Jump to content

al7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by al7

  1. Εδώ δε πιάνει έξω. Μη περιμένεις να τρυπάει και τοίχους. Λολ
  2. Έχοντας κάνει βόλτα σε 5-6περιοχες της Αθήνας, (εκτός από τη Κρήτη), πιστεύω ότι το δίκτυο της βονταφον ειναι πλέον σε κατάσταση αποσύνθεσης. Δυστυχώς βλέπω το κινητό απλά να προσπαθεί να συνδεθεί σε Ίντερνετ, σπάνια μπαίνει σε 3G πλέον, και ακόμα και να μπει, δεν μένει ώρα μέσα (εκτός και αν παραμένεις ακινητος). Ειναι σαν να έχουν γυρίσει προς το μηδέν το ροτορα με το σήμα. Αυτο καταλαβαίνω. Επίσης λυπάμαι αυτούς εδώ μεςα που μεροληπτουν και αυτούς που κάνουν τη στρουθοκαμηλο. Αντικειμενικά guys, η voda δεν ειναι αυτή που ήταν. Οποίος χρειάζεται Ίντερνετ πρέπει να παει στη κοτε. :mad:
  3. Καλησπέρα. Έχω εδώ και ένα χρόνο vodafone cu και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος από το δίκτυο της voda με iPhone 4 6.1.3. Εδώ και ένα μήνα, το 3G έχει αρχίσει να ξεκουμπωνει και να κουμπώνει πάλι αφού περάσει από edge με αποτέλεσμα να γίνονται διακοπές τόσο στην ομιλία όσο και στο Ίντερνετ. Επικοινώνησα με voda και μου είπαν να κάνω reset network settings και αν δε παίξει ειναι θέμα συσκευής. Δεν άλλαξε τίποτα. Συν τοις αλλοις η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα λόγω του μπες-βγες όλη την ώρα, ειδικά αν είμαι έν κινήσει. Πλέον έχω κλείσει το 3G για να μπορώ ν μιλάω αλλά δεν ειναι λύση. Εννοείται πως σε προσπάθεια χρήσης εφαρμογών VoIP (acrobits viber κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσω.... Δοκίμασα μια κάρτα whats up της cote και το κινητό δουλεύει κανονικότητα. Ούτε διακοπές στο 3G ούτε ξεκουμπωμα τίποτα. Κανενα πρόβλημα ούτε στην ομιλία. Μια χαρα. Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα στην περιοχή; Η και αλλού;; Θενξ
  4. Το βρήκαμε :D:D The Pains Of Being Pure At Heart – “Higher Than The Stars” [saint Etienne Visits Lord Spank Remix]
  5. Ξέρει κανείς τίτλο και συγκρότημα για ένα τραγούδι που παίζει ο best "in the back of your mother's car" ;
  6. al7

    Destinator 7

    Μπορώ να βρώ κάπου χάρτες για άλλες χώρες; thanks
  7. Το thread μου δείχνει ότι έχει 19 σελίδες. Το link σου με παρέπεμψε στη 18η. Δε καταλαβαίνω το προφανώς που γράφεις. Σε ευχαριστώ για το link όμως.
  8. όταν λες σελίδα 36 που αναφέρεσαι ;
  9. δεν είχα σκεφτεί να βαλω activesync μόνο και μόνο για να το δει! (την εφαρμογή δε τη χρειάζομαι) Thanks όμως, το είδε :rolleyes:
  10. Καλησπέρα Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με το driver για win xp. Δεν είμαι σπίτι μου και δε σκέφτηκα να παρω μαζί το cd, πήρα μόνο το καλώδιο. Υπεθεσα οτι θα τους βρω στο support της MIO. Δεν τους έχει όμως, λέει να βάλω το cd !!! Κάποια βοήθεια να καταφέρω να το συνδέσω;;; Επίσης απαράδεκτο που ανάβει όποτε του κα:X βιδώσει. Μάπα μεγάλη...
  11. Μου τα εμφανίζει τα μισά με ερωτηματικά... :worry:
  12. τα ελληνικα μηνυματα ....;;; !!
  13. κατεβαίνει, ευχαριστω και τους δυο σας :)
  14. Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα μηνύματα σε Η/Υ ?
  15. Μήπως έχει κανείς αυτό το σποτάκι που βάζει ο best μετά τις 2 το βράδυ, με μία ρωσιδο-ουκρανή να λέει after-hours σε διάφορες εκδοχές?!:shifty:
  16. Μετά από αναβάθμισή σε v 5.00, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα caller groups. Δημιουργώ group αλλά όταν πάω να προσθέσω contact στο group μου βγάζει μήνυμα Not Allowed (!!). Είτε πάω από το ίδιο το group μέσα να προσθέσω με add, είτε πάω με edit στο contact και add to group. Απενεργοποίησα και το security level εντελώς, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Καμία ιδέα....; :cry:
  17. συγνωμη για το off-topic, αλλά το βρήκε κανείς σε ote-shop? Οπου και να ρωτήσω, δεν υπάρχει!
  18. Καλημέρα. Πρόσφατα μετακόμισα στην Α. Ηλιούπολη, κοντά στην Αγ. Μαύρα. Η λήψη του ραδιοφώνου είναι πολύ άσχημη, καθώς ακούγονται παράσιτα σε όλους τους σταθμούς :( Κάποιος συντοπίτης μπορεί να με βοηθήσει μήπως...;
  19. Καλημέρα, Θέλω να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στην κάρτα μνήμης στον υπολογιστή, αλλά δεν βγάζω άκρη. Από το phone browser στο pc βλέπω μόνο τα μηνύματα της συσκευής, όχι της κάρτας μνήμης. Μία πρόχειρη λύση θα ήταν να τα μεταφέρω όλα στη συσκευή ώστε να τα δω και να τα μεταφέρω στον η/υ, αλλά δε βρίσκω τέτοια επιλογή πουθενά. Δεν μπορώ να κάνω μεταφορά, υπάρχει τρόπος και δε το βρίσκω; Καμία ιδέα; thx :cry:
  20. Μα εφόσον με άλλη συσκευή και την ίδια κάρτα, στον ίδιο χώρο λειτουργεί κανονικά; Και γενικώς σε πολλά σημεία μου κάνει "διακοπές"...
  21. Ρε παιδιά από σήμα πως πάτε; Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος πάντως, και σήμερα έκανα και τεστ με άλλο κινητό στον ίδιο χώρο, και διαπίστωσα ότι το 6300 (το δικό μου τουλάχιστον) είναι τραγικό. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή έστω υπόνοια ότι δεν πάει καλά από σήμα, ή να το πάω alpha copy? :-)
  22. Όντως καθυστερεί να σβήσει η οθόνη. Η λειτουργία νάρκης είναι ήδη ενεργοποιημένη, δεν την απενεργοποίησα ποτέ, και πάλι καθυστερεί. αλλά ναι, όταν πατάς το κεντρικό κουμπί μόλις το κλειδώσεις σβήνει πιό γρήγορα. Thanks jimp01 !
  23. Αγγλικά τα έχω, ναι.. Το γύρισα στα ελληνικά μόλις, το φόντο εξακολουθεί να αλλάζει χρώμα. Θέμα έχω το noir που έχει μέσα. έβαλα μόλις και το nokia που έχει μέσα (το μπλε), πάλι λειτουργεί κανονικά η επιλογή του χρώματος φόντου. Έχεις δίκιο για το small fonts στα contacts πάντως. δεν μπορείς να το επιλέξεις, όντως ανοησία...
  24. Χρώμα γραμματοσειράς στο active standby αλλάζει. Και στα contacts αλλάζει το μέγεθος των επαφών. Λειτουργούν κανονικά όλα αυτά στο δικό μου (το small font μόνο βλέπω δεν είναι ενεργοποιημένο στις επαφές, δεν μπορώ να το επιλέξω δηλαδή)
  25. Εμένα δε μου έχει κάνει ποτε restart από μόνο του ή μετά από οποιαδήποτε κίνηση μου. Αν στο αλλάζουν, θα πρότεινα να το αλλάξεις, γιατί να περιμένεις αναβάθμιση κλπ;
×
×
  • Create New...