Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άνοιξε το myPhoneExplorer και πήγαινε:

Αρχείο/Επιλογές/Σύνδεση/Αυτόματη αναζήτηση.

Λογικά σε λίγο θα βρει μόνο του την θύρα που το έχεις συνδεμένο.

Χαιρετώ και εδώ!

Μια ερώτηση έχω, μιας και είμαι στη διαδικασία να παραγείλω κινητό (με την επιδότηση). Αυτά τα καταπληκτικά flash menu είναι πρωτέρημα του W810 ή μπορώ να τα εγκαταστήσω και στο Z710? Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και προσπαθώ να διαλέξω.:wacko:

Ευχαριστώ :)

Χαιρετώ και εδώ!

Μια ερώτηση έχω, μιας και είμαι στη διαδικασία να παραγείλω κινητό (με την επιδότηση). Αυτά τα καταπληκτικά flash menu είναι πρωτέρημα του W810 ή μπορώ να τα εγκαταστήσω και στο Z710? Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και προσπαθώ να διαλέξω.:wacko:

Ευχαριστώ :)

Νομίζω ότι τα υποστηρίζει. Πάντως το AD2P που υποστηρίζει είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις σε σχέση με το 810

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δηλαδη και το Ζ710 υποστηριζει AD2P? :)

Επίσης, μπορεί καποιος να μου πει αν η σειρά W εχει έξοδο jack ή τα ακουστικα της ειναι αναγκαστικα SE?

Επίσης, μπορεί καποιος να μου πει αν η σειρά W εχει έξοδο jack ή τα ακουστικα της ειναι αναγκαστικα SE?

στον ανταπτορα της sony ericsson μπορεις να προσαρμοσεις εσυ οτι ακουστικο θελεις.αυτο το συναντας στην σειρα walkman.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το λέει ξεκάθαρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού.

Για το άλλο σου ερώτημα σου απάντησε ήδη ο RAVER.

Το βιολί μου εγώ...

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε με τα εργαλεία που υπάρχουν να πάρουμε το firmware ενός κινητού που απεικονίζει σωστά τα ελληνικά στο Walkman (ανεξαρτήτως κωδικοποίησης των ελληνικών στα ID3v2.3 tags), και μ' αυτό να φλασάρω εκ νέου το κινητό μου ώστε να λύσω το πρόβλημα παρακάμπτοντας το service της Vodafone;

Το βιολί μου εγώ...

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε με τα εργαλεία που υπάρχουν να πάρουμε το firmware ενός κινητού που απεικονίζει σωστά τα ελληνικά στο Walkman (ανεξαρτήτως κωδικοποίησης των ελληνικών στα ID3v2.3 tags), και μ' αυτό να φλασάρω εκ νέου το κινητό μου ώστε να λύσω το πρόβλημα παρακάμπτοντας το service της Vodafone;

nai,mporeis

δηλαδή?

Κανένας εθελοντής που να μπορεί να με βοηθήσει. Εγώ δεν έχω πρόσβαση σε SE W810i που να δείχνει σωστά τα ελληνικά στο Walkman (βλ. και προηγούμενα μηνύματά μου). Αν κάποιος εδώ στο forum έχει W810i που δείχνει τα IDv2.3 tags σε ελληνικά ανεξαρτήτως κωδικοποίησης (windows-1253 ή Unicode) και θέλει να με βοηθήσει βάζοντας σε κάποιο server το firmware του για να το χρησιμοποιήσω στο δικό μου...

Κανένας εθελοντής που να μπορεί να με βοηθήσει. Εγώ δεν έχω πρόσβαση σε SE W810i που να δείχνει σωστά τα ελληνικά στο Walkman (βλ. και προηγούμενα μηνύματά μου). Αν κάποιος εδώ στο forum έχει W810i που δείχνει τα IDv2.3 tags σε ελληνικά ανεξαρτήτως κωδικοποίησης (windows-1253 ή Unicode) και θέλει να με βοηθήσει βάζοντας σε κάποιο server το firmware του για να το χρησιμοποιήσω στο δικό μου...

Περίμενε να ελέγξω το δικό μου και θα σου πω...Σε λίγο θα σου πω...Παρεπιμπτόντως,το CID σου το ξέρεις?Πότε πήρες τη συσκευή?

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Αν και μανιώδης υποστηρικτής και χρόνια κάτοχος τηλεφώνων Siemens,πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί να περάσω σε άλλη εταιρεία και μοντέλο,και το συγκεκριμένο μου έχει τραβήξει την προσοχή.

Θα ήθελα (αν δεν κουράζω) την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες μου (που πιθανώς να έχουν απαντηθεί αλλά δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω 96 σελίδες γεμάτες ποστ).

Επειδή δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα και η αγορά,όταν γίνει,θα γίνει απο κάποιο τοπικό κατάστημα,πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα έχει το μενού και γενικά εκδοση του firmware για την χώρα που βρίσκομαι (Τσεχία).

Η ερώτηση λοιπόν είναι:μπορώ να βρω,να κατεβάσω και να εγκαταστήσω στη συσκευή firmware με το Ελληνικό μενού και πακέτο γλωσσών?

Έστω ότι γίνεται.αυτό μπορώ να το κάνω μόνος μου στο κομπιούτερ μου (με την χρήση του καλωδίου που παρέχεται στη συσκευασία και πιθανώς ανάλογου software) ή θα πρέπει να το δώσω σε κάποιο κατάστημα για να κάνουν αυτή την "αναβάθμιση" ας το πούμε,έναντι αμοιβής?

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις και ελπίζω να μη σας κούρασα.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Αν και μανιώδης υποστηρικτής και χρόνια κάτοχος τηλεφώνων Siemens,πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί να περάσω σε άλλη εταιρεία και μοντέλο,και το συγκεκριμένο μου έχει τραβήξει την προσοχή.

Θα ήθελα (αν δεν κουράζω) την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες μου (που πιθανώς να έχουν απαντηθεί αλλά δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω 96 σελίδες γεμάτες ποστ).

Επειδή δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα και η αγορά,όταν γίνει,θα γίνει απο κάποιο τοπικό κατάστημα,πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα έχει το μενού και γενικά εκδοση του firmware για την χώρα που βρίσκομαι (Τσεχία).

Η ερώτηση λοιπόν είναι:μπορώ να βρω,να κατεβάσω και να εγκαταστήσω στη συσκευή firmware με το Ελληνικό μενού και πακέτο γλωσσών?

Έστω ότι γίνεται.αυτό μπορώ να το κάνω μόνος μου στο κομπιούτερ μου (με την χρήση του καλωδίου που παρέχεται στη συσκευασία και πιθανώς ανάλογου software) ή θα πρέπει να το δώσω σε κάποιο κατάστημα για να κάνουν αυτή την "αναβάθμιση" ας το πούμε,έναντι αμοιβής?

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις και ελπίζω να μη σας κούρασα.

Κοίτα λίγο στο πόστ μου,έχω εκεί το firmware της συσκευής με ελληνικά.Αν ψαχτείς λίγο,θα βρεις και τα προγράμματα και θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου δωρεάν

Κοίτα λίγο στο πόστ μου,έχω εκεί το firmware της συσκευής με ελληνικά.Αν ψαχτείς λίγο,θα βρεις και τα προγράμματα και θα μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου δωρεάν

Δωρεάν?

Για πες για πες..

Έχει βγεί κάποιο προγραμματάκι?:D

Γιατί έχω πολύ καιρό να το ψάξω..:shifty:

Χεχε...:p

Και εμένα έχουν αρχίσει κάτι περίεργα τα ακουστικά όπως και τα δικά σου αλλά δεν κόπηκαν ακόμα..

Αλλά είμαι έτοιμος να το πάω για service εγγύησης πριν κοπούν τελείως..;)

Άμα το κάνεις τελικά ενημέρωσε μας αν "έπιασε" η εγγύηση..:ninja:

Λοιπόν... Τελικά βρήκα το χρόνο να πάω στο service της Ericsson. Δεν μου δημιουργήσανε κανένα πρόβλημα και χωρίς πολλά πολλά θα μου τα αντικαταστήσουν. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα περιμένω δυο εβδομάδες γιατί όλα τα αξεσουάρ έρχονται από Αθήνα.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω δεν νομίζω ότι γίνεται αλλαγή firmware χωρίς πληρωμή. Μήπως ο one_tree_hill μπερδεύτηκε με την αναβάθμιση;

σε ποιο ποστ ακριβώς αναφέρεσαι φίλε?

Γεια σας παιδια. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω προσοψη για το κινητο γιατι μου εχει γινει γεματη χαρακιες?

Γεια σας παιδια. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω προσοψη για το κινητο γιατι μου εχει γινει γεματη χαρακιες?

Θα βρεις σίγουρα στο ebay και σε αρκετά καλή τιμή. Διαφορετικά σε κάποιο από τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Μάλλον από κάποια βλακεία* μου το κινητό δεν ανοίγει. Ή μάλλον ανοιγοκλείνει συνέχεια (άσπρη οθόνη μόνο, δεν ξεκινά). Τι προτείνετε; Λέω να το πάω για σερβις στο Πλαίσιο από όπου και το πήρα. Χρονικά είναι μεσα στην εγγύηση. Με καλύπτει; Ξέρει κανείς τι διαδικασία απαιτείται;

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.

*βλακεία = δεν έλεγε με τίποτα να αποσυνδεθεί με ασφαλή κατάργηση και αφού είδα και απόειδα το έβγαλα στη ψύχρα..:cry:

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Μάλλον από κάποια βλακεία* μου το κινητό δεν ανοίγει. Ή μάλλον ανοιγοκλείνει συνέχεια (άσπρη οθόνη μόνο, δεν ξεκινά). Τι προτείνετε; Λέω να το πάω για σερβις στο Πλαίσιο από όπου και το πήρα. Χρονικά είναι μεσα στην εγγύηση. Με καλύπτει; Ξέρει κανείς τι διαδικασία απαιτείται;

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.

*βλακεία = δεν έλεγε με τίποτα να αποσυνδεθεί με ασφαλή κατάργηση και αφού είδα και απόειδα το έβγαλα στη ψύχρα..:cry:

Βγάλε την κάρτα μνήμης και δοκίμασε να το ανοίξεις... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καταρχας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πήγαινέ το κατευθείαν σε sony ericsson point με την εγγύηση και θα στο φτιάξουν. Απλά θα στο κρατήσουν 2-3 μέρες.

Ποια είναι τα sony ericsson points; Μπήκα στο site της SE αλλά δεν τα έλεγε πουθενά. Η εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς, έτσι;

Βγάλε την κάρτα μνήμης και δοκίμασε να το ανοίξεις... :wink:

Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα..

• The title was changed to Sony Ericsson W810i