josuts Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 2 ώρες πριν, giorgos_dinamik said: Δεν άντεξα πήγα και το πήρα το Σάββατο σε silver (Πούλησα σε πολύ καλή τιμή το 16PM)αλλιώς λογικά Απρίλιο θα το έπαιρνα με την ανανέωση Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία με το 16PM (είχα 100% μετά από 10 μήνες και μετά τo ios26 σε ένα μήνα πήγε 96%) Κάμερα ακόμα δεν τετσταρα εντατικά ( στο dxomark δείχνει καλύτερο το 17 απ το 16) Λογισμικό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι Αίσθηση στο χέρι? Καμία σχέση με το τιτανιο του 16. Εκεί ένιωθα Premium αίσθηση όταν το είχα εκτός θηκης. Αλλά κατά 90% μέσα σε θήκη θα είναι οπότε... Μόνο ένα θέμα αντιμετώπισα εχθές που με νευριασε αρκετά. Έχανε όλη την ώρα την σύνδεση με τα airpods 2 και δεν έπαιζε τον ήχο στα airpods.Ειδα άλλο ένα μέλος είχε το ίδιο θέμα. Ελπίζω να ήταν τυχαίο κόλλημα και μετά την επανεκκίνηση να έστρωσε. Το νέο σχήμα κάμερας πίσω από τις φωτογραφίες έλεγα αμάν τι έκαναν. Αλλά τώρα από κοντά δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλεί Με το σήμα μέχρι στιγμής δεν βλέπω διαφορά απ ότι διάβασα εδώ μέσα. Το πορτοκαλί πολύ φοβερό από κοντά!! ψήνομαι κ εγώ πουλήσω το 16 προ μαξ κ να πάω στο 17 προ μαξ.Αυτο με την μπαταρία με έχει ρημάξει κ με κάνει να θέλω να το αλλάξω.Ισως το καταφέρω πριν τα Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Ρε παιδιά αυτό που μου έχει ένα σωρό άκυρες επαφές με ξένα ονόματα και τηλέφωνα εξωτερικού τι είναι και πως τα διαγράφω;Υπάρχει κάποιος τρόπος αντί να τα σβήνω ένα ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 3 ώρες πριν, josuts said: ψήνομαι κ εγώ πουλήσω το 16 προ μαξ κ να πάω στο 17 προ μαξ.Αυτο με την μπαταρία με έχει ρημάξει κ με κάνει να θέλω να το αλλάξω.Ισως το καταφέρω πριν τα Χριστούγεννα Με την έκδοση ios26 είδα μια μικρή πτώση στην διάρκεια. Μέρα έβγαζα πάλι άνετα. Πολύ σπάνια έμπαινε για λίγο στην πρίζα για να την βγαλω μέχρι το βράδυ. Γενικά όμως φοβερή μπαταρία στο νέο μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 8 ώρες πριν, giorgos_dinamik said: Με την έκδοση ios26 είδα μια μικρή πτώση στην διάρκεια. Μέρα έβγαζα πάλι άνετα. Πολύ σπάνια έμπαινε για λίγο στην πρίζα για να την βγαλω μέχρι το βράδυ. Γενικά όμως φοβερή μπαταρία στο νέο μοντέλο τώρα με φτιαχνεις! 🙂 το κοιτω καιρο τωρα ειδικα με την μπαταρία οπως ανέφερες! Προσωπικά κάνω συντηρητικη χρήση κ με το 26 με ρήμαξε! Οπότε εάν πάω στο νεότερο η μπαταρία είναι ο κύριος λόγος για μένα.Για να δούμε μέσα στις γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 (edited) To νεότερο μοντέλο, πάντα έχει τρομερή και απίστευτη μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο, το οποίο προηγούμενο, μέχρι πριν πάρει το τελευταίο iOS, είχε μπαταρία έπος, αλλά ξαφνικά με το τελευταίο iOS έχασε ένα 10-20% της δύναμής του...και μόλις πιάσουμε Μάρτη - Απρίλη, και έρθει αναβάθμιση iOS xx.3, ούπς...ξαφνικά πάλι επανέρχεται σχεδόν στα παλιά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει...ανα τους αιώνες των αιώνων, και πάντα μα πάντα μα πάντα...από iPhone 3G έως σήμερα...σε κάθε κάθε κάθε ... μα κάθε νέο μοντέλο, μηδενός εξαιρουμένου. Δηλαδή, ένα νεότερο μοντέλο με αυξημένη χωρητικότητα μόλις 150-200mah, ξαφνικά έχει μπαταρία επικής αναμονής, ενώ το προηγούμενο έπιασε πάτο...που έχει μόλις 3-4 στάλες λιγότερης ονομαστικής ισχύος. 🤓 Την καλημέρα μου 😎 Edited November 18, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 8 minutes ago, pavlidisc said: To νεότερο μοντέλο, πάντα έχει τρομερή και απίστευτη μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο, το οποίο προηγούμενο, μέχρι πριν πάρει το τελευταίο iOS, είχε μπαταρία έπος, αλλά ξαφνικά με το τελευταίο iOS έχασε ένα 10-20% της δύναμής του...και μόλις πιάσουμε Μάρτη - Απρίλη, και έρθει αναβάθμιση iOS xx.3, ούπς...ξαφνικά πάλι επανέρχεται σχεδόν στα παλιά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει...ανα τους αιώνες των αιώνων, και πάντα μα πάντα μα πάντα...από iPhone 3G έως σήμερα...σε κάθε κάθε κάθε ... μα κάθε νέο μοντέλο, μηδενός εξαιρουμένου. Δηλαδή, ένα νεότερο μοντέλο με αυξημένη χωρητικότητα μόλις 150-200mah παραπάνω, ξαφνικά έχει μπαταρία επικής αναμονής, ενώ το προηγούμενο έπιασε πάτο...που έχει μόλις 3-4 στάλες λιγότερης ονομαστικής ισχύος. 🤓 Την καλημέρα μου 😎 Μέχρι τον Μάιο όμως θα έχουν χάσει οι συσκευές ένα 5% από την χωρητικότητα της μπαταρίας έτσι κι αλλιώς και με αυτά και με αυτά δεν επανέρχεται ποτέ Και το iPhone 4 κάποτε έβγαζε 8-9 ώρες οθόνη και όλα αυτά πλέον που κοστίζουν 1500€ τόσο βγάζουν όταν βγαίνουν στην αγορά Αναβάθμιση στην αναβάθμιση υποβαθμίζουμε την τσέπη μας 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 (edited) Όσο και αν το προσπάθησα, δεν με κρατάει το ios. Δεν κάνει για μένα. Το δοκίμασα το ρύθμισα το έφερα στα μέτρα μου αλλά δεν.... Είναι πολλά που έχω συνηθίσει σε καθημερινή βάση και δεν μπορώ χωρίς αυτά. Οπότε όποιος το θέλει το έβαλα στo skroutz στα 1.130,00€ (silver). Νομίζω είναι τίμια τιμή. Όποιος το πάρει να γλυτώσει 200€ για λίγες μέρες που το δούλεψα. Η Αγορά έγινε 7/11/205. Τώρα γιατί δεν μου έκατσε το ios... είναι πολλά μικρά και καθημερινά. πχ το copy paste και μάλιστα το πολλαπλό copy το οποίο το χρησιμοποιώ κάθε μέρα ή όταν πας να αποθηκεύσεις μια επαφή και δεν σου δίνει την δυνατότητα σε ποιον λογαριασμό θα την αποθηκεύσεις από αυτούς που έχεις συνδέσει και πολλά άλλα παρόμοια μικρά πραγματάκια κτλ κτλ Οπότε γυρίζω πάλι σε android. Για το μόνο που μετανιώνω που το δίνω είναι το video. Είναι άπαιχτο πραγματικά. Δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Και να φανταστείτε είχα το S24ultra πριν δοκιμάσω το 17 pro Edited November 18, 2025 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 1 ώρα πριν, agriniopk said: Όσο και αν το προσπάθησα, δεν με κρατάει το ios. Δεν κάνει για μένα. Το δοκίμασα το ρύθμισα το έφερα στα μέτρα μου αλλά δεν.... Είναι πολλά που έχω συνηθίσει σε καθημερινή βάση και δεν μπορώ χωρίς αυτά. Οπότε όποιος το θέλει το έβαλα στo skroutz στα 1.130,00€ (silver). Νομίζω είναι τίμια τιμή. Όποιος το πάρει να γλυτώσει 200€ για λίγες μέρες που το δούλεψα. Η Αγορά έγινε 7/11/205. Τώρα γιατί δεν μου έκατσε το ios... είναι πολλά μικρά και καθημερινά. πχ το copy paste και μάλιστα το πολλαπλό copy το οποίο το χρησιμοποιώ κάθε μέρα ή όταν πας να αποθηκεύσεις μια επαφή και δεν σου δίνει την δυνατότητα σε ποιον λογαριασμό θα την αποθηκεύσεις από αυτούς που έχεις συνδέσει και πολλά άλλα παρόμοια μικρά πραγματάκια κτλ κτλ Οπότε γυρίζω πάλι σε android. Για το μόνο που μετανιώνω που το δίνω είναι το video. Είναι άπαιχτο πραγματικά. Δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Και να φανταστείτε είχα το S24ultra πριν δοκιμάσω το 17 pro Μια ζωή ήταν αυτά τα θέματα μεταξύ ios και android οπότε μην σε αγχωνει Το βίντεο ναι ήταν χωρίς ανταγωνισμό ακόμα και συσκευές πχ iphone xs τραβάει καλύτερο βίντεο από σημερινές συσκευές 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 (edited) Στο βίντεο των iPhone, δεν είναι μόνο η ποιότητα της εικόνας κορυφαία (όχι απλά κορυφαία, αλλά 1000 έτη φωτός μακριά). Και ο ήχος που καταγράφει είναι από άλλο πλανήτη. Ο ήχος είναι αυτό που λέμε : "Δεν υπάρχει" Καταφέρνει ακόμα και μέσα σε πανζουρλισμό να φιλτράρει άριστα τα "περιφερειακά παράσιτα" και να καταγράψει άψογα αυτό που πρέπει. Απίστευτη ποιότητα εγγραφής ήχου. 😎 Edited November 18, 2025 by pavlidisc 4 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Το θέμα είναι ότι αυτές οι αγορές θέλουν προσοχή γιατί δίνεις ενα σκασμό λεφτά και είναι κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 7 minutes ago, pavlos.dr said: Το θέμα είναι ότι αυτές οι αγορές θέλουν προσοχή γιατί δίνεις ενα σκασμό λεφτά και είναι κρίμα Από την άλλη, εάν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Το τί λέει ο ένας και ο άλλος, είναι απλά πληροφορίες. Ο καθένας μεταφέρει τις εμπειρίες του ανάλογα με τα δικά που θέλω. Οπότε είναι εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις που διαβάζουμε. Μόνο εάν το δοκιμάσεις ο ίδιος μπορείς να καταλάβεις εάν σου κάνει ή όχι. Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 1 ώρα πριν, pavlidisc said: Από την άλλη, εάν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Το τί λέει ο ένας και ο άλλος, είναι απλά πληροφορίες. Ο καθένας μεταφέρει τις εμπειρίες του ανάλογα με τα δικά που θέλω. Οπότε είναι εντελώς υποκειμενικές οι απόψεις που διαβάζουμε. Μόνο εάν το δοκιμάσεις ο ίδιος μπορείς να καταλάβεις εάν σου κάνει ή όχι. Εγώ και εδώ μέσα και σε φίλους που δεν έχουν σχέση με το iOS προτείνω ένα μεταχειρισμένο πχ 300€ Γιατι αυτό; Να πάρουν μια γεύση των λειτουργιών του λογισμικού και της συσκευής γενικά έτσι ώστε να γλιτώσουν μετά το φαινόμενο αυτό που παίρνεις καινούργιο και χάνεις ένα Χ μεγάλο ποσό Ας πούμε ένα iPhone 13 σήμερα είναι μια τέτοια τίμια συσκευή για δοκιμή. Παίρνει iOS 26 οπότε σχεδόν όλα μπορείς να τα δεις Απλα να θες να δεις λογισμικό όχι κάμερες και μπαταρία και ηχεία Αυτά μετά στο δεύτερο στάδιο λες μου κάνει το iOS χτυπάω ένα 17 pro max και είμαι κούκλος 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Συμφωνώ Τάσο. Γιατί η εμπειρία στα iphone είναι πάνω κάτω ίδια σε ότι αφορά το λειτουργικό. Για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση όταν παίρνω νέο iPhone, είναι ότι καταλαβαίνω πόσο καλά δούλευε το παλιό. 😝 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 11 minutes ago, pavlidisc said: Συμφωνώ Τάσο. Γιατί η εμπειρία στα iphone είναι πάνω κάτω ίδια σε ότι αφορά το λειτουργικό. Για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση όταν παίρνω νέο iPhone, είναι ότι καταλαβαίνω πόσο καλά δούλευε το παλιό. 😝 Εγώ μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα xs max Μια χαρά ήταν για την καθημερινότητα μου Πλέον οι συσκευές δεν παλιώνουν Ουτε στο android Από την άποψη ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις Μια φωτογραφία που είδα ένα iPhone 17 πορτοκάλι που έχει ξεβάψει αληθεύει ξέρετε; Πήγε να το καθαρίσει με μωρομάντηλα και έγινε έτσι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται: Στο site του Γερμανού πέτυχα μπλέ και ασημί 17 Pro Max να είναι διαθέσιμα. Και δίνουν 3 έτη εγγύηση. Έκανα παραγγελία 1 ασημί. Ελπίζω να μην φάμε ήττα γιατί προ-κρατάνε τα χρήματα στην πιστωτική. Edited November 18, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 (edited) On 17/11/2025 at 5:36 ΜΜ, xabos said: Το σήμα έχει διορθωθεί σταδιακά σε αρκετό βαθμό… μετά την 26.1 η διαφορές με το 16 έγιναν σιγά σιγά τις τάξης των 5-10 dB.. ..ίσως το νέο μόντεμ της εταιρείας κάνει από μόνο του με την πάροδο του χρόνου βελτιστοποίηση.. Το περιστατικό μου πλέον θεωρείται λήξαν… Φίλε μου προφανώς το θέμα σου οφείλονταν σε πρόβλημα του δικτύου σου. Η Cosmote γενικώς είχε πρόβλημα πανελλαδικά τους τελευταίους μήνες. Edited November 18, 2025 by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Το πρόβλημα συνέπεσε χρονικά με την αγορά της νέας συσκευής … Δεν ξέρω , ίσως να έχεις δίκιο … αν τους ρωτήσεις.. θα σου πουν ότι από την μεριά τους όλα λειτουργούν στο ακέραιο…. … την αύξηση πάντως στο πάγιο την πέρασαν σήμερα.. αναπροσαρμογή πληθωρισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 33 minutes ago, xabos said: Το πρόβλημα συνέπεσε χρονικά με την αγορά της νέας συσκευής … Δεν ξέρω , ίσως να έχεις δίκιο … αν τους ρωτήσεις.. θα σου πουν ότι από την μεριά τους όλα λειτουργούν στο ακέραιο…. … την αύξηση πάντως στο πάγιο την πέρασαν σήμερα.. αναπροσαρμογή πληθωρισμού Αν ρωτήσει και την apple θα σου πουν όλα είναι φυσιολογικά Δεν βγάζεις άκρη άστο Αφου είσαι καλά το θέμα είναι αυτό τώρα τι έφταιξε από τα δύο είναι δύσκολα να το εντοπίσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 On 17/11/2025 at 8:17 ΜΜ, George6633 said: Ρε παιδιά αυτό που μου έχει ένα σωρό άκυρες επαφές με ξένα ονόματα και τηλέφωνα εξωτερικού τι είναι και πως τα διαγράφω;Υπάρχει κάποιος τρόπος αντί να τα σβήνω ένα ένα; Πήγαινε από τις ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Επαφές και στην πρώτη επιλογή θα επιλέξεις τι θα σου φέρνει από κάθε account. 1 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 18 minutes ago, kastorakos84 said: Πήγαινε από τις ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Επαφές και στην πρώτη επιλογή θα επιλέξεις τι θα σου φέρνει από κάθε account. Εδώ εννοείς;τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 11 minutes ago, George6633 said: Εδώ εννοείς;τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω; μεσα στο λογαριασμοι επαφων και επελεξε απο τον καθε λογαριασμο αν θες να σ φερνει τις επαφες και ποιες ειναι 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο,το έφτιαξα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Με αυτον τον τροπο που λετε για τις επαφες οταν κανεις μια νεα καταχωρηση που θα αποθηκευτουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 10 minutes ago, dimtz said: Με αυτον τον τροπο που λετε για τις επαφες οταν κανεις μια νεα καταχωρηση που θα αποθηκευτουν; Στο σημείο που αναφέρουν πάνω λέει κάπου προεπιλεγμένος λογαριασμός. Εκεί πάνε οι επαφές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 (edited) On 15/11/2025 at 8:38 ΠΜ, Tasos19s said: Το ένα καλύπτει τα κενά του άλλου Ότι βολεύει στον καθένα Το ios είναι πιο δύστροπο σε πράγματα που το android τα κάνει εύκολα με νοοτροπία windows Έχει όμως κι αυτό κάποια καλά τα οποία τα γνωρίζει κάποιος με τον καιρό και αν τα συνηθίσει είναι δύσκολο να τα αφήσει πίσω μετά κοιτα, καθενας εχει την αποψη του, αλλα οταν στα απλα ειναι δυσχρηστο, τι να το κανω οτι στο οικοσυστημα apple δουλευει αψογα. δηλαδη κατι που θα στα παρει απο παντου, θα σου παρει και συνδρομες στο τελος για να εχεις μια ευκολια. Σε απλα καθημερινα ειναι για κλωτσες. Παρολα αυτα η αισθηση που σου δινει σαν τηλεφωνο (χωρις θηκη), τοσο σαν κατασκευη οσο και σε καμερες ειναι απο τις καλυτερες οποτε ειναι λογοι που αξιζει να το κρατας. On 16/11/2025 at 2:21 ΠΜ, arxontas2323 said: To μαμα πληκτρολόγιο αμα ειχε νούμερα απο επάνω και το ερωτηματικό διπλα στο τελικο ς θα ηταν κομπλέ...αλλα για βασικά πράγματα πρέπει να κάνεις παραπάνω κινήσεις...οπότε swiftkey και προχωράμε (σταμάτησε να κάνει και τις εναλλαγές με το μαμα πληκτρολόγιο που έκανε παλιά) εδω δεν εχει ουτε κομμα, δεν ξεχωριζεις φρασεις κτλ. ειναι για κλωτσιες, κανεις διπλες κινησεις. Εγω με swift ειμαι αλλα ειναι μαπα. Ενα ηταν το πληκτρολογιο, αυτο της sony. Το ειχα σε APK μεχρι και περισυ σε ανδροιδ, αλλα πλεον δεν παιζει. Τρομερο, πληρες, ολα πανω χωρις να πατας κουμπι για εναλλαγες, και τρομερη προβλεψη και διορθωση. αποστασεις τελειες κτλ. Ο,τι πιο γρηγορο ειχα. On 17/11/2025 at 4:42 ΜΜ, giorgos_dinamik said: Δεν άντεξα πήγα και το πήρα το Σάββατο σε silver (Πούλησα σε πολύ καλή τιμή το 16PM)αλλιώς λογικά Απρίλιο θα το έπαιρνα με την ανανέωση Μεγάλη διαφορά στην μπαταρία με το 16PM (είχα 100% μετά από 10 μήνες και μετά τo ios26 σε ένα μήνα πήγε 96%) Κάμερα ακόμα δεν τετσταρα εντατικά ( στο dxomark δείχνει καλύτερο το 17 απ το 16) Λογισμικό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι Αίσθηση στο χέρι? Καμία σχέση με το τιτανιο του 16. Εκεί ένιωθα Premium αίσθηση όταν το είχα εκτός θηκης. Αλλά κατά 90% μέσα σε θήκη θα είναι οπότε... Μόνο ένα θέμα αντιμετώπισα εχθές που με νευριασε αρκετά. Έχανε όλη την ώρα την σύνδεση με τα airpods 2 και δεν έπαιζε τον ήχο στα airpods.Ειδα άλλο ένα μέλος είχε το ίδιο θέμα. Ελπίζω να ήταν τυχαίο κόλλημα και μετά την επανεκκίνηση να έστρωσε. Το νέο σχήμα κάμερας πίσω από τις φωτογραφίες έλεγα αμάν τι έκαναν. Αλλά τώρα από κοντά δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλεί Με το σήμα μέχρι στιγμής δεν βλέπω διαφορά απ ότι διάβασα εδώ μέσα. Το πορτοκαλί πολύ φοβερό από κοντά!! το θεμα με τα airpods το εχω και εγω. On 18/11/2025 at 3:27 ΜΜ, pavlidisc said: Για όποιον ενδιαφέρεται: Στο site του Γερμανού πέτυχα μπλέ και ασημί 17 Pro Max να είναι διαθέσιμα. Και δίνουν 3 έτη εγγύηση. Έκανα παραγγελία 1 ασημί. Ελπίζω να μην φάμε ήττα γιατί προ-κρατάνε τα χρήματα στην πιστωτική. με τιμολογιο δινουν τα 3 ετη ή γινονται 2? γιατι εγω πηρα απο εκει και μου εδωσαν 2 με τιμολογιο. Επισης υπαρχει διαθεσιμοτητα ή στα κρατανε κανα μηνα? γιατι ετσι οπως το δειχνει ειναι σα να εχουν στοκ Edited November 20, 2025 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts