escalator3 Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 10 ώρες πριν, chios said: Δεν γίνεται να έχει ίντερνετ και να λέει αποσυνδεμενο, έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή είσαι με WiFi ; Ναι έχεις δίκιο. Το τσεκαρε κ με δεδομένα ανοιχτά λέει συνδεδεμένο. Αλλά η Vodafone έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα για 5g. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 Στο σημείο που είσαι δεν έχει σήμα, λογικά σε κάποια πλατεία ή πιο κεντρικό σημείο θα δεις υψηλές ταχύτητες σίγουρα Τα -105 dB από την φωτογραφία είναι μέτριο προς κακό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Έχει γίνει πολύ κουραστικό το ότι δεν λειτουργεί καλά το οριζόντια/κάθετα της οθόνης. Ειδικά τώρα που ο dialer γυρίζει σε κάθε κλήση οριζόντια. Θα μου πείτε να το κλειδώσω κάθετα.. οκ αλλά δεν γίνεται να είμαι συνεχώς έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Σε όσα Xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια, είναι ένα σταθερό ζήτημα αυτό, πότε πιάνει η αυτόματη περιστροφή, πότε όχι, δεν είναι αποκλειστικά στο X7 Pro.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 7 ώρες πριν, tsimisde said: Σε όσα Xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια, είναι ένα σταθερό ζήτημα αυτό, πότε πιάνει η αυτόματη περιστροφή, πότε όχι, δεν είναι αποκλειστικά στο X7 Pro.... Είχα το redmi note 12 pro 5g και ήταν πολύ καλό ρε γμτ.. αυτό με παιδεύει πολύ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε poco X7 pro και Xiaomi 15T βλέπω έχουν ίδιο επεξεργαστή και είναι σχεδόν 200€ ακριβότερο το 15Τ στο μαγαζί που το κοιτάω..Να δώσω τα παραπάνω να το πάρω για καλύτερες κάμερες δεν νομίζω να αξίζει..τι λέτε όσοι το έχετε είναι καλό?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) Το 15Τ Pro ειναι καταπληκτικο πολυ πιο δυνατο απ το σκετο 15Τ. Εφοσον υπαρχει η κατηγορια F ειναι πλεον πολυ ανωτερη σε ολα το X7 pro καλο αλλα προτιμησε τα παραπανω γνωμη μου παντα ! Δηλαδη με απλα λογια να μη σε μπερδεψω παρε η κατι απ την κατηγορια F που περιλαμβανει τρεις συσκευες οι οποιες. και οι τρεις ειναι Εγγυηση ( F7 απλο ,F7 Pro , F7 Ultra ). Η πηγαινε κατευθειαν στο 15Τ Pro . Edited November 10, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 38 minutes ago, s_nova said: Το 15Τ Pro ειναι καταπληκτικο πολυ πιο δυνατο απ το σκετο 15Τ. Εφοσον υπαρχει η κατηγορια F ειναι πλεον πολυ ανωτερη σε ολα το X7 pro καλο αλλα προτιμησε τα παραπανω γνωμη μου παντα ! Δηλαδη με απλα λογια να μη σε μπερδεψω παρε η κατι απ την κατηγορια F που περιλαμβανει τρεις συσκευες οι οποιες. και οι τρεις ειναι Εγγυηση ( F7 απλο ,F7 Pro , F7 Ultra ). Η πηγαινε κατευθειαν στο 15Τ Pro . Μάλλον στο 15T pro θα πάω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) καλημερα στο φορουμ , το παραγγειλα και εγω απο Γαλλια, Αλι με τελικη 204 ευρω , το 8/256 , ελπιζω να παραλαβω Δεκεμβρη με το καλο , εδω ειμαστε και θα τα λεμε. Edited November 16, 2025 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) 12 minutes ago, chriskan22 said: καλημερα στο φορουμ , το παραγγειλα και εγω απο Γαλλια, Αλι με τελικη 204 ευρω , το 8/256 , πολυ καλη τιμη , ελπιζω να παραλαβω Δεκεμβρη με το καλο , εδω ειμαστε και θα τα λεμε. Και εγώ επίσης από πωλητή AliExpress Γαλλίας στις 11/11, το 12/512 στα 223€. Εννοείται ότι στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ο 90αρης φορτιστής. Edited November 16, 2025 by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 6 ώρες πριν, terkos2 said: Και εγώ επίσης από πωλητή AliExpress Γαλλίας στις 11/11, το 12/512 στα 223€. Εννοείται ότι στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ο 90αρης φορτιστής. Έπεσε τόσο πολύ η τιμή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, bedazzled said: Έπεσε τόσο πολύ η τιμή του; Όχι, με κουπόνι και coins και την πρώτη ώρα της πρώτης ημέρας της 11/11. Τώρα έχει ανέβει η τιμή. https://a.aliexpress.com/_EIcKg0y Edited November 16, 2025 by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Το 40 ευρώ κουπόνι ισχύει αυτή την στιγμή για αγορά πάνω από 249 ευρω Ενδεικτικά είδα το 12/512 από 277 κατεβαίνει στα 237 από Ισπανία Εγώ πήρα το 12/256 πριν κάνα μήνα στα 233 με 24 ευρώ κουπόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) Edited November 17, 2025 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) Το πηρα το 8/256 204 ευρω απο Γαλλια , Αλι με vpn Γαλλια και παραδοση σε eshopwedrop (Δ/νση Γαλλια) οποτε θα εχω και μεταφορικα 7-8 ευρω για προωθηση Ελλαδα. Αλλιως εβγαζε αλλη τιμη-235 Edited November 17, 2025 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 ήρθε το update σε hyper os 3 σήμερα.μεχρι στιγμής όλα οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 4 ώρες πριν, nasos_79 said: ήρθε το update σε hyper os 3 σήμερα.μεχρι στιγμής όλα οκ. Και μενα σήμερα ηρθε. Εκδοση 3.0.2.0, 6.5gb και Android απο 15 σε 16. 2 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Ήρθε και σε μένα η ενημέρωση θα την εγκαταστήσω αργότερα 1 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Την εγκατέστησα. Μια χαρά φαίνονται όλα. 1 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 23 ώρες πριν, anna2 said: Την εγκατέστησα. Μια χαρά φαίνονται όλα. την κατέβασα προχθές, ακόμη δεν έβγαλα συμπέρασμα για αυτονομία χρήση, αυτό π μου την εσπασε είναι το ρεσεντ απς οταν τραβας κάτω την οθόνη αντί να κατέβει η κουρτινα βγάζει αυτό, υπάρχει τρόπος να κλείσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 11 ώρες πριν, votis said: την κατέβασα προχθές, ακόμη δεν έβγαλα συμπέρασμα για αυτονομία χρήση, αυτό π μου την εσπασε είναι το ρεσεντ απς οταν τραβας κάτω την οθόνη αντί να κατέβει η κουρτινα βγάζει αυτό, υπάρχει τρόπος να κλείσει; ρυθμίσεις -> αρχική οθόνη -> σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη και επέλεξε το μπάρα ειδοποιήσεων και κέντρο ελέγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. November 20, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Σε εμένα ήρθε σήμερα η ενημέρωση. Προς το παρόν χωρίς προβλήματα. Δε μου αρέσει αυτό το ασπρόμαυρο στο δεξί συρτάρι, αλλά οκ... Έβγαλα την αναζήτηση αρχικής οθόνης και έβαλα στο αριστερό συρτάρι το κέντρο ειδοποιήσεων... Αυτά προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν δείχνει την σωστή τοποθεσία στις φωτογραφίες που έχω τραβήξει.ενω στο Google maps είναι όλα οκ με το στίγμα.εκανα εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και στην εφαρμογή των φωτογραφιών,κάποιες δοκιμές με την ακρίβεια τοποθεσίας google,αλλά δεν άλλαξε κατι.μπορει κάποιος να το τσεκαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. November 20, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 9 ώρες πριν, nasos_79 said: μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν δείχνει την σωστή τοποθεσία στις φωτογραφίες που έχω τραβήξει.ενω στο Google maps είναι όλα οκ με το στίγμα.εκανα εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και στην εφαρμογή των φωτογραφιών,κάποιες δοκιμές με την ακρίβεια τοποθεσίας google,αλλά δεν άλλαξε κατι.μπορει κάποιος να το τσεκαρει; Το δοκίμασα... Σε εμένα δείχνει σωστά την τοποθεσία... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Έχει πρόβλημα με πληρωμές κάποιος μετά την αναβάθμιση σε hyperos 3 κάποιο θέμα έχει το nfc??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts