Johnny_Johnny Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 13 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Έχεις κανείς εμπειρία χρήσης από θήκη ESR? Έχω ξεχωρίσει αυτή λόγω του συγκεκριμένου kickstand https://www.skroutz.gr/s/65110537/esr-classic-hybrid-kickstand-magsafe-galaxy-s26-ultra-frosted-black.html?product_id=286639908&sponsored=featured_similar Είχα πάρει μια esr kickstand για το s24 ultra https://www.skroutz.gr/s/49327700/ESR-Flickstand-Boost-Halolock-Back-Cover-Plastiko-Frosted-Black-Galaxy-S24-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Καλή θήκη ήταν γενικά αλλά την πούλησα μετά. Διότι έκανε παρεμβολές ο μαγνήτης στο spen. Σε κάποιες θήκες της esr συμβαίνει αυτο Edited 20 Μαρτίου by Johnny_Johnny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 18/3/2026 at 11:47 ΠΜ, kountoura said: Αν αλλάξουμε csc έχουμε κανονικά ota updates.? ναι κανονικα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 15 ώρες πριν, anergos13 said: Στελνουν μνμ οταν παραλαβουν και ενημερωνουν για την διαδικασία στη συνεχεια? Επελεξες αμεση καταβολη να υποθεσω? Η Samsung τι σχεση εχει με τη διαδικασια? 1) Όχι ενημερώνουν όταν το ελέγχουν για την αξία του κινητού και μετά για την πώληση 2) Όχι 3) Εναλλακτικό Trade in ίσως πιό ασφαλές και πιο γρήγορο αλλά με λιγότερα χρήματα. Να σκεφτείς από το site της Samsung μου έδιναν 295,00 και με το flip και άμεση καταβολή 315,00 και στο περίμενε 20 μέρες 350,00. Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο καμένος είναι κανείς με την τεχνολογία, το trade in από την εμπειρία μου συμφέρει στο τέλος του 3ου έτους της αρχικής αγοράς της συσκευής, αν αντέχει κανείς να το κρατήσει μέχρι τότε, γιατί μετά η τιμή των κινητών πηγαίνει στα τάρταρα (αν είναι κυρίως Sam και iphone)!! Edited 20 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Είχα πάρει μια esr kickstand για το s24 ultra https://www.skroutz.gr/s/49327700/ESR-Flickstand-Boost-Halolock-Back-Cover-Plastiko-Frosted-Black-Galaxy-S24-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Καλή θήκη ήταν γενικά αλλά την πούλησα μετά. Διότι έκανε παρεμβολές ο μαγνήτης στο spen. Σε κάποιες θήκες της esr συμβαίνει αυτο Κατάλαβα... Βασικά δεν θέλω καθόλου με μαγνήτη. Με ενδιαφέρει μόνο να έχει τέτοιο kickstand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 19 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Έχεις κανείς εμπειρία χρήσης από θήκη ESR? Έχω ξεχωρίσει αυτή λόγω του συγκεκριμένου kickstand https://www.skroutz.gr/s/65110537/esr-classic-hybrid-kickstand-magsafe-galaxy-s26-ultra-frosted-black.html?product_id=286639908&sponsored=featured_similar Την ειδα και αυτην (σε διαφανες), παρολα αυτα δε την πηρα γιατι εχω διαβασει για θεματα με τον μαγνητη στα S24,25/U, παντως απο θεμα ασφαλειας απο οτι μου ειπε ο πωλητης ειναι στα επιπεδα των PITAKA, UAG, SPIGEN, ή τουλαχιστον ετσι "ξερει", επισης χρησιμο ειναι και το "πορτακι" που προστατευει την περιοχη των καμερων καθως γινεται οριζοντιο ή καθετο stand, τελος η διαφανης ειναι υπεροχη σε οτι αφορα το οτι μπορεις να "θαυμαζεις" οποιο χρωμα πλην μαυρου εχεις επιλεξει... Edited 20 Μαρτίου by spinemm 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Εξαφανίστηκε το widget της Vodafone και στα δυο κινητά που εχω...Συνέβη σε κανέναν άλλο η μόνο σε μενα ..Ουτε στην λίστα με τα widget υπάρχει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Λέτε να είναι λάθος τιμή; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Διαβάζοντας αρκετά θέματα σε forum και βλέποντας διάφορα videos στο YouTube για τις επιδόσεις της κάμερας, μπορώ να πω ,οτι επιβεβαιώνω και εγω ότι δεν είδα κάποιο τρομερό upgrade σε σχέση με το S25 Ultra. Στην πορεία έπεσα πάνω σε συζητήσεις για το "κρυφό" 24MP mode. Κάποιοι το εκθείαζαν, άλλοι το θεωρούσαν χειρότερο και πραγματικά δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Επειδή όμως στα 45 μου χρόνια έχω μάθει να εμπιστεύομαι μόνο τα δικά μου μάτια και όχι τον κάθε άγνωστο reviewer, αποφάσισα να κάνω ένα δικό μου 12MP vs 24MP comparison. Τράβηξα γύρω στις 40 φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και σας παραθέτω τα συμπεράσματά μου: Στην οθονη του κινητου κάνοντας απλά scroll στις φωτογραφίες μέσα στη συλλογή, πολύ δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά. Ειδικά σε συνθήκες καλού φωτισμού, η διαφορά είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι που αρχίζει να ξεχωρίζει κάπως το 24MP. Αν περάσεις τις φωτογραφίες σε ένα PC και αρχίσεις να συγκρίνεις λεπτομέρειες, θα παρατηρήσεις καλύτερο contrast ,λιγότερο θόρυβο και ενα κλίκ καλύτερα χρώματα. Οι βελτιώσεις αυτές είναι ορατές μόνο όταν εξετάζεις τη φωτογραφία σε βάθος όπως κάνουν τα γνωστά review sites. Σε ένα απλό scrolling στο κινητό, οι φωτογραφίες θα σας φανούν σχεδόν οι ίδιες. Αν είστε ένας normal χρήστης, αφήστε το κινητό στα 12MP. Αν είστε ψείρας (σαν εμένα) και κοιτάτε το κάθε pixel της φωτογραφίας με λεπτομέρεια, γυρίστε το στα 24MP, θα το χαρείτε ιδιαίτερα! Ετοιμάζω και ένα VS με το iphone 17 pro max και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Σε 2-3 φωτογραφίες που σύγκρινα πρόχειρα στα 12MP, το 17 Pro Max φάνηκε να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Θέλω όμως να ολοκληρώσω τις δοκιμές μου και στο 24MP mode για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 20 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, jimlost said: Εξαφανίστηκε το widget της Vodafone και στα δυο κινητά που εχω...Συνέβη σε κανέναν άλλο η μόνο σε μενα ..Ουτε στην λίστα με τα widget υπάρχει. Όντως δεν υπάρχει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Athkatla said: Όντως δεν υπάρχει. Εδώ και μια εβδομάδα έπειτα από το τελευταίο update καταργήθηκε. 1 Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 10 ώρες πριν, dimkit said: Διαβάζοντας αρκετά θέματα σε forum και βλέποντας διάφορα videos στο YouTube για τις επιδόσεις της κάμερας, μπορώ να πω ,οτι επιβεβαιώνω και εγω ότι δεν είδα κάποιο τρομερό upgrade σε σχέση με το S25 Ultra. Στην πορεία έπεσα πάνω σε συζητήσεις για το "κρυφό" 24MP mode. Κάποιοι το εκθείαζαν, άλλοι το θεωρούσαν χειρότερο και πραγματικά δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Επειδή όμως στα 45 μου χρόνια έχω μάθει να εμπιστεύομαι μόνο τα δικά μου μάτια και όχι τον κάθε άγνωστο reviewer, αποφάσισα να κάνω ένα δικό μου 12MP vs 24MP comparison. Τράβηξα γύρω στις 40 φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και σας παραθέτω τα συμπεράσματά μου: Στην οθονη του κινητου κάνοντας απλά scroll στις φωτογραφίες μέσα στη συλλογή, πολύ δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά. Ειδικά σε συνθήκες καλού φωτισμού, η διαφορά είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι που αρχίζει να ξεχωρίζει κάπως το 24MP. Αν περάσεις τις φωτογραφίες σε ένα PC και αρχίσεις να συγκρίνεις λεπτομέρειες, θα παρατηρήσεις καλύτερο contrast ,λιγότερο θόρυβο και ενα κλίκ καλύτερα χρώματα. Οι βελτιώσεις αυτές είναι ορατές μόνο όταν εξετάζεις τη φωτογραφία σε βάθος όπως κάνουν τα γνωστά review sites. Σε ένα απλό scrolling στο κινητό, οι φωτογραφίες θα σας φανούν σχεδόν οι ίδιες. Αν είστε ένας normal χρήστης, αφήστε το κινητό στα 12MP. Αν είστε ψείρας (σαν εμένα) και κοιτάτε το κάθε pixel της φωτογραφίας με λεπτομέρεια, γυρίστε το στα 24MP, θα το χαρείτε ιδιαίτερα! Ετοιμάζω και ένα VS με το iphone 17 pro max και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Σε 2-3 φωτογραφίες που σύγκρινα πρόχειρα στα 12MP, το 17 Pro Max φάνηκε να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Θέλω όμως να ολοκληρώσω τις δοκιμές μου και στο 24MP mode για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Τέλειο. Θα μπορούσες να παραθέσεις και μερικές δίπλα δίπλα για να δούμε και εμείς τα αποτελέσματα !!!!!!!!!!! (το έκανα για πρώτη φορά συγκρίνοντας s26, s23u & a56). Στο κολάζ (από το κινητό)μ που έκενα δεν ήταν τόσο εμφανείς οι διαφορές, αλλά όπως λες, σε υπολογιστή βλέπεις "πραγματάκια" 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Reviewing Galaxy S26 Ultra cases Galaxy S26 Ultra Glass Screen Protector Review Προσωπικα απο τζαμακι φοραω: TORRAS OrigArmor AR . και απο θηκη: Memumi Carbon Case for Galaxy S26 Ultra, 0.5 mm Super Thin Case Made of Real Aramid Fibre. (Εννοειται χωρις MagSafe η θηκη). 2 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Μιας και καθάρισε το thread από τους flamers, Επίσης έρχεται και το air drop στην επόμενη αναβάθμιση του quick share. 2 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 57 minutes ago, OverClocker said: Μιας και καθάρισε το thread από τους flamers, Επίσης έρχεται και το air drop στην επόμενη αναβάθμιση του quick share. Ελπίζω οτι θα το πάρουν και τα προηγούμενα μοντέλα ε; 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Για όσους δεν έκαναν μέχρι σήμερα την αγορά του κινητού μας γιατί ίσως να περίμεναν περισσότερες βελτιώσεις στo επερχόμενο S27 Ultra έχω να τους πω μια σημερινή δυσάρεστη πληροφορία. Μετά από 15 χρόνια λειτουργίας της Spen αναβάλλονται οι βελτιώσεις της στο επερχόμενο S27 Ultra. Τζάμπα θα περιμένετε.... Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες του θέματος μεταφράζοντας την σελίδα... https://www.etnews.com/20260320000126 Βάζω αυτή την είδηση όχι μόνο για να διαβάσετε πως σκέφτεται η εταιρία για το μέλλον της συσκευής μας, αλλά και επειδή η S Pen έχασε τη συνδεσιμότητα Bluetooth, μια καταπληκτική δυνατότητα που είχα στο S23 Ultra που έδωσα! Μπήκαν χθες Κυριακή τα χρήματα από το Flip.gr (350,00) από την πώληση του S23 Ultra 512MB. Μπήκαν επίσης και οι πόντοι με πριμ σε όσους αγόρασαν με προπαραγγελία από το site της Samsung το κινητό μας. Edited 23 Μαρτίου by Tips2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 3 minutes ago, gregpec2 said: Ελπίζω οτι θα το πάρουν και τα προηγούμενα μοντέλα ε; 🙂 Για το airdrop λες? απ όσο έχω διαβάσει, ναι Γιατί ότι δείχνει για το one ui 8.5, είναι ούτως η άλλως από το 25. @nemesis1985 Θες να μας εξηγήσεις λίγο τι φάση? Edited 23 Μαρτίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου @Tips2022 πολύ χαμηλή τιμή το δωσες το 23αρι . Αν ήταν σε καλή κατάσταση κακώς δεν ενημέρωσες . "Εκτός θέματος "αλλά τέτοιες ευκαιρίες καλό είναι να αναφέρονται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Just now, challenge143 said: @Tips2022 πολύ χαμηλή τιμή το δωσες το 23αρι . Αν ήταν σε καλή κατάσταση κακώς δεν ενημέρωσες . "Εκτός θέματος "αλλά τέτοιες ευκαιρίες καλό είναι να αναφέρονται. Το είχε γράψει ρε συ. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 7 minutes ago, OverClocker said: Το είχε γράψει ρε συ. Κρίμα απλά δεν το πήρε το μάτι μου. Οκ ευχαριστώ. Πάμε παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Ήρθαν τα 3 από τα 4 καταπληκτικά Skin.... αλλά σκέφτομαι τι θα γίνει με την θερμοκρασία το καλοκαίρι.... Άραγε θα λειτουργήσει αυτό που διατυμπανίζει η Sammy στο νέο μας κινητό? Σας αρέσουν? Τι διαπίστωσα για τις κάμερες του κινητού μας, τις πρώτες 15 μέρες της χρήσης των. 1) 47% περισότερο φως στον κύριο αισθητήρα που σημαίνει καθαρότερες φωτογραφίες χωρίς ψηφιακό θόρυβο και χρώματα που φαίνονται φυσικά. 2) Ο τηλεφακός (50 MPx, 5× οπτικό ζουμ) έχουν 37% περισσότερο φως. Οι φωτογραφίες από μια συναυλία που πήγα, μπουζούκια και σε βραδινή ορειβασία. Ήταν όλες εξαιρετικές! 3) Αναγνωρίζει ότι σε πραγματικό χρόνο ότι οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι ιδανικές και προσαρμόζει αυτόματα και άμεσα τις ρυθμίσεις του. Ο στόχος μου δεν είναι να ρυθμίζω χειροκίνητα την φωτογραφική όταν συμβαίνει κάτι το ενδιαφέρον. Το σύνθημα για μένα είναι : Βγάζεις το κινητό σου και τραβάς φωτογραφίες εξαιρετικές ακόμα και στο σκοτάδι. 4) Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI ISP) φροντίζει επίσης την μπροστινή κάμερα. 5) Έχουμε επίσης και επαγγελματικές φωτογραφίες χωρίς οδηγίες χρήσης και χωρίς να χρειάζεται να ξέρει κανείς τι είναι το ISO ή κάτι άλλο. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι έτσι σχεδιασμένο για να κάνει όλη την περίπλοκη εργασία με το λογισμικό υπογείως. 6) Οι αισθητήρες και το Galaxy AI φαίνεται ότι συνεργάζονται τώρα καταπληκτικά και μάλιστατην στιγμή της φωτογράφισης. Δηλ. αισθητήρας παραδίδει ακατέργαστα τα δεδομένα και η τεχνητή νοημοσύνη τα ερμηνεύει στιγμιαία!!! Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο έξυπνο σύστημα που απλά προσπαθεί να συλλάβει την πραγματικότητα με τον τρόπο που τη βλέπουμε. Κινητάρα....τι να λέμε τώρα! Edited 23 Μαρτίου by Tips2022 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 23 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 14 minutes ago, Tips2022 said: Ήρθαν τα 3 από τα 4 καταπληκτικά Skin.... αλλά σκέφτομαι τι θα γίνει με την θερμοκρασία το καλοκαίρι.... Άραγε θα λειτουργήσει αυτό που διατυμπανίζει η Sammy στο νέο μας κινητό? Σας αρέσουν? No2.avif 5 kB · 2 downloads Το 1ο δεν μου αρέσει, το 2ο δεν φαίνεται, μάλλον πρέπει να το ξανανεβάσεις. Το 3ο μου αρέσει, μου θυμίζει το τιτάνιο που λείπει από το S26U και την μπαταριά που είναι μόνο 4855mah 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, Athkatla said: Το 1ο δεν μου αρέσει, το 2ο δεν φαίνεται, μάλλον πρέπει να το ξανανεβάσεις. Το 3ο μου αρέσει, μου θυμίζει το τιτάνιο που λείπει από το S26U και την μπαταριά που είναι μόνο 4855mah Το πρώτο δείχνει φανταστικά στο σκοτάδι και σου θυμίζει να μην ξεχνάς ποτέ το κινητό σου! Το τρίτο περιμένει το σύνθημα από τον Trump! Pout@n@ όλα!!! Να του φορέσω πρώτα αυτό ή θα με πάρουν φανταρο? Για το δεύτερο, έγραψες με το χιούμορ σου!😁 Μήπως να του βάλω κάτι πιο αποκαλυπτικό?? Edited 23 Μαρτίου by Tips2022 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 10 ώρες πριν, challenge143 said: Κρίμα απλά δεν το πήρε το μάτι μου. Οκ ευχαριστώ. Πάμε παρακάτω. 10 ώρες πριν, OverClocker said: Το είχε γράψει ρε συ. Που να το δει ο ανθρωπος με αυτα τα κατεβατα που βαζει ο αλλος.. Ποιος θα τα διαβασει; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 21 ώρες πριν, OverClocker said: Για το airdrop λες? απ όσο έχω διαβάσει, ναι Γιατί ότι δείχνει για το one ui 8.5, είναι ούτως η άλλως από το 25. Ναι σε αυτό αναφερόμουν, θενξ. Όχι τίποτε άλλο, να μπορώ να στέλνω memes στους συμπαθείς φιλους με τα μηλόφωνα 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Αηντε πάλι. 2 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts