Agent M Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 I 'll get the ice... :lol: Εγώ πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε (το meeting ρε! :p ) όταν θα το κάνουν και τα παιδιά πάνω. ;) Να έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία, video conference κτλ. Από Αθήνα για το myPhone... Λάμπης Τσιριγωτάκης. :lol: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 καλησπέρα! Είμαι υπέρ ενός meeting πριν φύγουν όσοι έχουν έρθει μόνο για τις διακοπές στην Αθήνα. Το κακό είναι ότι όλα τα Σ/Κ σε αυτή την περίοδο προδιαθέτουν για φυγή από την πόλη. Επιπλέον δε νομίζω το παραθαλάσιο ΥΕS να είναι τόσο κατάλληλο χειμωνιάτικα! [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Ακούμε προτάσεις για μέρος και ημερομηνία. Οι επικρατέστερες θα μπουν σε δημοσκόπηση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 τι λετε για Ψυρρή? μεσημερι δεν θα εχει τοσο κοσμο,κλεινουμε τραπεσια σε καποιο μαγαζι να πιουμε τα κρασακια μας,να τραγουδησουμε ,να χορεψουμε και να αφησουμε για λιγο τα κινητα? «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 τι λετε για Ψυρρή? μεσημερι δεν θα εχει τοσο κοσμο,κλεινουμε τραπεσια σε καποιο μαγαζι να πιουμε τα κρασακια μας,να τραγουδησουμε ,να χορεψουμε και να αφησουμε για λιγο τα κινητα? Άψογη ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή. Ιδιαίτερα αν μαζευτούμε πολλοί δεν ξέρω που θα μας βάλουν... Αν θέλετε πάντως μπορούμε να κανονίσουμε για Αρόδου να τρελαθούμε στο ρακόμελο... :p seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Εγώ θα έρθω αν το κάνετε απο τις 7 μέχρι τις 9 του Ιανουαρίου :p:lol: http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 I 'll get the ice... :lol: Εγώ πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε (το meeting ρε! :p ) όταν θα το κάνουν και τα παιδιά πάνω. ;) Να έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία, video conference κτλ. Από Αθήνα για το myPhone... Λάμπης Τσιριγωτάκης. :lol: :lol: Και εγώ είμαι αυτής της άποψης, να γίνουν και οι 2 συναντήσεις ταυτόχρονα. Αν ο καθένας αρχίζει να λέει οτι στις 6, 4, 27, 7 δεν μπορώ γιατί έτσι και γιουβέτσι και νάντια κομανέτσι θα φτάσουμε στα Χριστούγεννα του 2007 και ακόμα θα το συζητάμε. Βρείτε ένα μέρος και κάντε το και όποιος μπορεί ας έρθει. Τι να γίνει δηλαδή; [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ok, με το καλό η όποια απόφαση.. Λογικά εδώ θα είμαι, ώστε να παρεβρεθώ επίσης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Χρόνια πολλά σε όλους! Έχω μια πρόταση (όποιος ρίξει φάπα τον έφαγα!): να γίνει το meeting σε κάποια καφετέρια στο Μπουρνάζι. Ο λόγος που λέω αυτό είναι ότι εκεί τα περισσότερα καταστήματα είναι ΧΑΩΔΗ οπότε δε νομίζω να τεθεί πρόβλημα χώρου είτε είμαστε λίγοι είτε πολλοί. Απλά προφανώς θα πρέπει να υπάρξει προσυνεννόηση με τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος διότι όσο μεγάλες και να είναι μην ξεχνάτε ότι γεμίζουν πάντα. Σχετικά με ημερομηνία, οποιαδήποτε μέρα γύρω από των Φώτων προσωπικά με βολεύει. Μόνο να μην τραβήξει πιο πέρα (από 10 του μήνα κι έπειτα) γιατί έχουμε και διάβασμα :p . :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Και στο ΣΕΦ μπορει να γινει κατι :) Η Γλυφαδα... Υ.ς Να υποθεσω παλι δεν γινεται ε? :p http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Θέλουμε έναν χώρο: Χειμερινό Μεγάλο (να μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 30 άτομα) Ήσυχο, αλλά πρόθυμο να ανεχτεί τη φασαρία που θα γίνει Κοντά σε συγκοινωνία (μετρό καλύτερα) Με εύκολο παρκάρισμα Ένα στάνταρ μέρος που έχουμε είναι το Flocafe στο Μαρούσι, όμως πέρσι είχαμε άσχημη αντιμετώπιση και θα προτιμούσαμε να το αποφύγουμε. Αν έχετε συγκεκριμένες προτάσεις, είναι ευπρόσδεκτες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Προτείνω κάποια από τις καφετέριες στο Village στο Ρέντη. Εναλλακτικά, ΣΕΦ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Προτείνω κάποια από τις καφετέριες στο Village στο Ρέντη. Εναλλακτικά, ΣΕΦ. Το ΣΕΦ (υποθέτω ότι εννοείς το Olympico) δεν είναι και τόσο χειμερινός προορισμός, έχει όμως χώρο για πάρκιν και μετρό κοντά, και είναι μεγάλο. Στα υπ'όψιν. Το Ρέντη έχει πάρκιν επί πληρωμή, συγκοινωνία μόνο τρόλει/λεωφορεία και δεν ξέρω τι παίζει από άποψη χώρου στα μαγαζιά. Θα έλεγα να το αποφύγουμε. Άλλες ιδέες; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 μπορουμε να δοκιμασουμε στο Virtuality Cafe στο Viilage Center στο Μαρουσι (οπου και πηγαμε περσι οταν εγινε οτι εγινε στο Φλοκα ) Ενναλακτικα θα προτεινα καπου στο The Mall, αλλα το παρκινγκ ειναι πανακριβο, και δυσκολα νομιζω θα μας δεχτουν σε καποιο μαγαζι εκει Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 μπορουμε να δοκιμασουμε στο Virtuality Cafe στο Viilage Center στο Μαρουσι (οπου και πηγαμε περσι οταν εγινε οτι εγινε στο Φλοκα ) Ενναλακτικα θα προτεινα καπου στο The Mall, αλλα το παρκινγκ ειναι πανακριβο, και δυσκολα νομιζω θα μας δεχτουν σε καποιο μαγαζι εκει Ωραία, και το Virtuality στα υπ'όψιν λοιπόν. Το The Mall κόβεται γιατί με το χαμό που γίνεται εκεί δε νομίζω ότι θα χωρέσουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Ναι ρε παιδια το flocafe στο μαρουσι ειναι πολυ καλο. Εαν γινει εκει και ειναι χριστουγγενα θα ειμαι standard Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Και εγώ είμαι αυτής της άποψης, να γίνουν και οι 2 συναντήσεις ταυτόχρονα. Αν ο καθένας αρχίζει να λέει οτι στις 6, 4, 27, 7 δεν μπορώ γιατί έτσι και γιουβέτσι και νάντια κομανέτσι θα φτάσουμε στα Χριστούγεννα του 2007 και ακόμα θα το συζητάμε. Βρείτε ένα μέρος και κάντε το και όποιος μπορεί ας έρθει. Τι να γίνει δηλαδή;βασικά έτσι θα γίνει, απλά έχουμε κολλήσει στο χώρο και μέχρι να τον βρούμε παίζει και η ημερομηνία:p Το φλόκα δεν έχω καταλάβει γιατί θεωρούμε ότι έχει πάρκιγνκ... Επίσης μήπως να βλέπαμε το the mall αν δεν είναι και τόσο φορτωμένο; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 προσωπικά το the mall το απορίπτω γιατί απαγορεύονται οι μηχανές στο παρκιν του.... Όσο για τα flocafe στο Μαρουσι, απ'ότι ξέρω λειτουργεί και ο πάνω χώρος όπου θα είναι πιο άνετα (πιστευω). Όσο για το παρκιν... ε, στην Αθήνα όλα θέλουν λιιιιγο παραπάνω κόπο! (για να μην παρεξηγηθω, εαν με βολεύει η ημερα και ώρα θα ήθελα πολύ να έρθω να γνωριστούμε, αλλά απλά λέω μια γνώμη...) Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Καλή ιδέα το meeting,αλλά μήπως το Μαρούσι είναι λίγο μακριά για άλλους;;;(συμπεριλαμβάνομαι και'γω-μισή μέρα ταξίδι για να φτάσω και άλλη μισή για να γυρίσω..). Φυσικά εάν είναι ok για όλους η περιοχή,δεν έχω κανένα λόγο και θα προσπαθήσω να παρευρεθώ και'γω..:) http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Προτείνω να αποφύγουμε το Μαρούσι. Εκτός του ότι τα περισσότερα meetings εκεί έχουν γίνει, ΟΚ, δεν είναι και ο πιο άνετος χώρος για parking (και ειδικά αυτές τις μέρες), χώρια του ό,τι για πολλούς είναι ολόκληρο ταξίδι. Είναι πιο δίκαιο και βολικό για τους περισσότερους να κανονίσουμε κάπου πιο κεντρικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Προτείνω να αποφύγουμε το Μαρούσι. Εκτός του ότι τα περισσότερα meetings εκεί έχουν γίνει, ΟΚ, δεν είναι και ο πιο άνετος χώρος για parking (και ειδικά αυτές τις μέρες), χώρια του ό,τι για πολλούς είναι ολόκληρο ταξίδι. Είναι πιο δίκαιο και βολικό για τους περισσότερους να κανονίσουμε κάπου πιο κεντρικά. Ειδικά μετά τον περσινό χαβαλέ που μας κάνανε δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν γι' αυτό το μαγαζί... Στο κέντρο θα εξυπηρετούσε τους περισσότερους. ;) Εμένα πάντως με βολεύει και νότια... :D :w00t: :shifty: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 χεχε.. στην κατάσταση που είναι τώρα το Matrix στην Γλυφάδα.. Χαλαρά θα μας χώραγε... Και από parking.. είναι στο άκρο της αγοράς.. κ όλο και κάτι βρίσκεις.. Και από συγκοινωνία έχει λεωφορεία κ Τραμ. http://www.disabled.gr/portal/modules/Forums/images/smiles/uhh.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 χεχε.. στην κατάσταση που είναι τώρα το Matrix στην Γλυφάδα.. Χαλαρά θα μας χώραγε... Και από parking.. είναι στο άκρο της αγοράς.. κ όλο και κάτι βρίσκεις.. Και από συγκοινωνία έχει λεωφορεία κ Τραμ. http://www.disabled.gr/portal/modules/Forums/images/smiles/uhh.gif Νομίζω ότι θα πρέπει να αποφύγουμε την Γλυφάδα για τους ίδιους λόγους που είπαμε και για το Μαρούσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Τι θα λέγατε για Γαλάτσι? Είτε σε μία από τις καφετέρειες επί της Βεΐκου είτε στο KiBuBu στη Γαλατσίου, απέναντι από την ΕΥΔΑΠ. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 χεχε.. στην κατάσταση που είναι τώρα το Matrix στην Γλυφάδα.. Χαλαρά θα μας χώραγε... Και από parking.. είναι στο άκρο της αγοράς.. κ όλο και κάτι βρίσκεις.. Και από συγκοινωνία έχει λεωφορεία κ Τραμ. http://www.disabled.gr/portal/modules/Forums/images/smiles/uhh.gif Συμφωνώ μαζί σου...το MATRIX στη Γλυφάδα χτυπάει μύγες γενικά, έχει μεγάλο χώρο, προσφέρεται για συζητήσεις και έχει στάση τραμ ακριβώς απέναντι στα 5 μέτρα...και από parking έχει μπόλικα στενάκια που μπορείς να παρκάρεις...ε κανονίστε να έρθετε με ένα car more than 1 άτομα...:p "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts