Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Η παραπάνω εικόνα λόγικά σημαίνει ότι έχει μέσα φορτιστή.

Χθεσινή παραγγελία από κατάστημα του bestprice και δεν ειχε μέσα φορτιστή. Στην απο πάνω εικόνα που έστειλες είχε ένα Χ στο εικονιδιοο του φορτιστή.

Περιμένουμε και την δική σου γνώμη για μπαταρία κατά κύριο λόγο.Στις 27 του μηνός θα γίνει η ανακοίνωση για την Σειρά F (7)

1 ώρα πριν, George6633 said:

Περιμένουμε και την δική σου γνώμη για μπαταρία κατά κύριο λόγο.

Στις 27 του μηνός θα γίνει η ανακοίνωση για την Σειρά F (7)

Πέραν της μπαταρίας που δεν έχω ακόμα άποψη αλλά δεν περιμένω πολλά (θα το δουλέψω αρχικά 60hz/4G), στα υπόλοιπα με μια πρωτη ματιά είναι πανω κάτω μια από τα ίδια με το X6 Pro πχ οθόνη/ηχεία/απόδοση/σήμα.

Security patch Φλεβάρη προς το παρον.

Ειναι ελαφρώς πιο βαρύ, αλλά έχει καλύτερο κράτημα στο χέρι στο πίσω μέρος λόγω πιο μαζεμένου σχεδιασμού καμερών.

Η κεντρική κάμερα επίσης με 2-3 φωτογραφιες που έβγαλα στα γρήγορα, μου φαίνεται λίγο καλύτερη σε point and shoot λήψεις.

Για τα Poco F7 pro/ultra μιας και το είπες, αύριο θα ανέβουν και benchmarks

47575275_5D9218A5-DBB6-4504-AC73-FFB3DD16A949.png.d2fd071d7b91aba86f4f1329ea0d5f3c.png

απλά προσωπικά δεν ήθελα να ανέβω τόσο χρηματικά όπως ακούγονται(500+ευρώ), μιας και λογικά τέλος του χρόνου θέλω να πάω σε κάτι χωρις bloatware που να ειναι πιο σταθερό σε Updates.

Εννοείται ότι είχε με το καλημέρα αρκετά πράγματα προεγκατεστημένα(facebook, netflix,spotify,booking, f2p παιχνιδια με διαφημίσεις κλπ).

Τελος το σημαντικοτερο. 

Αγορά απο Ελλάδα 290ευρώ 12/512(bestprice), που σε αυτά τα χρήματα, δεν έχεις πολλές επιλογές. Τα Poco F7Pro/Ultra θα ξεφύγουν λογικά σε τιμές.

Edited by Fulgore1

13 minutes ago, Fulgore1 said:

απλά προσωπικά δεν ήθελα να ανέβω τόσο χρηματικά όπως ακούγονται(500+ευρώ), μιας και λογικά τέλος του χρόνου θέλω να πάω σε κάτι χωρις bloatware που να ειναι πιο σταθερό σε Updates.

Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και για συσκευές που κοστίζουν λιγότερο. Τουλάχιστον σταθερά updates χωρίς να αλλάζουμε χώρες και να ψάχνουμε πότε βγαίνουν, αν είναι δυνατόν.

Μπήκαμε στα τέλη Μάρτη και το X6 Pro έχει ακόμα security patch Δεκεμβρίου με χώρα Ελλάδα με EU rom.

2 ώρες πριν, Arinos said:

Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και για συσκευές που κοστίζουν λιγότερο. Τουλάχιστον σταθερά updates χωρίς να αλλάζουμε χώρες και να ψάχνουμε πότε βγαίνουν, αν είναι δυνατόν.

Μπήκαμε στα τέλη Μάρτη και το X6 Pro έχει ακόμα security patch Δεκεμβρίου με χώρα Ελλάδα με EU rom.

Αυτονόητο δεν είναι ούτε στις ναυαρχίδες δυστηχώς όπως είδαμε φέτος με την Samsung και τα S24Ultra.

Σκέψου το poco x6 pro σου έχει πάρει Android 15 πριν πάρει η περσινή ναυαρχίδα της Samsung 🤨

Στις φθηνότερες κατηγορίες κινητών κάτω από Pixel A, μόνο η Samsung είναι γενικα καλή πχ Samsung A55/56 κλπ.

Μεγάλη υποστήριξη και γενικά συχνά updates, βέβαια πάσχει σε άλλους τομείς(hardware).

Spoiler

Ενας από τους κύριους λόγους που με ψήνει να πάω σε μήλο(αν βαλουν 120hz φετος) ειναι αυτός που αναφέρεις. 

day one update, ανεξαρτήτως χώρας/μοντέλου παλιού ή νέου κλπ, κάτι που μονο η Google προσφέρει σε Android(αλλά δεν εισάγεται στην χώρα μας επίσημα).

Edited by Fulgore1

Δεν είναι ότι θέλω day 1 update αλλά έχουν περάσει σήμερα 20 μέρες από το τελευταίο update και αν δεν αλλάξω χώρα δεν υπαρχει.

Τώρα αυτό που λες για το android 15 δεν το ήξερα αλλά εν τέλη το πήρε αν κατάλαβα σωστά;

Γενικά είναι κρίμα να πάσχει στο software optimization τόσο πολύ η xiaomi, τα updates τα αφήνω αλλά το bloatware και το optimization χαλάνε την εμπειρία χρήσης. Πχ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με μια συσκευή με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με ίδιες εφαρμογές κλπ.

Εντομεταξυ αυτό το interconnectivity που έβαλαν μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες, πάει να ενεργοποιηθεί σε 4-5 κινήσεις και χρήσεις που κάνω. Μπορεί να φύγει με adb?

20 ώρες πριν, terkos2 said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Απόψε το βράδυ που θα το "ανοίξουμε" θα δω τελικά αν έχει ή όχι και θα επανέλθω.

Και βέβαια είχε κανονικά φορτιστή η συσκευασία.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Καλησπέρα 

Πιστεύετε ότι 67w Xiaomi φορτιστης είναι επαρκής και ίσως καλύτερος για την υγεία της μπαταρίας από τον 120w? Είμαι σε σκέψη αγοράς και σκέφτομαι ποιον να διαλέξω.

Ευχαριστώ 

Η συσκευή επίσημα υποστηρίζει μέχρι 90W.

Για την υγεία της μπαταρίας γενικά, με όσο λιγότερα W φορτίζεις, τόσο το καλύτερο γιατί παράγεται λιγότερη ζέστη κατά την φόρτιση.

κοντά 2 μήνες που τοχω πήρε 3 αναβαθμίσεις μικρές κ βλέπω σήμερα απόγευμα  έβγαλε την 2.0.100.0 500mb κάτι θάχει , υπάρχει υποστήριξη για να δούμε, χώρα δεν έχω αλλάξει ακόμη στο κινητό 

Edited by votis

14 ώρες πριν, votis said:

κοντά 2 μήνες που τοχω πήρε 3 αναβαθμίσεις μικρές κ βλέπω σήμερα απόγευμα  έβγαλε την 2.0.100.0 500mb κάτι θάχει , υπάρχει υποστήριξη για να δούμε, χώρα δεν έχω αλλάξει ακόμη στο κινητό 

Καλησπέρα φίλε, όταν την περάσεις, για όσους τυχόν δεν την έχουν ακόμη περάσει απο εδώ μέσα, για να έχουν εικόνα της νέας αναβάθμισης, εάν θέλεις πες μας τη γνώμη σου, περί smooth, κατανάλωσης, εάν κάτι σου αρέσει ή δε σου αρέσει στα γραφικά στοιχεία κλπ. 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η αναβάθμιση προσθεσαν στη διάταξη οθόνης το 4χ6 μ αρεσε καλύτερα κ το έβαλα, μπαταρία λίγο καλύτερα μοιάζει η ρύθμιση στη φόρτιση πάει μέχρι 80% η οποία μέχρι το βράδυ πέφτει στο 25% με τη χρήση π κάνω ,αλλά έχω κάνει πολλές ρυθμίσεις περι χυπερος γκογκλ διαφημίσεις ακομη κ το ντιτζιταλγουελντιν τοκλεισα με αποτέλεσμα να έχω καλύτερη αυτονομία λειτουργία συσκευής αλλά δε βλέπω το σκριν ονταημ μέσα απο εκεί το βλέπεις στη μπαταρία δεν υπάρχει μονο καταναλώσεις εφαρμογών δείχνει 

Καλησπέρα παιδιά καλή εβδομάδα τι κάνετε; Πιθανόν και εγώ νέος κάτοχος αυτής της συσκευής την επόμενη εβδομάδα. Μία ερώτηση έχω να κάνω παρατήρησα κάτι και θα ήθελα να το συζητήσω μαζί σας τι είναι αυτο ; Reverse charging. Το έχει η συσκευή γνωρίζει κάποιος;

Screenshot_2025-03-24-20-35-06-206_com.android.chrome.jpg

Edited by MCGITYS

8 minutes ago, MCGITYS said:

Καλησπέρα παιδιά καλή εβδομάδα τι κάνετε; Πιθανόν και εγώ νέος κάτοχος αυτής της συσκευής την επόμενη εβδομάδα. Μία ερώτηση έχω να κάνω παρατήρησα κάτι και θα ήθελα να το συζητήσω μαζί σας τι είναι αυτο ; Reverse charging. Το έχει η συσκευή γνωρίζει κάποιος;

Καλά το site της Kimovil μήν το εμπιστεύεσαι για όλα τα χαρακτηριστικά που γράφουν γενικά. Αυτό που λές λέει οτι έχει αντίστροφή φόρτιση, δηλαδή να μπορείς με την πλάτη του κινητού να φορτίσεις άλλες συσκευές π.χ airpods αλλα για να γίνει αυτό προϋποθέτει ασύρματη φόρτιση πράγμα που δεν νομίζω να έχει η συγκεκριμένη συσκευή..

Redmi By Xiaomi

Απο Πλαισιο που εχω σκοπο να το παρω εχει μαυρο και πρασινο εγω θελω το κιτρινο αλλα ετσι που το βλεπω δεν εχει σημασια γιατι μεσα σε θηκη θα το εχω,Για να εχουμε και καλο ερωτημα.Εχω τον φορτιστη του Redmi Note 11 67w. Κανει λογικα ετσι.

1 hour ago, MCGITYS said:

Απο Πλαισιο που εχω σκοπο να το παρω εχει μαυρο και πρασινο εγω θελω το κιτρινο αλλα ετσι που το βλεπω δεν εχει σημασια γιατι μεσα σε θηκη θα το εχω,Για να εχουμε και καλο ερωτημα.Εχω τον φορτιστη του Redmi Note 11 67w. Κανει λογικα ετσι.

μια χαρά είναι ο67w εγω φορτιζω με εναν παλιό σαμσνκ στα 11w φορτίζει κανονικά όποτε θέλω ποιο γρηγορη εχω εναν 33w xiaomi , επειδή τοχω να φορτίζει εως 80% δεν θέλω δυνατό φορτιστή, πράσινο έχω ωραίο είναι αλλά οτι πλάτη ναχει γυαλι πλαστικό μεταλο τη θήκη θα πιάνεις πάρε θήκη  τ χρώματος που θες

4 ώρες πριν, MCGITYS said:

Όχι. Δεν την υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία φόρτισης. Μην ασχολείσαι σοβαρά με το Kimovil. 

Ευχαριστώ. 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

2 ώρες πριν, MCGITYS said:

Πάρτο από εδώ το 12/512GB στα 313.74€ (έχει έκπτωση στο καλάθι και μετά στο Checkout από κουπόνια 47.10€) και ότι χρώμα θες και εντός συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται και ο φορτιστής, η αποστολή είναι από Ισπανία.

https://www.dhgate.com/product/global-version-poco-x7-pro-global-version/1041657549.html?skuId=1340742205093982250&stockCountry=ES&f=bm|aff|yfaf|101099|101099_100180_961072

Προσοχή

Στο ίδιο site μπορεί να το βρεις και λίγο φθηνότερα από άλλο πωλητή και αποστολή από Γερμανία αλλά δεν έχει φορτιστή.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Just now, terkos2 said:

Πάρτο από εδώ το 12/512GB στα 313.74€ (έχει έκπτωση στο καλάθι και μετά στο Checkout από κουπόνια 47.10€) και ότι χρώμα θες και εντός συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται και ο φορτιστής.

https://www.dhgate.com/product/global-version-poco-x7-pro-global-version/1041657549.html?skuId=1340742205093982250&stockCountry=ES&f=bm|aff|yfaf|101099|101099_100180_961072

Από κει είναι πολύ καλή η τιμή και το έχω και εγώ υπόψιν (με κουπόνια κλπ είχα πάρει το X6 Pro) εκτός αν ο φίλος θέλει την εγγύηση οπότε και θα προτιμήσει αλυσίδα. 

14 minutes ago, George6633 said:

Από κει είναι πολύ καλή η τιμή και το έχω και εγώ υπόψιν (με κουπόνια κλπ είχα πάρει το X6 Pro) εκτός αν ο φίλος θέλει την εγγύηση οπότε και θα προτιμήσει αλυσίδα. 

Σωστά αλλά εκεί έχει 440€ και χωρίς φορτιστή, αν δώσει και άλλα 40-50€ ίσως και παραπάνω για ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ φορτιστή φτάνει περίπου τα 500€, τεράστια η διαφορά από τα 313€

Εγώ πριν 4 ημέρες το παρέλαβα.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας αλλα κανενα 150 θα δωσω να το παρω.Εχω επιαταγη απο κει δν μπορω να παω αλλου.

18 ώρες πριν, terkos2 said:

Πάρτο από εδώ το 12/512GB στα 313.74€ (έχει έκπτωση στο καλάθι και μετά στο Checkout από κουπόνια 47.10€) και ότι χρώμα θες και εντός συσκευασίας συμπεριλαμβάνεται και ο φορτιστής, η αποστολή είναι από Ισπανία.

18 ώρες πριν, George6633 said:

Στο Amazon βρίσκεις poco x7 pro 12/256 στα 350ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά/ΦΠΑ και έχεις και 2χρόνια εγγύηση Amazon. Η από καλάθι skroutz/Ελλάδα στα 346.

Απο Aliexpress/Dhgate/TradingShenzen κλπ έχει νόημα η αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή, να αντισταθμίσει το κομμάτι εγγύησης.

Στο poco X6 Pro πχ είχε νόημα πέρυσι που το έβρισκες από dhgate/Aliexpress κάτω από 280ευρω την εκδοση 12/512.

Τώρα που βγαίνουν τα poco F7 pro/Ultra, θα πέσει η επίσημη τιμή του Ελλάδα τουλάχιστον από μεγάλες αλυσίδες/infoquest.

1 hour ago, Fulgore1 said:

Στο Amazon βρίσκεις poco x7 pro 12/256 στα 350ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά/ΦΠΑ και έχεις και 2χρόνια εγγύηση Amazon. Η από καλάθι skroutz/Ελλάδα στα 346.

Απο Aliexpress/Dhgate/TradingShenzen κλπ έχει νόημα η αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή, να αντισταθμίσει το κομμάτι εγγύησης.

Στο poco X6 Pro πχ είχε νόημα πέρυσι που το έβρισκες από dhgate/Aliexpress κάτω από 280ευρω την εκδοση 12/512.

Τώρα που βγαίνουν τα poco F7 pro/Ultra, θα πέσει η επίσημη τιμή του Ελλάδα τουλάχιστον από μεγάλες αλυσίδες/infoquest.

Η αλήθεια είναι το F7 Ultra μου φαίνεται δυνατό.. Αρκεί να αξίζει και με την τιμή 

2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Αγαπητέ εσύ μιλάς για το 12/256 στο amazon για συσκευασία χωρίς φορτιστή (με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο .de η τιμή για το 12/256 είναι κάτι ψιλά λιγότερη από 355€ όχι 350€, στα δε άλλα .it, .fr, .es πολύ υψηλότερη) και εγώ για το 12/512 με τελική τιμή και μεταφορικά στα 313€ σε συσκευασία με φορτιστή, στο 12/256 η τελική τιμή με μεταφορικά είναι 289€. Στο skroutz πάλι η τιμή που αναφέρεις είναι για το 12/256, στο bestprice η τιμή για το 12/512 αρχίζει από 342€ αλλά και στις δύο πλατφόρμες μιλάμε για συσκευασία χωρίς φορτιστή και όχι διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας.

Η τιμή στις αλυσίδες αν δεν κάνω λάθος έπεσε πριν λίγες ημέρες 60€ οπότε θεωρώ ότι δύσκολα να ξαναπέσει τόσο γρήγορα.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

15 ώρες πριν, terkos2 said:

Αγαπητέ εσύ μιλάς για το 12/256 στο amazon για συσκευασία χωρίς φορτιστή (με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο .de η τιμή για το 12/256 είναι κάτι ψιλά λιγότερη από 355€ όχι 350€, στα δε άλλα .it, .fr, .es πολύ υψηλότερη) και εγώ για το 12/512 με τελική τιμή και μεταφορικά στα 313€ σε συσκευασία με φορτιστή, στο 12/256 η τελική τιμή με μεταφορικά είναι 289€. Στο skroutz πάλι η τιμή που αναφέρεις είναι για το 12/256, στο bestprice η τιμή για το 12/512 αρχίζει από 342€ αλλά και στις δύο πλατφόρμες μιλάμε για συσκευασία χωρίς φορτιστή και όχι διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας.

Η τιμή στις αλυσίδες αν δεν κάνω λάθος έπεσε πριν λίγες ημέρες 60€ οπότε θεωρώ ότι δύσκολα να ξαναπέσει τόσο γρήγορα.

Δεν είδα ο συμφορουμίτης πιο πάνω που ρώτησε για αγορά, να λέει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η 512gb έκδοση.

Ούτε και για τον φορτιστή βλέπω να τον απασχολεί, αφού έχει ήδη οπως είπε.

Αρα σαν φθηνότερη εναλλακτική από τις μεγάλες αλυσίδες με κανονική όμως εγγύηση, μονο το Amazon υπάρχει, γιαυτό και το ανέφερα, αν μιλάμε για αγορά εκτός Ελλάδα.

19 ώρες πριν, George6633 said:

Η αλήθεια είναι το F7 Ultra μου φαίνεται δυνατό.. Αρκεί να αξίζει και με την τιμή 

Θα δούμε αύριο αν και προσωπικά, τόσα χρήματα(γενικά πάνω από 500, πόσο μάλλον 700+ που ακουγοονται για αυτο) για Miui/HyperOS συσκευη, δεν θα έδινα.