Jump to content

al7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About al7

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

al7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ δε πιάνει έξω. Μη περιμένεις να τρυπάει και τοίχους. Λολ
  2. Έχοντας κάνει βόλτα σε 5-6περιοχες της Αθήνας, (εκτός από τη Κρήτη), πιστεύω ότι το δίκτυο της βονταφον ειναι πλέον σε κατάσταση αποσύνθεσης. Δυστυχώς βλέπω το κινητό απλά να προσπαθεί να συνδεθεί σε Ίντερνετ, σπάνια μπαίνει σε 3G πλέον, και ακόμα και να μπει, δεν μένει ώρα μέσα (εκτός και αν παραμένεις ακινητος). Ειναι σαν να έχουν γυρίσει προς το μηδέν το ροτορα με το σήμα. Αυτο καταλαβαίνω. Επίσης λυπάμαι αυτούς εδώ μεςα που μεροληπτουν και αυτούς που κάνουν τη στρουθοκαμηλο. Αντικειμενικά guys, η voda δεν ειναι αυτή που ήταν. Οποίος χρειάζεται Ίντερνετ πρέπει να παει στη κοτε. :mad:
  3. Καλησπέρα. Έχω εδώ και ένα χρόνο vodafone cu και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος από το δίκτυο της voda με iPhone 4 6.1.3. Εδώ και ένα μήνα, το 3G έχει αρχίσει να ξεκουμπωνει και να κουμπώνει πάλι αφού περάσει από edge με αποτέλεσμα να γίνονται διακοπές τόσο στην ομιλία όσο και στο Ίντερνετ. Επικοινώνησα με voda και μου είπαν να κάνω reset network settings και αν δε παίξει ειναι θέμα συσκευής. Δεν άλλαξε τίποτα. Συν τοις αλλοις η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα λόγω του μπες-βγες όλη την ώρα, ειδικά αν είμαι έν κινήσει. Πλέον έχω κλείσει το 3G για να μπορώ ν μιλάω αλλά δεν ειναι λύση. Εννοείται πως σε προσπάθεια χρήσης εφαρμογών VoIP (acrobits viber κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσω.... Δοκίμασα μια κάρτα whats up της cote και το κινητό δουλεύει κανονικότητα. Ούτε διακοπές στο 3G ούτε ξεκουμπωμα τίποτα. Κανενα πρόβλημα ούτε στην ομιλία. Μια χαρα. Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα στην περιοχή; Η και αλλού;; Θενξ
  4. Το βρήκαμε :D:D The Pains Of Being Pure At Heart – “Higher Than The Stars” [saint Etienne Visits Lord Spank Remix]
  5. Ξέρει κανείς τίτλο και συγκρότημα για ένα τραγούδι που παίζει ο best "in the back of your mother's car" ;
  6. al7

    Destinator 7

    Μπορώ να βρώ κάπου χάρτες για άλλες χώρες; thanks
  7. Το thread μου δείχνει ότι έχει 19 σελίδες. Το link σου με παρέπεμψε στη 18η. Δε καταλαβαίνω το προφανώς που γράφεις. Σε ευχαριστώ για το link όμως.
  8. όταν λες σελίδα 36 που αναφέρεσαι ;
  9. δεν είχα σκεφτεί να βαλω activesync μόνο και μόνο για να το δει! (την εφαρμογή δε τη χρειάζομαι) Thanks όμως, το είδε :rolleyes:
  10. Καλησπέρα Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με το driver για win xp. Δεν είμαι σπίτι μου και δε σκέφτηκα να παρω μαζί το cd, πήρα μόνο το καλώδιο. Υπεθεσα οτι θα τους βρω στο support της MIO. Δεν τους έχει όμως, λέει να βάλω το cd !!! Κάποια βοήθεια να καταφέρω να το συνδέσω;;; Επίσης απαράδεκτο που ανάβει όποτε του κα:X βιδώσει. Μάπα μεγάλη...
  11. Μου τα εμφανίζει τα μισά με ερωτηματικά... :worry:
  12. τα ελληνικα μηνυματα ....;;; !!
  13. κατεβαίνει, ευχαριστω και τους δυο σας :)
  14. Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα μηνύματα σε Η/Υ ?
  15. Μήπως έχει κανείς αυτό το σποτάκι που βάζει ο best μετά τις 2 το βράδυ, με μία ρωσιδο-ουκρανή να λέει after-hours σε διάφορες εκδοχές?!:shifty:
×
×
  • Create New...