Jump to content

Poco F7 Ultra 5G+

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως στο καταστημα που τις βαζω εχει :

Την Απλη.

Την Ματ.

Την Φιμε -απλη.

Την Φιμε -Ματ.

Ειχα βαλει την Ματ , την Εβγαλα και εβαλα τωρα την Φιμε-Ματ πολυ την γουσταρω δεν βλεπει ο διπλανος τι κανεις στο κινητο σου χεχε η Φιμε -Ματ ειναι ολα τα λεφτα...😎

Edited by s_nova

Έχω ένα θέμα με το κινητό. Στην δουλειά σήμερα δεν είχαμε ιντερνετ. Είπα να βάλω το κινητό μέσω καλωδίου και να δώσω μιας και το Pc δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου. Δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει αυτόματα ΙΡ. Έλεγε συνέχεια "Μη αναγνωρισμένο δίκτυο". Έκανα και reset στο κινητό για το δίκτυο γενικότερα αλλά και πάλι δεν έφτιαξε το θέμα. Καλώδιο και υπολογιστής δεν είναι μιας και δοκίμασα τηλέφωνο συναδέλφου και έπαιξε αμέσως. Είμαι στην αναμονή να κάνω την αναβάθμιση στο HyperOs 3 αλλά ακόμα περιμένω,

Καμιά ιδέα κανείς;

Μέσα από τις ρυθμίσεις του hotspot, δες αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για πρόσδεση USB η με κάποιο αντίστοιχο όνομα. Ειδάλλως, από το μενού επιλογών που βγαίνει με το που συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο, κάνεις από εκεί τη σύνδεση. 

Νομίζω όμως ότι λειτουργεί μόνο με type c καλώδιο η ενσύρματη σύνδεση....

Έχω ήδη δοκιμάσει και τις 2 παραπάνω διαδικασίες αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Νομίζω ότι ίσως με το πέρασμα της νέας ΡΟΜ θα στρώσει. Πάντως καλώδιο και υπολογιστής δεν φταίνε μιας και με άλλο τηλέφωνο δουλέψαν αμέσως. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Εννοείται. Σήμερα θα περάσω την νέα rom. Ελπίζω να φτιάξουν όλα.

2 ώρες πριν, ippotis said:

Εννοείται. Σήμερα θα περάσω την νέα rom. Ελπίζω να φτιάξουν όλα.

Εμενα συνδεεται κανονικα σε Λαπτοπ Lenovo Thinkbook και οταν ειχα hyperOs 2 και με hyperOs 3 τωρα.

• 2 weeks later...

Στα 550ευρώ για οποιον ενδιαφέρεται, το καινούργιο Poco F8 Ultra

1816812818_1A0F2D17-C150-4A66-AD57-4DC2EF6ABA30.png.fd9a2e57af1a823858561680b3b5556f.png

Από Ισπανικό Amazon το παραπάνω σαν early bird τιμή.

https://www.gsmarena.com/poco_f8_ultra-review-2906.php

10 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Στα 550ευρώ για οποιον ενδιαφέρεται, το καινούργιο Poco F8 Ultra

1816812818_1A0F2D17-C150-4A66-AD57-4DC2EF6ABA30.png.fd9a2e57af1a823858561680b3b5556f.png

Από Ισπανικό Amazon το παραπάνω σαν early bird τιμή.

https://www.gsmarena.com/poco_f8_ultra-review-2906.php

Πολύ καλή τιμή, οθόνη αν και δεν είναι ltpo ελπίζω τα χρώματα της να είναι αντίστοιχα με των flagship ενώ οι κάμερες βελτιώθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο 

Περίμενα το OPPO find x9 pro αλλά με την αύξηση της τιμής και το να μην δίνει ούτε φορτιστή ούτε θήκη ούτε τίποτα ούτε early bird έστω μέσω κάποιου amazon δεν έκανα το βήμα ακόμα. Τώρα βλέποντας το f8 ultra να πω την αλήθεια το κοιτάω πιο γλυκά στα 550 αλλά δεν ξέρω αν θα πάρω την απόφαση.

Τρελάθηκε το αφεντικό και τα πουλάει τζάμπα. Κάπου διάβασα ότι θα κοστίσει λιγότερο από χιλιάρικο, δεν περίμενα τόσο κάτω όμως....

Ελλάδα στα 950... οπότε μάλλον έπεσαν μέσα στο κάτω από χιλιάρικο 🤣

5 minutes ago, Arinos said:

Ελλάδα στα 950... οπότε μάλλον έπεσαν μέσα στο κάτω από χιλιάρικο 🤣

33 minutes ago, tsimisde said:

Τρελάθηκε το αφεντικό και τα πουλάει τζάμπα. Κάπου διάβασα ότι θα κοστίσει λιγότερο από χιλιάρικο, δεν περίμενα τόσο κάτω όμως....

Η παραπάνω τιμή αφορά το 12/256 που προς το παρον δεν έρχεται Ελλάδα.

Ελλάδα είναι μονο το ακριβότερο 16/512gb μοντέλο, που τόσο ξεκινάει και στο εξωτερικό πχ Amazon Γερμανίας.

531264326_BE7C2523-C1C8-4DB5-A945-A68FFF3288CE.png.4804c60715246ed81e9f862b87333800.png

Τα έχουμε πει και παλιότερα. Οσο δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην χώρα μας, η Infoquest φέρνει ότι εκδόσεις θέλει, και χρεώνει και όσο θέλει.

Τέλος, ρίξτε μια ματιά και στο κανάλι Techtablets στο youtube. Αναφέρει ότι το θέμα διαφημίσεων σε system apps εντός συστήματος όπως και προεγκατεστημένης σαβούρας, συνεχίζει να υπάρχει αλλά κυρίως στο φθηνότερο F8 Pro

Θερμοκρασίες σε stress test, ξεπερνάνε τους 50βαθμούς και τα 2 Poco

385033622_9056126E-511C-46F3-AE43-CE64E573E390.thumb.png.b7a1923a2b75154b89805a6cae7f9aa6.png

Edited by Fulgore1

Είδα πως βγαίνει 570 μέσω amazon UK τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο, που είναι σούπερ.

Για την θερμοκρασία δυστυχώς δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. 

Για την info quest μεγάλο σφάλμα, με ποσοστό 20%+ η xiaomi στην χώρα μας τα τελευταία 6-7 χρόνια θα έπρεπε να είχε παρουσία η ίδια χωρίς μεσάζοντες κλπ.

Πάντως το κοιτάζω γιατί και οι κάμερες είναι αρκετά καλύτερες του προηγούμενου αλλά δεν ξέρω

17 minutes ago, Arinos said:

Είδα πως βγαίνει 570 μέσω amazon UK τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο, που είναι σούπερ.

Για την θερμοκρασία δυστυχώς δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. 

Για την info quest μεγάλο σφάλμα, με ποσοστό 20%+ η xiaomi στην χώρα μας τα τελευταία 6-7 χρόνια θα έπρεπε να είχε παρουσία η ίδια χωρίς μεσάζοντες κλπ.

Πάντως το κοιτάζω γιατί και οι κάμερες είναι αρκετά καλύτερες του προηγούμενου αλλά δεν ξέρω

Αν η χρηματική διαφορά ειναι μικρή θα σου πρότεινα καλύτερα από Ευρωπαικό Amazon για λόγους εγγύησης(Αγγλια εκτός ΕΕ).

Τέλος το παραπάνω το ανέφερα καθαρά ενημερωτικά μιας και ειμαστε σε περίοδο γιορτών/τώρα πρωτο κυκλοφόρησαν.

Πιο αναλυτικά/κουβέντα, καλύτερα να γίνει σε ξεχωριστό θέμα για αυτά, μιας και εδώ αφορά κυρίως το προηγούμενο F7 Ultra.

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά

Με την αναβάθμιση σε hyperOS 3, έχω ένα θέμα με το μικρόφωνο του κινητού. Απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της συνομιλίας (όχι πάντα) και ενώ ακούω τον συνομιλητή, αυτός δεν με ακούει. ΑΝ συνδεθώ με bluetooth hands free εκείνη την στιγμή, με ακούει κανονικότατα. Πλέον μιλάω μόνο με hands free για να αποφύγω αυτό το θέμα. Έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάτι τέτοιο;

Για το πρόβλημα μου απάντησε η ΑΙ ότι είναι γνωστό και ψάχνει για λύση η XIAOMI (πηγή πληροφοριών:  https://chromatechyt.com/2025/12/22/poco-f7-ultra-users-facing-call-audio-issue-in-hyperos-3-xiaomi-investigating/

"

Το πρόβλημα με το μικρόφωνο του POCO F7 Ultra κατά τη διάρκεια συνομιλιών μετά από αναβάθμιση λογισμικού είναι ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει ορισμένους χρήστες και η Xiaomi το διερευνά. Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προσπαθήσετε να το επιλύσετε. 

Προσωρινές λύσεις & Έλεγχοι
Αυτές οι προσωρινές λύσεις έχουν αναφερθεί από χρήστες ότι βοηθούν:
  • Εναλλαγή σε ανοιχτή ακρόαση (Speakerphone): Ένας χρήστης ανέφερε ότι η εναλλαγή σε ανοιχτή ακρόαση για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά πίσω στην κανονική λειτουργία, επιλύει προσωρινά το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κλήσης.
  • Απενεργοποίηση κλήσεων Wi-Fi: Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία κλήσεων μέσω Wi-Fi στις ρυθμίσεις της κάρτας SIM.
  • Βελτιστοποίηση μπαταρίας εφαρμογών Google: Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επιτυχία ρυθμίζοντας τις εφαρμογές κλήσεων (όπως η εφαρμογή Google Phone) σε "Χωρίς περιορισμό" (Unrestricted) στις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης μπαταρίας.
  • Επανεκκίνηση συσκευής: Μια απλή επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί μερικές φορές να επιλύσει προσωρινά προβλήματα ήχου. 
  •  
Edited by fasteagle2023

• 3 weeks later...
On 13/1/2026 at 10:37 ΜΜ, s_nova said:

Ενημερωση 3.0.5.0 EUXM 1.7 GB !

Μεγαλη ....😁

Screenshot_2026-01-13-22-17-00-757_com.android.updater.jpg

Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς και μετά την μεγάλη αυτή αναβάθμιση το πρόβλημα με το ακουστικό του τηλεφώνου που ανέφερα παραπάνω δεν έφτιαξε. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο; κατά τη διάρκεια της κλήσης κόβεται ο συνομιλητής (ενεργή η κλήση), αν βάλω ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά bluetooth διορθώνεται. Αυτό συμβαίνει μόνο με το ακουστικό του κινητού 

Εκανα σκετο χωρις bt μια κληση 4 λεπτα και μια 9 λεπτα δεν εκανε διακοπη . Υποψιν μπορει να υπαρχει προβλημα στην συσκευη του συνομιλητη πχ..εχω συναδελφο στην εργασια εχει φθηνουλη xiaomi 14c  τον εχει ξετιναξει στις διακοπες με nova που εχει  οταν τον πσιρνω μετα απο 5 η 10 λεπτα κλεινει μονο σαυτον συμβαινει και του λεω οτι το κανει αυτο η nova για να μη σε πειραξει η ραδιενεργεια αμα μιλας πολυ και αυτος μου λεει μπραβο ειναι φοβερη εταιρια σκεφτεται τον πελατη.😬

Παντως μετα την παραπανω μεγαλη αναβαθμιση εγω εκανα hard reset για ψοχολογικους λογους μηπως κονομουσα κανα Bug η συσκευη παει σουπερ-μπαλα απροβληματιστη παντου θα την κρατησω κιαλο γιατι μου αρεσει του χρονου και βλεπουμε....

Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό. Μετά το πέρασμα της 3.0.5 έχω αρκετό battery drain. Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και ακόμα να στρώσει. Δεν βγάζω καλά καλά ούτε μία μέρα χωρίς τρελή χρήση. Έχω απενεργοποιήσει ότι δεν χρειάζεται. Παρόλα αυτά κάθε 10 λεπτά έχω 2-3% κατανάλωση. Έχω κάνει και επανεκκίνηση αλλά δεν βρίσκω το μπορεί να φταίει. 

Σαυτο δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι οπως εγραψα παραπανω η αναβαθμιση ειναι αρκετα μεγαλη και  αφου την περασα  εκανα Hard Reset . Οχι drain καθολου η μπαταρια βραχος εαν το εχω στην αναμονη χωρις να το δουλευω καιει 1% καθε 2 περιπου ωρες.Εαν εχω ενεργα τα δεδομενα λιγο πιο συντομα αλλα παλι πολυ καλη διαχειριση κανενα προβλημα.

Edited by s_nova

Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι μάλλον θα κάνω και εγώ ένα μπας και στρώσει.