EricssonyFan Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 52 minutes ago, Athkatla said: Με Cosmote δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορά στο σήμα σε σχέση με το S25. Στις πληρωμες όμως έχω παρατηρήσει το NFC πιάνει πιο εύκολα. Το κράτημα ειναι μέρα με νύχτα σε σύγκριση με S24. Τοσο πολυ επειδη δεν εχει γωνιες; Δηλαδη τα iPhone ειναι τα ιδανικα για εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πιο άνετη εννοείται η χρήση του s25 & s26 ultra σε καθημερινή βάση όμως η κουτάτη αίσθηση σε full screen όταν είναι γυμνό το κινητό παραμένει μοναδική ακόμα και σήμερα στα s23u & s24u. Εναλλαγές σε youtu.be μέσα μενού θέαση είναι φοβερά τα boxάτα κινητά 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Συγχωρήστε με εκ των προτέρων για το σεντόνι που θα γράψω αλλά πρέπει να πω κάποια πράγματα για τους ανθρώπους που θα μπουν εδώ με το όποιο δίλημμα να αγοράσουν τη συσκευή.Εγω για άλλο κινητό ξεκίνησα,μεσαίας κατηγορίας σε καλή τιμή αλλά λίγο ένα κουπόνι 100€ που μου έστειλε ο Κωτσος μέχρι τέλος του μήνα,λίγο ένα προεγκεκρινενο δάνειο που μου άνοιξαν,λίγο το άτοκο της υπόθεσης και λίγο το γεγονός ότι το άλλο τηλέφωνο θα αργούσε αρκετά,αποφάσισα να δώσω κάποια χρήματα και να βάλω και λίγες δόσεις και να ρθω εδώ. Αυτό που θέλω να πω προς εσάς που ενδεχομένως το σκέφτεστε,μην κάνετε το λάθος και παρακολουθήσετε youtubers και ειδικά δικούς μας και ακόμα ειδικότερα αυτούς που βγάζουν χολή γιατί σταμάτησε η εταιρία να τους δίνει τα τηλέφωνα για παρουσίαση (δικαίως κατ εμέ) καθώς όπου σταθούν και όπου βρεθούν κράζουν την εταιρία και προωθούν άλλες και συγκεκριμένα μια κινεζική (να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι άσχημα τηλέφωνα αν βγάλεις τις διαφημίσεις με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους και πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις). Οσον αφορά το ίδιο το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα της αγοράς,σίγουρα στο top 3,κάμερες τίμιες (εκτός και αν έχετε σκοπό να πάτε σε διαγωνισμό φωτογραφίας με κινητό,εκεί να το συζητήσουμε) εξαιρετική οθόνη με ένα καλοδεχουμενο privacy για αυτές τις φορές που θα χρειαστεί,μια μπαταρία που απορώ πως γίνεται να είναι ατελείωτη στις 5000mAh(ειδικα αν το δουλέψεις με Wifi) έναν τίμιο ήχο και μια τρομερή ποιότητα κλήσης εφόσον υπάρχει καλό σήμα.Εχω περάσει αρκετά τηλέφωνα,την ποιότητα συνομιλίας της Samsung που είναι σαν να είσαι στο ίδιο δωμάτιο,δεν την αλλάζω.Θέλετε να μιλήσουμε για το υπέροχο One Ui 8.5 και άλλες ai ή μη λειτουργίες;Καλύτερα να το δοκιμάσετε και να κρίνετε και αυτό το κομμάτι. Είναι λοιπόν ένα τηλέφωνο το οποίο είναι πολύ δυνατό τους τομείς,δεν θα σας απογοητεύσει πουθενά και κακά τα ψέματα θα αδικηθεί αρκετά αν μιλήσουμε καθαρά με νούμερα προσπαθώντας να το συγκρίνουμε με άλλες εταιρίες που πρέπει να έχουν παραπάνω specs για να κοντραρουν το S26 Ultra.Αξίζει για 1500€;Αυτό δεν θα το έλεγα για κανένα τηλέφωνο με όσα specs και να χει,αλλά εδώ έχει φτάσει η κατάσταση οπότε με αυτά τα δεδομένα θα μιλάμε. Έχει περιθώρια βελτίωσης;Σαφώς και έχει άλλα εγώ θα πω ότι αν η Samsung θελήσει μπορεί αύριο να σβήσει τον ανταγωνισμό και ίσως αυτό δεν θα ήταν καλό για κανένα.Οποτε βήμα βήμα κάθε χρόνο και σε όποιο μοντέλο κρίνετε εσείς ότι αξίζει να αναβαθμίσετε,μπορεί να γίνει τότε.Εγώ δεν είχα αμφιβολία για το τι αγοράζω και να θυμάστε αυτό:Αν η Samsung φαίνεται να είναι πίσω σε κάποια συγκεκριμένα specs,είναι ακριβώς αυτά που χρειάζονται για να είναι στα ίσα και λίγο παραπάνω από τον ανταγωνισμό... Αυτά είχα να πω,συγγνώμη και πάλι για το σεντόνι επειδή πολλά διάβασα και διαβάζω κάθε χρόνο,μπορείτε να συνεχίσετε να κράζετε από κάτω αν και θα σας συμβούλευα (αν μου επιτρέπετε) να πιάσετε μια βδομάδα το κινητό στα χέρια σας και μετά γράψτε ότι θέλετε χωρίς να μπορεί να πει κανείς τίποτα... Καλο βράδυ,καλή συνέχεια και εδώ είμαστε για κάθε γνώμη. Edited 30 Μαρτίου by George6633 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Που να δεις το κράξιμο που πέφτει για το μικρό s26 με τον Exynos άμα δεν το δουλέψει κάποιος δεν θα καταλάβει... Δέκα μέρες το έχω και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόση σπεκσολαγνία ...μιλάμε για διαμαντάκι και σε τιμές ξεφτίλα το βρίσκει κάποιος με λιγο ψάξιμο όταν για τον αντίστοιχο σε διαστάσεις Κινέζο χώρια ότι δεν το βρίσκεις αφού είναι πολύ ακριβό άρα μικρή ζήτηση όπως κι εδώ οι περισσότεροι πάνε ούλτρα αλλά και προσφορές με το σταγονόμετρο από την εδώ αντιπροσωπεία καμία σχέση με την προώθηση της σειράς Τ που βγαίνει συνήθως κάθε Σεπτέμβρη και κατευθείαν ρίχνουν την τιμή με το λανσάρισμα τους 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 5 ώρες πριν, George6633 said: Συγχωρήστε με εκ των προτέρων για το σεντόνι που θα γράψω αλλά πρέπει να πω κάποια πράγματα για τους ανθρώπους που θα μπουν εδώ με το όποιο δίλημμα να αγοράσουν τη συσκευή.Εγω για άλλο κινητό ξεκίνησα,μεσαίας κατηγορίας σε καλή τιμή αλλά λίγο ένα κουπόνι 100€ που μου έστειλε ο Κωτσος μέχρι τέλος του μήνα,λίγο ένα προεγκεκρινενο δάνειο που μου άνοιξαν,λίγο το άτοκο της υπόθεσης και λίγο το γεγονός ότι το άλλο τηλέφωνο θα αργούσε αρκετά,αποφάσισα να δώσω κάποια χρήματα και να βάλω και λίγες δόσεις και να ρθω εδώ. Αυτό που θέλω να πω προς εσάς που ενδεχομένως το σκέφτεστε,μην κάνετε το λάθος και παρακολουθήσετε youtubers και ειδικά δικούς μας και ακόμα ειδικότερα αυτούς που βγάζουν χολή γιατί σταμάτησε η εταιρία να τους δίνει τα τηλέφωνα για παρουσίαση (δικαίως κατ εμέ) καθώς όπου σταθούν και όπου βρεθούν κράζουν την εταιρία και προωθούν άλλες και συγκεκριμένα μια κινεζική (να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι άσχημα τηλέφωνα αν βγάλεις τις διαφημίσεις με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους και πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις). Οσον αφορά το ίδιο το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα της αγοράς,σίγουρα στο top 3,κάμερες τίμιες (εκτός και αν έχετε σκοπό να πάτε σε διαγωνισμό φωτογραφίας με κινητό,εκεί να το συζητήσουμε) εξαιρετική οθόνη με ένα καλοδεχουμενο privacy για αυτές τις φορές που θα χρειαστεί,μια μπαταρία που απορώ πως γίνεται να είναι ατελείωτη στις 5000mAh(ειδικα αν το δουλέψεις με Wifi) έναν τίμιο ήχο και μια τρομερή ποιότητα κλήσης εφόσον υπάρχει καλό σήμα.Εχω περάσει αρκετά τηλέφωνα,την ποιότητα συνομιλίας της Samsung που είναι σαν να είσαι στο ίδιο δωμάτιο,δεν την αλλάζω.Θέλετε να μιλήσουμε για το υπέροχο One Ui 8.5 και άλλες ai ή μη λειτουργίες;Καλύτερα να το δοκιμάσετε και να κρίνετε και αυτό το κομμάτι. Είναι λοιπόν ένα τηλέφωνο το οποίο είναι πολύ δυνατό τους τομείς,δεν θα σας απογοητεύσει πουθενά και κακά τα ψέματα θα αδικηθεί αρκετά αν μιλήσουμε καθαρά με νούμερα προσπαθώντας να το συγκρίνουμε με άλλες εταιρίες που πρέπει να έχουν παραπάνω specs για να κοντραρουν το S26 Ultra.Αξίζει για 1500€;Αυτό δεν θα το έλεγα για κανένα τηλέφωνο με όσα specs και να χει,αλλά εδώ έχει φτάσει η κατάσταση οπότε με αυτά τα δεδομένα θα μιλάμε. Έχει περιθώρια βελτίωσης;Σαφώς και έχει άλλα εγώ θα πω ότι αν η Samsung θελήσει μπορεί αύριο να σβήσει τον ανταγωνισμό και ίσως αυτό δεν θα ήταν καλό για κανένα.Οποτε βήμα βήμα κάθε χρόνο και σε όποιο μοντέλο κρίνετε εσείς ότι αξίζει να αναβαθμίσετε,μπορεί να γίνει τότε.Εγώ δεν είχα αμφιβολία για το τι αγοράζω και να θυμάστε αυτό:Αν η Samsung φαίνεται να είναι πίσω σε κάποια συγκεκριμένα specs,είναι ακριβώς αυτά που χρειάζονται για να είναι στα ίσα και λίγο παραπάνω από τον ανταγωνισμό... Αυτά είχα να πω,συγγνώμη και πάλι για το σεντόνι επειδή πολλά διάβασα και διαβάζω κάθε χρόνο,μπορείτε να συνεχίσετε να κράζετε από κάτω αν και θα σας συμβούλευα (αν μου επιτρέπετε) να πιάσετε μια βδομάδα το κινητό στα χέρια σας και μετά γράψτε ότι θέλετε χωρίς να μπορεί να πει κανείς τίποτα... Καλο βράδυ,καλή συνέχεια και εδώ είμαστε για κάθε γνώμη. Εννοείται δεν ακούμε κανέναν και κρίνουμε μόνοι μας.. Εμπειρικά πρώτον και πρακτικά δεύτερον αφού πιάσουμε και δουλέψουμε την συσκευή. Να σου πω ένα άλλο παράδειγμα που αν δεν το δουλέψεις δεν πρόκειται να καταλάβεις. Google pixel 10 pro xl, με επεξεργαστή tensor. Όπου και να διαβάσεις η όπου δεις μετρήσεις, έχει το 1/3 της δύναμης του snapdragon. Στην πράξη? Αν στο κουτί έγραφε snapdragon εύκολα το πίστευες. Σε χρήση καθημερινή ή επαγγελματική δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια γιατί δεν παίζω ποτέ. Δεν είναι όλα σπεκς. Στο θέμα μας τώρα με το s26 ultra. Ακριβώς όπως είχαμε αρκετοί προβλέψει, πρόκειται για μια από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν. Θέλεις οθόνη, θέλεις εμπειρία one ui, θέλεις ήχο θέλεις επιδόσεις τα πάντα όλα. (Στις κάμερες δεν αναφέρομαι γιατί αν δουλεύεις μόνο αυτόματο και είχες κάποτε pixel θα καταλάβεις. 🙂) Μπαταρία όντως λες πως γίνεται με 5000 να κρατάει τόσο. Ειδικά με wifi όπως σωστά αναφέρεις. Αν αξίζει η αγορά? Με χίλια! Ειδικά σε τιμή κάτω από 1100 που το βρίσκεις σήμερα στο 512 μέγεθος. Πρώτη φορά πέσαμε τόσο έξω με τις προ παραγγελίες σε θέμα τιμής. Προσωπικά το πήρα από το πλαίσιο με μια έκπτωση 10% στα 1350. Επιπλέον 20% (~270€) σε πόντους. Και επιπλέον 24 άτοκες δόσεις. Πόσο να είχε δηλαδή 759 ευρώ όταν το ποκο έφτασε χιλιάρικο? 🙂 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 34 minutes ago, kountoura said: Εννοείται δεν ακούμε κανέναν και κρίνουμε μόνοι μας.. Εμπειρικά πρώτον και πρακτικά δεύτερον αφού πιάσουμε και δουλέψουμε την συσκευή. Να σου πω ένα άλλο παράδειγμα που αν δεν το δουλέψεις δεν πρόκειται να καταλάβεις. Google pixel 10 pro xl, με επεξεργαστή tensor. Όπου και να διαβάσεις η όπου δεις μετρήσεις, έχει το 1/3 της δύναμης του snapdragon. Στην πράξη? Αν στο κουτί έγραφε snapdragon εύκολα το πίστευες. Σε χρήση καθημερινή ή επαγγελματική δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια γιατί δεν παίζω ποτέ. Δεν είναι όλα σπεκς. Στο θέμα μας τώρα με το s26 ultra. Ακριβώς όπως είχαμε αρκετοί προβλέψει, πρόκειται για μια από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν. Θέλεις οθόνη, θέλεις εμπειρία one ui, θέλεις ήχο θέλεις επιδόσεις τα πάντα όλα. (Στις κάμερες δεν αναφέρομαι γιατί αν δουλεύεις μόνο αυτόματο και είχες κάποτε pixel θα καταλάβεις. 🙂) Μπαταρία όντως λες πως γίνεται με 5000 να κρατάει τόσο. Ειδικά με wifi όπως σωστά αναφέρεις. Αν αξίζει η αγορά? Με χίλια! Ειδικά σε τιμή κάτω από 1100 που το βρίσκεις σήμερα στο 512 μέγεθος. Πρώτη φορά πέσαμε τόσο έξω με τις προ παραγγελίες σε θέμα τιμής. Προσωπικά το πήρα από το πλαίσιο με μια έκπτωση 10% στα 1350. Επιπλέον 20% (~270€) σε πόντους. Και επιπλέον 24 άτοκες δόσεις. Πόσο να είχε δηλαδή 759 ευρώ όταν το ποκο έφτασε χιλιάρικο? 🙂 Και εγώ σκέφτομαι μετά απο 8 χρονια μονο με Pixel συσκευές να γυρίσω πάλι σε S Series,απλά εγώ το κάνω για αλλαγή...Το μόνο που με προβληματίζει ειναι η κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 3 ώρες πριν, konakis said: Που να δεις το κράξιμο που πέφτει για το μικρό s26 με τον Exynos άμα δεν το δουλέψει κάποιος δεν θα καταλάβει... Δέκα μέρες το έχω και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόση σπεκσολαγνία ...μιλάμε για διαμαντάκι και σε τιμές ξεφτίλα το βρίσκει κάποιος με λιγο ψάξιμο όταν για τον αντίστοιχο σε διαστάσεις Κινέζο χώρια ότι δεν το βρίσκεις αφού είναι πολύ ακριβό άρα μικρή ζήτηση όπως κι εδώ οι περισσότεροι πάνε ούλτρα αλλά και προσφορές με το σταγονόμετρο από την εδώ αντιπροσωπεία καμία σχέση με την προώθηση της σειράς Τ που βγαίνει συνήθως κάθε Σεπτέμβρη και κατευθείαν ρίχνουν την τιμή με το λανσάρισμα τους Από μπαταρία πώς τα πάει το μικρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Χωρίς φανφάρες και πολλά πολλά με μια λέξη εξαιρετικά! Διάβαζα στο νήμα του s25 ότι ήταν άκρως ευχαριστημένοι με την μπαταρία όμως αλλιώς να το έχεις και αλλιώς στα λόγια Θεωρώ ότι αυτού του είδους οι συσκευές σε κόμπακτ size δεν απευθύνονται σε πολύ απαιτητικούς χρήστες για αυτό φέτος το επέλεξα, είχα δει το 25αρι όταν είχα επισκεφτεί το σέρβις και μου άρεσε πολύ το μέγεθος του. Ξενοιάζεις...Τώρα αν θες να είσαι συνέχεια πάνω στην οθόνη να το σκαλίζεις και γενικότερα να απολαμβάνεις μια πλούσια οθόνη θυσιάζοντας κάπως την πρακτικότητα θεωρω πως τα ουλτρα είναι ασυναγώνιστα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 ώρες πριν, jimlost said: Και εγώ σκέφτομαι μετά απο 8 χρονια μονο με Pixel συσκευές να γυρίσω πάλι σε S Series,απλά εγώ το κάνω για αλλαγή...Το μόνο που με προβληματίζει ειναι η κάμερα... Εγώ έπαιζα χρόνια με διάφορες μάρκες. Στο android πάντα! Είχα καταλήξει ότι στο android η Samsung ή pixel. Κάποια στιγμή έφυγα από την Google γιατί δεν είχε στην Ελλάδα υποστήριξη volte. Συχνά τα περασμένα χρόνια είχα ταυτόχρονα galaxy και pixel. Την φωτογραφία του πιξελ δεν θα την βρεις πουθενά αλλού. Ωστόσο, με το galaxy έχεις πλήρη υποστήριξη και service επίσημο στην Ελλάδα. Έχεις μια εμπορική συσκευή που θα πουληθεί σε λίγες ώρες όταν έρθει η ώρα. Και σχεδόν όλη την τεχνολογική δύναμη που υπάρχει μέχρι σήμερα σε smartphone. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, kountoura said: Εγώ έπαιζα χρόνια με διάφορες μάρκες. Στο android πάντα! Είχα καταλήξει ότι στο android η Samsung ή pixel. Κάποια στιγμή έφυγα από την Google γιατί δεν είχε στην Ελλάδα υποστήριξη volte. Συχνά τα περασμένα χρόνια είχα ταυτόχρονα galaxy και pixel. Την φωτογραφία του πιξελ δεν θα την βρεις πουθενά αλλού. Ωστόσο, με το galaxy έχεις πλήρη υποστήριξη και service επίσημο στην Ελλάδα. Έχεις μια εμπορική συσκευή που θα πουληθεί σε λίγες ώρες όταν έρθει η ώρα. Και σχεδόν όλη την τεχνολογική δύναμη που υπάρχει μέχρι σήμερα σε smartphone. Και εγώ πάντα έπαιζα με Nexus/S Series/Note και Pixel,πήγα και σε iPhone αλλα δεν μου ταιριάζει... Πριν μια βδομάδα έδωσα το 9 Pro που ειχα,και καταλαβαίνω τι λες για τις φωτογραφίες γιατι σε σύγκριση που ειχα κάνει με το S 25 ultra το Pixel ειναι ανώτερο...Πόσο μάλλον το 10 Pro/Pro XL... Αλλα όπως είπα για αλλαγή θέλω να παω σε S 26 ultra... Αυτη την στιγμή έχω για βασικό τηλέφωνο ένα 6 Pro που μια χαρά δουλεύει, και σπίτι έχω ένα 4 XL και ένα Pixel XL...Ακομα το σκέφτομαι αν παω σε 10 Pro XL η S 26 ultra... Για τα αλλα που έγραψες τώρα στα Pixel δουλεύουν ολα άψογα,αλλα το Service ειναι θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 29/3/2026 at 12:07 ΜΜ, kountoura said: Σε κάποιες αλυσίδες μπορούσες με την προ παραγγελία να πάρεις ένα 10% όπως έδινε η Samsung στο store της. 1350 έβγαινε δηλαδή το 512. 1350 : 1.24 τιμολόγιο = 1088. Και 20% πόντους στα 1088=217. Ψιλό κατάλαβες τώρα? 🙂 On 29/3/2026 at 2:14 ΜΜ, OverClocker said: Τιμολόγιο θα κόψει, αλλά η με βάση άλλη αρχική τιμή σε σχέση με απόδειξη λιανικής όπως ανέφερα πιο πάνω που στο τέλος η διαφορά τιμολόγιο-λιανικής μπορεί να είναι 10 με 20€. Αυτό το εξηγούν και τα ίδια τα μαγαζιά και στα σαιτ τους τους περισσότερες φορές. Γιατί πολύ απλά μπορεί να είναι και αγορασμένα με τον παρακάτω τρόπο 😉 Ας μας μιλησει για αυτο και ο Tips2022 να δουμε την γνωμη του. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) 17 ώρες πριν, George6633 said: Αυτό που θέλω να πω προς εσάς που ενδεχομένως το σκέφτεστε,μην κάνετε το λάθος και παρακολουθήσετε youtubers και ειδικά δικούς μας και ακόμα ειδικότερα αυτούς που βγάζουν χολή γιατί σταμάτησε η εταιρία να τους δίνει τα τηλέφωνα για παρουσίαση (δικαίως κατ εμέ) καθώς όπου σταθούν και όπου βρεθούν κράζουν την εταιρία και προωθούν άλλες και συγκεκριμένα μια κινεζική (να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι άσχημα τηλέφωνα αν βγάλεις τις διαφημίσεις με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους και πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις). Δε θα ξεχάσω τον τύπο εδώ που σε κάθε βίντεο που αφορούσε κινητό της σειράς 25 έβαζε αυτόν τον πρόλογο. Μετά τι περιμένεις.... 1 χρόνο πριν για το 24 έλεγε αυτά... Edited 30 Μαρτίου by OverClocker 1 1 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 32 minutes ago, OverClocker said: Δε θα ξεχάσω τον τύπο εδώ που σε κάθε βίντεο που αφορούσε κινητό της σειράς 25 έβαζε αυτόν τον πρόλογο. Μετά τι περιμένεις.... 1 χρόνο πριν για το 24 έλεγε αυτά... Εντομεταξυ το μόνο που λέει σε κάθε βίντεο ειναι για τις κάμερες. Δεν συμφέρει να πει ματι για το υπόλοιπο λογισμικό. Λες και όποιον τον ενδιαφέρουν μόνο οι κάμερες δνε έχει φωτογραφική μηχανή και περιμένει να βγάλει την επαγγελματική φωτογραφία απο ενα κινητό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ειναι κουραστικος ετσι που τραβαει τις λεξεις.. Που το βρηκατε αυτο το φρουτο; Και εγω να ημουν δεν θα του εδινα κινητο... 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 30 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 45 δευτερόλεπτα άντεξα ... 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, Gorge said: Ας μας μιλησει για αυτο και ο Tips2022 να δουμε την γνωμη του. Επειδή με "φωνάξατε", ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η διαφορά των 10-20€ δεν είναι τυχαία. Πολλά καταστήματα (ειδικά τα skroutz-ομάγαζα) δουλεύουν με μηδενικά περιθώρια κέρδους στη λιανική για να βγαίνουν πρώτα στις αναζητήσεις. Όταν ζητάς τιμολόγιο, η "έκπτωση λιανικής" εξαφανίζεται γιατί ο έμπορος πρέπει να καλύψει το διαχειριστικό κόστος και τον έλεγχο του Άρθρου 39α. Το 😉 που αναφέρθηκε παραπάνω συνήθως οδηγεί σε δυσάρεστες επισκέψεις από την εφορία αν η συσκευή δεν καταλήξει όντως σε επαγγελματική χρήση. Στο τέλος, ο καθένας παίρνει το ρίσκο του. ..και πιο λιανά: Η τιμή λιανικής είναι "κράχτης" και η τιμή τιμολογίου είναι η πραγματική εμπορική αξία. Το γεγονός ότι πολλά sites εξηγούν τη διαφορά στους όρους χρήσης τους, είναι η νομική τους κάλυψη απέναντι στον αθέμιτο ανταγωνισμό. Όσο για τις "εναλλακτικές" μεθόδους αγοράς που υπονοούνται, η ψηφιοποίηση των τιμολογίων (MyData) έχει κλείσει τις περισσότερες τρύπες. Καλό είναι να μην μπερδεύουμε την έξυπνη αγορά με την παράτυπη. Edited 30 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, OverClocker said: Δε θα ξεχάσω τον τύπο εδώ που σε κάθε βίντεο που αφορούσε κινητό της σειράς 25 έβαζε αυτόν τον πρόλογο. Μετά τι περιμένεις.... 1 χρόνο πριν για το 24 έλεγε αυτά... Μηπως ειναι καλυτερο να μην δινουμε προβολες σε αυτον τον ανεκδιήγητο τυπο? 4 2 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Για σήμερα σας έχω (Tip) μια εφαρμογή της Samsung! Η Samsung έρχεται με μια καινοτόμο λύση για όλους όσους έχουν ναυτία όταν διαβάζουν ή παρακολουθούν ένα τηλέφωνο ενώ βρίσκονται μέσα σ' ένα αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Η νέα εφαρμογή, που ονομάζεται Hearapy, χρησιμοποιεί ασύρματα ακουστικά για να καταστείλει τα συμπτώματα της ζάλης – για δύο ώρες και χωρίς φάρμακα. Η ζαλάδα προκύπτει όταν ο εγκέφαλος λαμβάνει αντικρουόμενες πληροφορίες: Τα μάτια σας βλέπουν το στατικό κείμενο στην οθόνη, αλλά το εσωτερικό αυτί αισθάνεται την κίνηση του οχήματος. Σύμφωνα με τη Samsung, η ζάλη επηρεάζει 3 στα 10 άτομα και μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε ταξίδι σε εφιάλτη. Με τα Samsung Galaxy Buds4 Pro και την εφαρμογή Hearapy, τώρα τα ταξίδια σας δεν είναι μόνο εφικτά, αλλά και άνετα. Ο φωτεινός τόνος του μπάσου 100Hz διεγείρει το σύστημα ισορροπίας σας. Η Samsung συνιστά να ακούσετε για 60 δευτερόλεπτα πριν βγείτε στο δρόμο, με ένταση 85 dB. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει έως και δύο ώρες. Αυτή η στοχευμένη διέγερση του οργάνου ισορροπίας στο εσωτερικό αυτί θα βοηθήσει το σώμα σας να εξισορροπήσει τις αντίθετες αισθητηριακές αισθήσεις - εντελώς απαλλαγμένα από χάπια, σταγόνες και οτιδήποτε άλλο. Η Samsung αναφέρει ότι η ιδέα προήλθε από μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Ναγκόγια στην Ιαπωνία, όπου οι επιστήμονες εξέτασαν ποιος τόνος διεγείρει πιο αποτελεσματικά το αιθέριο σύστημα. Τα ευρήματά τους δείχνουν ότι η ακρόαση ενός κύματος αμαρτίας των 100 Hz και μια ένταση 75-85 dB σε λίγα λεπτά μπορεί να βελτιώσει προσωρινά την ισορροπία. Η Samsung λανσάρει απευθείας τη χρήση της εφαρμογής για τα Galaxy Buds4 Pro επειδή παρέχουν σαφή και αποτελεσματικά μπάσα και μάλιστα με ηχεία 2 ζωνών και διπλούς ενισχυτές, θα απολαύσετε τον λεπτομερή, premium ήχο HiFi μαζί τους. Ο νέος μετατροπέας μεσαίου μπάσου εξασφαλίζει στη συνέχεια ακριβείς και ισχυρούς όγκους ήχου - ιδανικός για την εφαρμογή της Hearapa. Προσωπικά, σας αναφέρω ότι γίνεται και με άλλα ακουστικά καθώς δεν έχω ακόμη επιλέξει να αγοράσω τα 4 Pro χρησιμοποιώντας τους extra πόντους από την αγορά του κινητού μας. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, οπότε αν η ζάλη σας προκαλεί προβλήματα δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε. Edited 30 Μαρτίου by Tips2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 22 minutes ago, anergos13 said: Μηπως ειναι καλυτερο να μην δινουμε προβολες σε αυτον τον ανεκδιήγητο τυπο? Αυτό σκεφτόμουν την ώρα που το πόσταρα, αλλά απ την άλλη πες ότι έδωσες ένα διφραγκο στο φανάρι να σου καθαρίσουν τα τζάμια. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Έρχεται μια αναβάθμιση (όσο το δυνατόν εφικτή) της προβολής της οθόνης καθώς προέκυψαν παράπονα για αναλαμπή, διαστρέβλωση και πόνο στα μάτια. Και παραδόξως, η Samsung αναγνώρισε ότι το λάθος είναι δικό της. Η Samsung πιθανότατα θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εμπειρία προβολής οθόνης ως μέρος της ενημέρωσης. Αλλά το Flex Magic δεν μπορεί να αλλάξει την τεχνολογία - είναι ένα μέρος υλικού της οθόνης. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το Privacy Display, που επηρεάζει την οθόνη. Ο νοτιοκορεατικός γίγαντας δήλωσε στο TechRadar ότι η νέα τεχνολογία έχει ελαττώματα, αλλά δεν είναι απαραίτητα: "Η οθόνη Privacy έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την ιδιωτικότητα του χρήστη, παρέχοντας παράλληλα μια ζωντανή οπτική εμπειρία ενώ χρησιμοποιεί το τηλέφωνο κανονικά. Ορισμένες αποκλίσεις μπορεί να προκύψουν όταν προβάλλονται από ορισμένες γωνίες και στη μέγιστη φωτεινότητα, αλλά ο αντίκτυπος στην πραγματική χρήση στην κανονική εκμετάλλευση του τηλεφώνου θα πρέπει να είναι αμελητέος. Πρέπει να φοβόμαστε; Προσωπικά, δεν το νομίζω. Στον αριθμό των τόσων εκατομμυρίων μονάδων που πωλούνται, εξακολουθεί να είναι μόνο λίγοι αυτοί που με κάποιο τρόπο πάντα παραπονιούνται. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών είναι ικανοποιημένοι γιατί η οθόνη όχι μόνο δεν έχει κανένα πρόβλημα γι 'αυτούς, αλλά καλύπτει και πολλές προσδοκίες μιας επιθυμητής ιδιωτικής ζωής. Οι σοβαρότερες αλλαγές θα γίνουν σίγουρα στο S27 Ultra! Edited 30 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Όσοι προπαραγγείλατε από Γερμανό σας αποδόθηκε σήμερα η €πιστροφή του υπόλοιπου 19%??? Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου @Tips2022σε ευχαριστούμε Έχεις πληροφορίες για το 2027 και εάν θα βελτιωθεί το privacy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Και για τη βενζινη πες μας. Θα πέσει κάτω από το 2ευρω ή θα αρχίσουμε να βάζουμε κάτουρα του τραμπ στο ντεποζιτο. 4 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Που πάμε με 5000mAh ρε παιδιά;Καλά τα λέει το κινεζοπαιδο που δεν του δίνει η κακιά η Samsung τα τηλέφωνα...Κυριολεκτικά σήμερα είχα χρόνο να το χρησιμοποιήσω αρκετά το τηλέφωνο και να το χαρώ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Βλέπω chrome και με απογοητεύεις 😞 🤣🤣 4 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts