Jump to content

iPhone 17 Pro / Pro Max

SkenaDena
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θέλω να πάω σε beta …

έχω καθημερινά πολλές πληρωμές κ δεν ρισκάρω έτσι εύκολα, 

ξέρουμε πότε θα βγει  η επίσημη 26.1

edit: σήμερα πήρα μια eSIM .. αλλά όπως το περίμενα, μια από τα ίδια .. 

τεσπα .. θα περιμένω την 26.1

Edited by xabos

3 ώρες πριν, arxontas2323 said:

δοκιμασε να βαλεις beta 26.1 να δεις αν θα στρωσει...το προτεινει ο απο κατω..

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το max. με την beta 26.1.3 το ίδιο σήμα που είχα με το 16pro

Galaxy Z fold 5

2 ώρες πριν, xabos said:

Δεν θέλω να πάω σε beta …

έχω καθημερινά πολλές πληρωμές κ δεν ρισκάρω έτσι εύκολα, 

ξέρουμε πότε θα βγει  η επίσημη 26.1

Και εγω και χρησιμοποιώ και τις 5 τραπεζες...πανε ν σ φύγει απο το μυαλό οτι δεν εχει πρόβλημα η συσκευή.

Νομίζω αρχές Νοεμβρίου βγαίνει 

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

17 pro max. To ειδα απο κοντα σημερα. Δεν καταλαβαινω γιατι ολα τα site γραφουν οτι εχει παχος 8.9 χιλιοστα. Το εβαλα διπλα με το 25 ultra και ειχαν το ιδιο ακριβως παχος! 8.2 γραφουν για το ultra. 

Και δε γινεται να ισχυει οτι το μετρανε μαζι με το camera island,  διοτι στα προηγουμενα και στα φετινα απο αλλες εταιριες, τη νησιδα δεν πιανουν στη μετρηση του παχους. 

Τι παιζει;

Ειναι οντως πιο χοντρο απο το 16 /15 /14 pro max και δεν ειδα καλα; 

49 minutes ago, arasparadiser said:

Και εγώ που έχω δει το s25 ultra από κοντά φαίνεται πιο χοντρό από τα εκατοστά που του αποδίδουν.

Σε σχεση με το 23 ultra φαινεται πιο χοντρο στα πλαγια,  αλλα οκ το εχω στα χερια μου δυο μηνες και οντως καταλαβαινω οτι ειναι πιο λεπτο. 

Τραγική η κατάσταση με το σήμα στο τηλέφωνο…

αρχίζω να πιστεύω ότι δύσκολα θα διορθωθεί, τόσο χάλια κατάσταση 

Υπομονή....σε κάνα 10ημερο θα κυκλοφορήσει επίσημη 26.1. Την έχω από την beta 2 και έχει διορθωθεί το θέμα με το σήμα. Επίσης, επειδή αναφέρθηκε και παραπάνω, δεν έχω κανένα θέμα με τις εφαρμογές των τραπεζών με την beta.

32 minutes ago, chocbhed_6630 said:

Υπομονή....σε κάνα 10ημερο θα κυκλοφορήσει επίσημη 26.1. Την έχω από την beta 2 και έχει διορθωθεί το θέμα με το σήμα. Επίσης, επειδή αναφέρθηκε και παραπάνω, δεν έχω κανένα θέμα με τις εφαρμογές των τραπεζών με την beta.

Δηλαδή δέχεται πλέον την προσθήκη χρςωστικης της Eurobank στο Apple Pay; 

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

11 ώρες πριν, xabos said:

Δοκίμασε να βάλεις την sim σου σε άλλα τηλ εάν δουλεύουν 

Ή φέρε κάποιον στον χώρο σου αν έχει σήμα με τον ίδιο πάροχο με εσένα 

32 minutes ago, Pharmex said:

Δεν δοκίμασα να προσθέσω νέα κάρτα αλλά όλες είχα μπήκαν μια χαρά και οι εφαρμογές λειτουργούν άψογα.

16 minutes ago, chocbhed_6630 said:

Δεν δοκίμασα να προσθέσω νέα κάρτα αλλά όλες είχα μπήκαν μια χαρά και οι εφαρμογές λειτουργούν άψογα.

Κάποιες τις δέχεται και προστίθενται και κάποιες άλλες (λίγες) όπως οι χρεωστικές της Eurobank, με τίποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

1 hour ago, Pharmex said:

Αυτή δουλευω και εγώ απροβληματιστα από την πρώτη beta26

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

15 ώρες πριν, xabos said:

σου λενε οτι εχει διορθωθει με την 26.1 και τους λες παλι οχι...

σου λεμε βαλε 26.1 και μας λες οτι εχει θεματα με τραπεζες...σου απανταω κ εγω κ αλλοι χρηστες που χρησιμοποιω 5 τραπεζες οτι δεν εχει κανενα θεμα.

αλλαξες esim, εκανες full reset και ενω σου εχουν βρει την λυση παλι παραπονιεσαι...

Edited by arxontas2323

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Παιδιά με 26.1 είμαι και εγώ… Σε σύγκριση με το 15 Pro (επίσης με 26.1) έχω πολύ περισσότερο 4G με Vodafone. Μιας και μιλάμε για NSA δεν έχει και τόση σημασία, αλλά το παρατηρώ ότι κρατάει πολύ δύσκολα NSA ένδειξη. 
Από εφαρμογές με 26.1 αντιμετωπίζω πρόβλημα μόνο με Alpha Bank, οι Push Notifications αρνούνται να δουλέψουν και μόλις πας στο μενού των Push στην εφαρμογή παγώνει και δεν κάνει τίποτα. Κλασικά.

Edited by paanos

Σκέφτεται κανείς από το iphone 17 pro max να γυρίσει πίσω σε iphone 16 pro max 

Έχω στην κατοχή μου το 17 pro max day one αλλά δεν ξέρω γιατί ,αλλά γενικά δεν μου έκανε το WOW όπως όταν είχα το iphone 15 pro max 😞 

Γενικά φοβάμαι την κατασκευή του ότι με το πρώτο πέσιμο θα έχει θέματα παρόλο που είναι σε θηκη ,μου δίνει αυτη την αίσθηση. 

Σε αντίθεση με του αδελφού μου το 16 pro max που σου δίνει άλλη αίσθηση .

Επισης το σήμα δεν είναι και τόσο καλό αλλά γενικά δεν με τρέλανε αυτή η αλλαγή στο design .

Δεν ξέρω είμαι λίγο προβληματισμένος 😣 

Το σκέφτεται κανείς άλλος αυτό ή εγώ έχω κουσούρια …; 

Edited by gatokefalo

11 minutes ago, gatokefalo said:

Σκέφτεται κανείς από το iphone 17 pro max να γυρίσει πίσω σε iphone 16 pro max 

Έχω στην κατοχή μου το 17 pro max day one αλλά δεν ξέρω γιατί ,αλλά γενικά δεν μου έκανε το WOW όπως όταν είχα το iphone 15 pro max 😞 

Γενικά φοβάμαι την κατασκευή του ότι με το πρώτο πέσιμο θα έχει θέματα παρόλο που είναι σε θηκη ,μου δίνει αυτη την αίσθηση. 

Σε αντίθεση με του αδελφού μου το 16 pro max που σου δίνει άλλη αίσθηση .

Επισης το σήμα δεν είναι και τόσο καλό αλλά γενικά δεν με τρέλανε αυτή η αλλαγή στο design .

Δεν ξέρω είμαι λίγο προβληματισμένος 😣 

Το σκέφτεται κανείς άλλος αυτό ή εγώ έχω κουσούρια …; 

Γενικά δεν αξίζει πλέον να αναβαθμίζεις σε λιγότερο από 3 μοντέλα πίσω αν ανήκεις 

Nokia 8800 Scirocco

4 ώρες πριν, paanos said:

Παιδιά με 26.1 είμαι και εγώ… Σε σύγκριση με το 15 Pro (επίσης με 26.1) έχω πολύ περισσότερο 4G με Vodafone. Μιας και μιλάμε για NSA δεν έχει και τόση σημασία, αλλά το παρατηρώ ότι κρατάει πολύ δύσκολα NSA ένδειξη. 
Από εφαρμογές με 26.1 αντιμετωπίζω πρόβλημα μόνο με Alpha Bank, οι Push Notifications αρνούνται να δουλέψουν και μόλις πας στο μενού των Push στην εφαρμογή παγώνει και δεν κάνει τίποτα. Κλασικά.

Εχεις 17 pro τωρα; Εγώ με alpha bank κανενα πρόβλημα ως τωρα…ακόμα και πληρωμή δεχτηκα ανέπαφα στο κινητό μέσω viva γιατί είχε τελειώσει η μπαταρία απο το pos…

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

3 ώρες πριν, arxontas2323 said:

Εχεις 17 pro τωρα; Εγώ με alpha bank κανενα πρόβλημα ως τωρα…ακόμα και πληρωμή δεχτηκα ανέπαφα στο κινητό μέσω viva γιατί είχε τελειώσει η μπαταρία απο το pos…

Ναι 17 pro. Στο my alpha mobile οι ειδοποιήσεις ενώ είναι ενεργές δεν έρχεται κάτι και στο προφιλ της εφαρμογής > push notifications παγώνει και δεν κάνει κάτι. Δες το και εσύ αν θες, αν σε εκείνη την οθόνη σου παγώνει και εσένα. 
Ωστόσο είναι θέμα αυτό γιατί έτσι έχασα και τις ειδοποιήσεις καρτών, αφού από σήμερα έρχονται με push και όχι μέσω Viber για όλες τις κάρτες. 

Edited by paanos

Ο συνδυασμός με το τζάμι της flolab , δίνει τέλειο αποτέλεσμα …

πλούσια χρώματα, κ καμία αντανάκλαση, κάτω από όλες τις συνθήκες.

πραγματικά το κοιτάζω κ ψάχνω να βρω κάποιο ψεγάδι , αλλά μάταια 

10 ώρες πριν, paanos said:

Ναι 17 pro. Στο my alpha mobile οι ειδοποιήσεις ενώ είναι ενεργές δεν έρχεται κάτι και στο προφιλ της εφαρμογής > push notifications παγώνει και δεν κάνει κάτι. Δες το και εσύ αν θες, αν σε εκείνη την οθόνη σου παγώνει και εσένα. 
Ωστόσο είναι θέμα αυτό γιατί έτσι έχασα και τις ειδοποιήσεις καρτών, αφού από σήμερα έρχονται με push και όχι μέσω Viber για όλες τις κάρτες. 

εννοεις εκεινο το παραθυρακι που σε ρωταει για να αποδεχτεις αν θα κανεις login πχ απο εναν browser ωστε να μην στελνει κωδικο;
αν ναι, τοτε κανονικα μου ερχονται!! 16 pro max

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Ποια η γνώμη σας για Benks tempered glass?

Γιώργος

Xiaomi 17 Ultra | iPhone 17 Pro Max iPad Pro 12.9

33 minutes ago, gp30169 said:

Ποια η γνώμη σας για Benks tempered glass?

να σου πω για θηκη;

τρομερη και ιδιο αποτελεσμα με pitaka...

νομιζω ειναι 1γρ παραπανω απο pitaka

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

7 ώρες πριν, arxontas2323 said:

εννοεις εκεινο το παραθυρακι που σε ρωταει για να αποδεχτεις αν θα κανεις login πχ απο εναν browser ωστε να μην στελνει κωδικο;
αν ναι, τοτε κανονικα μου ερχονται!! 16 pro max

Τις ειδοποιήσεις καρτών, τύπου αγόρασες το τάδε. Ήρθε όμως αναβάθμιση σήμερα, με πρόλαβαν 😛 και φαίνεται να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Ωστόσο όλη η ενότητα προφίλ, οτιδήποτε πατάω προκαλεί πάγωμα της εφαρμογής