zxr Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παίδες, quick question γιατί βιάζομαι κ δε βρίσκω τώρα που είχε απαντηθεί παλιότερα... Κάρτες 4 κ 8 GB αναγνωρίζει το κιν μας; Ευχαριστώ! Για 4 σίγουρα. Για 8 δεν το έχω ξανά δει ποτέ μου αλλά πιστεύω πως ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariak_1974 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παίδες, quick question γιατί βιάζομαι κ δε βρίσκω τώρα που είχε απαντηθεί παλιότερα... Κάρτες 4 κ 8 GB αναγνωρίζει το κιν μας; Ευχαριστώ! Εγώ με 4G μνήμη MS το δουλεύω,,, για να πω την αλήθεια λίγο ψιλοκολλάει... αλλά όχι υπερβολικά ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα Παράθεση "One never notices what has been done; one can only see what remains to be done." Marie Curie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Σας ευχαριστώ κ τους τρείς! Μια τεσσάρα θα βάλω κ εγώ για να είμαι σίγουρος και η 8αρα δεν πάει χαμένη, υπάρχει κ το psp :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 re paidia exei doulepsei kanenas gps sto kinito mas??? einai euxaristimenos? poio prog? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 re paidia exei doulepsei kanenas gps sto kinito mas??? einai euxaristimenos? poio prog? Υπάρχει πρόγραμμα για GPS στο κινητό μας (και να δουλεύει και σωστά); Δεν νομίζω φίλε μου. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 :(Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως θα κάνω master reset στο SE w810i.Από το μενού δεν μπορώ γιατί στην οθόνη φαίνετε μονό ένα μπλε χρώμα. Ευχαριστώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 παντως πλεον στα 179 ευρω ειναι προσφορα τα αξιζει τα λεφτα του:D Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 παντως πλεον στα 179 ευρω ειναι προσφορα τα αξιζει τα λεφτα του:D που το :worry: .φανταζομαι οτι τοσο θα εχει χωρις το φ.π.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μάλλον ακολουθεί τα χνάρια του Κ750i. Θα καταλήξει λίγο πριν αποσυρθεί να είναι ένα "τζάμπα best value for money"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 πλαισιο με το φ.π.α Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 πλαισιο με το φ.π.α τρελή τιμή πάντως...και γώ το είχα πάρει 320! δεν αξίζει τελικά να παίρνεις sony ericsson όταν πρωτοβγαίνει...ρίχνουν απίστευτα τις τιμές! σε αντίθεση με την ΝΟΚΙΑ που δεν τις ρίχνει και πολύ εώς καθόλου μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 τρελή τιμή πάντως...και γώ το είχα πάρει 320! δεν αξίζει τελικά να παίρνεις sony ericsson όταν πρωτοβγαίνει...ρίχνουν απίστευτα τις τιμές! σε αντίθεση με την ΝΟΚΙΑ που δεν τις ρίχνει και πολύ εώς καθόλου μερικές φορές. Φίλε μου, άλλο όταν το αγόρασες εσύ και άλλο σήμερα. Τότε ήταν φρέσκο φρέσκο και από τα καλύτερα της se. Σήμερα η γκάμα τηλεφώνων της εταιρίας έχει ανανεωθεί με καινούρια και καλύτερα μοντέλα, ενώ το w810 φαίνεται κάπως γερασμένο.Γι αυτό και η τιμή του πέφτει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Φίλε μου, άλλο όταν το αγόρασες εσύ και άλλο σήμερα. Τότε ήταν φρέσκο φρέσκο και από τα καλύτερα της se. Σήμερα η γκάμα τηλεφώνων της εταιρίας έχει ανανεωθεί με καινούρια και καλύτερα μοντέλα, ενώ το w810 φαίνεται κάπως γερασμένο.Γι αυτό και η τιμή του πέφτει. Ναι αλλά το ίδιο ισχύει και για τα ΝΟΚΙΑ η οποία όμως δεν ρίχνει ιδιαίτερα τις τιμές της όπως λεει ο bezoss. Οπότε.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ναι αλλά το ίδιο ισχύει και για τα ΝΟΚΙΑ η οποία όμως δεν ρίχνει ιδιαίτερα τις τιμές της όπως λεει ο bezoss. Οπότε.... Καλά, δεν είναι το κατάλληλο τοπικ για τέτοια συζήτηση, απλά θα σου πώ ότι η τιμή του n95 σε λίγους μήνες έπεσε χωρίς καν να έχει βγεί καλύτερο μοντέλο της νόκια(αντίθετα έχουν βγεί πάρα πολλά μετά το w810 από τη se.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAOVAS13 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Κάποιος με cid49 να μοθ πει ποια files χρησιμοποιεί για να φανονται ελληνικοί χαρακτήρες στο walkman(όχι unicode).Επίσης υπάρχει patchaki για να αυξήσω την χωρητικότητα των αποθηλευμνεων sms? Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Υπάρχουν εφαρμογές που διαβάζουν αρχεία office και pdf αλλά jar?Αν ναι,πού τις βρίσκω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Υπάρχουν εφαρμογές που διαβάζουν αρχεία office και pdf αλλά jar?Αν ναι,πού τις βρίσκω? Δυστυχώς όχι. Αν βολεύεσαι με εφαρμογή που να διαβάζει .txt αρχεία πολύ ευχαρίστως να σου τη στείλω. Ένα κολπάκι για τα doc, pdf είναι να τα μετατρέψεις σε html, να τα περάσεις στο κινητό και να τα διαβάζεις με τον browser του κινητού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joey94 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 geia sas paidia.8elo na vro ena programa gia na kleidono ta arxeia mou sto w810.mipos gnorizei kanis tpt?euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Παρακαλώ πολυ! τωρα αμα δεν βρεις καμια ακρη..πεσμου να σου στειλω τα δικα μου...αχρειαστα μου ειναι.:) Τελικά παίζει να τα χρειαστώ εγώ γιατί τα δικά μου τα έχασα γ**ώ το κέρατο μου..:mad: Αν τα έχεις ακόμα και ενδιαφέρεσαι να τα πουλήσεις στείλε μου ένα pm..:cool: Thanks..:happy: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Τελικά παίζει να τα χρειαστώ εγώ γιατί τα δικά μου τα έχασα γ**ώ το κέρατο μου..:mad: Αν τα έχεις ακόμα και ενδιαφέρεσαι να τα πουλήσεις στείλε μου ένα pm..:cool: Thanks..:happy: sorry φιλαρακο..σε προλαβε καποιος αλλος.ηδη τα εχω χαρίσει..:cool: αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα after market ακουστικα που ειναι πολυ καλα.:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 sorry φιλαρακο..σε προλαβε καποιος αλλος.ηδη τα εχω χαρίσει..:cool: αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα after market ακουστικα που ειναι πολυ καλα.:music: Ok δεν πειράζει για τα ακουστικά... Σκεφτόμουν να πάρω τα HPM-82 της sony ericsson.. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο..?:confused: Υπόψην οτι θέλω να ακούω και μουσική οπότε ξεχνάμε τις ασύρματες λύσεις..:rolleyes: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Ok δεν πειράζει για τα ακουστικά... Σκεφτόμουν να πάρω τα HPM-82 της sony ericsson.. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο..?:confused: Υπόψην οτι θέλω να ακούω και μουσική οπότε ξεχνάμε τις ασύρματες λύσεις..:rolleyes: και ποσα χρηματα κοστιζουν αυτα??? γιατι δεν συμβιβαζεσαι με απλα ακουστικα ψειρες που ειναι και πιο φθηνα και εχουν και καλυτερη ακουστικοτητα!!?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 και ποσα χρηματα κοστιζουν αυτα??? γιατι δεν συμβιβαζεσαι με απλα ακουστικα ψειρες που ειναι και πιο φθηνα και εχουν και καλυτερη ακουστικοτητα!!?? Σε μαγαζί δεν έχω ρωτήσει αλλά στο skroutz.gr η τιμή ξεκινάει απο 30+ και φτάνει έως 61 € Δεν θέλω απλά ακουστικά γιατί θέλω να έχουν την υποδοχή των 3.5 mm για να μπορώ να το συνδέσω και με άλλες συσκευές ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Σε μαγαζί δεν έχω ρωτήσει αλλά στο skroutz.gr η τιμή ξεκινάει απο 30+ και φτάνει έως 61 € Δεν θέλω απλά ακουστικά γιατί θέλω να έχουν την υποδοχή των 3.5 mm για να μπορώ να το συνδέσω και με άλλες συσκευές ;) Ε τοτε παρε..τα'απλα με 20 ευρο...κρατα την υποδοχη και βαλε ενα σετ ψειρες πολυ καλο.και με ρυθμιση εντασης..και με κοστος κοντα στα 30-35 ευρο. δεν λεει να πληρωσεις design ακουστικα τοσο ακριβα..και στην ουσια η ακουστικοτητα τους θα ειναι σε σταθερα επιπεδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ξερει καποιος που μπορω να βρω ενα τετοιο προγραματακι μετετροπεα απο δραχμες σε ευρο και το αναποδο ευχαριστω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts