Athkatla Δημ. 6 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Παρελαβα και εγω, σημερα το πρωι απο ΚΩΤΣΟ...φωτο σε λιγο....προχειρη συγκριση σε σχεση με το S23U η μερα με τη νυχτα.... 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 19 ώρες πριν, Athkatla said: To εγχειρίδιο χρήσης να μην ξεχάσεις να διαβάσεις πρώτα: RTFM Για το ποστ δεν είμαι σίγουρος, το μικροσκόπιο όμως υπάρχει ακόμα: Ένα είναι το εγχειρίδιο, Κώστας Τσάκωνας ,κλασσική περίπτωση βλάβης, τα λέει όλα, 5 ώρες πριν, nikolasn80 said: ειναι νωρις να ρωτησω αλλα θα με ενδιεφερε η αποδοση της μπαταριας. υγ. μην μουπειτε δες το youtube ,ΔΕΝ εμπιστευομαι youtubers μονο καθημερινους ανθρωπους μεσα απο την χρηση τους. Εμένα με σκίσιμο από το πρωί που παρέλαβα μέχρι τις 11 το βράδυ είχα 8 ώρες οθόνη και 35 % υπόλοιπο, θα δείξει, καλό σημάδι όμως. 2 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, OverClocker said: Παρέλαβα και γω το πρωί, η οθόνη και απο κοντά δεν φαίνεται να έχει κάποια διαφορά σε θέμα ευκρίνειας σε σχέση με το 25. Μόνο αυτά που είχα αναφέρει ήδη και απ τα demo unit του πλαισίου. 1. Χειρότερο anti-reflectiveness υπό συνθήκες. 2. Μικρότερη γωνία θέασης χωρίς να έχει color shift. 3. Φαίνεται ότι η κατασκευή της οθόνης είναι διαφορετική και το καταλαβαίνεις κάτω απ το φώς στο πως το "αποροφά". Σαν απόκριση κτλπ, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, νομίζω πλέον οι διαφορές είναι αρκετά μικρές. Δεν είναι τόσο μεγάλη απ ότι S23u->S24u Oneui 8.5, καλοδεχούμενο, στο λίγο που πρόλαβα να το δουλέψω μου αρέσει το πως βελτίωσαν το 8. Στις κάμερες, με το macro που έχει γίνει λίγο ντόρος, σε δικιά μου χρήση και expectations, δε βλέπω κάποια διαφορά. Σέλφι μου φαίνεται αισθητά καλύτερη, χαλάλι η μεγαλύτερη τρούπα. Το wobble λόγο του μεγαλύτερου ύψους των καμερών πάνω στο γραφείο είναι από άλλο πλανήτη, ξενέρα λίγο αυτό, κάτι πρέπει να κάνουν στις επόμενες γενιές...μήπως να γυρίσουν τους φακούς σε οριζόντια διαταξη...? Το spen, αν έχεις θήκη, μπορείς μόνο απ την εξωτερική μεριά να το τραβήξεις. Το απλικατερ του protector, διαφορετικό αυτή φορά, πιο εύκολο η αλήθεια είναι γιατί κλειδώνει στις κάμερες, αλλά δυστυχώς "έκαψα" το 1 γιατί μου έκατσε "σκονίτσα" ακριβώς στο κέντρο 😭 Η samsung slim hardcase, καλές εντυπώσεις, θα γ@μουσε αν δεν είχε τους μαγνήτες να "πετάνε" πίσω, ή αν είχε κάποια χωρίς τελείως. H Σιλικόνης είναι λίγο πιο παχιά στη πλάτη απ ότι του s25. Θα ήθελα 2 λόγια παραπάνω για το 2. (όπως πχ αν αυτή η μικρότερη γωνία θέασης σε έχει αναγκάσει να το κρατάς διαφορετικά σε σχέση με την δική σου χρήση μέχρι τώρα) και αν σε έχει κουράσει καθόλου η οθόνη στα μάτια ιδιαίτερα διαβάζοντας άρθρα Edited 6 Μαρτίου by giannisr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Το one ui 8.5 πως το βλεπετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 5 minutes ago, dkon84 said: Το one ui 8.5 πως το βλεπετε Δεν βλέπω καμιά διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) 28 minutes ago, giannisr said: Θα ήθελα 2 λόγια παραπάνω για το 2. (όπως πχ αν αυτή η μικρότερη γωνία θέασης σε έχει αναγκάσει να το κρατάς διαφορετικά σε σχέση με την δική σου χρήση μέχρι τώρα) και αν σε έχει κουράσει καθόλου η οθόνη στα μάτια ιδιαίτερα διαβάζοντας άρθρα Ούτε καν. Καταλαβαίνεις ένα μικρό color shift/tint όταν πλησιάζεις στις 170-180 μοίρες απ την επιφάνεια της οθόνης. Και πάλι, όχι ότι χάνεις εικόνα ή ότι δεν βλέπεις μια φωτογραφία. Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω/αναλύσω παραπάνω. Αδύνατο να σε προβληματισει αυτό στην καθημερινότητα, ----------------------- Εκτός απ τον 5x φακό-κάμερα που άλλαξαν(πλέον κανονικός φακός αντί για περισκοπικός) είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους 25+26 εσωτερικα. Edited 6 Μαρτίου by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 19 minutes ago, OverClocker said: Ούτε καν. Καταλαβαίνεις ένα μικρό color shift/tint όταν πλησιάζεις στις 170-180 μοίρες απ την επιφάνεια της οθόνης. Και πάλι, όχι ότι χάνεις εικόνα ή ότι δεν βλέπεις μια φωτογραφία. Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω/αναλύσω παραπάνω. Αδύνατο να σε προβληματισει αυτό στην καθημερινότητα, ----------------------- Εκτός απ τον 5x φακό-κάμερα που άλλαξαν(πλέον κανονικός φακός αντί για περισκοπικός) είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους 25+26 εσωτερικα. Έγινε ευχαριστώ, και εγώ αυτό είδα απλά έκατσα λίγο στο κωτσοβολο και ήθελα να δω από πραγματική χρήση αν ενοχλεί. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάποιοι έχουν παραπονεθεί για κούραση ματιών από διάβασμα μαύρων γραμμάτων σε λευκό φόντο (πχ άρθρο από οποιαδήποτε σελίδα) λόγω της διαφορετικής διάταξης των πιξελ. Ένα "eye strain" όπως δηλαδή το περιγράφουν απλά δεν έχω πειστεί κάτω από ποιες συνθήκες και τι ευαισθησία μπορεί να έχει κανείς με τα μάτια του γενικότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 10 minutes ago, giannisr said: Έγινε ευχαριστώ, και εγώ αυτό είδα απλά έκατσα λίγο στο κωτσοβολο και ήθελα να δω από πραγματική χρήση αν ενοχλεί. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάποιοι έχουν παραπονεθεί για κούραση ματιών από διάβασμα μαύρων γραμμάτων σε λευκό φόντο (πχ άρθρο από οποιαδήποτε σελίδα) λόγω της διαφορετικής διάταξης των πιξελ. Ένα "eye strain" όπως δηλαδή το περιγράφουν απλά δεν έχω πειστεί κάτω από ποιες συνθήκες και τι ευαισθησία μπορεί να έχει κανείς με τα μάτια του γενικότερα Κυρίως αυτά τα προβλήματα εντοπίζονται σε ανθρώπους με brain strain 🤣🤣. Γιατί η διάταξη των πιξελ να ενοχλεί. Θα θεωρούσα πιο πιθανό το FRC(αν έχει η οθόνη) παρά το αν έχει ορθογώνια και τετράγωνα πίξελ. Να καταργήσουμε τα ορθογώνια αντικείμενα τότε γιατί μας προκαλούν ζαλάδα. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 4 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 15 minutes ago, OverClocker said: Κυρίως αυτά τα προβλήματα εντοπίζονται σε ανθρώπους με brain strain 🤣🤣. Γιατί η διάταξη των πιξελ να ενοχλεί. Θα θεωρούσα πιο πιθανό το FRC(αν έχει η οθόνη) παρά το αν έχει ορθογώνια και τετράγωνα πίξελ. Να καταργήσουμε τα ορθογώνια αντικείμενα τότε γιατί μας προκαλούν ζαλάδα. Frc οποίο το μάθαμε όλοι με το s26 και αδικαιολογητα χαμηλό PWM που επιμένει να βάζει στα panels των galaxy η samsung και μπορεί και η ιδιαίτερη διάταξη των pixel αναγκάζουν τις κόρες των ματιών να προσπαθουν συνέχεια να εστιάσουν χώρις να το καταλαβαίνουν μερικοί άνθρωποι για αυτό υπάρχουν από κάποιους και όχι όλους τα παράπονα. Μέσα στο ΣΚ αποφασίζω και εγώ για αγορά, γραφτε όσο πιο πολλές εμπειρίες έχετε αν έχετε χρόνο και διάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Καλορίζικο σε όσους το πήρατε. Περιμένουμε reviews! Αν κάποιος έρχεται από s24 ultra, αναμένω εντύπωση και αν αξίζει η μετάβαση τελικά (πέρα απο youtube influencer feedback, θα εκτιμούσα και προτιμώ feedback από daily real users 😊) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 21 minutes ago, giannisr said: Frc οποίο το μάθαμε όλοι με το s26 και αδικαιολογητα χαμηλό PWM που επιμένει να βάζει στα panels των galaxy η samsung και μπορεί και η ιδιαίτερη διάταξη των pixel αναγκάζουν τις κόρες των ματιών να προσπαθουν συνέχεια να εστιάσουν χώρις να το καταλαβαίνουν μερικοί άνθρωποι για αυτό υπάρχουν από κάποιους και όχι όλους τα παράπονα. Μέσα στο ΣΚ αποφασίζω και εγώ για αγορά, γραφτε όσο πιο πολλές εμπειρίες έχετε αν έχετε χρόνο και διάθεση Το FRC πολύ πιθανό να υπήρχε και στο S25 πάντως. Τώρα για το χαμηλό pwm, δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω δουλέψει για ώρα συσκευή που έχει αρκετά υψηλό για να καταλάβω αν στα μάτια μου υπάρχει κάποια διαφορά. Κάθε χρόνο κάτι καινούργιο ακούγεται για τις οθόνες στα samsung και ότι τυφλώνουν κόσμο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiovlad Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Σήμερα παρέλαβα το S26 Ultra και κατευθείαν έκανα μελέτη των πίξελς, Δυσκολεύτηκα να βγάλω τις φωτογραφίες, είχα πρόβλημα με την εστίαση ... έκανα ότι μπορούσα : Αριστερά: Οθόνη απορρήτου off ... ανάβουν όλα τα pixels Μέση: Οθόνη απορρήτου on(κανονικό) ... ανάβουν τα μισά τα pixels Δεξιά: Οθόνη απορρήτου on(μέγιστο) ... αυτά που δεν άναβαν πριν ανάβουν ελαφρώς Υπό κανονικές συνθήκες μέσα-έξω κανένα απολύτως πρόβλημα χρήσης οθόνης. Μόνο στα φώτα τύπου πρoβολάκια σε ορισμένες συνθήκες είναι όντως περισσότερο ενοχλητική η αντανάκλαση σε σχέση με άλλα κινητά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση όποιο κινητό και να έχεις (S26Ultra ή άλλο) η αντανάκλαση είναι αρκετά ενοχλητική ώστε μόλις την δεις μηχανικά γυρνάς μερικές μοίρες το κινητό και κατευθείαν no problem. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Εγώ το περιμένω αύριο λογικά. Με tempered glass εσείς που το παραλάβατε τι έχετε κάνει; Έχω παραγγείλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/65711549/spigen-tempered-glass-samsung-galaxy-s2026-ultra-agl11069.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αλλά λέει κάτι για σατινέ υφή και φοβάμαι μήπως τελικά είναι ματ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου On 2/3/2026 at 5:48 ΜΜ, Prattein_Aloga said: Παρεμπιπτόντως εκανε κανεις προπαραγγελια απο Κωτσο με 39Α? Ισχυει κανονικά η προωθητική της Άλφα, σωστα? Αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω στο 10% απευθείας απο Samsung site κι εγω εγω πηγα και τους ρωτησα απο κοντα. μου ειπαν οτι αν κανω προπαραγγελια θα παρω τους ποντους μεσω αλφα και αν τους παω και το χαρτι του δικαιουχου για αποφορολογηση ισχυει και αυτη για μειωση του ποσου. εγω τελικα αποφασισα να μην το παραγγειλω. αν καποιος θελει κουπονι 10% απο το eshop της samsung εχω να του δωσω. και απο γερμανο για 10%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 18 minutes ago, Vlasismiriagos said: Εγώ το περιμένω αύριο λογικά. Με tempered glass εσείς που το παραλάβατε τι έχετε κάνει; Έχω παραγγείλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/65711549/spigen-tempered-glass-samsung-galaxy-s2026-ultra-agl11069.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αλλά λέει κάτι για σατινέ υφή και φοβάμαι μήπως τελικά είναι ματ... Samsung antireflective film 37 minutes ago, kiovlad said: Υπό κανονικές συνθήκες μέσα-έξω κανένα απολύτως πρόβλημα χρήσης οθόνης. Μόνο στα φώτα τύπου πρoβολάκια σε ορισμένες συνθήκες είναι όντως περισσότερο ενοχλητική η αντανάκλαση σε σχέση με άλλα κινητά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση όποιο κινητό και να έχεις (S26Ultra ή άλλο) η αντανάκλαση είναι αρκετά ενοχλητική ώστε μόλις την δεις μηχανικά γυρνάς μερικές μοίρες το κινητό και κατευθείαν no problem. Ακόμα και στις λάμπες απευθείας δεν είναι χειρότερο απο άλλες οθόνες. Χειρότερο από s25-s24 είναι και καλύτερο απ οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) Πριν απο λιγο παρελαβα και εγω απο public.. αλλα δεν το περίμενα σημερα, επρεπε να φυγω και για δουλεια οποτε unboxing και στησιμο αυριο που θα ξυπνησω Edited 6 Μαρτίου by shyster 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 6 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, OverClocker said: Samsung antireflective film Ακόμα και στις λάμπες απευθείας δεν είναι χειρότερο απο άλλες οθόνες. Χειρότερο από s25-s24 είναι και καλύτερο απ οτιδήποτε άλλο. Συμφωνώ και εγώ που το σύγκρινα με διαφορα άλλα κινητα μόνο τo S25 ultra ειχε λιγότερες αντανακλάσεις. Οταν το παραλαβω θα το συγκρινω και με το S24 ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) 53 minutes ago, Athkatla said: Συμφωνώ και εγώ που το σύγκρινα με διαφορα άλλα κινητα μόνο τo S25 ultra ειχε λιγότερες αντανακλάσεις. Οταν το παραλαβω θα το συγκρινω και με το S24 ultra. S24 και s25 σαν antireflectiveness ήταν ίδια. Ανεπαίσθητα καλύτερο ήταν το S25. Νομίζω έχει point ο φίλος. Edited 6 Μαρτίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Είπα να το πάρω και εγώ day one αυτή τη φορά !! Το χρώμα θυμίζει πολύ nokia 7250i! 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου εμενα παντως μου φερνι πιο πολυ οπτικα σε Α56 παρα σε S ultra σειρα. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Ή μήπως έκαναν την Α σειρά να μοιάζει με S? Plot twist 😄 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Καλημέρες.... το κινητό ανοίχτηκε και δοκιμάστηκε χθες στα χέρια μας. Με την πρώτη ματιά είδα: 1) Σε σχέση με το S23 ultra είναι μέρα με σούρουπο. 2) Ενώ η μετάβαση από το 13 pro max στο 17 pro max έγινε και δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα, εδώ από το S23 ultra στο s26 ultra, έγινε σε 2 ώρες (1552 εφαρμογές και δεδομένα) και χωρίς τους κωδικούς σε πολλές τις εφαρμογές, καλά για τράπεζες δε συζητάω που ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει σωστά. Τι κυνηγάς και αντιγράφεις ρε Sammy το iphone κάνε τουλάχιστον τα βασικά να τρέχουν άμεσα! 3) Το κινητό ανέβασε θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής κάτι που είχα ξεχάσει αυτό το θέμα με το S23 ultra 4) Το ΑΙ έτοιμο να δείξει τα δόντια του περισσότερο μέσα στη συσκευή.....Αν φέτος πάρει και τα ελληνικά θα σκίζει.... 5) Λεπτότερο το SPen ένα τσουτσουν@κι που δεν μπορεί να κρατήσουν τα χέρια μας (μεγαλώσαμε κιόλας κι ας μας λένε παληκάρια εδώ μέσα).... χώρια που πρέπει να το βάλεις σωστά δηλ με τη φορά της γωνίας που είναι. Του χρόνου (του παραχρόνου δεν έχει σημασία για να μην μαλώνουμε κιόλας...γιατί δε το αντέχω) φαίνεται ότι θα το πετάξει για χάριν της μπαταρίας! 6) Το γκρι χρώμα σαν αυτό του iphone ουδέτερο, ήσυχο και σοβαρό. 7) Το τηλέφωνο χωρίς θήκη δεν μπορεί να καθίσει σωστά στο γραφείο ή στο τραπέζι, κάνει τραμπάλες...λίγο το κακό γιατί όλοι φοράμε θήκες και σκεπτόμαστε την μεταπώληση! 😎Η μπαταρία τα έπαιξε την πρώτη μέρα, αρχίζει και φαίνεται στρωμένη σήμερα... θα δείξει! 9) Ο ήχος στο τέρμα τα παίζει θέλει ένα τσικ πιο κάτω (κάτι σαν τη Λιόλιου που τσιρίζει) και όλα κυλούν τέλεια και δυνατά. 10) Μικρότερο και λεπτότερο κάνει αισθητή τη διαφορά στο κομμάτι αυτό. Το κουβαλάς πιο εύκολα παντού αρκεί να μην το ξεχάσεις (φτερό στον άνεμο) γιατί τα γραμμάρια βάρους πιο κάτω κάνουν τη διαφορά, αφού με τα άλλα είναι σαν να είχες πέτρες... και πιο εύκολα το κρατάς στο ένα χέρι τώρα στο κρεβάτι την ώρα του ύπνου!!! Τι όχι? 11) Το One ui 8.5 είναι σίγουρα μια καλή αναβάθμιση αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας Σήμερα δοκιμές σε φωτό και βίντεο....και μην ξεχνάτε τα Lut που έχουμε για πρώτη φορά! Γενικά πας ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά με τέτοιο κινητό γιατί τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και σου φαίνονται μπαχαντέλες πλην iphone. Το οικοσύστημα το αναγνώρισε στιγμιαία! Μέχρι να έρθουν οι θήκες από Κίνα σίγουρα θα του βάλω μια διαφανή που μοβίζει στις άκρες από κατάστημα θηκών για το λόγο ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα! Δεν εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά (δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις ένα τόσο σημαντικό εργαλείο) το κινητό μας όπως το iphone αν είσαι φιγουρατζής....χαχαχα! Υ.Γ. Η εφαρμογή Samsung News σε σας λειτουργεί κανονικά γιατί στο δικό μας βγάζει λάθος! Αν ναι τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει μιας την ξαναεγκατέστησα αλλά δεν.... Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Τι εννοεις εαν λειτουργει κανονικα η Samsung News? εκτος του οτι ζητησε μια αναβαθμιση, λειτουργει κανονικα... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts