MCGITYS Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Καλημέρα καταρχάς ένα δίκιο το χεις,οι φωτογραφίες δεν είναι το χόμπι μου θα ήθελα να βγάζω όμως κάποιας ποιότητας αλλά ακούω πολύ μουσική και παίζω παιχνίδια. Και οι τρεις έχουν δυνατό επεξεργαστή για αυτό έχω κολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, MCGITYS said: Καλησπέρα σε όλους επειδή ψήνομαι να το πάρω και γω, έχω ένα redmi 11 pro 5g και λέω να το αλλάξω λόγω του ότι δεν υπάρχουν άλλα updates, δεν είμαι των custom rom. Έχω κολλήσει όμως στο Xiaomi 14T και στο Xiaomi Poco F6. Μια βοήθεια για όποιον θέλει. Οι διαφορές στα χρήματα είναι μικρές. ρώτα στα νήματα τ f6 k 14τ εδώ στου x7 pro να σου πει κάποιος ποιο να πάρεις απο τα 14τ φ6 , πάρε όποιο σε καλύπτει περισσότερο , περίμενε f7 k xiaomi 15 είναι καλύτερα απο αυτά π έγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου On 23/2/2025 at 6:29 ΠΜ, MCGITYS said: Καλημέρα καταρχάς ένα δίκιο το χεις,οι φωτογραφίες δεν είναι το χόμπι μου θα ήθελα να βγάζω όμως κάποιας ποιότητας αλλά ακούω πολύ μουσική και παίζω παιχνίδια. Και οι τρεις έχουν δυνατό επεξεργαστή για αυτό έχω κολλήσει. Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι φωτογραφίες, πάς στο Xiaomi 14T. Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα παιχνίδια, πάς στο Poco F6. Αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη μπαταρία πάς στο Poco X7 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Χθες στς 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:01 πμ Παιδιά κάτοχος της συσκευής από εχθές και εγώ. Η οθόνη του πολύ δυνατή και το δαχτυλικό αποτύπωμα ακαριαίο μπαταρία και κάμερες ακόμα δεν έχω άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Just now, patrik said: Παιδιά κάτοχος της συσκευής από εχθές και εγώ. Η οθόνη του πολύ δυνατή και το δαχτυλικό αποτύπωμα ακαριαίο μπαταρία και κάμερες ακόμα δεν έχω άποψη Εγώ πήρα Samsung galaxy A55 αλλά επειδή παίζω games σκέφτομαι να πάω στο poco x7 pro... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Χθες στς 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:51 μμ 5 ώρες πριν, patrik said: Παιδιά κάτοχος της συσκευής από εχθές και εγώ. Η οθόνη του πολύ δυνατή και το δαχτυλικό αποτύπωμα ακαριαίο μπαταρία και κάμερες ακόμα δεν έχω άποψη Και η μπαταρία και η κάμερα είναι πολύ καλές!! Καλορίζικο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 12 ώρες πριν, Christos kitsos said: Εγώ πήρα Samsung galaxy A55 αλλά επειδή παίζω games σκέφτομαι να πάω στο poco x7 pro... Γιατί το Α55 δεν ανταποκρίνεται στα games που θέλεις; νομίζω οτι ψυχολογικό είναι το θέμα του λίγο ''ανώτερου'' επεξεργαστή του Χ7 Pro... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, Nikos_96 said: Γιατί το Α55 δεν ανταποκρίνεται στα games που θέλεις; νομίζω οτι ψυχολογικό είναι το θέμα του λίγο ''ανώτερου'' επεξεργαστή του Χ7 Pro... Τα σηκώνει αλλά ζορίζεται και κάποια τα παίζει σε χαμηλά γραφικά και ζεσταίνεται πολύ.Ειχα xiaomi 13T pro και ήταν πύραυλος σε όλα τα παιχνίδια και στα φουλ γραφικά. Edited 22 ώρες πριν by Christos kitsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Nikos_96 said: Γιατί το Α55 δεν ανταποκρίνεται στα games που θέλεις; νομίζω οτι ψυχολογικό είναι το θέμα του λίγο ''ανώτερου'' επεξεργαστή του Χ7 Pro... Λιγο ??? Ο επεξεργαστης του X7 Pro ειναι κατα πολυ ανωτερος τι σχεση εχει με το Α55... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, s_nova said: Λιγο ??? Ο επεξεργαστης του X7 Pro ειναι κατα πολυ ανωτερος τι σχεση εχει με το Α55... Εννοείτε ότι είναι κτήνος!Εγώ είχα xiaomi 13T Pro με Mediatek dimencity 9200 plus στα 3.35ghz και ήταν τρόμος!!Όπως είναι και το X7 pro εννοείτε..Το Α55 έχει τίμιο επεξεργαστή αλλά όχι για βαριές χρήσεις...Εννοείτε ότι παίζει όλα τα παιχνίδια και τα κάνει όλα απροβληματιστα αλλά θεωρώ ότι ως καλύτερο μεσαίας κατηγορίας Samsung έπρεπε να έχει ποιο ισχυρό επεξεργαστή τουλάχιστον χρονισμένο στα 3ghz!! Edited 12 ώρες πριν by Christos kitsos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν χθες ηρθε η 2013 security patc and stable fixes. κατα τα αλλά μπαταρία τουμπανο σημα κινητης καμπάνα δεν υπάρχει επαφή με α55 πιστεύω το ufs ίδιο είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Το Α55 μονο στην ποιοτητα κατασκευης και στην καμερα κερδιζει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts