yakinthi Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Εισαι σιγουρη οτι στο video που αναφερεις, το ατομα με το οποιο μιλανει ειναι παραγωγος και οχι ο Conan O' Brien (παρουσιαστης χιουμοριστικης εκπομπης); Γιατι και στο video που αναφερω εγω (Friends: stuff you never seen ,Hosted by Conan O'Brien, νουμερο επεισοδιου:171, 15 Φεβρουαριου 2001) ετσι ειναι. Καθονται ολοι μαζι και συζητουν διαφορες γκαφες απο τα μεχρι τοτε γυρισματα. :confused: Anyway, αν μπορειτε δειτε το!Αξιζει! :D Έχεις απόλυτο δίκιο, για αυτό ακριβώς μιλάω. Παρόλα αυτά, αν και έχω πάρει το dvd της 7ης σαιζόν, δεν το έχω δεί στα special features. Πως μπορείς να το δείς? Βασικά θυμάμαι οτι σε κάποιο dvd έλεγε ότι για sp. feat. έπρεπε να το παίξεις σε dvd rom του υπολογιστή. (ναι ρε έξυπνε, και αν δεν έχουμε στο pc, πως θα τα δούμε???..) Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Στο πρωτο dvd της 7sn που εχω, δεν υπαρχουν special features, ισως ειναι στα υπολοιπα dvd, το τελευταιο dvd περιεχει πολλα special features, οπως συνεντευξεις απο ολους τους τακτικους ηθοποιους που περασαν απο την σειρα και το καλυτερο ενα μισαωρο ολο γελια με τις γκαφες και τα αστεια που καναν στα γυρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Videos με extras,behind the scenes κλπ,υπάρχουν αρκετά. Εχω τουλάχιστον 10 + συνέντευξη στην Oprah και το J.Leno. Και θέλω να βγουν κι άλλα :D P.S. Γιατί όσες φορές και αν δω τα επεισόδια 1016-1017-1018,στεναχωριέμαι; :( Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 P.S. Γιατί όσες φορές και αν δω τα επεισόδια 1016-1017-1018,στεναχωριέμαι; :( Same here... :( P.S.: Συμβαδίζουμε στα επεισόδια νομίζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 P.S. Γιατί όσες φορές και αν δω τα επεισόδια 1016-1017-1018,στεναχωριέμαι; Γιατί ξέρεις ότι θα τελειώσει και λίγο πολύ όλα πάνε στραβά για τα τους χαρακτήρες της σειράς, αλλα ευτυχώς είχαμε happy end ;) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Videos με extras,behind the scenes κλπ,υπάρχουν αρκετά. Εχω τουλάχιστον 10 + συνέντευξη στην Oprah και το J.Leno. Και θέλω να βγουν κι άλλα :D QUOTE] Που υπάρχουν nelly? Μπορώ να τα βρω κάπου (video club πχ) ή να τα κατεβάσω από το Internet? Εσύ από που τα έχεις? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Έχω διαβάσει κάπου ότι έχει ήδη γυριστεί ένα special episode που δείχνει πως είναι τα Φιλαράκια μετά από ένα χρόνο.Ξέρετε κάτι για αυτό? Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Γιατί ξέρεις ότι θα τελειώσει και λίγο πολύ όλα πάνε στραβά για τα τους χαρακτήρες της σειράς, αλλα ευτυχώς είχαμε happy end ;) Οχι,απλά με πιάνει μελαγχολία :O Πολλά videos με extras μπορείς να τα βρεις στο DC++ yakinthi :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Nelly, επειδή είμαι και ελαφρώς άσχετη, τί είναι το DC++? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ελπιζω να μην σε πειραζει που θα σου εξηγησω εγω αντι της Nelly! :p Λοιπον για το DC++, μπορεις να διαβασεις σε αυτο το θεμα ή στην επισημη σελιδα του προγραμματος ή στο site του angelos0, που ειναι απο τα πιο γνωστα ελληνικα hubs. Γενικα να σου πω οτι: 1. Το DC++ ειναι ενα προγραμμα παρομοιο με το Kazaa (ελπιζω αυτο να το εχεις ακουσει! :O ) με την διαφορα οτι οι χρηστες πλεον ειναι συγκεντρωμενοι σε hubs με παρομοια "φιλοσοφια". Πχ στο hub του angelos0 μπαινουν συνηθως Ελληνες χρηστες, σε καποιο αλλο κυριως ατομα που ακουν metal, and so on... Γενικα το καθε hub εχει καποιους κανονες (πχ να "μοιραζεσαι" τουλαχιστον καποια Gb απο καποιο ειδος video/μουσικης, να μην εχεις παρανομα προγραμματα και τετοια) και μπορεις να κατεβαζεις δεδομενα μονο απο τους χρηστες των hub στα οποια εισαι συνδεδεμενη. 2. Αν δεν εχεις αρκετα πραγματα να κανεις upload (καποια Gb μουσικης, video,κτλ), και αρκετα καλη συνδεση, δεν αξιζει να μπεις στο dc. :( 3. Απο Friends εχει απειρα πραγματα (επεισοδια & extras), οπως και απο πολλες αλλες σειρες. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως. Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις να μαθεις και απο τα παραπανω... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Posa epeisodia ths seiras prepei na provalei akoma to STAR mexri to teleytaio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 To perasmeno sabbato edeixe ta 2 teleytaia epeisodia ths 9hs season. Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Το προηγούμενα 2 που έδειξε πρέπει να ήταν τα τελευταία του 9ου κύλου Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Το προηγούμενα 2 που έδειξε πρέπει να ήταν τα τελευταία του 9ου κύλου Kathe kyklos apoteleitai apo 10 epeisodia kai synolika yparxoyn 10 kykloi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κάθε κύκλος αποτελείται απο 22 επισόδεια (εκτος τον 10ο που έχει 18 επισόδεια) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και για τέλος το σωστό.... Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 επεισόδια και ο δέκατος ( και τελευταίος απο 18. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ελπιζω να μην σε πειραζει που θα σου εξηγησω εγω αντι της Nelly! :p Λοιπον για το DC++, μπορεις να διαβασεις σε αυτο το θεμα ή στην επισημη σελιδα του προγραμματος ή στο site του angelos0, που ειναι απο τα πιο γνωστα ελληνικα hubs. Γενικα να σου πω οτι: 1. Το DC++ ειναι ενα προγραμμα παρομοιο με το Kazaa (ελπιζω αυτο να το εχεις ακουσει! :O ) με την διαφορα οτι οι χρηστες πλεον ειναι συγκεντρωμενοι σε hubs με παρομοια "φιλοσοφια". Πχ στο hub του angelos0 μπαινουν συνηθως Ελληνες χρηστες, σε καποιο αλλο κυριως ατομα που ακουν metal, and so on... Γενικα το καθε hub εχει καποιους κανονες (πχ να "μοιραζεσαι" τουλαχιστον καποια Gb απο καποιο ειδος video/μουσικης, να μην εχεις παρανομα προγραμματα και τετοια) και μπορεις να κατεβαζεις δεδομενα μονο απο τους χρηστες των hub στα οποια εισαι συνδεδεμενη. 2. Αν δεν εχεις αρκετα πραγματα να κανεις upload (καποια Gb μουσικης, video,κτλ), και αρκετα καλη συνδεση, δεν αξιζει να μπεις στο dc. :( 3. Απο Friends εχει απειρα πραγματα (επεισοδια & extras), οπως και απο πολλες αλλες σειρες. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως. Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις να μαθεις και απο τα παραπανω... Με λίγα λόγια δηλαδή, πρέπει να κατεβάσω στο pc κάποιο ας πούμε πρόγραμμα και μετά να μπαίνω στην σελίδα και να ανταλλάσω οτιδήποτε? Θα το δοκιμάσω! Μερσί μποκού πάντως για την βοήθεια!!! :p Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Και για τέλος το σωστό.... Κάθε κύκλος αποτελείται από 24 επεισόδια και ο δέκατος ( και τελευταίος απο 18. Και για το απολυτα σωστο... 1-2-5-4-7-8-9κυκλος 24 επεισοδια, 3-6κυκλος 25 και 18 ο δεκατος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Γιατί σήμερα έχει επανάληψη? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Γιατί σήμερα έχει επανάληψη? Διότι ο 9ος κύκλος τελείωσε το περασμένο Σάββατο, οπότε για να μη βάλουν επανάληψη θα έπρεπε να δείξουν το πρώτο επεισόδιο του 10ου κύκλου!! Θα ήταν τρελοί όμως να κάνουν κάτι τέτοιο 2 Ιουλίου!! Προφανώς ο 10ος κύκλος θα αρχίσει όταν ξαναπαιχτούν όλα τα επεισόδια μέχρι και το τελευταίο του 9ου κύκλου. Καλό 2006 δηλαδή! :) Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Εδειξε σημερα το επεισοδιο που η Ρειτσελ τα εχει φτιαξει με τον Ρας!Ναι εκεινο τον τυπο που ειναι καρμπον ο Ρος!!!Ειναι σαφες οτι προκειται για τον ιδιο ηθοποιο αλλα επειδη στους τιτλους τελους λεει 1 ασχετο ονομα ... as RAS μια φιλη μου υποστηριζει πως δεν προκειται για τον ιδιο ηθοποιο αλλα για 1 σωσια...και εχουν ντουμπλαρει τη φωνη!!!!!!!! Η γνωμη σας????Εγω πιστευω πως ειναι απλα ο ιδιος ηθοποιος με μακιγιαζ....εξ'αλλου φαινεται απο τη σκηνοθεσια και το μονταζ αυτο!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Ο David Schwimmer (Ross) παιζει διπλο ρολο στο συγκεκριμενο επεισοδιο (2.10) Τον Ross και τον...Russ! :lol: Στο τελος αναφερεται ως Snaro, μετα απο επιθυμια του ιδιου του Schwimmer, ως "φορο τιμης" σε εναν φιλο του. ;) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Νομιζω πως αυτο θα την ταπωσει!!!! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Νομιζω πως αυτο θα την ταπωσει!!!! Glad to be of service! :p PMNEDM...Επικοινωνηστε μαζι μου οποτε θελετε να την πειτε σε καποιον! :lol: :stupid: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Στα επεισόδια αφότου τελείωνει ο γάμος του με την Emily,ο Ross είναι πολύ καλός ηθοποιός ή απλά εκνευριστικός; :p Αν δει κάποιος μεμονωμένα αυτά τα επεισόδια (5 season),σίγουρα θα τον αντιπαθήσει. Νομίζω θέλουν να προβάλλουν την εικόνα του : Τίποτα-δε-μου-πάει-καλά. Του έχουν μακρύνει και το μαλλί...Χάλια! Ούτε η Janice τον άντεξε :w00t: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts