Jump to content

Ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ

NIKOS PARTY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 326
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.zdnet.fr/produits/materiels/cartes_video/0,39049682,39237252,00.htm?tab=test

Αυτόν τον είχα πετύχει σε ένα μαγαζί με τιμή κάπου 95 Ευρά (αν θυμάμαι καλά :worry: ).

Παντως ειναι πολυ πιθανον να παιρνουν τα δικαιωματα των ΙΔΙΩΝ αγωνων η Νοβα και η ψηφιακη;)Και να το βλεπεις οπου ΘΕς ΕΣΥ!

Μπορεί να γινει αυτό;

Αφου και τα 2 (ή 3 ή 4) θα ειναι συνδρομητικά

[ f i l i p p o s ]

Προσωπικά δε νομίζω να γίνει ποτέ αυτό, γιατί την τιμή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων την εκτοξεύει η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ διάθεσή τους σε ένα κανάλι.

Auta pou lew de ta fantazomai!Ta blepw sthn Italia:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Το άρθρο στην Wikipedia περί DDT

Φίλε μου, αυτό το κομμάτι του άρθρου στη wikipedia το έχω γράψει εγώ βασιζόμενος σε ανακοίνωση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παρατίθεται παρακάτω στο ίδιο άρθρο. Επισημαίνεται ότι κάποια κράτη-μέλη (κυρίως από τα νέα ανατολικά κράτη μέλη της ΕΕ) έχουν εκφράσει αμφιβολίες για το αν θα καταφέρουν να κάνουν την αλλαγή μέχρι το 2012...

Αυτήν την περίοδο, τί είδους προγραμμα έχει η ψηφιακή ΕΡΤ? δοκιμαστικά σποτάκια, ταινίες, ειδήσεις?
μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις

Ερώτηση: μπορούμε να δούμε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ μέσω pc ? και τι χρειάζεται ? Εγώ έχω ένα tv tuner της Avermedia αλλα δεν ξέρω αν μου κάνει... λοιπόν ?

Ερώτηση: μπορούμε να δούμε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ μέσω pc ? και τι χρειάζεται ? Εγώ έχω ένα tv tuner της Avermedia αλλα δεν ξέρω αν μου κάνει... λοιπόν ?

Bebaiws kai ginetai!Den exeis dei ena screen shot poio panw?Rwta ekeino to paidi an theleis me PM na su pei ti exei kanei akribws:D

Αν διαβάσεις τα ποστ από την αρχή, θα σου λυθούν οι απορίες :)

Χονδρικά, θες ένα tuner DVB-T, είτε σε κάρτα PCI, είτε USB.

kane upomonh akoma!Den paizoun polla kommatia.Eksalou prepei na primodotithoun kiollas apo to kratos!Etsi nomiw e!

An parei spare amfidromo!

Aγόρασα σήμερα έναν δέκτη. Στα 79Ευρώ.

Με ένα σκανάρισμα που έκανα για να βρει τα διαθέσιμα κανάλια, έπιασε τα: Cine+, Prisma+ & RIK.

To SPOR+ όμως όχι. Ξέρει κανείς, γιατί μπορεί να συμβένει αυτό?

Don't criticize... what you can't understand...!

Εγώ πήρα έναν απ'το Media Markt 64 ευρώ. Δεν έχει ελληνικά όμως αλλά παίρνει firmware, ελπίζω να τα υποστηρίξουν μελλοντικά.

Περίεργο να σου πιάνει όλα τα άλλα και όχι το Σπορ+. Όλα το μπουκέτο μέσα από την ίδια συχνότητα έρχεται (690MHz).

Εγώ πήρα έναν απ'το Media Markt 64 ευρώ. Δεν έχει ελληνικά όμως αλλά παίρνει firmware, ελπίζω να τα υποστηρίξουν μελλοντικά.

Περίεργο να σου πιάνει όλα τα άλλα και όχι το Σπορ+. Όλα το μπουκέτο μέσα από την ίδια συχνότητα έρχεται (690MHz).

Οκ με ένα νέο σκανάρισμα, το βρήκε. Παράξενο, αλλά το βρήκε.

Κι όχι τπτ άλλο... αλλά είναι και το μοναδικό που έχει πρόγραμμα αυτή τη στιγμή!!! :secret:

Aγόρασα σήμερα έναν δέκτη. Στα 79Ευρώ.

Με ένα σκανάρισμα που έκανα για να βρει τα διαθέσιμα κανάλια, έπιασε τα: Cine+, Prisma+ & RIK.

To SPOR+ όμως όχι. Ξέρει κανείς, γιατί μπορεί να συμβένει αυτό?

Oi times einai para polukales!Pantws ap oti nomizw tha ginei epixorhghsh apo to kratos gurw sta 50 eurw.Mias kai milame gia mia nea texnologia epidotoumenh apo thn EE:)

Oi times einai para polukales!Pantws ap oti nomizw tha ginei epixorhghsh apo to kratos gurw sta 50 eurw.Mias kai milame gia mia nea texnologia epidotoumenh apo thn EE:)

E!!! Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Το προτιμώ να δώσω αυτά που έδωσα, παρά να πληρώνω στην NOVA την τρελή συνδρομή τους... για να βλέπω 80% Free To Air κανάλια.

Nai nai!Den lew!Apla enhmerwnw file mou pws endexetai na ginei auto pou grafw poio panw:)

Ξέρει κανείς σε τί ανάλυση εκπέμπει τελικά η ΕΡΤ; Άρχισαν οι δοκιμές και απ' ότι διάβασα εδώ μερικοί έχετε ήδη πάρει αποκωδικοποιητές. Κάπου διάβασα για 720p (δηλαδή HDTV έστω και οριακά) αλλά δεν το πολυπιστεύω.

Περνούσα μάλιστα χθες από ένα expert και είδα να παίζει σε μια LCD το σπορ+ που μεταδίδει τους Ολυμπιακούς του Τορίνο. Δυστυχώς όμως ήμουν με το αμάξι και δεν μπόρεσα να δω την εικόνα από κοντά. Λογικά όμως πρέπει να είναι καλύτερη από της NOVA, ε;

Αν ισχύουν τα περί 720p μέχρι το Μουντιάλ του καλοκαιριού θα χτυπήσω έναν αποκωδικοποιητή. :)

Λοιπόν, ξέρει κάποιος;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

:lol: :lol: Άκου εκεί 720p :lol: :lol:

Η ποιότητα είναι ακόμα αρκετά χαμηλή με ανάλυση 544x576 στα 4Mbit. Δηλαδή το πιξέλιασμα είναι πολύ έντονο (σε LCD τηλεόραση).

Πιλοτικό βέβαια είναι το πράμα, μελλοντικά εύχομαι να το στρώσουν. Μακάρι το καλοκαίρι να κάνουν κανένα θαύμα με το μουντιάλ. :rolleyes:

Απ' ότι φαίνεται λέμε και καμιά ........... να περνάει η ώρα :O :O

Τόσος κόσμος έχει πάρει LCD τηλεοράσεις τον τελευταίο καιρό, είναι κρίμα να κοιμούνται όρθιοι εκεί στην ΕΡΤ :mad:

Το Μουντιάλ ήταν ( ;; ) μεγάλη ευκαιρία. Στης Ν. Αφρικής ίσως το 2010....

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Kai egw eimai aganakthsmenos!Pws einai dunaton na prepei na perimenei h eparxia ews to 2012?H opote tous kaul&%$sei na mas dwsoun:(

Re paidia auth h Nova ti analush exei telos pantwn?

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός απλού αποκωδικοποιητή (Zapper set-top box) και του αποκωδικοποιητή πολλαπλών διαδραστικών υπηρεσιών (ΜΗΡ).

dhl?

Ωραία όλα αυτά που λέτε.Αλλα εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πάντα η επαρχία μένει εκτός:mad: :mad: Ποιος ξέρει πότε θα έρθουν αυτά τα κανάλια στην Φλώρινα.Το 2012 και άμα!!(Όπως και με το internet και το 3G δίκτυο που ακόμα το περιμένουμε):blink:

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός απλού αποκωδικοποιητή (Zapper set-top box) και του αποκωδικοποιητή πολλαπλών διαδραστικών υπηρεσιών (ΜΗΡ).

dhl?

Εχω την εντυπωση πως η διαφορα τους ειναι η εξης:

Ο πρωτος ειναι μονο δεκτης ενω ο δευτερος ειναι interactive:)

*Μετους δευτερους μπορεις να κανεις πραγματα οπως να ψυφισεις για μια εκπομπη(αντι να στειλεις sms).Και διαφορα αλλα πραγαμτακια που προφανως θα δουμε στο μελλον ΚΑΙ στην Ελλαδα.