Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:33 πμ (edited) @George6633 οπως στα λέγα Μονόδρομος το Realme σε αυτά τα χρήματα. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, που δεν ξέρω αν ισχύει μονο για την F σειρά, ειναι αυτο Και early bird τιμές απο Amazon Γερμανιας. Το X7 pro τωρα που θα πέσει η τιμή του, θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή. Edited Πέμπτη στις 09:50 πμ by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Πέμπτη στις 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:02 πμ On 27/3/2025 at 9:33 ΠΜ, Fulgore1 said: @George6633 οπως στα λέγα Μονόδρομος το Realme σε αυτά τα χρήματα. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, που δεν ξέρω αν ισχύει μονο για την F σειρά, ειναι αυτο Και early bird τιμές απο Amazon Γερμανιας. Το X7 pro τωρα που θα πέσει η τιμή του, θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή. Expand Κατάλαβα... Αν και ανεβασμένα τα F7 θέλει δουλίτσα το HyperOs στη διαχείριση.Αν πέσει κάτω από 250€ το X7 Pro(12αρα Ram)μάλλον θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.. Εντωμεταξύ τι κακό και αυτό με την 6.67" οθόνη παντού 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:06 πμ On 27/3/2025 at 9:33 ΠΜ, Fulgore1 said: Μονόδρομος το Realme σε αυτά τα χρήματα. Expand Ειδικά με την ltpo οθόνη κάνει διαφορά στην μπαταρία. On 27/3/2025 at 10:02 ΠΜ, George6633 said: Κατάλαβα... Αν και ανεβασμένα τα F7 θέλει δουλίτσα το HyperOs στη διαχείριση.Αν πέσει κάτω από 250€ το X7 Pro(12αρα Ram)μάλλον θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.. Εντωμεταξύ τι κακό και αυτό με την 6.67" οθόνη παντού 🤣 Expand Θα πέσει σίγουρα, το πότε θα το δούμε μελλοντικά. Ήδη πέφτει όμως όλο και παρακάτω με τις εκπτώσεις που βάζουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Πέμπτη στις 10:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:19 πμ On 27/3/2025 at 10:06 ΠΜ, Arinos said: Ειδικά με την ltpo οθόνη κάνει διαφορά στην μπαταρία. Θα πέσει σίγουρα, το πότε θα το δούμε μελλοντικά. Ήδη πέφτει όμως όλο και παρακάτω με τις εκπτώσεις που βάζουν. Expand Ισχύει ότι πέφτει αρκετά.Περυσι τέτοια εποχή δεν είχαμε παραγγείλει το X6 Pro και ήρθε αρχες Απριλίου;Νομίζω στα 260€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Πέμπτη στις 10:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:24 πμ Καλά θυμάσαι, 265€ 27 - 28 Μάρτη ήταν. Τώρα ο ίδιος πωλητής έχει τα 12/256 305€ και 12/512 335€ χωρίς κουπόνια. Άμα πέσουν κάπου 70 ευρώ ακόμα είναι καλή η τιμή μάλλον. Κρίμα όμως που το λογισμικό έχει τα θέματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Πέμπτη στις 10:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:33 πμ On 27/3/2025 at 10:24 ΠΜ, Arinos said: Καλά θυμάσαι, 265€ 27 - 28 Μάρτη ήταν. Τώρα ο ίδιος πωλητής έχει τα 12/256 305€ και 12/512 335€ χωρίς κουπόνια. Άμα πέσουν κάπου 70 ευρώ ακόμα είναι καλή η τιμή μάλλον. Κρίμα όμως που το λογισμικό έχει τα θέματα του. Expand Συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:26 πμ (edited) On 27/3/2025 at 10:02 ΠΜ, George6633 said: Κατάλαβα... Αν και ανεβασμένα τα F7 θέλει δουλίτσα το HyperOs στη διαχείριση.Αν πέσει κάτω από 250€ το X7 Pro(12αρα Ram)μάλλον θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.. Εντωμεταξύ τι κακό και αυτό με την 6.67" οθόνη παντού 🤣 Expand Μάλλον θα τους βγαίνει φθηνότερα σε μαζική παραγωγή αυτού του τύπου σε διαστάσεις η οθόνη για να την βάζουν ακόμα και στο Ultra. Πολλοί κράζουν που το Ultra δεν υποστηρίζει καν Esim. Οπως και να έχει το Ultra είναι τέρμα ανουσιο σαν συσκευή λόγω και την μικρής μπαταρίας. Το F7 Pro είναι ένα φθηνότερο προς το παρόν Oneplus 13R, άρα αξίζει περισσότερο, αν και Ελλάδα το βλέπω να έχει τσιμπημένη τιμή οταν έρθει πάνω απο τα 500ευρώ. Τέλος όπως σωστά λές, το X7 Pro και αυτό τώρα που θα πέσει και άλλο σε τιμή, θα αξίζει ακόμα περισσότερο κάτω από τα 300ευρώ για 12gb έκδοση. Για μένα αυτό ειναι και το όλο νόημα στις poco συσκευές. Στα 500+ευρώ οταν ανεβαίνεις(F7 Pro), έχεις διάφορες επιλογές και από τις άλλες εταιρείες. Κάτω από τα 360ευρώ όμως(ειδικά κάτω από τα 300), έχεις ελάχιστες σαν το X7 pro. Τελικά το X7 pro δεν είναι τόσο κακό, όσο βιάστηκαν ορισμένοι να το κρίνουν 😛 Edited Πέμπτη στις 11:35 πμ by Fulgore1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. Πέμπτη στις 11:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:32 πμ (edited) Το φετινό f7 pro θα έπρεπε να το ονόμαζαν ξανά απλά f7 και το ultra να ήταν το φετινό f7pro κ να μην υπήρχε καν το ultra στην ονομασία όπως μας συνήθισε τόσα χρόνια η σειρά f. Έτσι θα μπαίναν κ κάποια πράματα καλύτερα στη θέση τους και κ δεν θα μπέρδευε κ τον κόσμο. Όπως πέρσι άξιζε περισσότερο το απλό f6 έναντι του f6 pro αυτό βλέπω και για φέτος απλά μας άλλαξαν λίγο τα ονόματα. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το απλό, το θεωρώ φυσικά πιο value και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται διαφορετική σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, πιο στιβαρό με γυαλί κ αλουμίνιο, πολύ δυνατή οθόνη ακριβώς ίδια με το ultra αλλά με καλύτερη μπαταρία παραδόξως απ το ultra και ένα πολύ δυνατό επεξεργαστή! Αν είναι να δώσεις 700-800 ευρω όπως λένε και παραπάνω συμφωνώ καλύτερα πας στο gt7pro αλλά αν μιλάμε για τιμές 250 ευρώ κάτω όπως φαίνεται το απλό εγώ ήδη το γλυκοκοιτάζω κ περισσότερο για τους επόμενους μήνες που θα πέσει κ άλλο. Edited Πέμπτη στις 11:36 πμ by skiniko 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:21 μμ (edited) Δεν εχει καμια σχεση το Ultra με τα αλλα δυο. Ο καινουργια γενιας smapdragon Elite που φοραει το Ultra ειναι μια εντελως Αλλη κατασταση μιλαμε για 8πυρινο core που οι δυο πυρηνες του απ τους οκτω εχουν χρονισμο " 4,32" Ghz !!! . Τα αλλα παλιοτερα τσιπακια που φοραει το pro η το απλο παραμενουν αρκετα δυνατα οι ,core τους δουλευουν στα 3.2 Ghz χωρις προβληματα ομως τεχνολογικα ΔΕΝ πρεπει να γινεται καμια απολυτως συγκριση Επεξεργαστικα ο Snapdragon Elite του Ultra εχει ξεφυγει κατα πολυ.... Edited Πέμπτη στις 01:27 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:33 μμ ποιος έκανε σύγκριση επεξεργαστικά του Poco F7 Ultra με τα άλλα 2 Poco μοντέλα?????🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Παιδιά αν ξεκινήσει το ultra κάνα 800€ είναι μονόδρομος!!!Τούμπανο και με πολύ καλές κάμερες πλέον για F μοντέλα ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Πέμπτη στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:38 μμ (edited) On 27/3/2025 at 1:34 ΜΜ, Christos kitsos said: Παιδιά αν ξεκινήσει το ultra κάνα 800€ είναι μονόδρομος!!!Τούμπανο και με πολύ καλές κάμερες πλέον για F μοντέλα ... Expand Δεν εχει γινει ποτε στα χρονικα αναβαθμιση επεξεργαστη με Ενα Ghz διαφορα απ τον προηγουμενο αυτο ειναι πρωτοφανες ο Snapdragon Elite Σπερνει !!! Edited Πέμπτη στις 01:38 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:39 μμ On 27/3/2025 at 1:38 ΜΜ, s_nova said: Δεν εχει γινει ποτε στα χρονικα αναβαθμιση επεξεργαστη με Ενα Ghz διαφορα απ τ8ν προηγουμενο αυτο ειναι πρωτοφανες ο Snapdragon Elite Σπερνει !!! Expand Πραγματικά ο ELITE είναι ότι ποιο δυνατό υπάρχει με μεγάλη διαφορά από τον 8 gen 3!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:40 μμ (edited) On 27/3/2025 at 1:34 ΜΜ, Christos kitsos said: Παιδιά αν ξεκινήσει το ultra κάνα 800€ είναι μονόδρομος!!!Τούμπανο και με πολύ καλές κάμερες πλέον για F μοντέλα ... Expand Από που και ως που μονόδρομος στα 800? Δηλαδή κάποιος δεν αγόραζε τόσο καιρό σε αυτά τα χρήματα το Realme GT 7 pro που και καλύτερη οθόνη έχει, και μεγαλύτερη μπαταρία(και service Ελλάδα/procordia), για να αγοράσει το F7 Ultra με HyperOS? Πραγματικός μονόδρομος αυτή την στιγμή είναι μόνο το Poco X7 Pro, που δεν βρίσκεις κάτι άλλο στα χρήματα του συνολικά σαν hardware, μετά το F7 Pro που ειναι προς το παρον η φθηνότερη Snap 8 Gen 3 συσκευή της αγοράς με 6000 μπαταρία, και τέλος το Ultra είναι να το βάλουν σε καμια Black Friday 40% κάτω ξέρω γω να ξεστοκάρουν. Τέλος για τον Elite, που ειναι ένας επεξεργαστής push αρισμενος μονο και μονο για benchmarks και για να δείξει η Qualcomm οτι μπορει να ξεπεράσει την Apple σε επιδόσεις, έχει να πέσει τρελό γελιο το καλοκαίρι, έτσι οπως ανεβαζει θερμοκρασίες Edited Πέμπτη στις 01:42 μμ by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:42 μμ On 27/3/2025 at 1:40 ΜΜ, Fulgore1 said: Από που και ως που μονόδρομος στα 800? Δηλαδή κάποιος δεν αγόραζε τόσο καιρό σε αυτά τα χρήματα το Realme GT 7 pro που και καλύτερη οθόνη έχει, και μεγαλύτερη μπαταρία, για να αγοράσει το F7 Ultra με HyperOS? Πραγματικός μονόδρομος αυτή την στιγμή είναι μόνο το Poco X7 Pro, που δεν βρίσκεις κάτι άλλο στα χρήματα του συνολικά σαν hardware, μετά το F7 Pro που ειναι προς το παρον η φθηνότερη Snap 8 Gen 3 συσκευή της αγοράς με 6000 μπαταρία, και τέλος το Ultra είναι να το βάλουν σε καμια Black Friday 40% κάτω ξέρω γω να ξεστοκάρουν. Expand Το realme gt 7 pro ξεκίνησε με 1200€ ...Αν ξεκινήσει το poco f7 ultra με 800€ είναι καλή τιμή .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 01:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:51 μμ On 27/3/2025 at 1:42 ΜΜ, Christos kitsos said: Το realme gt 7 pro ξεκίνησε με 1200€ ...Αν ξεκινήσει το poco f7 ultra με 800€ είναι καλή τιμή .. Expand Το Realme είχε πλασματική αρχική τιμή για να σπρώξει κόσμο να το αγοράσει day one, όπως κάνει τώρα η Poco αλλάζοντας τις ονομασίες για να δικαιολογήσει την αύξηση τιμών στο ακριβότερο μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:52 μμ On 27/3/2025 at 1:51 ΜΜ, Fulgore1 said: Το Realme είχε πλασματική αρχική τιμή για να σπρώξει κόσμο να το αγοράσει day one, όπως κάνει τώρα η Poco αλλάζοντας τις ονομασίες για να δικαιολογήσει την αύξηση τιμών στο ακριβότερο μοντέλο Expand Πάντως το realme τώρα στο Σκρουτζ στα 750-800€ είναι καλή επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Τιμές Ελλαδας στις μεγάλες αλυσίδες ξεκινάει στα 700 το pro 512αρι και στα 900 το ultra! Οχι αν είναι έτσι καλύτερα στο χ7 pro στα μισά λεφτά, αλλιώς περιμένεις να πάει το f7 pro κοντά στα 500ευρω το 256αρι κ τότε το συζητάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:58 μμ On 27/3/2025 at 1:53 ΜΜ, skiniko said: Οχι αν είναι έτσι καλύτερα στο χ7 pro στα μισά λεφτά, αλλιώς περιμένεις να πάει το f7 pro κοντά στα 500ευρω το 256αρι κ τότε το συζητάμε... Expand Τοσο παίζει αυτή την στιγμή στο εξωτερικό/Amazon πχ Γερμανικό. 200ευρώ παραπάνω ειναι το Ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:58 μμ On 27/3/2025 at 1:53 ΜΜ, skiniko said: Τιμές Ελλαδας στις μεγάλες αλυσίδες ξεκινάει στα 700 το pro 512αρι και στα 900 το ultra! Οχι αν είναι έτσι καλύτερα στο χ7 pro στα μισά λεφτά, αλλιώς περιμένεις να πάει το f7 pro κοντά στα 500ευρω το 256αρι κ τότε το συζητάμε... Expand Και το f6 pro είναι καλή λύση στα 500€ Σκρουτζ...εγώ πήρα Samsung galaxy a55 αλλά δεν εντυπωσιάστηκα και το πούλησα ..θα πάρω το poco x7 pro (12/512).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. Πέμπτη στις 02:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:06 μμ (edited) On 27/3/2025 at 1:58 ΜΜ, Fulgore1 said: Τοσο παίζει αυτή την στιγμή στο εξωτερικό/Amazon πχ Γερμανικό. 200ευρώ παραπάνω ειναι το Ultra. Expand Ξέρω ότι είναι σ αυτες τις τιμές εξωτερικό...μιλάω για Ελλάδα τιμές όμως και πότε αυτές θα πέσουν. Γιατί όταν το μικρό ξεκινάει από 700 στις αλυσίδες, skroutz best price κτλ προς το παρόν δεν θα το δεις κοντά στα 500 θα αργήσει. Παρεμπιπτόντως το f7 pro το ασημί το λάτρεψα, θέλω να το δω κ από κοντά! Edited Πέμπτη στις 02:15 μμ by skiniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Ελλάδα και ειδικά μεγάλες αλυσίδες/Infoquest, καλό black friday για να δούμε τέτοιες τιμές που συνηθως έχουμε και καμια προσφορά απο Τράπεζες/επιστροφή. Πολύ κρίμα πάντως που η Poco F σειρά ανέβασε τέτοιο ταβάνι σε τιμές. Να δούμε Poco συσκευή στα 1000ευρώ και τίποτα άλλο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. Παρασκευή στις 06:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:00 πμ (edited) Να σας ρωτήσω ως πολύ καλά πληροφορημένοι για το Χ7. Έχω το Nova 5T και θέλω να το αλλάξω γιατι δεν εχει android auto wireless και δεν μπορώ να συνδεθώ με οθόνη που θα προσθέσω στη μηχανή που εχω για να μην εχω το κινητό πάνω στο τιμόνι. Ψήνομαι για το Χ7, η χρήση είναι πλοήγηση, σερφάρισμα, netflix, βιντεοκλήσεις και πολλά τηλέφωνα. Ποια είναι η γνώμη σας για την αντικατάσταση και τι άλλο προτείνεται; Το εχω βρει εδώ https://mr-mobile.gr/shop/xiaomi-poco-x7-pro-5g-nfc-12-512gb-dual-sim-yellow-eu/ https://mr-mobile.gr/shop/xiaomi-poco-x7-pro-5g-nfc-8-256gb-dual-sim-yellow-eu/ Επίσης αναφέρει δυο χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, υπάρχει περίπτωση να αληθεύει; Edited Παρασκευή στις 06:01 πμ by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:40 μμ On 28/3/2025 at 6:00 ΠΜ, islanderfi said: Να σας ρωτήσω ως πολύ καλά πληροφορημένοι για το Χ7. Έχω το Nova 5T και θέλω να το αλλάξω γιατι δεν εχει android auto wireless και δεν μπορώ να συνδεθώ με οθόνη που θα προσθέσω στη μηχανή που εχω για να μην εχω το κινητό πάνω στο τιμόνι. Ψήνομαι για το Χ7, η χρήση είναι πλοήγηση, σερφάρισμα, netflix, βιντεοκλήσεις και πολλά τηλέφωνα. Ποια είναι η γνώμη σας για την αντικατάσταση και τι άλλο προτείνεται; Το εχω βρει εδώ https://mr-mobile.gr/shop/xiaomi-poco-x7-pro-5g-nfc-12-512gb-dual-sim-yellow-eu/ https://mr-mobile.gr/shop/xiaomi-poco-x7-pro-5g-nfc-8-256gb-dual-sim-yellow-eu/ Επίσης αναφέρει δυο χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, υπάρχει περίπτωση να αληθεύει; Expand Όσο αφορά το θέμα σύγκρισης με τη συσκευή που έχεις, εάν αναφερθούμε σε συγκριτικά specs, θα αδικήσουμε πολύ τη συσκευή που έχεις, η φράση μέρα με τη νύχτα είναι και λίγο. Επομένως θα αναφερθώ στο θέμα της εγγύησης που αναφέρεις, αν και το αναγράφουν ξεκάθαρα ότι συνεργάζονται με την InfoQuest, ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το κατάστημα, και να τους ρωτήσεις ευθέως εάν φέρνουν συσκευές της InfoQuest. Εάν σου πουν ναι, τότε ναι, θα έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, όπως ακριβώς το αναγράφουν. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. Παρασκευή στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:01 μμ (edited) Έχω σκοπό να το κάνω, αν και δύσκολα τους βρίσκεις στο τηλ. απ' οσο διάβασα στα σχόλια για το μαγαζί και πιθανά να περάσω από εκεί για καλύτερη επικοινωνία. Σχετικά με την αντικατάσταση του τηλεφώνου μου με το Χ7 για αυτά που θέλω το 8/256 πιστεύω θα με καλύψει επειδή και στο θέμα φωτογραφια-βιντεο δεν πρόκειται να γίνει χρήση τύπου φωτογραφικής μηχανής. Εκτός αν το 12/512 έχει και άλλες διαφορές που δεν αναφέρονται εκτός από τη μνήμη. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση να κοιτάξω συγκριτικά με Χ7; Edited Παρασκευή στις 05:02 μμ by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts