Jump to content

iPhone 17 Pro / Pro Max

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, jimmys121979 said:

Ναι την εγγύηση για τα τρία χρόνια την είδα και είναι πολύ καλή φάση αλλά δυστυχώς το έχω προπληρωσει.

δεν θα πρέπει όμως να έχουν τελειώσει με όλες τις προπαραγγελιες ώστε μετά να έχουν διαθέσιμο το προϊόν στο site τους; 

Θα σου πώ τι έχω παρατηρήσει (γι' αυτο και σε ρώτησα εάν έχεις προπληρώσει).
Οι προπληρωμένες συσκευές, είτε μέσω χρεωστικής είτε μέσω πιστωτικής είναι χρήματα που προ-κρατούνται.
Τα έχουν ήδη δεσμευμένα δηλαδή. 

Ποιός ο λόγος (εάν οι διαθέσιμες συσκευές είναι περιορισμένες) να το δώσουν σε αυτό που έχεις ήδη πληρώσει και όχι σε έναν νέο για να πάρουν νέο χρήμα;

Αυτό με τα προπληρωμένα, το έχω παρατηρήσει σε πάρα πολλούς και πάρα πολλές φορές και από όλα τα καταστήματα, ανά τα χρόνια. Από το ίδιο κατάστημα προπαραγγελία, ο ένας προπληρωμένη ο άλλος μή πληρωμένη, ενημερώνεται αυτός που δεν πλήρωσε και ο άλλος περιμένει στην στάση. Δυστυχώς, συμβαίνει και το έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές! 😕

Έχω μπλέξει και εγώ σε παρόμοια φάση. Και μέχρι να γίνει η άρση παρακράτησης, περνάνε και 3-4 μέρες, και μέχρι να δεις τα χρήματα διαθέσιμα, έχουν πάρει όλοι συσκευές εκτός από εσένα. Από τότε, ποτέ ξανά προπληρωμή.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

4 minutes ago, pavlidisc said:

Θα σου πώ τι έχω παρατηρήσει (γι' αυτο και σε ρώτησα εάν έχεις προπληρώσει).
Οι προπληρωμένες συσκευές, είτε μέσω χρεωστικής είτε μέσω πιστωτικής είναι χρήματα που προ-κρατούνται.
Τα έχουν ήδη δεσμευμένα δηλαδή. 

Ποιός ο λόγος (εάν οι διαθέσιμες συσκευές είναι περιορισμένες) να το δώσουν σε αυτό που έχεις ήδη πληρώσει και όχι σε έναν νέο για να πάρουν νέο χρήμα;

Αυτό με τα προπληρωμένα, το έχω παρατηρήσει σε πάρα πολλούς και πάρα πολλές φορές και από όλα τα καταστήματα, ανά τα χρόνια. Από το ίδιο κατάστημα προπαραγγελία, ο ένας προπληρωμένη ο άλλος μή πληρωμένη, ενημερώνεται αυτός που δεν πλήρωσε και ο άλλος περιμένει στην στάση. Δυστυχώς, συμβαίνει και το έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές! 😕

Έχω μπλέξει και εγώ σε παρόμοια φάση. Και μέχρι να γίνει η άρση παρακράτησης, περνάνε και 3-4 μέρες, και μέχρι να δεις τα χρήματα διαθέσιμα, έχουν πάρει όλοι συσκευές εκτός από εσένα. Από τότε, ποτέ ξανά προπληρωμή.

Κατάλαβα.και γω σκεφτόμουν το αντίθετο. Προπληρωμή οπότε στο φέρνουν πιο γρήγορα επειδή το πληρώσες 😅😅

12 minutes ago, jimmys121979 said:

Κατάλαβα.και γω σκεφτόμουν το αντίθετο. Προπληρωμή οπότε στο φέρνουν πιο γρήγορα επειδή το πληρώσες 😅😅

Πάρε τηλέφωνο και ρίξε κάνα ευγενικό μπινελίκι.
Πες το και το....με κοροϊδεύετε;
Μπάς και βρεθεί κάνας ευγενικός άνθρωπος που τον έπιασε το πνεύμα των εορτών και σε βοηθήσει να παραλάβεις.

1 ώρα πριν, pavlidisc said:

Πάρε τηλέφωνο και ρίξε κάνα ευγενικό μπινελίκι.
Πες το και το....με κοροϊδεύετε;
Μπάς και βρεθεί κάνας ευγενικός άνθρωπος που τον έπιασε το πνεύμα των εορτών και σε βοηθήσει να παραλάβεις.

Χριστουγεννιάτικο μπινελίκι δλδ ;;😅😅

Τέλικα παρέλαβα χθες αλλα πήγα στο 512 γιατί το 256 θα αργούσε άγνωστο πόσο ακόμα. Προερχόμενος από 14 pro max έχω να πω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες!! 

Και ένα speedtest του wifi 7 🔥🔥🔥🔥

IMG_0007.png

Το ίδιο ακριβώς παρατηρώ με την διαθεσιμότητα του poco f8 ultra … έχουν το 512 άμεσα , αλλά το 256 δεν υπάρχει….

🤔… μήπως είναι ένα καινούργιο τέχνασμα των εταιρειών να αυξήσουν τα κέρδη τους με την κυκλοφορία νέων μοντέλων…..

3 ώρες πριν, xabos said:

Το ίδιο ακριβώς παρατηρώ με την διαθεσιμότητα του poco f8 ultra … έχουν το 512 άμεσα , αλλά το 256 δεν υπάρχει….

🤔… μήπως είναι ένα καινούργιο τέχνασμα των εταιρειών να αυξήσουν τα κέρδη τους με την κυκλοφορία νέων μοντέλων…..

Πάντα σχεδόν γινόταν αυτό 

Nokia 8800 Scirocco

Screen Protectors Without AR Coating Cancel Out iPhone 17's Anti-Reflective Display - MacRumors

Όσοι έχετε απλά-φθηνά-τζαμάκια επάνω στο κινητό (εγώ τέτοιο έχω), εάν βγάλετε το τζαμάκι και δουλέψετε το κινητό γυμνό, θα δείτε όντως διαφορά.
Το ξεβράκωσα και το χάρηκα λίγο. Εννοείται ότι έβαλα ξανά τζαμάκι 😄

Υ.Γ Ο τυπάς θέλει να προωθήσει το τζαμάκι του...οκ...Αλλά η αλήθεια είναι ότι διαπίστωσα και ο ίδιος ότι τα τζαμάκια "του κιλού" κάνουν ζημιά στην επίστρωση των 17. 

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Screen Protectors Without AR Coating Cancel Out iPhone 17's Anti-Reflective Display - MacRumors

Όσοι έχετε απλά-φθηνά-τζαμάκια επάνω στο κινητό (εγώ τέτοιο έχω), εάν βγάλετε το τζαμάκι και δουλέψετε το κινητό γυμνό, θα δείτε όντως διαφορά.
Το ξεβράκωσα και το χάρηκα λίγο. Εννοείται ότι έβαλα ξανά τζαμάκι 😄

Υ.Γ Ο τυπάς θέλει να προωθήσει το τζαμάκι του...οκ...Αλλά η αλήθεια είναι ότι διαπίστωσα και ο ίδιος ότι τα τζαμάκια "του κιλού" κάνουν ζημιά στην επίστρωση των 17. 

Δεν κάνουν ζημιά, απλά αναιρούν ένα πλεονέκτημα της οθόνης, αυτό της αντι-ανακλαστικής επιφάνειας.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

1 hour ago, Pharmex said:

Δεν κάνουν ζημιά, απλά αναιρούν ένα πλεονέκτημα της οθόνης, αυτό της αντι-ανακλαστικής επιφάνειας.

Ε αυτό εννοούσα με το «ζημιά» 😎

Edited by pavlidisc

Νομίζω ότι αυτά της Flolab είναι σταθερή αξία.

Έχει και έκπτωση στο site της 20%

Edited by Kostas_Ts_86

3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Νομίζω ότι αυτά της Flolab είναι σταθερή αξία.

Έχει και έκπτωση στο site της 20%

Που την είδες; στα 17 pro max δεν είχε 

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Μόνο flolab για το κινητό. Πάντα αυτή παίρνω. Μπορεί να κάνει 15 με 20 μέρες για να έρθει και να είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του. 

:D

Μπορείς να το αλλάζεις μια φορά τον μήνα .. μέσα στην εγγύηση , χωρίς επιπλέον χρέωση ..

ήδη το έχω αντικαταστήσει μέσα από την φόρμα εγγύησης που έχει στο support 

2 ώρες πριν, xabos said:

Μπορείς να το αλλάζεις μια φορά τον μήνα .. μέσα στην εγγύηση , χωρίς επιπλέον χρέωση ..

ήδη το έχω αντικαταστήσει μέσα από την φόρμα εγγύησης που έχει στο support 

Το screen protector που εχω για τ ultra πηγα να κάνω claim warranty 2η φορα και μ έβαλε ν πληρώσω ολο τ πόσο. Ενω στην 1η φορά μονο τα μεταφορικά 

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Καλα, είμαι τυφλός και σήμερα έκανα παραγγελία.

Τους έστειλα email να τ προσθέσουν. Ευχαριστώ πολύ 

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το 17 pro και είναι το πρώτο iPhone που παίρνω. Στο κάτω μέρος της συσκευής έχει 2 ηχεία, σωστά; Δουλεύουν και τα δύο; Βλέπω να δουλεύει μόνο το ένα. 

27 minutes ago, Jimo7 said:

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το 17 pro και είναι το πρώτο iPhone που παίρνω. Στο κάτω μέρος της συσκευής έχει 2 ηχεία, σωστά; Δουλεύουν και τα δύο; Βλέπω να δουλεύει μόνο το ένα. 

Ένα εχει

53 minutes ago, Jimo7 said:

Το άλλο είναι το μικρόφωνο 

Nokia 8800 Scirocco

Όσες εφαρμογές υποστηρίζουν CarPlay και είναι ήδη εγκατεστημένες στο κινητο, εμφανίζονται και στο αυτοκίνητο. Εφαρμογές που δεν έχουν CarPlay όχι δεν μπορείς να τις έχεις στο αυτοκίνητο 

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση. Χρησιμοποιει καποιος handsfree type C με καλωδιο να μου πει με ποιο εχει δει καλη συμβατοτητα? να δουλευουν δηλαδη και τα πληκτρα απαντησης/volume up/down? 

Ειχα τα JBL 

https://www.skroutz.gr/s/51849591/JBL-Tune-310C-In-ear-Handsfree-Akoustika-me-Vysma-USB-C-Mayro.html

αλλα καμια φορα δεν απαντουσε το πληκτρο απαντησης. Καποια καλυτερη προταση εχετε? δε με ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου για μουσικη καθως τα θελω για συνομιλια γιατι τα airpods με εχουν κουρασει λιγο και θελω καλωδιο για το γραφειο.

Τελος θα ηθελα in ear καθως τα apple που βγαζει δεν ειναι ετσι.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

8 ώρες πριν, Strofigkas said:

Πως μπορούμε να βάλουμε τραγούδια από τα "αρχεία" στο apple music?

Νομίζω δεν γίνεται...αν βρεις τρόπο πες μου...

Πρέπει να τα περάσεις μεσααπο itunes ή ενα αλλο πρόγραμμα που μου διαφεύγει τώρα (αν τ θυμηθώ θα στ γράψω)

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3