Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 ώρες πριν, chios said:

Δεν γίνεται να έχει ίντερνετ και να λέει αποσυνδεμενο, έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή είσαι με WiFi ;

Ναι έχεις δίκιο. Το τσεκαρε κ με δεδομένα ανοιχτά λέει συνδεδεμένο. Αλλά η Vodafone έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα για 5g. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις?

Στο σημείο που είσαι δεν έχει σήμα, λογικά σε κάποια πλατεία ή πιο κεντρικό σημείο θα δεις υψηλές ταχύτητες σίγουρα

Τα -105 dB από την φωτογραφία είναι μέτριο προς κακό σήμα 

Έχει γίνει πολύ κουραστικό το ότι δεν λειτουργεί καλά το οριζόντια/κάθετα της οθόνης. Ειδικά τώρα που ο dialer γυρίζει σε κάθε κλήση οριζόντια.

Θα μου πείτε να το κλειδώσω κάθετα.. οκ αλλά δεν γίνεται να είμαι συνεχώς έτσι..

Σε όσα Xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια, είναι ένα σταθερό ζήτημα αυτό, πότε πιάνει η αυτόματη περιστροφή, πότε όχι, δεν είναι αποκλειστικά στο X7 Pro....

7 ώρες πριν, tsimisde said:

Σε όσα Xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια, είναι ένα σταθερό ζήτημα αυτό, πότε πιάνει η αυτόματη περιστροφή, πότε όχι, δεν είναι αποκλειστικά στο X7 Pro....

Είχα το redmi note 12 pro 5g και ήταν πολύ καλό ρε γμτ.. αυτό με παιδεύει πολύ.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε poco X7 pro και Xiaomi 15T βλέπω έχουν ίδιο επεξεργαστή και είναι σχεδόν 200€ ακριβότερο το 15Τ στο μαγαζί που το κοιτάω..Να δώσω τα παραπάνω να το πάρω για καλύτερες κάμερες δεν νομίζω να αξίζει..τι λέτε όσοι το έχετε είναι καλό??

Το 15Τ Pro ειναι καταπληκτικο πολυ πιο δυνατο απ το σκετο 15Τ.

Εφοσον υπαρχει η κατηγορια F ειναι πλεον πολυ  ανωτερη σε ολα το X7 pro καλο αλλα προτιμησε τα παραπανω γνωμη μου παντα !

Δηλαδη με απλα λογια να μη σε μπερδεψω παρε η κατι απ την κατηγορια F που περιλαμβανει τρεις συσκευες οι οποιες. και οι τρεις ειναι Εγγυηση  ( F7 απλο ,F7 Pro , F7 Ultra ).  Η πηγαινε κατευθειαν στο 15Τ Pro  .

Edited by s_nova

38 minutes ago, s_nova said:

Το 15Τ Pro ειναι καταπληκτικο πολυ πιο δυνατο απ το σκετο 15Τ.

Εφοσον υπαρχει η κατηγορια F ειναι πλεον πολυ  ανωτερη σε ολα το X7 pro καλο αλλα προτιμησε τα παραπανω γνωμη μου παντα !

Δηλαδη με απλα λογια να μη σε μπερδεψω παρε η κατι απ την κατηγορια F που περιλαμβανει τρεις συσκευες οι οποιες. και οι τρεις ειναι Εγγυηση  ( F7 απλο ,F7 Pro , F7 Ultra ).  Η πηγαινε κατευθειαν στο 15Τ Pro  .

Μάλλον στο 15T pro θα πάω..

καλημερα στο φορουμ , το παραγγειλα και εγω απο Γαλλια, Αλι με τελικη 204 ευρω , το 8/256 ,  ελπιζω να παραλαβω Δεκεμβρη με το καλο , εδω ειμαστε και θα τα λεμε.

Edited by chriskan22

my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K

12 minutes ago, chriskan22 said:

καλημερα στο φορουμ , το παραγγειλα και εγω απο Γαλλια, Αλι με τελικη 204 ευρω , το 8/256 , πολυ καλη τιμη , ελπιζω να παραλαβω Δεκεμβρη με το καλο , εδω ειμαστε και θα τα λεμε.

Και εγώ επίσης από πωλητή AliExpress Γαλλίας στις 11/11, το 12/512 στα 223€.

Εννοείται ότι στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ο 90αρης φορτιστής.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

6 ώρες πριν, terkos2 said:

Και εγώ επίσης από πωλητή AliExpress Γαλλίας στις 11/11, το 12/512 στα 223€.

Εννοείται ότι στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ο 90αρης φορτιστής.

Έπεσε τόσο πολύ η τιμή του;

2 ώρες πριν, bedazzled said:

Έπεσε τόσο πολύ η τιμή του;

Όχι, με κουπόνι και coins και την πρώτη ώρα της πρώτης ημέρας της 11/11. Τώρα έχει ανέβει η τιμή.

https://a.aliexpress.com/_EIcKg0y

Screenshot_2025-11-16-18-34-44-56_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Το 40 ευρώ κουπόνι ισχύει αυτή την στιγμή για αγορά πάνω από 249 ευρω

Ενδεικτικά είδα το 12/512 από 277 κατεβαίνει στα 237 από Ισπανία 

Εγώ πήρα το 12/256  πριν κάνα μήνα στα 233  με 24 ευρώ κουπόνι 

Το πηρα το 8/256   204 ευρω  απο Γαλλια , Αλι με vpn Γαλλια  και παραδοση σε eshopwedrop (Δ/νση Γαλλια) οποτε θα εχω και μεταφορικα 7-8 ευρω για προωθηση Ελλαδα. Αλλιως εβγαζε αλλη τιμη-235

Edited by chriskan22

my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K

4 ώρες πριν, nasos_79 said:

ήρθε το update σε hyper os 3 σήμερα.μεχρι στιγμής όλα οκ.

Και μενα σήμερα ηρθε. Εκδοση 3.0.2.0, 6.5gb και Android απο 15 σε 16.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ήρθε και σε μένα η ενημέρωση θα την εγκαταστήσω αργότερα 

Φιλικά.Γιώργος.

23 ώρες πριν, anna2 said:

Την εγκατέστησα.

Μια χαρά φαίνονται όλα.

την κατέβασα προχθές,  ακόμη δεν έβγαλα συμπέρασμα για αυτονομία χρήση,  αυτό π μου την εσπασε είναι το ρεσεντ απς οταν τραβας κάτω την οθόνη αντί να κατέβει η κουρτινα βγάζει αυτό,  υπάρχει τρόπος να κλείσει;

11 ώρες πριν, votis said:

την κατέβασα προχθές,  ακόμη δεν έβγαλα συμπέρασμα για αυτονομία χρήση,  αυτό π μου την εσπασε είναι το ρεσεντ απς οταν τραβας κάτω την οθόνη αντί να κατέβει η κουρτινα βγάζει αυτό,  υπάρχει τρόπος να κλείσει;

ρυθμίσεις -> αρχική οθόνη -> σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη  και επέλεξε το μπάρα ειδοποιήσεων και κέντρο ελέγχου.

Σε εμένα ήρθε σήμερα η ενημέρωση.
Προς το παρόν χωρίς προβλήματα.
Δε μου αρέσει αυτό το ασπρόμαυρο στο δεξί συρτάρι, αλλά οκ...
Έβγαλα την αναζήτηση αρχικής οθόνης και έβαλα στο αριστερό συρτάρι το κέντρο ειδοποιήσεων...
Αυτά προς το παρόν...

μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν δείχνει την σωστή τοποθεσία στις φωτογραφίες που έχω τραβήξει.ενω στο Google maps  είναι όλα οκ με το στίγμα.εκανα εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και στην εφαρμογή των φωτογραφιών,κάποιες δοκιμές με την ακρίβεια τοποθεσίας google,αλλά δεν άλλαξε κατι.μπορει κάποιος να το τσεκαρει;

9 ώρες πριν, nasos_79 said:

μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν δείχνει την σωστή τοποθεσία στις φωτογραφίες που έχω τραβήξει.ενω στο Google maps  είναι όλα οκ με το στίγμα.εκανα εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και στην εφαρμογή των φωτογραφιών,κάποιες δοκιμές με την ακρίβεια τοποθεσίας google,αλλά δεν άλλαξε κατι.μπορει κάποιος να το τσεκαρει;

Το δοκίμασα...

Σε εμένα δείχνει σωστά την τοποθεσία...

Έχει πρόβλημα με πληρωμές κάποιος μετά την αναβάθμιση σε hyperos 3 κάποιο θέμα έχει το nfc???