα 3ο διαφορετικο κουτι που δειχνει ουρανοξυστες της Νεας Υορκης.Ετσι εχω μπερδευτει..Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει,τι διαφορα υπαρχει;;;;;
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

Όλα αυτά στα οποία αναφέρεσαι είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα!

Είναι τρεις διαφορετικές versions του ίδιου ακριβώς πράγματος (μια δηλαδή προσπάθεια να καπηταλευτούν τα Φιλαράκια όσο μπορούν παραπάνω!!).

Anyway, όποια και από τις τρεις και να διαλέξεις (λογικά!) έχει την ίδια τιμή με τις υπόλοιπες. Απλά η συσκευασία αλλάζει! Διάλεξε λοιπόν ποιά σου αρέσει περισσότερο.

Και τέλος, έχω βρει και εγώ μια συσκευασία, η οποία μπορεί να σ'αρέσει, στο fnac.com. Είναι στα γαλλικά βέβαια το site αλλά δεν θα δυσκολευτείς να τη βρεις!

Ελπίζω να βοήθησα!

ωχ..και 4ο κουτι;;ποσα πια θελουν να πουλησουν;;τελοσπαντων.ευχαριστω για την διευκρινιση..
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

• 2 weeks later...

Επιτέλους παρακολούθησα σήμερα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Ήταν συγκινητικός ο χωρισμός των μέχρι πρότινος αχώριστων φίλων :cry: .Ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να είναι μαζί.

Στεναχωρήθηκα που ολοκληρώθηκε η κορυφαία αυτη σειρά... :(

Επιτέλους παρακολούθησα σήμερα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Ήταν συγκινητικός ο χωρισμός των μέχρι πρότινος αχώριστων φίλων :cry: .Ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να είναι μαζί.

Στεναχωρήθηκα που ολοκληρώθηκε η κορυφαία αυτη σειρά... :(

auto itan to teleutaio episodeio???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

auto itan to teleutaio episodeio???

Ναι, και δυστυχώς μία πολύ "κουτσουρεμένη" έκδοση. Στο επεισόδιο που είχα δει και το οποίο είχε παιχτεί στην Αμερική υπήρχαν πολλές περισσότερες σκηνές, ενώ στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε σε DVD και περιείχε και αρκετά extras, περιλαμβάνονταν μερικές σκηνές ακόμη!!

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!