boymanos Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ 7 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. Κυριακή στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:26 πμ 19 ώρες πριν, boymanos said: δλδ όπως φαίνεται στο iphone Πώς φαινεται στο iPhone? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Κυριακή στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:34 πμ 19 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ (edited) 10 minutes ago, Prattein_Aloga said: Πώς φαινεται στο iPhone? Φαίνεται από που είναι η ειδοποίηση και τι περιέχει. 2 minutes ago, dimitris1090T said: Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; Ακριβώς, βρήκα μία λύση στο reddit αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτο που λέει ο φίλος: Έτσι, είχα το ίδιο πρόβλημα και όλες οι ρυθμίσεις μου ήταν σωστές. Αυτό που κατέληξε να είναι είναι η ηλίθια εφαρμογή Glance AI. Έπρεπε να την απενεργοποιήσω και μπουμ, όλες οι ειδοποιήσεις μου είχαν επιστρέψει στην κλειδώματος οθόνη. Από την οθόνη κλειδώματος, κράτησε το δάχτυλό σου κάτω στην οθόνη μέχρι να μπει σε λειτουργία επεξεργασίας (άλλαξε φόντα και τέτοια), τότε διάλεξε ρυθμίσεις. Απενεργοποίησε το "Ενεργοποίηση AI Lockscreens" στην κορυφή. Edited Κυριακή στις 09:38 πμ by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. Δευτέρα στις 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:10 πμ (edited) +1 για τα αφαντα notifications - Lag ηχου 2 sec απο προηγ βιντεο σε επομενο οταν scrollareis σε social media - παιζει τα χρωματα μετα απο μερες να αλλαξαν? ιδιαιτερα στα μπλε buttons/ πλαισια tabs εχω προεπιλογη στο theme κ μου φαινονται διαφορετικα . υπαρχει reset factory settings χρωματων? -καποια στιγμη ειδα flickering σε καποιο σταθερο σημειο οταν εβλεπα reel/story -privacy mode ακριβως οπως και στα τζαμακια μολις το βαλεις χανεις σε πιστοτητα/ποιοτητα οθονης Edited Δευτέρα στις 12:50 μμ by kage 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Καλησπέρα παιδιά Ερωτήση. Τώρα τελευταία όταν χαζεύω στο τικτοκ, βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό. Συμβαίνει και σε εσάς ? Εάν ναι, μέχρι πόσους βαθμούς φτάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Χθες στς 05:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:34 πμ Μεγαλώνει η μέρα, αυξάνεται η θερμοκρασία σιγά σιγά έχει γεμίσει κολάν καυτά με μπουμπούκες λογικό να υπέρ θερμαίνεται λιγάκι παραπάνω 🫠😁😁 1 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. Χθες στς 07:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:29 πμ Όπως το θέτεις... Έχεις ένα δίκιο 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Εχω καιρό να γράψω εδώ και θέλω να εκφράσω ένα παράπονο μου για τον επεξεργαστή. Παίζω 6 χρόνια το παιχνίδι pubg mobile. Στο S23 Ultra παίζει άψογα. Στο 26 ultra όχι. Παίζει άνετα στα μεγάλα γραφικά. Αλλα σε κάποια σημεία το s23 ultra διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι. Οποίος έχει παίξει το παιχνίδι θα με καταλάβει πιστεύω. Όταν κάνω μικρές κινήσεις να στρέψω τον παίκτη μου για παράδειγμα, βλέπω μικροκαθυστερισεις στον ορίζοντα, στα δέντρα κλπ. Επίσης δεν έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω τα haptics, άσχετα που δεν τα χρησιμοποιώ. Στο 23 μπορώ! Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η εμπειρία χρήσης στα 24 και 25 ultra καθώς δεν τα έχω στα χέρια μου. Κατέβασα το cull of duty mobile και παίζει άψογα στο 26, αλλα τι να το κάνω, εγώ με pubg εχω μάθει να παίζω. Τους έστειλα άπειρα emails να κάνουν optimization το παιχνίδι για το 26 ultra αλλα πάρα την αναβάθμιση του παιχνιδιού τον τελευταίο μήνα, δεν διορθώθηκε τίποτα! Είναι μεγάλη ξενερα να εχεις τον τελευταίο επεξεργαστή που κυκλοφορεί και το παιχνίδι που παίζεις να μην ανταποκρίνεται το ίδιο καλά με έναν 3 χρόνια παλαιότερο επεξεργαστή! Σκέφτηκα πολλές φορές να το πουλήσω (το s26 ultra) μονο και μονο επειδή δεν παίζω καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ρυθμίσεις του gaming hab και booster της samsung, κάνουν την κατάσταση μονο χειρότερη, δυστυχώς! Τα απεγκατεστηστα γιατι πραγματικά δεν έκαναν τίποτα στην εμπειρία του παιχνιδιού. Σημείωση, εχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο 23 και στο 26 ultra, κι όμως στο 23 παίζω καλύτερα, χωρίς προστασία οθόνης και στα δύο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 12 ώρες πριν, EricssonyFan said: Εχω καιρό να γράψω εδώ και θέλω να εκφράσω ένα παράπονο μου για τον επεξεργαστή. Παίζω 6 χρόνια το παιχνίδι pubg mobile. Στο S23 Ultra παίζει άψογα. Στο 26 ultra όχι. Παίζει άνετα στα μεγάλα γραφικά. Αλλα σε κάποια σημεία το s23 ultra διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι. Οποίος έχει παίξει το παιχνίδι θα με καταλάβει πιστεύω. Όταν κάνω μικρές κινήσεις να στρέψω τον παίκτη μου για παράδειγμα, βλέπω μικροκαθυστερισεις στον ορίζοντα, στα δέντρα κλπ. Επίσης δεν έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω τα haptics, άσχετα που δεν τα χρησιμοποιώ. Στο 23 μπορώ! Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η εμπειρία χρήσης στα 24 και 25 ultra καθώς δεν τα έχω στα χέρια μου. Κατέβασα το cull of duty mobile και παίζει άψογα στο 26, αλλα τι να το κάνω, εγώ με pubg εχω μάθει να παίζω. Τους έστειλα άπειρα emails να κάνουν optimization το παιχνίδι για το 26 ultra αλλα πάρα την αναβάθμιση του παιχνιδιού τον τελευταίο μήνα, δεν διορθώθηκε τίποτα! Είναι μεγάλη ξενερα να εχεις τον τελευταίο επεξεργαστή που κυκλοφορεί και το παιχνίδι που παίζεις να μην ανταποκρίνεται το ίδιο καλά με έναν 3 χρόνια παλαιότερο επεξεργαστή! Σκέφτηκα πολλές φορές να το πουλήσω (το s26 ultra) μονο και μονο επειδή δεν παίζω καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ρυθμίσεις του gaming hab και booster της samsung, κάνουν την κατάσταση μονο χειρότερη, δυστυχώς! Τα απεγκατεστηστα γιατι πραγματικά δεν έκαναν τίποτα στην εμπειρία του παιχνιδιού. Σημείωση, εχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο 23 και στο 26 ultra, κι όμως στο 23 παίζω καλύτερα, χωρίς προστασία οθόνης και στα δύο. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το προφίλ λειτουργίας? Νομίζω από τη Φροντίδα γίνεται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πέρυσι πούλησα το Oppo Find X8 Pro (Dimensity) και πήρα Xiaomi 15 ultra (Snapdragon) λόγω του ότι δεν έτρεχε καθόλου καλά ένα παιχνίδι που έχω κολλήσει 10 χρόνια τώρα . Εσένα έπαιζε τουλάχιστον, γιατί εμένα έτρεχε σαν σε αταρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts