dimitris15 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου εφυγε και μενα απο samsung shop το κινητο και τα buds 3 τα απλα αναμενουμε αν και κατι μου λεει οτι παμε απο δευτερα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 25 minutes ago, Tips2022 said: Το μεσημέρι 1 η ώρα λένε....όπως το έβαλα και πιο πάνω! Θέλω τις εντυπώσεις σου. Δεν πήρες τα pro? Υ.Γ. Αύριο η παράδοση των κινητών....οπότε αποσύρω το S23 Ultra στις 9/3 στο Flip. ναι, την προ εκδοση πήρα. 20 minutes ago, pickup said: Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Έχω στα χέρια μου ένα πλήρως λειτουργικό και άψογο s25 ultra. Παίζω γενικά με το κινητό και πέρα από τη δουλειά, ελέω παιδιών, κάνουμε χαβαλέ με φωτογραφίες, μετασχηματισμούς, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια. Πρόσφατα με την παρουσίαση του 26, παρατήρησα πως υπάρχουν πλέον λειτουργίες που αφορούν εικόνες και γενικά αναβαθμίσεις λογισμικού που ασχολούνται ακριβώς με αυτό που κάνω εγώ στο κινητό μου με την οικογένεια και τα παιδιά σε ελεύθερο χρόνο. Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; Αν εννοεις το Creative Studio, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην το δωσει στις παλιοτερες συσκευες. 13 minutes ago, OverClocker said: Μα όχι, αφού έχει κάνει εκτεταμένα τεστ μας λέει. Εδώ μας έλεγε προπερσι ότι η οθόνη του s24 ultra ήταν χειρότερη απ του s24 του απλού... Μην ταΐζετε τα τρολ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 17 minutes ago, OverClocker said: Δες τον τύπο εδώ εξηγεί τι θα περάσει στο 25 κ τι όχι. https://youtu.be/7F4KpC-hABE?is=QkeoHAyERNBL0o2G Εξηγεί μεν, δεν αναφέρει δε τίποτα σχετικά με το τι θα περάσει και τι όχι σε παλαιότερες συσκευές. Επειδή είμαστε φορουμ βοήθειας, εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι στο βίντεο να μου εξηγεί τι θα περάσει και τι όχι. Συγκρίνει την μπέτα έκδοση με την τελική που υπάρχει στα 26άρια και όχι με αυτή που θα δοθεί σε παλαιότερες συσκευές. Αποκλείεται δηλαδή ένα 23άρι να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει το 25 ή το 26 άσχετα που θα φοράνε και τα δύο την 8.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 9 minutes ago, pickup said: Εξηγεί μεν, δεν αναφέρει δε τίποτα σχετικά με το τι θα περάσει και τι όχι σε παλαιότερες συσκευές. Επειδή είμαστε φορουμ βοήθειας, εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι στο βίντεο να μου εξηγεί τι θα περάσει και τι όχι. Συγκρίνει την μπέτα έκδοση με την τελική που υπάρχει στα 26άρια και όχι με αυτή που θα δοθεί σε παλαιότερες συσκευές. Αποκλείεται δηλαδή ένα 23άρι να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει το 25 ή το 26 άσχετα που θα φοράνε και τα δύο την 8.5 Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το μαντέψει κανείς μας εδώ μέσα. Πάντως ξέρω ό,τι υπάρχει σε soft (και δεν μιλάω για αισθητήρες hard) στο Watch 8 pro δεν το έδωσε και στα μόλις πιο πίσω μοντέλα της παρά την αναβάθμιση και των παλιών στο νέο soft. Πάντως συνηθίζει να κάνει κάτι τέτοια η Samsung για να δώσει έμφαση στο νέο προϊόν της που θα κυκλοφορεί δήθεν σαν μοναδική νέα δυνατότητα!! Edited 5 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, pickup said: Εξηγεί μεν, δεν αναφέρει δε τίποτα σχετικά με το τι θα περάσει και τι όχι σε παλαιότερες συσκευές. Επειδή είμαστε φορουμ βοήθειας, εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι στο βίντεο να μου εξηγεί τι θα περάσει και τι όχι. Συγκρίνει την μπέτα έκδοση με την τελική που υπάρχει στα 26άρια και όχι με αυτή που θα δοθεί σε παλαιότερες συσκευές. Αποκλείεται δηλαδή ένα 23άρι να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει το 25 ή το 26 άσχετα που θα φοράνε και τα δύο την 8.5 Μα δείχνει την beta στο s25 τι περιέχει και τι έχει η final στο s26. Το creative studio φαίνεται πως δεν υπάρχει στο s25. Edited 5 Μαρτίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 31 minutes ago, pickup said: Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Έχω στα χέρια μου ένα πλήρως λειτουργικό και άψογο s25 ultra. Παίζω γενικά με το κινητό και πέρα από τη δουλειά, ελέω παιδιών, κάνουμε χαβαλέ με φωτογραφίες, μετασχηματισμούς, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια. Πρόσφατα με την παρουσίαση του 26, παρατήρησα πως υπάρχουν πλέον λειτουργίες που αφορούν εικόνες και γενικά αναβαθμίσεις λογισμικού που ασχολούνται ακριβώς με αυτό που κάνω εγώ στο κινητό μου με την οικογένεια και τα παιδιά σε ελεύθερο χρόνο. Επειδή είναι πολλά τα χρήματα (δεν εξετάζω αν αξίζει από θέμα hardware), υπάρχει περίπτωση αυτές οι λειτουργίες να ΜΗΝ περάσουν στο 25άρι και να κρατηθούν μόνο στο 26; Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι που αφορά το υλικό δηλαδή στο απόρρητο της οθόνης ή το stabilizer που έχει να κάνει με υλικό αλλά μόνο στο κομμάτι του creative studio δηλαδή της δημιουργίας εικόνων με προτροπή κειμένου ή μετασχηματισμούς φωτογραφιών. Ξέρω πως και το 25 έχει αντίστοιχες λειτουργίες αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει στο 26. Το έψαξα αρκετά και στο 25 είναι πολύ λιγότερα και αρκετά περιορισμένης λειτουργικότητας. Θεωρώ πως αν περάσουν και σε εμάς με τα 25, δεν θα υπάρχει λόγος να περάσω στο 26 αφού όπως ξαναείπα πιο πάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό. Αλλά επειδή για τη δική μου περίπτωση, είναι κάτι πολύ βολικό και ωραίο όλο το νέο concept που υπάρχει πλέον στο 26, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να προχωρήσω σε πώληση και μετάβαση στο νέο. Επειδή όπως είπα το έψαξα λίγο, παρατήρησα πως τουλάχιστον μέχρι τώρα, σε καμία περίπτωση που αφορά software δεν είδα να έχει κρατήσει ποτέ αποκλειστικότητα για νεότερες συσκευές. Επίσης, πόσο πιο αδύναμος να είναι ο επεξεργαστής ένα χρόνο πριν ώστε να μη μπορεί να σηκώσει λειτουργίες που αφορούν μοντέλο επόμενης γενιάς. Όλα αυτά ψάχνω με ψυχολογικό όριο της 10ης Μαρτίου αφού τότε λήγει η προσφορά του διπλασιασμού χωρητικότητας. Τι από αυτά που παρουσιάστηκαν θα είναι στο 8.5. Από τις μπετα εκδόσεις που κοίταξα, η μοναδική λειτουργία που αφορά επεξεργασία φωτό και γενικά ΑΙ είναι μόνο η δυνατότητα πλέον για συνεχόμενες αλλαγές σε μία φωτογραφία ΑΛΛΑ μόνο με τις δυνατότητες που ήδη υπάρχουν στα 25άρια. Δηλαδή τίποτα νέο και βασικά τίποτε από αυτά που ανακοινώθηκαν για το 26. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτι χωρίς να δοκιμαστεί σε κάποια μπέτα έκδοση; Όλες οι λειτουργίες από το 24 στο 25 υπήρχαν σταδιακά στης μπέτα και μόλις βγήκε η σταθερή έκδοση και κυκλοφόρησε, δεν άνοιξε κάτι ξαφνικά. Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προχωρήσεις σε s26 λόγω creative studio. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα και μάλιστα καλύτερα. Ενδεικτικά τελείως για να πάρεις μια ιδέα σου προτείνω την εφαρμογή grok (της Χ) με την οποία έχω κάνει απίστευτα πράγματα και σε φώτο και σε βίντεο με δικούς μου ανθρώπους μέσα.. πήγα σε κώτσοβολο και εγώ για να δω τα της οθόνης. αυτό που διαπίστωσα αφού το έβαλα σε μαξ ανάλυση είναι οτι υπο γωνία, στην οθόνη περνάει ενα μπλέ φίλτρο σε αντίθεση με το s25 ultra που είχα παράλληλα στο χέρι μου οπου το λευκό φόντο απο ενα άρθρο στο in.gr διατηρήθκε λευκό. Έκανα και ζοομ όσο πήγαινε στα γράμματα και δεν είδα σε καμία περίπτωση αλλοίωση ή πιξέλιασμα στο φόντο των γραμμάτων στο s26. Εννοείτε όλα αυτά με display privacy off. Καλοδούλευτο σε όσους το περιμένουν, είναι η πρώτη φορά μετά απο πάρα πολλά χρόνια που δεν έχω ήδη προ παραγγείλει το ultra και ακόμα το σκέφτομαι.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Είναι αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι εάν έχουν 200MP είναι καλύτερα από τα 48MP!!! Το software είναι που κάνει τη διαφορά, χρόνια τώρα! Α ρε Google με το android μας μέσα......Dum Spiro Spero! Edited 5 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 42 minutes ago, Tips2022 said: Είναι αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι εάν έχουν 200MP είναι καλύτερα από τα 48MP!!! Το software είναι που κάνει τη διαφορά, χρόνια τώρα! Α ρε Google με το android μας μέσα...... Δεν ανοίγω καν το βίντεο. Οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουμε ότι μικρή σημασία έχει η ονομαστική ανάλυση του φακού και μεγάλη του λογισμικού όπως αναφέρεις. Βλέπε pixel πχ στα android. Δεν θα ξεχάσω το pixel 3a xl που με ένα τόσο δα φακό έβγαζε τα πρόσωπα πολύ καλύτερα από το ultra της εποχής εκείνης. Το ένα 300 ευρώ κούτα το άλλο 1000+. Edited 5 Μαρτίου by kountoura 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, pickup said: Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Έχω στα χέρια μου ένα πλήρως λειτουργικό και άψογο s25 ultra. Παίζω γενικά με το κινητό και πέρα από τη δουλειά, ελέω παιδιών, κάνουμε χαβαλέ με φωτογραφίες, μετασχηματισμούς, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια. Πρόσφατα με την παρουσίαση του 26, παρατήρησα πως υπάρχουν πλέον λειτουργίες που αφορούν εικόνες και γενικά αναβαθμίσεις λογισμικού που ασχολούνται ακριβώς με αυτό που κάνω εγώ στο κινητό μου με την οικογένεια και τα παιδιά σε ελεύθερο χρόνο. Επειδή είναι πολλά τα χρήματα (δεν εξετάζω αν αξίζει από θέμα hardware), υπάρχει περίπτωση αυτές οι λειτουργίες να ΜΗΝ περάσουν στο 25άρι και να κρατηθούν μόνο στο 26; Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι που αφορά το υλικό δηλαδή στο απόρρητο της οθόνης ή το stabilizer που έχει να κάνει με υλικό αλλά μόνο στο κομμάτι του creative studio δηλαδή της δημιουργίας εικόνων με προτροπή κειμένου ή μετασχηματισμούς φωτογραφιών. Ξέρω πως και το 25 έχει αντίστοιχες λειτουργίες αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει στο 26. Το έψαξα αρκετά και στο 25 είναι πολύ λιγότερα και αρκετά περιορισμένης λειτουργικότητας. Θεωρώ πως αν περάσουν και σε εμάς με τα 25, δεν θα υπάρχει λόγος να περάσω στο 26 αφού όπως ξαναείπα πιο πάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό. Αλλά επειδή για τη δική μου περίπτωση, είναι κάτι πολύ βολικό και ωραίο όλο το νέο concept που υπάρχει πλέον στο 26, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να προχωρήσω σε πώληση και μετάβαση στο νέο. Επειδή όπως είπα το έψαξα λίγο, παρατήρησα πως τουλάχιστον μέχρι τώρα, σε καμία περίπτωση που αφορά software δεν είδα να έχει κρατήσει ποτέ αποκλειστικότητα για νεότερες συσκευές. Επίσης, πόσο πιο αδύναμος να είναι ο επεξεργαστής ένα χρόνο πριν ώστε να μη μπορεί να σηκώσει λειτουργίες που αφορούν μοντέλο επόμενης γενιάς. Όλα αυτά ψάχνω με ψυχολογικό όριο της 10ης Μαρτίου αφού τότε λήγει η προσφορά του διπλασιασμού χωρητικότητας. Τι από αυτά που παρουσιάστηκαν θα είναι στο 8.5. Από τις μπετα εκδόσεις που κοίταξα, η μοναδική λειτουργία που αφορά επεξεργασία φωτό και γενικά ΑΙ είναι μόνο η δυνατότητα πλέον για συνεχόμενες αλλαγές σε μία φωτογραφία ΑΛΛΑ μόνο με τις δυνατότητες που ήδη υπάρχουν στα 25άρια. Δηλαδή τίποτα νέο και βασικά τίποτε από αυτά που ανακοινώθηκαν για το 26. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτι χωρίς να δοκιμαστεί σε κάποια μπέτα έκδοση; Όλες οι λειτουργίες από το 24 στο 25 υπήρχαν σταδιακά στης μπέτα και μόλις βγήκε η σταθερή έκδοση και κυκλοφόρησε, δεν άνοιξε κάτι ξαφνικά. Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; Αποκλειεται ΝΑ μην το δωσει και σε ΑΛΛΕΣ συσκευες...δεν ειναι τπτ σπουδαιο...! Απλα θα το κρατησει πιθανον καποιο μικρο διαστημα στο S26 .. Αυτο εκανε και με το brief now περσι (στην συνεχεια το εδωσε και στο S24..) Μην αγχωνεσαι , κανενας λογος αλλαγης απο S25U σε S26U ...ειδικα γιαυτό...θ ερθει κανονικα!! Edited 5 Μαρτίου by anergos13 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiovlad Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 2 ώρες πριν, OverClocker said: Μα όχι, αφού έχει κάνει εκτεταμένα τεστ μας λέει. Εδώ μας έλεγε προπερσι ότι η οθόνη του s24 ultra ήταν χειρότερη απ του s24 του απλού... Ιδιά περίπτωση είναι, αν αφήσεις εργοστασιακή ανάλυση στο s24 Ultra, σε ευκρίνεια κερδίζει το s24 σε όλα τα τεστ ευκρίνιας. Γενικά σε όλα τα Samsung με οθόνες 1440p (Ultra, Plus) μετά το unboxing πρέπει κατευθείαν να αλλάξεις την ανάλυση από εργοστασιακή 1080 σε 1440, αλλιώς σε ευκρίνεια χάνουν στα φτηνότερα κινητά ... οι απλοί χρήστες δεν το ξέρουν ... είναι λάθος της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου κανεις δεν παιρνει τετοιο τηλεφωνο για να εχει 1080p αναλυση οσο και να κερδιζει σε μπαταρια που δεν κερδιζει κατι σοβαρο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Γνωρίζω κόσμο που δε βλέπει διαφορά μεταξύ 60Hz - 120Hz. Θα σεβεστε 😛 Με το καλό να παραλάβετε παιδιά!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Άρχισαν ήδη οι αποστολές. Αύριο το μεσημέρι θα πάω ο ίδιος στην Easy Mail να το παραλάβω. Δυστυχώς το unboxing λόγω δουλειάς θα το κάνω το βράδυ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 18 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Γνωρίζω κόσμο που δε βλέπει διαφορά μεταξύ 60Hz - 120Hz. Θα σεβεστε 😛 Με το καλό να παραλάβετε παιδιά!!! να πανε σε οφθαλμιατρο πες τους 1 minute ago, nasosvasedis said: Άρχισαν ήδη οι αποστολές. Αύριο το μεσημέρι θα πάω ο ίδιος στην Easy Mail να το παραλάβω. Δυστυχώς το unboxing λόγω δουλειάς θα το κάνω το βράδυ. επειδη εδω καστορια δεν υπαρχει easy mail εμπλεξα με Ελτα Courrier Σαββατο η Δευτερα με βλεπω 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, kiovlad said: Γνωστό θέμα με την ανάλυση Η native ανάλυση του S26U είναι 1440p, ενώ από εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο στα 1080p 🤪 (μπας και δουλέψει μερικά λεπτά παραπάνω) Αν δεν έχει περάσει πριν από σένα κάποιος που να την αλλάξει στα 1440p για να δουλέψει σωστά η οθόνη, είναι αυτονόητο ότι σε ευκρίνεια θα χάσει σε σχέση με το A56 που δουλεύει σε native ανάλυση 1080p Ελα που στα 1440p φαινεται χειροτερη απ την οθονη ακομα του Α56 που ειναι FHD . Τελος παντων οποιος μπορει να ανεχτει τετοια οθονη προβλημα του εγω δεν μπαινω στην τσεπη κανενος. Αλλωστε οι εταιρια σου λεει καποιος που θα το παρει θα την συνηθισει ετσι οπως ειναι... Να μη το συγκρινει ομως διπλα-διπλα με καμια αλλη γιατι κλαφτα χαραλαμπε.... Στην δικια μου τσεπη ομως ευχαριστω δεν θα παρω. Θα περιμενω το S27 του χρονου με την ανακοινωση της σαμμυ να λεει οτι βελτιωσαμε την"Αραχνιλα της οθονης" του S26😁 Παραπονα για την οθονη του s26 ultra : https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s26-ultra-parapona-kai-provlimata-me-tin-othoni-toy-prokaloyn-anisychia/ Edited 5 Μαρτίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 🤣🤣🤣 Εσύ πρέπει να είσαι ο έλληνας ice universe 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 21 minutes ago, nasosvasedis said: Άρχισαν ήδη οι αποστολές. Αύριο το μεσημέρι θα πάω ο ίδιος στην Easy Mail να το παραλάβω. Δυστυχώς το unboxing λόγω δουλειάς θα το κάνω το βράδυ. καθε χρόνο τα ιδιά κάνεις (κάνουμε) σε ξέρουμε κύριε... 18 minutes ago, s_nova said: Ελα που στα 1440p φαινεται χειροτερη απ την οθονη ακομα του Α56 που ειναι FHD . Τελος παντων οποιος μπορει να ανεχτει τετοια οθονη προβλημα του εγω δεν μπαινω στην τσεπη κανενος. Αλλωστε οι εταιρια σου λεει καποιος που θα το παρει θα την συνηθισει ετσι οπως ειναι... Να μη το συγκρινει ομως διπλα-διπλα με καμια αλλη γιατι κλαφτα χαραλαμπε.... Στην δικια μου τσεπη ομως ευχαριστω δεν θα παρω. Θα περιμενω το S27 του χρονου με την ανακοινωση της σαμμυ να λεει οτι βελτιωσαμε την"Αραχνιλα της οθονης" του S26😁 Παραπονα για την οθονη του s26 ultra : https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s26-ultra-parapona-kai-provlimata-me-tin-othoni-toy-prokaloyn-anisychia/ εγώ προσωπικά όπως ανέφερα και πιο πάνω απ τις 2 επισκέψεις μου στον κωτσόβολο σε καμμία περίπτωση δεν είδα αυτό το εφέ (αράχνιασμα) σε qhd ανάλυση και privacy display OFF. Και πραγματικά έψαχνα για αυτό ακριβώς το πρόβλημα.. ενδεχομένως να είναι κάτι που φαίνεται μικροσκοπικά αλλά με γυμνό μάτι οχι 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 7 minutes ago, giannisr said: καθε χρόνο τα ιδιά κάνεις (κάνουμε) σε ξέρουμε κύριε... Χαχα ένοχος, ένοχος ξεκάθαρα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους.. Μόλις το είδα χθες στον Γερμανό σε Violet χρώμα έπαθα πλάκα .. κατευθείαν παραγγελία.... Μου άρεσε πάρα πολύ και στο χέρι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 1 hour ago, redcom7 said: Καλησπέρα σε όλους.. Μόλις το είδα χθες στον Γερμανό σε Violet χρώμα έπαθα πλάκα .. κατευθείαν παραγγελία.... Μου άρεσε πάρα πολύ και στο χέρι Είναι πολύ δυνατό χρώμα φέτος το violet όντως και για αυτό νομίζω το έδωσαν σε όλους τους reviewers σε αυτο το χρώμα. Κάπου διάβασα γιατί δεν σκέφτηκαν να δώσουν στο χρώμα αυτό το όνομα "Ultra violet"...!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) https://samsungmagazine.eu Στο παραπάνω site θα διαβάσετε και άλλα ενδιαφέροντα για το κινητό μας. Υγ. 1) Πάντως το Rose Gold τους τελειωσε ως μοναδικό χρωμα και δεν υπάρχει προς πώληση στο eshop της Samsung.... 2) Μην ξεχνάτε το σωστό καλώδιο. Για να επιτευχθούν οι γρηγοροι χρόνοι, φορτισης απαιτείται καλώδιο USB-C 5A (αυτό που θα βρείτε στη συσκευασία πληροί αυτήν την απαίτηση). Εάν χρησιμοποιήσετε ένα παλαιότερο ή φθηνότερο καλώδιο, το τηλέφωνο θα μειώσει αυτόματα την ισχύ για να αποτρέψει την υπερθέρμανση της υποδοχής. Edited 5 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 20 minutes ago, Tips2022 said: https://samsungmagazine.eu Στο παραπάνω site θα διαβάσετε και άλλα ενδιαφέροντα για το κινητό μας. Υγ. Πάντως το Rose Gold τους τελειωσε ως μοναδικό χρωμα και δεν υπάρχει προς πώληση στο eshop της Samsung.... Αρκετα γτπ παντως η μεταφραση σε ελληνικα, δυστυχως μου την κανει αυτοματα....απο την αλλη καθως το γυρναω στο "πρωτοτυπο κειμενο", μονο eu δεν αποδεικνυεται το site....povolit, povolit reklamy και Ne diky μου βγαζει....απο εμενα ειναι ΟΧΙ!!!! Edited 5 Μαρτίου by spinemm 1 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, anergos13 said: Αποκλειεται ΝΑ μην το δωσει και σε ΑΛΛΕΣ συσκευες...δεν ειναι τπτ σπουδαιο...! Απλα θα το κρατησει πιθανον καποιο μικρο διαστημα στο S26 .. Αυτο εκανε και με το brief now περσι (στην συνεχεια το εδωσε και στο S24..) Μην αγχωνεσαι , κανενας λογος αλλαγης απο S25U σε S26U ...ειδικα γιαυτό...θ ερθει κανονικα!! Αποκλειστικό: Σύμφωνα με τα όσα μου αποκάλυψε το predator (για τον πόλεμο των κινητών και των μοντέλων αυτών) θα ειναι μόνο για το S26 Ultra. Yγ. Το Rose Gold εξαντλήθηκε εξαιτίας της γιορτής για την παγκόσμια ημέρα της γυναικας; Edited 5 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 4 ώρες πριν, giannisr said: αλλά με γυμνό μάτι οχι Οταν ειχε βγει το S24U για να μας πεισουν οτι η οθονη ηταν χαλια, ανεβασαν εικονες απο μικροσκοποιο .. Πιθανον το ποστ να υπαρχει ακομα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts