Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 minutes ago, stroubi said:

Απο γερμανο....δυστυχως....

οι τυποι μου ειπαν στα σοβαρα οτι δεν μπορω να αγορασω με 39α απο το site επειδη ηταν προπαραγγελια και επρεπε να κυκλοφορησει πρωτα αστειοι το λιγοτερο

υπογραφή εκτός ορίων

1 ώρα πριν, dimitris15 said:

οι τυποι μου ειπαν στα σοβαρα οτι δεν μπορω να αγορασω με 39α απο το site επειδη ηταν προπαραγγελια και επρεπε να κυκλοφορησει πρωτα αστειοι το λιγοτερο

εγω από γερμανο το παρελαβα στις 13 Μαΐου με το άρθρο 39α και με έκπτωση από Eurobank βέβαια στην αρχή μου είπαν ότι θα κάνει έως και 3 βδομάδες αλλά τελικά ήρθε πολύ γρήγορα.

7 ώρες πριν, stroubi said:

Να πω οτι βαρεθηκα να διαβαζω γι αυτο αλλα ακομα να μην το εχω? (Με προπαραγγελια απο 3 μαρτη)...

Οχι τιποτα αλλο....θα παω ταξιδακι και το ηθελα και για τις φωτο!

Την ξενερα της ζωης μου ομως,  κομματακι την εχω....

Η βλακεία είναι ότι μπορείς να το βρεις σφραγισμένο στα 1100 ήδη. 

Προπαραγγελία την ημέρα κυκλοφορίας από Γερμανό και είμαι ακόμα στο περίμενε. Έκδοση 1TB.

Τους έχω ήδη πάρει 2 φορές τηλ, μέχρι και email έχω στείλει. Από Γερμανό τελευταία φορά. 

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

20 ώρες πριν, Prattein_Aloga said:

Από Κωτσο μου είπαν 15 Μαΐου, εικάζω πως κάτι τέτοιο θα γινει και απο Γερμανό, σίγουρα θα το γραφει στις λεπτομέρειες της προωθητικης στο site τους.

Η προωθητική ηταν μόνο για την προπαραγγελία και τωρα την αποσύραν.

Nobody's perfect

6 ώρες πριν, gmarvel said:

Μια ερώτηση παιδιά, το call screening λειτουργεί στην Ελλάδα;

Εάν εννοείς recording ναι κανονικά λειτουργεί.. Με αλλαγή CSC όμως

On 17/3/2026 at 3:51 ΠΜ, petpap said:

Ξέρει κανείς η επιστροφή 20% με κάρτα Eurobank στον Γερμανό πότε θα πιστωθεί ???

Θα πρέπει να δεις τους όρους της προωθητικής ενέργειας. π.χ. για την Εθνική και το Πλαίσιο θα μου πιστωθούν μέχρι 13 Απριλίου.... 

ThaBull

9 ώρες πριν, gmarvel said:

Μια ερώτηση παιδιά, το call screening λειτουργεί στην Ελλάδα;

Λειτουργεί αλλά δεν καταλαβαίνει ελληνικά.

10 ώρες πριν, anestisagg said:

εγω από γερμανο το παρελαβα στις 13 Μαΐου με το άρθρο 39α και με έκπτωση από Eurobank βέβαια στην αρχή μου είπαν ότι θα κάνει έως και 3 βδομάδες αλλά τελικά ήρθε πολύ γρήγορα.

απο καταστημα γινεται στο site δεν γινεται

3 ώρες πριν, redcom7 said:

το call recording με εχει σωσει στην δουλεια. φετςο εβαλα csc Ιραηλ και της Ταιλανδης το ιδιο ειναι βεβαια

υπογραφή εκτός ορίων

2 ώρες πριν, dimitris15 said:

απο καταστημα γινεται στο site δεν γινεται

το call recording με εχει σωσει στην δουλεια. φετςο εβαλα csc Ιραηλ και της Ταιλανδης το ιδιο ειναι βεβαια

Αν αλλάξουμε csc έχουμε κανονικά ota updates.? 

kountouraN

11 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Η βλακεία είναι ότι μπορείς να το βρεις σφραγισμένο στα 1100 ήδη. 

Το 1ΤΒ προπαρηγγειλα....😐

I beg to dream and differ from the hollow lies....

25 minutes ago, kountoura said:

Αν αλλάξουμε csc έχουμε κανονικά ota updates.? 

Ναι, απλά πλέον πας με το χρονοδιάγραμμα του csc που εβαλες

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Πόσο μου κόστισε η αγορά του S26 Ultra από προπαραγγελία στο site της Samsung:

1.499,00 - 10% - 30,00 Πόντους εξαργύρωσης από προηγούμενη αγορά = 1.320,00 στο ποσό αυτό μπήκαν 36 άτοκες δόσεις. 1.320 - 350,00 πώληση του S23 ultra (μπήκαν σήμερα τα χρήματα από Flip που είπε ένας εδώ μέσα) = 970,00 (πραγματικό κόστος αγοράς) - 130,00 ευρώ από επιπλέον πόντους (5%) προπώλησης για μελλοντική αγορά (για το Ultra 2 ή Bunds 4 pro) στο site της Samsung = 840,00 λογιστικό κόστος - 340,00 (περίπου από μεταπώληση στο τέλος της τριετίας 2029) = 500,00 : 3 χρόνια = 166,67 + 24 (για θήκες κλπ) = 190,00 το χρόνο για αγορά κινητού. Άραγε ποιό άλλο κινητό μ' αυτές τις δυνατότητες θα μου κόστιζε λιγότερα? Να γιατί τα τελευταία χρόνια αγοράζω Day 1! Άσε που το έχεις σχεδόν άμεσα στα χέρια σου... Πως το είπε ο φίλος μας εδώ μέσα εκείνο το κινέζικο που θα εμφανίζεται σε τιμή μεταπώλησης μετά από 3 χρονάκια?

Επειδή η Sammy δεν αύξησε φέτος την χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού μας, αποφάσισα να φορτίζω το κινητό στο 80% και από αυτό είδα στις πρώτες φορτίσεις διαπίστωσα πως η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο αργά... βέβαια έκανα και μια άλλη μοναδική αλλαγή που δίνει το κινητό μας χωρίς να χάνει σε δυνατότητες και σβελτάδα...βρείτε την και κάντε την γιατί αξίζει (δεν είναι να αναλύεις πολλά πολλά εδώ χαχα). Κάνω πάντα αλλαγή μπαταρίας στην Smartec την διετία με πληρωμή μόνο το κόστος της (20,00 περίπου ήταν πέρυσι ) που αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί στο παραπάνω κόστος της αγοράς του κινητού.

Επιπλέον στο συνολικό κόστος θα πρέπει να προσθέσω και το κόστος των θηκών (3) + temp μπροστινής οθόνης (2) +  Full Cover Back Film (2)  24,00 που έφτασαν από Aliexpress (πρώτη φορά τόσο γρήγορα) και είναι καταπληκτικά! Θαλασσί, Tai Gray, μώβ διάφανη. Αυτά δε τα καλύμματα της πίσω όψης είναι φανταστικά και σε κάνουν αναποφάσιστο στην εμφάνιση του κινητού. Ασφαλώς εξαφανίστηκε το βαρετό και μοναδικό χρώμα της Sammy το γκρι, αλλά δεν πειράζει μιας και το κινητό θα μείνει άθικτο (προστασία του αλουμινίου) μέχρι την αλλαγή της μπαταρίας (που θα το κάνει αριστοτεχνικά η Smartεc), όπου εκεί τότε θα βάλω το 2ο για να διατηρήσει την αξία της μεταπώλησής του (σαν καινούργιο γι αυτό και παίρνω την πλήρη αξία που δίνουν τότε στην μεταπώληση).

Καλές αγορές στους καινούργιους φίλους της Sammy.

Υ.γ.  Το προσωρινό τέλος στη φωνή του "Hey Plex", νέα ονομασία του Samsung Internet σε browser και κάντε το κόλπο με το 2 φόρες καταχώριση του ενός δακτυλικού αποτυπώματός σας (για περισσότερη λεπτομέρια του δαχτύλου σας) για να μην έχετε ποτέ των ποτών πρόβλημα! Έτσι κι αλλιώς το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά μετά από κάποια temp να υπάρχει! Ένα κινητό της Sammy δεν έχω μεταπωλήσει μέχρι σήμερα το Galaxy Note 9 που με άλλο λειτουργικό (του Alex) έφτασε στις δυνατότητες του S24 Ultra! Άραγε θα είναι το S26 ultra το επόμενο που θα μείνει στην ιστορία?

Τέλος όταν βάζω το dns κόβονται οι διαφημίσεις αλλά δεν λειτουργεί το Samsung news και όταν το αφαιρώ λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει άλλος τρόπος ρύθμισής του news χωρίς να βγαίνουν οι διαφημίσεις?

Edited by Tips2022

Καλησπέρα έδωσα το s23 ultra και σκέφτομαι να πάρω το s26 ultra αυτό πυ με προβληματίζει είναι η μικρή μπαταρία πόσες ώρες sot  σας βγάζει; Γιατί φίλος ε,ει το oneplus 15 και βγάζει σε 2 μέρες 12 ώρες ενεργή οθόνη. 

4 minutes ago, liam255 said:

Καλησπέρα έδωσα το s23 ultra και σκέφτομαι να πάρω το s26 ultra αυτό πυ με προβληματίζει είναι η μικρή μπαταρία πόσες ώρες sot  σας βγάζει; Γιατί φίλος ε,ει το oneplus 15 και βγάζει σε 2 μέρες 12 ώρες ενεργή οθόνη. 

Όταν σερφαρεις στο myphone.gr καταναλώνεις περισσότερη μπαταρία, οπότε μην τα πολύ πιστεύεις αυτά. 😛

ΟΛΑ τα Samsung κινητά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ μια χαρα κρατάει η μπαταρία. 

Σκέφτομαι να ξαναπάρω το 26 αλλά είδα από φίλο κοντά δοκιμή κάμερας vivo x300 pro και έπαθα πλάκα. Σε σχέση με το 25 ultra που έχω τώρα. Το σημαντικότερο μειονεκτήματα στα vivo είναι η εγγύηση που δεν παίζει να την καλύπτει ελληνικό κατάστημα. 

Αλλά με τρώει να το ξαναπάρω το 26. Είναι και ψυχολογικο, έχουμε 2026 και θα είμαι με το 25; 😛

12 minutes ago, liam255 said:

Αν το κριτήριό σου είναι η αυτονομία, το 1+ 15 υπερέχει ξεκάθαρα. Το 26άρι βγάζει περίπου 2 ώρες πάνω από το 23 σκέψου.

Τώρα στον φίλο σου που λέει 60ώρες Σοτ, δεν γίνεται και 38.000mah μπαταρία να είχε.

Παρερμήνευσα, 12 ώρες Sot συνολικά εννοείς, πολύ καλό νούμερο αν είναι εφικτό χωρίς περικοπές.

Το 26αρι θα δεις 6-8 ώρες, αναλόγως την χρήση σου.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Είμαστε σήμερα σχεδόν στα μέσα του μηνός (18 Μαρτίου) και η Sammy δεν κυκλοφόρησε ακόμη το patch ασφαλείας Μαρτίου γιατί?

Στις 4 Μαρτίου είχαμε μάθει τι θα έφερνε η ενημέρωση του Μαρτίου 2026 μιας και προορίζεται να διορθώσει σχεδόν 60 τρωτά σημεία που βρίσκονται σε προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού. Οι περισσότερες από τις διορθώσεις έγιναν από την Google. 11 από αυτές διορθώνουν κρίσιμα επικίνδυνα τρωτά σημεία και τα υπόλοιπα εκείνα που έχουν χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά επικίνδυνα. Αυτές οι διορθώσεις αφορούν γενικά όλες τις συσκευές Android. Η Samsung έχει προσθέσει 7 διορθώσεις που αντιμετωπίζουν ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την τεχνολογία Auracast, τις δυνατότητες επικοινωνίας που ανταποκρίνονται λανθασμένα, την γκαλερί Galaxy Watch, τις υπηρεσίες Wi-Fi και άλλες υπηρεσίες και λειτουργίες.

Ο leaker Tarun Vats έχει ήδη ανακαλύψει τις πρώτες αναφορές της ενημέρωσης ασφαλείας του Απριλίου για τη σειρά Galaxy S26. Πρόκειται για patch: S942BXXS1AZCH / S942BOXM1ACH / S942BXXS1ACH, αλλά το update δεν είναι ακόμη διαθέσιμo. Πιθανότατα να το μάθουμε στον νέο μήνα (?), όταν η Samsung θα μας ενημερώσει επίσημα για αυτά.  

Εσείς θα ανησυχούσατε για τα παραπάνω σφάλματα ασφαλείας? Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε με ποια αλλαγή στην επιδιόρθωση ασφαλείας θα φτάσουν στην αγορά τα αναμενόμενα νέα Galaxy A37 και του A57 (6 Απριλίου?).

HDrt3_6aIAAcKwg.jpg

Edited by Tips2022

1 ώρα πριν, Tips2022 said:

Επειδή η Sammy δεν αύξησε φέτος την χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού μας, αποφάσισα να φορτίζω το κινητό στο 80% και από αυτό είδα στις πρώτες φορτίσεις διαπίστωσα πως η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο αργά... βέβαια έκανα και μια άλλη μοναδική αλλαγή που δίνει το κινητό μας χωρίς να χάνει σε δυνατότητες και σβελτάδα...βρείτε την και κάντε την γιατί αξίζει (δεν είναι να αναλύεις πολλά πολλά εδώ χαχα).

Light profile ?

1 ώρα πριν, Tips2022 said:

Τέλος όταν βάζω το dns κόβονται οι διαφημίσεις αλλά δεν λειτουργεί το Samsung news και όταν το αφαιρώ λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει άλλος τρόπος ρύθμισής του news χωρίς να βγαίνουν οι διαφημίσεις?

Εγώ χρησιμοποιώ Brave browser, κόβει όλες τις διαφημίσεις ακόμη και youtube επίσης κόβει και τα παράθυρα συγκατάθεσης cookies. 

2 ώρες πριν, Tips2022 said:

Δεν εχει απάντηση το chatgpt? 🤣

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

2 ώρες πριν, Livas said:

Δεν εχει απάντηση το chatgpt? 🤣

Έχει μείνει στο free subs.

21 ώρες πριν, stroubi said:

Απο γερμανο....δυστυχως....

Ωωωχ καλο κουραγιο...κανονικα να ξερεις απο 6 του μηνος ειχαν το "ελευθερο" να δινουν τις συσκευες....

18 minutes ago, NOS_KOS said:

Καλησπερα  στην ομαδα ποιον φορτιστη προτείνετε samsung τον 60αρι η κατι αλλο

Εγω χρησιμοποιω τον 45αρη και ειναι μια χαρα,  γρηγορη φορτιση (σε περιπου 1 ωρα 100%), πχ σημερα το μεσημερι ημουν στο 18%, το εβαλα σε "πτηση" και σε περιπου 10' ειχε φτασει στο 37%...

Ενω τωρα που το ξαναεβαλα για φορτιστη (21%) μου γραφει 42λ εως την πληρη φορτιση....

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

13 ώρες πριν, redcom7 said:

Όχι εννοώ το call assistant με έχει σώσει από όλους τους άσχετους και κακόβουλους που παίρνουν τηλέφωνο. 

Screenshot_20260318_093717_Call settings.jpg

Γιώργος