mobrol Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Για οσους ηρθατε απο s25U. Μετα απο 2 μηνες θεωρειτε αξιζε η μεταβαση? Σκοπευω να παω στο S27U κατευθειαν. Μπορω να το παρω το S26U δινοντας το S25U και 150ευρω. Εχει νοημα ή μονο για την μεταπωληση για το S27? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 1 hour ago, mobrol said: Για οσους ηρθατε απο s25U. Μετα απο 2 μηνες θεωρειτε αξιζε η μεταβαση? Σκοπευω να παω στο S27U κατευθειαν. Μπορω να το παρω το S26U δινοντας το S25U και 150ευρω. Εχει νοημα ή μονο για την μεταπωληση για το S27? Δεν καταλαβαίνω όταν έχετε κινητάρες σαν το S25u. Εδώ ήρθα από το A53 και ενώ πραγματικά το χαίρομαι το τηλέφωνο, ξέρω ότι το 50% των διαφορών που βλέπω είναι επειδή γουστάρω τεχνολογία. Όντως τι κάνατε με τα κινητά σας; Είστε φωτογράφοι; Χρησιμοποιείται Dex; Δεν ρωτάω ειρωνικά, ψάχνω έμπνευση για την περαιτέρω χρήση του Edited 4 Μαΐου by Exposed_Bone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 5 minutes ago, Exposed_Bone said: Δεν καταλαβαίνω όταν έχετε κινητάρες σαν το S25u. Εδώ ήρθα από το A53 και ενώ πραγματικά το χαίρομαι το τηλέφωνο, ξέρω ότι το 50% των διαφορών που βλέπω είναι επειδή γουστάρω τεχνολογία. Όντως τι κάνατε με τα κινητά σας; Είστε φωτογράφοι; Χρησιμοποιείται Dex; Δεν ρωτάω ειρωνικά, ψάχνω έμπνευση για την περαιτέρω χρήση του Στην περίπτωση μου θα πηγαινα κατευθειαν σε S27U, απλα μου δινεται η δυνατοτητα να μπορω να το αλλαξω φθηνα, πραγμα που θα επηρεασει την μεταπωληση για το s27 που ισως πραγματικα εχει νοημα 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 39 minutes ago, mobrol said: Στην περίπτωση μου θα πηγαινα κατευθειαν σε S27U, απλα μου δινεται η δυνατοτητα να μπορω να το αλλαξω φθηνα, πραγμα που θα επηρεασει την μεταπωληση για το s27 που ισως πραγματικα εχει νοημα Μεταπωλητική αξία ... το ακούω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου @mobrol κάνεις την μετάβαση χωρίς πολλά πολλά αν είναι όπως τα λες μονάχα με 150 ευρώ δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη πιο θα κρατήσει σε μεταπώληση καλύτερη αξία, εννοείται το τελευταίο μοντέλο ...οι περισσότεροι εξάλλου για αυτό κάνουν την μετάβαση κάθε χρόνο ανανεώνουν ουσιαστικά τα χρήματα τους άλλοι με λιγότερο άλλοι με περισσότερο κόστος 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 19 ώρες πριν, OverClocker said: Display assistant->Brightness limit profile Μου είχε ξεφύγει η ύπαρξη του display assistant στο good lock,ευχαριστώ.Δεν ήμουν ευχαριστημένος με το γεγονός οτι μετά απο καποιο διάστημα έπεφτε η φωτεινότητα της οθόνης.Το έβαλα στο light για να πειραματιστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Εγω ειμαι 1 ωρα παραλια τωρα, φουλ φωτεινοτητα, κανενα προβλημα στο S25 U με τη συγκεκριμενη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Ήρθε η δεύτερη ενημέρωση Απριλίου που λέγεται ότι φέρνει βελτιώσεις και στην κάμερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Νέα προσθήκη στην προίκα s26 ultra. Καλή φάση το δαχτυλίδι. 🙂 7 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου κοιτώντας για θήκες για το κινητό.παντα ψάχνω ultra thin carbon βρήκα τις νέες samsung carbon σε καλύτερη τιμη απο pitaka που συνήθως αγοράζω. έχεις δοκιμάσει κανείς αυτή την νέα θήκη της samsung και να μου πει από βάρος πως είναι και αν κάθετα ωραία στο κινητό. είμαι έτοιμος για αγορά του κινητού γιατί η τιμη του έχει πέσει αρκετά και είναι στα δικά μου στάνταρ τιμής 800-850. και ψάχνομαι για θήκη αν και θα το τολμήσω να το δουλέψω και χωρίς θήκη.ενας από τους λόγους που εδωσα και το s23 ultra που είχα 2 και χρόνια στην κατοχή μου ήταν το βάρος.ο όγκος και με την θήκη ήταν 264 gr.πολυ κουραστικό. τωρα εχω ενα a56 προσωρινά και χαίρομαι να το χρησιμοποιώ στην καθημερινοτητα μου.πηγα σε ενα public και τα δοκίμασα διπλα διπλα και στο κράτημα μου φανήκανε ίδια και αυτο μου δίνει επιπλέον κίνητρο να το αγοράσω. Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Καλησπέρα μετα απο σχεδόν δυο μήνες με το s26 ultra κανω τον απολογισμό μου όσον αφορα την διάρκεια της μπαταρίας η χρήση ειναι όμοια με αυτήν που έκανα και με το s23 plus δηλαδή σερφαρισμα με νορμάλ χρήση οθονης γύρω στις 3 ωρες περίπου δεν μπορω να πω ότι ενθουσιαστικα με την μπαταρία καθώς η διάρκεια του ειναι όμοια με του s23plus καθώς και την περίμενα λίγο καλύτερη λόγο επεξεργαστή γενικά το φορτιζω μεχρι το 90% και το βράδυ κάποιες φορές χρειάζεται να το ξαναφορτισω αν όχι ειμαι οριακά στο 10% εχω όλες τις εφαρμογές σε περιορισμο πλην κάποιες που τις έχω βελτιστοποιημενες πείτε κάποια tips ώστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία γενικα παρατηρώ οτι μου τρώει πολύ στο standby γυρω στα 2 με 3% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 40 minutes ago, anestisagg said: Καλησπέρα μετα απο σχεδόν δυο μήνες με το s26 ultra κανω τον απολογισμό μου όσον αφορα την διάρκεια της μπαταρίας η χρήση ειναι όμοια με αυτήν που έκανα και με το s23 plus δηλαδή σερφαρισμα με νορμάλ χρήση οθονης γύρω στις 3 ωρες περίπου δεν μπορω να πω ότι ενθουσιαστικα με την μπαταρία καθώς η διάρκεια του ειναι όμοια με του s23plus καθώς και την περίμενα λίγο καλύτερη λόγο επεξεργαστή γενικά το φορτιζω μεχρι το 90% και το βράδυ κάποιες φορές χρειάζεται να το ξαναφορτισω αν όχι ειμαι οριακά στο 10% εχω όλες τις εφαρμογές σε περιορισμο πλην κάποιες που τις έχω βελτιστοποιημενες πείτε κάποια tips ώστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία γενικα παρατηρώ οτι μου τρώει πολύ στο standby γυρω στα 2 με 3% Αφου σου φτάνει οριακά τη μέρα και πέφτει στο 10% στο τέλος, γιατί δνεντο φορτίζεις μεχρι 100% να μην εχςις το άγχος μην κλείσει; Μπορείς να βάλεις και τηβ προστασία στο basic ώστε να σταματάει αμέσως την φόρτιση στο 100% έως ότου πέσει στο 95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 3 ώρες πριν, anestisagg said: Καλησπέρα μετα απο σχεδόν δυο μήνες με το s26 ultra κανω τον απολογισμό μου όσον αφορα την διάρκεια της μπαταρίας η χρήση ειναι όμοια με αυτήν που έκανα και με το s23 plus δηλαδή σερφαρισμα με νορμάλ χρήση οθονης γύρω στις 3 ωρες περίπου δεν μπορω να πω ότι ενθουσιαστικα με την μπαταρία καθώς η διάρκεια του ειναι όμοια με του s23plus καθώς και την περίμενα λίγο καλύτερη λόγο επεξεργαστή γενικά το φορτιζω μεχρι το 90% και το βράδυ κάποιες φορές χρειάζεται να το ξαναφορτισω αν όχι ειμαι οριακά στο 10% εχω όλες τις εφαρμογές σε περιορισμο πλην κάποιες που τις έχω βελτιστοποιημενες πείτε κάποια tips ώστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία γενικα παρατηρώ οτι μου τρώει πολύ στο standby γυρω στα 2 με 3% Υπάρχει αυτός ο οδηγός. Ρίξτου μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Καλησπέρα στη Παρεα. Έχω 2 ερωτήσεις Στη notification bar , στο expandable area, εάν αφαιρέσω ένα εικονίδιο, μετά δεν μου έχει κουμπί προσθήκης. Πώς το κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 12 ώρες πριν, anestisagg said: Καλησπέρα μετα απο σχεδόν δυο μήνες με το s26 ultra κανω τον απολογισμό μου όσον αφορα την διάρκεια της μπαταρίας η χρήση ειναι όμοια με αυτήν που έκανα και με το s23 plus δηλαδή σερφαρισμα με νορμάλ χρήση οθονης γύρω στις 3 ωρες περίπου δεν μπορω να πω ότι ενθουσιαστικα με την μπαταρία καθώς η διάρκεια του ειναι όμοια με του s23plus καθώς και την περίμενα λίγο καλύτερη λόγο επεξεργαστή γενικά το φορτιζω μεχρι το 90% και το βράδυ κάποιες φορές χρειάζεται να το ξαναφορτισω αν όχι ειμαι οριακά στο 10% εχω όλες τις εφαρμογές σε περιορισμο πλην κάποιες που τις έχω βελτιστοποιημενες πείτε κάποια tips ώστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία γενικα παρατηρώ οτι μου τρώει πολύ στο standby γυρω στα 2 με 3% Φίλε μου αν σου βγάζει μόνο 3 ώρες SOT σίγουρα καποια εφαρμογή προκαλεί battery drain. Το κινητό βγάζει άνετα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκη 6 με 8 ώρες SOT. Αν έχεις κάτω από αυτά τα νούμερα καλό θα ήταν να κάνεις factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Καλημέρα σε πρώτη φάση άλλαξα την ανάλυση σε απο UHD σε FHD γιατι δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά επίσης ενεργοποίησα την εξοικονόμηση δεδομένων με εξαίρεση κάποιον εφαρμογών για να έρχονται οι ειδοποιήσεις,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Καλημέρα . Εχω ένα πρόβλημα με την φόρτιση. Οταν το έχω στην πρίζα το κινητό δεν μου δείχνει την ένδειξη ότι φορτίζει με κλειστή την οθόνη . Μου διαφεύγει κάτι; Στις ρυθμίσεις φόρτισης η εμφάνιση πληροφοριών είναι ενεργοποιημένη Edited 8 Μαΐου by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Καλησπέρα σε όλους! Επειδή έχω τη συσκευή από τέλη Φεβρουαρίου και το μόνο που έχω προλάβει να κάνω είναι 1 και μοναδικό power on για να τσεκάρω εάν ανάβει τουλάχιστον (δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος) δε βλέπω σχόλια για ζαλάδες, ούτε για τις φωτό που τραβάει (καλές ή κακές) ...όλα καλά έτσι??? Ελπίζω να μην έχει λήξει η εγγύηση μέχρι να βάλω την προστασία και τη θήκη 🤣 Edited 8 Μαΐου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου On 5/5/2026 at 8:03 ΜΜ, kountoura said: Νέα προσθήκη στην προίκα s26 ultra. Καλή φάση το δαχτυλίδι. 🙂 Πολύ Ωραία !! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εινςι διάφανη και εάν παίζει όταν είναι στο γραφείο λόγω της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 minutes ago, MobilePerson said: Πολύ Ωραία !! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εινςι διάφανη και εάν παίζει όταν είναι στο γραφείο λόγω της κάμερας Δεν είναι διάφανη. Είναι γκρι, με ένα ίχνος διάφανο πως να το εξηγήσω. 🙂 Δεν λέγεται διάφανο σίγουρα όμως. Στο γραφείο λόγο της κάμερας ναι παίζει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, kountoura said: Δεν είναι διάφανη. Είναι γκρι, με ένα ίχνος διάφανο πως να το εξηγήσω. 🙂 Δεν λέγεται διάφανο σίγουρα όμως. Στο γραφείο λόγο της κάμερας ναι παίζει. το δακτυλίδι επηρεάζει το spen; Edited 8 Μαΐου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Με τις original της samsung αν δεν έχεις κάτι συνδεδεμένο δεν βλέπω κάποιο θέμα. Βγάζει μνμα ότι έχεις μαγνητικό αξεσουάρ αλλα αυτό. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 38 minutes ago, ilka71 said: το δακτυλίδι επηρεάζει το spen; Δεν χρησιμοποιώ spen και τώρα το έβγαλα για δοκιμή. Μία χαρά λειτουργεί. Γιατί να μη λειτουργεί εξάλλου αν δεν είναι κολλημένο σε κάποιο μαγνητικό αξεσουάρ? Είναι απλά ένα κομμάτι μέταλλο στη θήκη. Ο μαγνήτης που θεωρητικά επηρεάζει το spen είναι στα αξεσουάρ. Βάσεις κτλ. Όχι στην θήκη. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 37 minutes ago, kountoura said: Δεν χρησιμοποιώ spen και τώρα το έβγαλα για δοκιμή. Μία χαρά λειτουργεί. Γιατί να μη λειτουργεί εξάλλου αν δεν είναι κολλημένο σε κάποιο μαγνητικό αξεσουάρ? Είναι απλά ένα κομμάτι μέταλλο στη θήκη. Ο μαγνήτης που θεωρητικά επηρεάζει το spen είναι στα αξεσουάρ. Βάσεις κτλ. Όχι στην θήκη. Οι Magsafe θηκες εχουν ΜΑΓΝΗΤΕΣ κανονικά δεν ειναι απλα ενα κομμάτι μέταλλο πανω στην θήκη. Βγαλε την θηκη σου και βαλε την σε μια μεταλλική επιφάνεια. Μια χαρα "κολλαει". Κάποιες θηκες αν δεν έχουν σωστη "μόνωση" επηρεάζει και το πενάκι χωρις καποιο αξεσουάρ συνδεμένο. * εγω τις αποφεύγω γιατι με το s24u ειχα θεμα με την καμερα και τον τηλεφακό οταν φορούσα θήκη magsafe δεν εστειαζε με τίποτα. Το ιδιο κανω και στο s26u επιλέγω θηκες χωρις magsafe, μπορει να μην εχει θεμα στην καμερα πλέον αλλα καλου κακου😎 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 17 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Καλησπέρα σε όλους! Επειδή έχω τη συσκευή από τέλη Φεβρουαρίου και το μόνο που έχω προλάβει να κάνω είναι 1 και μοναδικό power on για να τσεκάρω εάν ανάβει τουλάχιστον (δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος) δε βλέπω σχόλια για ζαλάδες, ούτε για τις φωτό που τραβάει (καλές ή κακές) ...όλα καλά έτσι??? Ελπίζω να μην έχει λήξει η εγγύηση μέχρι να βάλω την προστασία και τη θήκη 🤣 Εαν ψαξεις σε πιο πισω σελιδες θα βρεις αρκετα δειγματα φωτογραφιων, οπως καταλαβαινεις κανεις δεν μπορει να σου πει εαν ειναι καλες ή κακες, καθως κατι τετοιο ειναι καθαρα υποκειμενικο, πχ εγω θα σου πω οτι με λιγο "πειραγμα" μεσω ΑΙ μου φαινονται εκπληκτικες.... 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts