Jump to content

Samsung Galaxy A56 5G

runner70
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, tassosmer said:

Από A52s φαντάζομαι ότι θα είναι τεράστια η διαφορά.

Έχω το Α52ς. Στην δουλειά έχει κάποιος το Α54. Ακόμα και με εκείνο έχει διαφορά. Ποιο φρέσκο ποιο σβέλτο το 54.

Θωμάς

1 ώρα πριν, esertas said:

Έχω το Α52ς. Στην δουλειά έχει κάποιος το Α54. Ακόμα και με εκείνο έχει διαφορά. Ποιο φρέσκο ποιο σβέλτο το 54.

Ο Exynos δεν έχει προβλήματα υπερθέρμανσης σε όλα αυτά; (Α53, 54, 55, 56). 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα προβλήματα υπερθέρμανσης ούτε στο Α55 ούτε στο Α56 για αυτό και αγοράζω κάθε νέο μοντέλο της σειράς. 

Επίσης με την ευκαιρία παρατήρησα και στο Α56 και στο Α56 ότι επιτέλους η ενημέρωση συστήματος Google play πήγε 1/2/26. Είχε μείνει για πολύ καιρό στον Ιούλιο του 25...

Λοιπόν...έχω το κινητό κι εγώ εδώ και 2 μήνες. 

Προέρχομαι από A52s από το οποίο είμαι τρομερά ευχαριστημένος. Δουλεύει άψογα και το εδωσα σε συγγενικο πρόσωπο.

Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Είναι ένα εξαιρετικό , ποιοτικό και σταθερό τηλέφωνο, το οποίο θα υποστηρίζεται για πολλααα χρόνια! Ωστόσο έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Εχω ασθενές σήμα γενικά μέσα σε κλειστό χώρο.Ασθενές σήμα να πω την αλήθεια είχα και με το A52s αν και η κατάσταση με αυτό ήταν ελαφρά καλύτερη... Δεν έχω ωστόσο με ένα παλιό Pocofone F1 .Ακόμα και έξω δηλαδή δεν πιάνω εξαιρετικά νούμερα. Όταν λέω σήμα αναφέρομαι σε dbm. Δηλαδή μεσ το σπίτι σε κάποια σημεία πάει και -117 έως -120 dbm. (Όσο πιο κοντά στο 0 το νούμερο τόσο καλύτερα :-)) . Να πούμε εδώ ότι -100 έως -110 dbm είναι ασθενές, ενώ -110 έως -120 είναι χάλια στα όρια της αποσύνδεσης. Παρ όλα αυτά πρέπει να πω ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στις συνομιλίες μου.Τόσο μέσα σε κλειστό χώρο όσο και έξω. Τώρα δεν ξέρω αν είναι λόγω VoWifi που αναλαμβάνει, ωστόσο έχω εξαιρετική ποιότητα συνομιλίας. Θα μου πεις τι ψάχνεις ρε φίλε τότε; Άπλα έχω την εντύπωση ότι το κινητό κάνει πολύ προσπάθεια μέσα σε κλειστό χώρο να διατηρήσει το σήμα και έχω λίγο battery drain. Στα ίδια σημεία το παλιό Poco πιάνει -99 , νομίζω είναι μεγάλη διάφορα.

Γενικά τι τιμές πιάνετε; Το έχετε τσεκάρει καθόλου;

Edited by kixer
ορθογραφικό λάθος

1 ώρα πριν, kixer said:

Λοιπόν...έχω το κινητό κι εγώ εδώ και 2 μήνες. 

Προέρχομαι από A52s από το οποίο είμαι τρομερά ευχαριστημένος. Δουλεύει άψογα και το εδωσα σε συγγενικο πρόσωπο.

Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Είναι ένα εξαιρετικό , ποιοτικό και σταθερό τηλέφωνο, το οποίο θα υποστηρίζεται για πολλααα χρόνια! Ωστόσο έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Εχω ασθενές σήμα γενικά μέσα σε κλειστό χώρο.Ασθενές σήμα να πω την αλήθεια είχα και με το A52s αν και η κατάσταση με αυτό ήταν ελαφρά καλύτερη... Δεν έχω ωστόσο με ένα παλιό Pocofone F1 .Ακόμα και έξω δηλαδή δεν πιάνω εξαιρετικά νούμερα. Όταν λέω σήμα αναφέρομαι σε dbm. Δηλαδή μεσ το σπίτι σε κάποια σημεία πάει και -117 έως -120 dbm. (Όσο πιο κοντά στο 0 το νούμερο τόσο καλύτερα :-)) . Να πούμε εδώ ότι -100 έως -110 dbm είναι ασθενές, ενώ -110 έως -120 είναι χάλια στα όρια της αποσύνδεσης. Παρ όλα αυτά πρέπει να πω ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στις συνομιλίες μου.Τόσο μέσα σε κλειστό χώρο όσο και έξω. Τώρα δεν ξέρω αν είναι λόγω VoWifi που αναλαμβάνει, ωστόσο έχω εξαιρετική ποιότητα συνομιλίας. Θα μου πεις τι ψάχνεις ρε φίλε τότε; Άπλα έχω την εντύπωση ότι το κινητό κάνει πολύ προσπάθεια μέσα σε κλειστό χώρο να διατηρήσει το σήμα και έχω λίγο battery drain. Στα ίδια σημεία το παλιό Poco πιάνει -99 , νομίζω είναι μεγάλη διάφορα.

Γενικά τι τιμές πιάνετε; Το έχετε τσεκάρει καθόλου;

Από Poco F1, πήγα σε Α52s (5/22). Κοιτάω για αγορά τώρα το Α56, επειδή βλέπω τις τιμές να ανεβαίνουν μέσα στη χρονιά είπα να κάνω κίνηση τώρα. Από την έρευνα που έκανα, νομίζω ότι στην κατηγορία αυτή είναι vfm. Και την υποστήριξη της Samsung δεν την βρίσκεις αλλού.

Στο Skroutz το βρίσκω 360+. Έχω τη δυνατότητα για αποφορολόγηση οπότε θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή.

Για το σήμα που λες, ναι δεν μπορώ να πω και γω ότι με το A52s είμαι και πολύ ευχαριστημένος αλλά στις κλήσεις είναι κομπλέ.

Edited by tassosmer

3 minutes ago, anastasiah said:

Α57; 

Δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αναμένεται.

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-a37-galaxy-a57-timi-diarrroi/

14 minutes ago, tassosmer said:

Δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αναμένεται.

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-a37-galaxy-a57-timi-diarrroi/

Αξίζει λες; 

8 ώρες πριν, anastasiah said:

Αξίζει λες; 

Απο τα τα δύο προηγούμενα λένε ότι είναι καλύτερο και το πιό λεπτότερο στήν ιστορία των Α μόλις 6,9 χιλιοστά πάχος ( να φανταστείς το s26 plus έχει πάχος 7,4 χιλιοστά ), λίγη υπομονή, και εγώ αυτό περιμένω.

Από μπαταρία πως πάει παιδιά το κινητό; Διαβάζω κάτι παλαβά ότι το A55 έχει ελαφρώς καλύτερη. Ισχύει κάτι τέτοιο; 

1 hour ago, freddaras said:

Από μπαταρία πως πάει παιδιά το κινητό; Διαβάζω κάτι παλαβά ότι το A55 έχει ελαφρώς καλύτερη. Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Screenshot_20260228_232242_Settings.thumb.jpg.a45fa7a10d4e08af4f17ee7fd3bfa7c2.jpg2036733444_Screenshot_20260228_232229_Devicecare.thumb.jpg.e03a423ce47b264b5358bde2416ed5a8.jpg

Μία χαρά μπαταρία έχει. 

Δεν του έχω κάνει αναβάθμιση, είναι με το software που ήρθε το κινητό όταν το άνοιξα. 

Βράχος!!! 

2 ώρες πριν, freddaras said:

Μια χαρα ειναι η μπαταρία εγω το λιώνω όλη μέρα και καμιά ώρα gaming και μου βγάζει μερα άνετα. Και έχεις και 45W φόρτιση πλεον οχι 25..

Ωραία χαιρομαι παιδια ! Μαλλον στο 56 θα καταλήξω και εγω ! (σημερα συνειδητοποίησα οτι εχω το α55 απο τα τελη του 2024! Και δεν το κατάλαβα καθολου νιώθω σαν να το εχω 6 μηνες χαχαχαχα!😁 Αυτό σημαίνει οτι ημουν κομπλέ και δεν είχα αναγκη να το αλλάξω …θα αλλαξω τωρα λογο επιδότησης και αυτη η σταθερότητα της Samsung, μετα απο καιρό στην Xiaomi ,μου αρέσει ) 

On 15/3/2026 at 1:20 ΜΜ, Christos kitsos said:

Μια χαρα ειναι η μπαταρία εγω το λιώνω όλη μέρα και καμιά ώρα gaming και μου βγάζει μερα άνετα. Και έχεις και 45W φόρτιση πλεον οχι 25..

Μια χαρά είναι, με 3 ώρες Τικ-Τοκ δεν καις μπαταρία, το κεφάλι σου καις

Διαβάζω 📖 αυτά σήμερα για την επόμενη φουρνιά (a57 κτλ). Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο θα επηρεάσει το συνολικό αποτέλεσμα γιατί η οθόνη του Α55 που έχω τώρα είναι απόλαυση. 

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-csot-oled-displays-cost-cut/

31 minutes ago, freddaras said:

Διαβάζω 📖 αυτά σήμερα για την επόμενη φουρνιά (a57 κτλ). Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο θα επηρεάσει το συνολικό αποτέλεσμα γιατί η οθόνη του Α55 που έχω τώρα είναι απόλαυση. 

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-csot-oled-displays-cost-cut/

Εγω δεν βλέπω καθολου διάφορες Α56 με Α57 περα απο επεξεργαστή που ειναι  λιγο ισχυρότερος μονο..

Edited by Christos kitsos

2 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Εγω δεν βλέπω καθολου διάφορες Α56 με Α57 περα απο επεξεργαστή που ειναι  λιγο ισχυρότερος μονο..

Βγήκανε τα φουλ στοιχεία του Α57; 

19 minutes ago, freddaras said:

Βγήκανε τα φουλ στοιχεία του Α57; 

Προχθές τα διάβαζα στο YouTube 

22 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Θα έχει και καλύτερο AI για όποιον ενδιαφέρεται. Στα επίπεδα των S περίπου. 

Δεν ξέρω αν θα έχει καλύτερο ΑΙ, εκείνο που ξέρω είναι ότι οι ουσιαστικές διαφορές είναι ΜΗΔΕΝ διαφορές.

Η απειροελάχιστη διαφορά στο μέγεθος ή το ΑΙ δεν πρόκειται να κάνει κάτοχο του Α56 να κάνει την μετάβαση....

3 ώρες πριν, sgatzo said:

Δεν ξέρω αν θα έχει καλύτερο ΑΙ, εκείνο που ξέρω είναι ότι οι ουσιαστικές διαφορές είναι ΜΗΔΕΝ διαφορές.

Η απειροελάχιστη διαφορά στο μέγεθος ή το ΑΙ δεν πρόκειται να κάνει κάτοχο του Α56 να κάνει την μετάβαση....

Βασικά και εγώ που είχα/έχω Α55 δεν πήγα στο 56..ειμαι ακόμη με το 55αρι και είμαι μία χαρά. Γενικά πάνε λίγο με ρυθμούς χελώνες στην ανανέωση στα μοντέλα τους κτλ 

1 hour ago, freddaras said:

Βασικά και εγώ που είχα/έχω Α55 δεν πήγα στο 56..ειμαι ακόμη με το 55αρι και είμαι μία χαρά. Γενικά πάνε λίγο με ρυθμούς χελώνες στην ανανέωση στα μοντέλα τους κτλ 

Αυτό ισχύει για όλα τα Samsung. Είτε flagship, είτε μεσαία, είτε τα πιο φθηνά. Απλά δεν πας στο επόμενο ή το μεθεπόμενο. Αλλά από το Α52s που έχω, θα έχει κάποια διαφορά ως το Α56 ή 57. 

5 ώρες πριν, evris2013 said:

Αυτό ισχύει για όλα τα Samsung. Είτε flagship, είτε μεσαία, είτε τα πιο φθηνά. Απλά δεν πας στο επόμενο ή το μεθεπόμενο. Αλλά από το Α52s που έχω, θα έχει κάποια διαφορά ως το Α56 ή 57. 

Ακριβώς αυτό κατάλαβα. Ένας που έχει 55 δεν υπάρχει λόγος να πάει 56 ένας που έχει 56 στο 57 κτλ. Εγώ από την ώρα που το πήρα το φορτίζω και αργά (γρήγορα μόνο όταν είναι ανάγκη κτλ όπως ταξίδι) και η μπαταρία παραμένει τούμπανο. Λογικά με την επόμενη επιδότηση θα πάω στο 57 εκτός αν μου καρφωθεί στο μυαλό κάτι άλλο. Αλλά γενικά η σειρά Α για κάποιον που θέλει τα βασικά να λειτουργούν ΌΛΑ σωστά (αχ πάνε οι εποχές που αλλάζαμε ρομ κάθε μέρα στα samsung 😜😂) είναι κινητά που κρατάς χρόνια. ❤️