amorphis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ?? Το κινητό ή η φίλη σου είναι sexy?!?! Πώς ένα κινητό μπορεί να γίνει sexy?...χμ...(?) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 h filh mou alla edo suzhtame mono gia kinhta lol Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ξερει κανείς αν γίνεται να βγει το v-live? Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ERXETAI SE LIGO KAIRO STO PLAISIO MOTOROLA L7 XWRIS VODAFONE LIVE ALLA DEN KSERO TIMI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ERXETAI SE LIGO KAIRO STO PLAISIO MOTOROLA L7 XWRIS VODAFONE LIVE ALLA DEN KSERO TIMI! Μου είπαν χωρίς βεβαιότητα γύρω στα 250€... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Ρε παιδια μια βοηθεια ξεχασα τον κοδικο στην εφαρμογη Safe πως μπορώ να την ξαναβρώ Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 iparxei kai sto plaisio xwris vodafone live se timi 235 eurw se mauro xrwma!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Το αγόρασα χθές από τον Γερμανό στο Vodafone 120 έναντι 140 ευρώ με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Είναι μαύρο,unbranded ΔΕΝ έχει το handsfree που υπάρχει στην VFLive έκδοση ΑΛΛΑ έχει 128MB κάρτα της Sandisk. Έχω να κάνω τις εξής 2 ερωτήσεις. 1. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να έχουμε ΜΟΝΙΜΗ την αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων? 2. Υπάρχει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ τρόπος για συγχρονισμό με MS Outlook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Το αγόρασα χθές από τον Γερμανό στο Vodafone 120 έναντι 140 ευρώ με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Είναι μαύρο,unbranded ΔΕΝ έχει το handsfree που υπάρχει στην VFLive έκδοση ΑΛΛΑ έχει 128MB κάρτα της Sandisk. Έχω να κάνω τις εξής 2 ερωτήσεις. 1. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να έχουμε ΜΟΝΙΜΗ την αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων? 2. Υπάρχει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ τρόπος για συγχρονισμό με MS Outlook? Kalhspera! Exw ti idio thlefwnaki kai egw kai kanw sychronismo me to Motorola Phone Tools !(an den kanw lathos einai h 4 ekdosh giati mia poio palia poy vrhka sto net den doyleve)! To Motorola Phone Tools yparxei san CD mesa sthn syskevasia toy V3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος άν η σύνταξη μηνυμάτων είναι κατα αλφαβητική σειρά ή όχι? Π.χ. σε ένα siemens που πήρα τα γράμματα ήταν αλλα αντι άλλων! Καμία σχέση με τη νοκια που έχει το καλύτερο και ευκολότερο μενού όσον αφορά τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μερικές συνοπτικές πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το SLVR: Η οθόνη είναι εκπληκτικής διαύγειας και η ποιότητα των υλικών άριστη Παίζει MP3 χωρίς να πρέπει να είναι formatted από το iTunes. Αυτό αφορά τουλάχιστον στην unbranded GR συσκευή Φορτίζει από τη USB θύρα με standard τύπου USB mini καλώδιο Παίζει κανονικά ως USB flash drive από κάθε PC για file transfer Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 mias k pio pano anafer8ike psilo-sygrisi me to panasonic: exo na po oti einia ena omorfo kinitaki poly stylish me medium range xaraktiristika k se timi 230e (ean dne kano la8os) k erxomai k sas kano thn erotisi: ean einia na dia8eso 230e na apro to motorola---dne dino ena 20e parapano na paro to panasonic vs6 pu exei k 2mp kamera...k kati ekatommyria xromata o8onh k megaliterh bat.!?!?!?!??!?! auta einia ta dyskola---sorry ean einai ligo off-topic alla h8ela na to anafero na mu peite k eseis apospeis thnx;-) μπορει να εχει κατι εκατομμυρια χρωματα αλλα τις φωτογραφιες τις διχνει σαν ασπρομαυρες.το ασπρο το εμφανιζει σαν γκρι και το μαυρο σαν καφε.η ποιοτητα των φωτογραφιων οχι μονο δεν αξιζουν οπως και η οθονη που ειναι εκατομμυριων χρωματων αλλα μαλλον εντελος μουφα θα τα ελεγα.και αναφερομαι φυσικα για το panasonic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος άν η σύνταξη μηνυμάτων είναι κατα αλφαβητική σειρά ή όχι? Π.χ. σε ένα siemens που πήρα τα γράμματα ήταν αλλα αντι άλλων! Καμία σχέση με τη νοκια που έχει το καλύτερο και ευκολότερο μενού όσον αφορά τα μηνύματα. Δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος άν η σύνταξη μηνυμάτων είναι κατα αλφαβητική σειρά ή όχι? Π.χ. σε ένα siemens που πήρα τα γράμματα ήταν αλλα αντι άλλων! Καμία σχέση με τη νοκια που έχει το καλύτερο και ευκολότερο μενού όσον αφορά τα μηνύματα. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς; Πάντως (εκτός από το Ελληνικό iTap) οι έλληνικοί χαρακτήρες αντιστοιχούν σωστά στο πληκτρολόγιο (το 'Γ' στο 'C' κτλ.). Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς; Πάντως (εκτός από το Ελληνικό iTap) οι έλληνικοί χαρακτήρες αντιστοιχούν σωστά στο πληκτρολόγιο (το 'Γ' στο 'C' κτλ.). Εννοώ στο 2 να έχει το αβγ, 3 δεζ, 4 ηθι, 4 κλμ, 5 νξο κ.τ.λ. και να ανοίγει η αποστολή sms με το πάτημα ενός κουμπιού όπως στη νόκια και επίσης να είναι 160 γράμματα στα ελληνικά σε ένα μήνυμα κι όχι 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Mηπως ξερει καποιος/α να μου πει που θα βρω βαση αυτ/του? Εννοω απλα μια βαση στηριξης και οχι car kit. Εστω και απο καποιο site. Στο forum του mpx220 ειχαν δωσει ενα αγγλικο site που ειχε παπαδες απο αξεσουαρ κινητων γενικα και γνησια που δεν νομιζω να τα δουμε και ποτε ελλαδα,αλλα αντε βρες τωρα ποιο ηταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 παιδια το πηρε η μητερα μου απο την tim,παρα πολυ ομορφο κινητακι αλλα με λιγες λειτουργειες κ αργο μενου. Αποσο εψαξα δεν παιζει μπ3 σαν ηχους κλησης. αν κανω λαθος διορθωστε με... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Εννοώ στο 2 να έχει το αβγ, 3 δεζ, 4 ηθι, 4 κλμ, 5 νξο κ.τ.λ. και να ανοίγει η αποστολή sms με το πάτημα ενός κουμπιού όπως στη νόκια και επίσης να είναι 160 γράμματα στα ελληνικά σε ένα μήνυμα κι όχι 70. Ένα ενα... :) Η σειρά των γραμμάτων είναι όπως λες 70 χαρακτήρες για ελληνικά με ανάμικτα μικρά - μεγάλα, 160 για κεφαλαία μόνο. Αν στείλεις, μέσω PC από Motorola Mobile Phone Tools, 70 για κάθε συνδυασμό Υπάρχει shortcut μ'ενα πλήκτρο για το SMS menu αλλά όχι απευθείας για το 'new sms' Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Mηπως ξερει καποιος/α να μου πει που θα βρω βαση αυτ/του? Εννοω απλα μια βαση στηριξης και οχι car kit. Εστω και απο καποιο site. Ρίξε μια ματιά στο: http://www.expansys.com.gr/accessory.asp?code=130051&atype=Carkits Το συγκεκριμένο site, γενικά έχει τα ΠΑΝΤΑ για κινητά και PDAs. Έχω αγοράσει από αυτό και το service τους είναι πολύ καλό. Μόνο μείον τα μεταφορικά που είναι πολύ ακριβά, καθώς παρέχουν δυνατότητα αποστολής μόνο με courier (DHL). Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 παιδια το πηρε η μητερα μου απο την tim,παρα πολυ ομορφο κινητακι αλλα με λιγες λειτουργειες κ αργο μενου. Αποσο εψαξα δεν παιζει μπ3 σαν ηχους κλησης. αν κανω λαθος διορθωστε με... Όπως έχω ήδη αναφέρει, παίζει MP3 κανονικότατα. Όσον αφορά τις λειτουργίες του, νομίζω ότι είναι αρκετά πλήρες. Συγκεκριμένα: Έχει πλήρη ατζέντα με πολλά τηλ. κάτω από ένα όνομα και ημερομηνία γέννησης Πλήρες ημερολόγιο Synchronization με PC/Outlook Δουλεύει και ως flash memory Bluetooth headset, file trasnfer, dialup profiles IMAP, POP3 e-mail Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Μπορει καποιος να μου πει: 1)Ποσο κραταει η μπαταρια. 2)Οι φωτογραφιες με ενδιαφερει να φαινοντε καλες στο κινητο και δεν με ενδιαφερει καθολου ποσο καλες ειναι στο pc, θα με καλυψει? Απο νυχτερινη ληψη πως παει? Video ποση ωρα τραβαει? Εχει "ενοχλητικους" ηχους οταν τραβας φωτογραφια και video? 3)Σκεφτομαι να παρω αυτο: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=8642495&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=313342&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αν δεν κανω λαθος ειναι το μαυρο και unbranded(?). Απο αξεσουαρ δινει τπτ στο πακετο(η παραπανω εκδοση) οπως handfree, καρτα μνημης κτλ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berlinaos Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ρε παιδιά και εγω χτύπησα το κινητάκι εδώ στη Γερμανία με συνδεση βονταφον και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Για τα λεφτά του θεωρώ οτι ειναι η καλυτερη λύση. Οθόνη που φυσαει, καμερούλα με πολύ καλές επιδόσεις,αριστη ποιοτητα κατασκευής, ευχρηστο (για μοτορολα!) μενου και το κυριότερο : Τρελλή γκομενοπαγίδα:shifty: . Ε, για καποιους παίζει και αυτό ένα μικρό ρόλο! Μια απορία έχω όμως: Το πόσο μεγάλα μηνύματα στέλνεις είναι θέμα συσκευής ή δικτύου; Και το ρωτάω γιατί μόλις έστειλα ενα μηνυμα 450 χαρακτηρων χωρίς ουτε να μου το χωρίσει ουτε να σταλεί ως περισσοτερα μηνύματα!!! Και γενικά όταν πάω να γράψω νέο μηνυμα μου λέει από την αρχή οτι υπολοίπονται 450 χαρακτηρες!:!: Για να γραψω και κατι "αρνητικο" η οθονη χρειάζεται απαραιτητα προστατευτική ζελατίνα γιατι είναι πολυ εκτεθειμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artfulmi Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 H erwthsh arketa aplh... to thlefwno einai Quadriband, mporw na to xrhsimopoihsw kai sthn Amerikh e? thanxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ρε παιδιά και εγω χτύπησα το κινητάκι εδώ στη Γερμανία με συνδεση βονταφον και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Για τα λεφτά του θεωρώ οτι ειναι η καλυτερη λύση. Οθόνη που φυσαει, καμερούλα με πολύ καλές επιδόσεις,αριστη ποιοτητα κατασκευής, ευχρηστο (για μοτορολα!) μενου και το κυριότερο : Τρελλή γκομενοπαγίδα:shifty: . Ε, για καποιους παίζει και αυτό ένα μικρό ρόλο! :shifty: :shifty: :shifty: :lol: αυτα ειναι :cool: Μια απορία έχω όμως: Το πόσο μεγάλα μηνύματα στέλνεις είναι θέμα συσκευής ή δικτύου; Και το ρωτάω γιατί μόλις έστειλα ενα μηνυμα 450 χαρακτηρων χωρίς ουτε να μου το χωρίσει ουτε να σταλεί ως περισσοτερα μηνύματα!!! Και γενικά όταν πάω να γράψω νέο μηνυμα μου λέει από την αρχή οτι υπολοίπονται 450 χαρακτηρες!:!: το σουμουσου σου πηγαινει ως ενα, αλλα ειναι πολλα μαζι. Χρεωνεσαι οσο θα χρεονοσουν αμα εστελνες 450/160 sms (μπορει να ειναι και των 70χαρ. δεν ξερω συγκεκριμενα για το L7) Για να γραψω και κατι "αρνητικο" η οθονη χρειάζεται απαραιτητα προστατευτική ζελατίνα γιατι είναι πολυ εκτεθειμένη. Μα ειναι γκομενοπαγιδα... ΑΑΑ τα αξιζει τ'αξιζει :p :p :lol: Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyndent Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 H erwthsh arketa aplh... to thlefwno einai Quadriband, mporw na to xrhsimopoihsw kai sthn Amerikh e? thanxxx Ναι, είναι Quad-Band Παράθεση Death is a dreamer's delight... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts