tsimisde Δημ. 4 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) Νομίζω ότι πέρα από τα προφανή (επιδόσεις, αυτονομία κτλ), καλό ήταν να ειπωθούν και άλλα πράγματα, καλό είναι να υπάρχει μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων. Κατανοητό επίσης το ότι κάποιοι περιμένουν να διαβάσουν συγκεκριμένα πράγματα και για να τα εντοπίσουν, μπαίνουν σε έξτρα κόπο. Απλά ειπώθηκε από ένα συνάδελφο ότι ένας τομέας στον οποίον ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, δε διακρίνεται το Poco, φαίνεται ότι όλως παραδόξως, τα καταφέρνει αξιοπρεπώς, πρακτικά κάτι το οποίο είχε αναφερθεί και κάποιες σελίδες πιο πριν, απλά αυτή τη φορά με απτά παραδείγματα. Επίσης, κάποιοι μπορεί να θέλουν να μάθουν και άλλα πράγματα πέραν του AnTuTu score 3.000.000+, των τεχνικών χαρακτηριστικών γενικότερα, που είναι σα να διαβάζουν ακόμα ένα δελτίο τύπου, όπως είχε ειπωθεί στις πρώτες σελίδες. Και εκτός αυτού, σαν πολύ στα σοβαρά δεν έχουμε πάρει το ρόλο μας; Για κινητά μιλάμε, για όνομα του θεού, το έχουμε αναγάγει και σε επιστήμη πια, καθόμαστε με όλα μας τα σωστά, να μαλώνουμε για αυτά, ήμαρτον.... Edited 4 Μαΐου by tsimisde 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 9 ώρες πριν, tsimisde said: Και εκτός αυτού, σαν πολύ στα σοβαρά δεν έχουμε πάρει το ρόλο μας; Για κινητά μιλάμε, για όνομα του θεού, το έχουμε αναγάγει και σε επιστήμη πια, καθόμαστε με όλα μας τα σωστά, να μαλώνουμε για αυτά, ήμαρτον.... 👍 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) On 4/5/2026 at 11:09 ΜΜ, tsimisde said: Επίσης, κάποιοι μπορεί να θέλουν να μάθουν και άλλα πράγματα πέραν του AnTuTu score 3.000.000+, των τεχνικών χαρακτηριστικών γενικότερα, που είναι σα να διαβάζουν ακόμα ένα δελτίο τύπου, όπως είχε ειπωθεί στις πρώτες σελίδες. Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι και στα 2 προηγούμενα θέματα των X6 Pro/X7 Pro, αυτά κυρίως διαβάζαμε στις αρχές. Από την άλλη είναι performance συσκευές που φέρνουν πιο πολύ σε gaming κινητά, άρα δεν μπορουν να γραφτούν και πολλά. Η ένσταση μου πιο πίσω στα των καμερών, έχει να κάνει κυρίως με το υψηλό κόστος αγοράς πλέον, μην πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας. Δεν είναι όπως στα προηγούμενα 2 μοντέλα X6 Pro/X7 Pro, που όντως γράφαμε για αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες, γιατί ήταν και το κόστος αγοράς πολύ μικρότερο. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, μιας και τόσο πωλείται πλέον και το F8 Pro, το οποίο έχει -και καλύτερη κεντική κάμερα(+τηλεφακό), -και Snap8Elite και είναι πιο μαζεμένο σε μέγεθος/βάρος. Στο X8 Pro max, κυρίως την μεγάλη μπαταρία πληρώνουμε. Edited 5 Μαΐου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 10 ώρες πριν, Fulgore1 said: Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι και στα 2 προηγούμενα θέματα των X6 Pro/X7 Pro, αυτά κυρίως διαβάζαμε στις αρχές. Από την άλλη είναι performance συσκευές που φέρνουν πιο πολύ σε gaming κινητά, άρα δεν μπορουν να γραφτούν και πολλά. Η ένσταση μου πιο πίσω στα των καμερών, έχει να κάνει κυρίως με το υψηλό κόστος αγοράς πλέον, μην πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας. Δεν είναι όπως στα προηγούμενα 2 μοντέλα X6 Pro/X7 Pro, που όντως γράφαμε για αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες, γιατί ήταν και το κόστος αγοράς πολύ μικρότερο. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, μιας και τόσο πωλείται πλέον και το F8 Pro, το οποίο έχει -και καλύτερη κεντική κάμερα(+τηλεφακό), -και Snap8Elite και είναι πιο μαζεμένο σε μέγεθος/βάρος. Στο X8 Pro max, κυρίως την μεγάλη μπαταρία πληρώνουμε. Αν βρεις το ίδιο ακριβώς σε τιμή στα 208,5 € χαμηλότερα, έστω και χωρίς επίσημη υποστήριξη αξίζει η αγορά του; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) 13 ώρες πριν, terkos2 said: Αν βρεις το ίδιο ακριβώς σε τιμή στα 208,5 € χαμηλότερα, έστω και χωρίς επίσημη υποστήριξη αξίζει η αγορά του; Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι και από που για αγορά? Edited 6 Μαΐου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 hour ago, Fulgore1 said: Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι και από που για αγορά? X8 pro max 12/512 global version. Aliexpess ευρωπαϊκό κατάστημα. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Το κινητό αυτό αν μπορείτε να το βρίσκετε γύρω στα 400€ και προς τα κάτω δεν το συζητάμε καν αν αξίζει για αγορά ή όχι, φυσικά αξίζει κ ίσως μιλάμε για την καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή σ αυτά τα χρήματα. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά του παίζουν σε υψηλότερο επίπεδο από μια απλά μεσαία κατηγορία. Το κινητό το έχω κάπου 10 μέρες και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος, ιδίως για τους τομείς που ξεχωρίζει και ήταν και οι λόγοι που αγόρασα το συγκεκριμένο. Επιδόσεις - μπαταρία δλδ κ είναι ακριβώς ότι έψαχνα, με καλύπτει πλήρως σε όλα. Εφαρμογές, εργασίες, ότι και να κάνεις όσα κ να έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα στο παρασκήνιο δεν καταλαβαίνει τίποτα κ όλα γίνονται ακαριαία. Μπαταρία τώρα με ιδιαίτερα βαριά χρήση στην δουλειά θα μου βγάλει σίγουρα την μέρα μέχρι να γυρίσω σπίτι απόγευμα και αφού γυρίσω θα έχω περίπου 20-30%. Αυτό είναι μια συνηθισμένη μου μέρα στην δουλειά. Τις υπόλοιπες μέρες που δεν παίζει δουλειά και το πάω πιο χαλαρά μπορεί να με φτάσει μέχρι το βράδυ και να έχω πάνω από 50-60%, δλδ εύκολα βγάζει δύο μέρες έτσι. Για κάμερες λέω να κάνω την διαφορά και να μην πω τίποτα, έτσι για την αλλαγή. Το μόνο που θα πω είναι ότι παίζει να έβγαλα και 3 φωτογραφίες απ την μέρα που το έχω, τόσο πολύ με ενδιαφέρουν 😁 Για την ιστορία το κινητό το βρήκα στα 380 με τιμολόγιο το 12/256 λευκό (όμορφο) και ήδη απ την 1η μέρα ξεκίνησε και βγάζει τα λεφτά του. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 7 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Καλορίζικο φίλε. Πάντως, παρόλο που είμαστε στην αρχή ακόμα, συνεχίζω κάθε μέρα που περνάει να του βγάζω το καπέλο. Το δουλεύω εντατικά ως hotspot και παρόλο που θεωρητικά είναι μια ενεργοβόρα διαδικασία, το κινητό δεν ιδρώνει καθόλου, ούτε ζεσταίνεται, ούτε ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι, είναι πραγματικά βράχος. Φτου να μη το ματιάσω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 ώρα πριν, tsimisde said: Καλορίζικο φίλε. Πάντως, παρόλο που είμαστε στην αρχή ακόμα, συνεχίζω κάθε μέρα που περνάει να του βγάζω το καπέλο. Το δουλεύω εντατικά ως hotspot και παρόλο που θεωρητικά είναι μια ενεργοβόρα διαδικασία, το κινητό δεν ιδρώνει καθόλου, ούτε ζεσταίνεται, ούτε ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι, είναι πραγματικά βράχος. Φτου να μη το ματιάσω.... Ευχαριστώ φίλε μου... Για θερμοκρασία που γράφεις, ξέχασα να το αναφέρω και γω γιατί όντως έκανε πολύ θετική εντύπωση και σε μένα....πραγματικά ότι καλύτερο και σ αυτόν τον τομέα, πουθενά σε καμία φάση δεν λες ωχ το κινητό ζεστάθηκε παραπάνω. Απεναντίας μπορεί να το πιέζεις για ώρα και κάτω απ τον ήλιο κιόλας όπως πολλές φορές τυχαίνει να κάνω και αυτό δεν παίρνει χαμπάρι ποτέ όμως, κτήνος κανονικό! Φτου φτου φτου και μακάρι να παραμείνει έτσι και μένω σ αυτό άνετα κάποια χρόνια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 14 ώρες πριν, terkos2 said: X8 pro max 12/512 global version. Aliexpess ευρωπαϊκό κατάστημα. Αν δεν σε πειράζει το θέμα εγγύηση/service, τότε αξιζει σε αυτά τα χρήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου On 14/4/2026 at 4:03 ΜΜ, skiniko said: Δύο βδομάδες πριν, σούπερ προσφορά για το εν λόγω κινητό παραγγελία στα 399 απ το e shop για το 12/256 κ έλεγε παράδοση σε 2-3 εργάσιμες, σε επικοινωνίες που είχα μου λέγανε ότι δεν είχαν ακόμα ενημέρωση κ να αναμένω, πέρασαν 15 μέρες...φυσικά πολύ καλό για να ήταν αληθινό κ σήμερα είχαμε την επίσημη ενημέρωση ότι το προιόν εξαντλήθηκε. Πότε εξαντλήθηκε, μας δουλεύετε? γιατί αυτες τις 2 βδομάδες το είχατε μόνιμα κανονικά στο σαιτ κ μου λέγατε απλά να περιμένω. Ας αναγράφατε τουλάχιστον εξ αρχής κατόπιν παραγγελίας και ας μου λέγατε σήμερα δεν μπορέσαμε τελικά να εισάγουμε, πιο τίμιο. Σιγά μην εξαντλήθηκε, απλά δεν το είχατε ποτέ διαθέσιμο σ αυτή την τιμή! Ούτε λάθος ήταν γιατί θα είχε γίνει διόρθωση τόσο καιρό, ενώ στο σαιτ ήταν κάθε μέρα κανονικά διαθέσιμο κ πάντα παράδοση σε 2-3 εργάσιμες. Δυστηχώς τέρμα αναξιόπιστο το e-shop(θέλουν και 50λεπτά ανα παραγγελία τρομάρα τους). Πέραν του παραπάνω περιστατικού, τώρα κοροιδεύουν τον κόσμο με'' προσφορές'' crazy sundays. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Το παράγγειλα και εγώ το x8 pro max. Σε καμία 10αρια ημέρες λογικά θα μου έρθει. Έρχομαι από huawei P20 pro που το είχα αγοράσει 2019-2020. Πιστεύω θα δω μεγάλη διαφορά. Κάποιοι φίλοι μου πέρσι, πήραν το x7 pro αν δεν κάνω λάθος, και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Εγώ τα poco τα είχα για gaming κινητά αλλά τελικά αξίζουν πάρα πολύ γενικότερα! Και οι κριτικές εκεί έξω λένε πολύ καλά λόγια και value for money κλπ. Γεννήθηκε και ο μπέμπης μου και λέω να κάνω και μια αναβάθμιση στις φωτογραφίες / κάμερα από το παλιό μου κινητό και χωρίς φυσικά να δώσω και 1000 ευρώ! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) On 30/5/2026 at 4:24 ΜΜ, nkarafo said: Εγώ τα poco τα είχα για gaming κινητά αλλά τελικά αξίζουν πάρα πολύ γενικότερα! Τα φθηνότερα Poco είναι περισσότερο gaming κινητά όντως ,και το X8 Pro Max στην ουσία έχει παρόμοιο σύστημα καμερών με το X7 Pro . Τα ακριβότερα Poco(F8 Pro/Ultra)είναι που έχουν και αξιόλογες κάμερες(ειδικά το Ultra),όπως φυσικά και τα Xiaomi 17T. Αυτό το πράγμα λένε όλες οι κριτικές και για το X8 Pro max. Δυνατη μπαταρία και επεξεργαστής, οκ κεντρική κάμερα για φωτογραφίες κυρίως με καλό φωτισμό. Edited 2 Ιουνίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Πριν καμιά ώρα το παρήγγειλα και εγώ το 12/512 στα 375€ από AliExpress Πολωνίας. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Νέα παραγγελία σήμερα το ίδιο 12/512, για συγγενικό μου πρόσωπο, ακόμη πιο φθηνό, στα 358,80. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Από ποιον πωλητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Αξίζει η μετάβαση από X7 Pro σε X8 Pro; Η διαφορά που θα μου στοιχίσει είναι 40-50 ευρώ πουλώντας το x7 που είναι μηνών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) 8 ώρες πριν, Arinos said: Από ποιον πωλητή; Τώρα δεν υπάρχει το κουπόνι 57.15€, υπάρχει το IFP59ZHA που είναι 43.96€. Σε αυτούς τους πωλητές. https://a.aliexpress.com/_EwhDsBc σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα. https://a.aliexpress.com/_Ezs9vxs σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα. Βγαίνει όμως στα 371,99€ με τα coins. Η διαθεσιμότητα και τα χρώματα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή λόγω της παγκόσμιας αγοράς του Ali και φυσικά οι τιμές γιατί παίζουν με αυτές οι πωλητές όπως συμβαίνει και εδώ με το skroutz και λοιπές πλατφόρμες. Έχω τρεις λογαριασμούς στον Ali, έναν με mail yahoo και δύο με gmail, το κουφό είναι ότι αυτά τα κουπόνια δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν τα δέχεται στον λογαριασμό με το yahoo mail, άλλες φορές άλλα κουπόνια δεν τα δέχεται στους λογαριασμούς με τα gmail και τα δέχεται σε αυτόν με το yahoo. 7 ώρες πριν, tiniakos said: Αξίζει η μετάβαση από X7 Pro σε X8 Pro; Η διαφορά που θα μου στοιχίσει είναι 40-50 ευρώ πουλώντας το x7 που είναι μηνών. Αν όντως η μπαταρία είναι έτσι όπως περιγράφεται σκυλί μαύρο και αν σε ενδιαφέρει πολύ ο τομέας διάρκεια της μπαταρίας γνώμη μου είναι ότι αξίζει να κάνεις την μετάβαση, στα υπόλοιπα πιστεύω δεν θα δεις καμιά σπουδαία αλλαγή. Edited 2 Ιουνίου by terkos2 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου Καλορίζικο στους καινούργιους. Όσον αφορά τους υπόλοιπους.... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου (edited) 18 ώρες πριν, terkos2 said: Αν όντως η μπαταρία είναι έτσι όπως περιγράφεται σκυλί μαύρο και αν σε ενδιαφέρει πολύ ο τομέας διάρκεια της μπαταρίας γνώμη μου είναι ότι αξίζει να κάνεις την μετάβαση, στα υπόλοιπα πιστεύω δεν θα δεις καμιά σπουδαία αλλαγή. Το απλό x8 pro αναφέρει ο συμφορουμίτης, όχι το Pro max..... 22 ώρες πριν, tiniakos said: Αξίζει η μετάβαση από X7 Pro σε X8 Pro; Η διαφορά που θα μου στοιχίσει είναι 40-50 ευρώ πουλώντας το x7 που είναι μηνών. Γενικά(αν ειναι μεγάλη η χρηματική διαφορά), όχι δεν αξίζει η μετάβαση γιατί είναι μικρές οι διαφορές(στις κάμερες πρέπει να είναι στα ίδια πάνω κάτω οπως και με το X8 Max).. Σε αυτά τα χρήματα όμως συγκεκριμένα, θα έλεγα ότι αξίζει η μετάβαση. Για μόλις 40ευρώ, μονο η λίγο μεγαλύτερη μπαταρία ή το καλύτερο κράτημα στο χέρι αξίζουν. Edited 2 Ιουνίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 33 minutes ago, tsimisde said: Καλορίζικο στους καινούργιους. Όσον αφορά τους υπόλοιπους.... Παρών... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το απλό x8 pro αναφέρει ο συμφορουμίτης, όχι το Pro max..... Ωχ... γράψε λάθος αδερφέ, δεν το πρόσεξα, ίσως γιατί παραπάνω μιλούσα για το max. Η αλήθεια είναι ότι παραξενεύτηκα για την τόσο μικρή διαφορά των 40-50€, αφού το max κάνει αρκετά παραπάνω και αναρωτήθηκα αυτός που θα πάρει το 7pro δεν έχει καθόλου μυρωδιά από τις συσκευές; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ (edited) Εδώ στα 340,01 με το κουπόνι AFSO65 57,32€, με Coins και κάποιες εκπτώσεις και κουπόνι του πωλητή που εφαρμόζονται αυτόματα, το 12/512 και με φορτιστή. https://a.aliexpress.com/_Ev3Rpsw Και εδώ στα 352,21 μετο κουπόνι AESS07 65€, με Coins και κάποιες εκπτώσεις και κουπόνι του πωλητή που εφαρμόζονται αυτόματα, το 12/512 και με φορτιστή. https://a.aliexpress.com/_Eyo4RHGAESS07 On 1/6/2026 at 7:12 ΜΜ, terkos2 said: Νέα παραγγελία σήμερα το ίδιο 12/512, για συγγενικό μου πρόσωπο, ακόμη πιο φθηνό, στα 358,80. Προχθές ακύρωσα αυτή την παραγγελία γιατί δεν είχε φορτιστή και σήμερα παρήγγειλα το παραπάνω στα 340,01€. Edited Πέμπτη στις 07:54 μμ by terkos2 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts