ilka71 Δημ. Χθες στς 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:58 πμ 2 minutes ago, pandrits said: Έχω βάλει αλλά έχω απενεργοποιημένη την επιλογή στο RegiStar για να μην το επηρεάζει. μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Just now, ilka71 said: μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Εντωμεταξύ κοιτάω τις οδηγίες, το έχει προ ρυθμισμένο το πλαϊνό κουμπί να ανοίγει το Gemini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Χθες στς 11:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:39 πμ 40 minutes ago, ilka71 said: μπα και που το απενεργοποιησα πάλι δεν με δείχνει την επιλογή για άνοιγμα του google assistant ! Μάλλον φταίει που δεν έχει πάρει το s24 ακόμα αναβάθμιση σε Oneui7... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. Χθες στς 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:26 μμ Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Χθες στς 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:29 μμ Just now, Cadfael said: Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Καλορίζικο να είναι και να το χαρείς! Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πρώτα και σιγά σιγά να μεταφέρεις αρχεία και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Μην μεταφέρεις δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις από άλλο τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 11 ώρες πριν, Cadfael said: Μόλις παρέλαβα κι εγώ, προπαραγγελία από Γερμανό το 1TB. Τη μεταφορά των δεδομένων από το S22 να την κάνω απευθείας με το καλώδιο ή μέσω του smart switch από τον υπολογιστή; Ποια συσκευή είχες πριν? Edited 17 ώρες πριν by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, Cadfael said: Το S22 ultra. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ. Πριν το ενεργοποιήσω πήγα και έβαλα προστασία οθόνης και προστατευτικό στις κάμερες. Οι κάμερες έχουν θαμπώσει και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι θολές. Προσπαθώ να βγάλω την προστασία και δεν βγαίνει. Δε θέλω να βάλω κάτι αιχμηρό μην κάνω ζημιά στις κάμερες. Θα πάω πάλι το πρωί από το μαγαζί που μου την τοποθέτησαν αλλά δε βλέπω να βγαίνει. Απίστευτο... Αυτό είχα πάθει κ εγώ με το s24u .παθον. οι φωτογραφίες με την προστασία ένα μαύρο χαλι και είχα πάρει κ της spigen κ μετά στο tempered glass που έπιανε την selfie, σε χαμηλό φωτισμό έκανε μια πράσινη διάθλαση. Μέχρι να καταλαβω τι γίνεται εκείνες τις μέρες με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας. Για καλή μου τύχη τουλάχιστον εγώ τα έβγαλα σχετικά εύκολα γιατί έμειναν περίπου 4 μέρες επάνω, τα πέταξα κ ευτυχώς ηρέμησε η ψυχή μου. Εγώ προσωπικά ποτέ ξανά στις πίσω κάμερες κ σελφι τζαμακι., οι εταιρείες έχουν μελετήσει το κάθε γυαλί που βάζουν στις συσκευές κ εμείς πάμε κ τα χαλάμε μόνοι μας. (Όλα αυτά τα χρόνια με τις συσκευές που έχουν περάσει στα χέρια μου ποτέ δεν έχει γρατσουνιστει ο φακός. ) Edited 9 ώρες πριν by challenge143 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Εγώ σε ακριβές συσκευές ψάχνω να βρω θήκη με πορτάκι πίσω τουλάχιστον να γλυτώσω την πιθανότητα να το βάλω βιαστικά στην τσέπη με τίποτα κλειδιά κλπ ή να πέσει με τέτοιο τρόπο ώστε να χτυπήσει στην κάμερα...Το προτιμώ σε σχέση με τζαμακια που διαβάζω γενικά ότι χαλάνε την ποιότητα της φωτογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ευτυχώς πήγα στο μαγαζί που έγινε η τοποθέτηση και οι άνθρωποι έβγαλαν την προστασία (ήταν δακτύλιοι που κάλυπταν όλη την κάμερα και ήθελαν τον τρόπο τους για να βγουν). Πήγε η καρδιά μου στη θέση της... Πάμε για σετάρισμα τώρα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Εγώ είχα το S23Ultra ακουμπισμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου ανάμεσα στα πόδια μου με την οθόνη κάτω. Από κρατημάρα μου πέφτει το ηλεκτρονικό τσιγάρο απάνω στο τηλέφωνο. Δεν έδωσα σημασία και βλέπω κάποια στιγμή το τζαμάκι της κάμερας σπασμένο (τρεις ρωγμές) Αφού γλύτωσα το εγκεφαλικό, επικοινώνησα με Smartek (80€ αλλάζει όλη η πλάτη) συνειδητοποίησα πως είχα βάλει τζαμάκια προστασίας και έσπασαν μόνο αυτά (!!!) Ήταν τόσο καλή η εφαρμογή τους που ούτε καταλάβαινες την ύπαρξή τους. Εννοείται πως παράγγειλα άλλα και τα ξανα έβαλα και εννοείται πως έβαλα με το άνοιγμα του τηλεφώνου και στο S25 Ultra. Εγώ βάζω τα τζαμάκια της ESR και ουδέποτε υπήρξε θάμπωμα ή οποιαδήποτε αλλοίωση στις φωτογραφίες μου. Εάν το τζαμάκι είναι καλής ποιότητας και τοποθετηθεί σωστά, μόνο καλό θα κάνει. Edited 5 ώρες πριν by pandrits 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 23 ώρες πριν, pandrits said: Καλορίζικο να είναι και να το χαρείς! Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πρώτα και σιγά σιγά να μεταφέρεις αρχεία και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Μην μεταφέρεις δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις από άλλο τηλέφωνο. Καληπέρα σας. Πως μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση; Υπάρχουν κάποιες οδηγίες; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, fraggreg said: Καληπέρα σας. Πως μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση; Υπάρχουν κάποιες οδηγίες; Ευχαριστω Ανοίγεις το τηλέφωνο με την κάρτα Sim και το στήνεις σαν να αγοράζεις πρώτη φορά κινητό. Βάζεις τον λογαριασμό σου να συγχρονίσει επαφές / ημερολόγιο και κατεβάζεις από την αρχή μια μια τις εφαρμογές που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 18 minutes ago, pandrits said: Ανοίγεις το τηλέφωνο με την κάρτα Sim και το στήνεις σαν να αγοράζεις πρώτη φορά κινητό. Βάζεις τον λογαριασμό σου να συγχρονίσει επαφές / ημερολόγιο και κατεβάζεις από την αρχή μια μια τις εφαρμογές που θες. Ευχαριστω. Τα δεδομένα των εφαρμογων συγχρονίζονται κανονικά και μετά πως περνάς τα αρχεία από το παλιό κινητό στο καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Επιτέλους βγήκε το Drop Test που περίμενα… δεν διακρίνεται καλά … αλλά πρέπει να είναι 1.5 μέτρο … Edited 4 ώρες πριν by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Πολύ καλά τα πάει… Κατι τέτοια βλέπω και οριακά είμαι να αφησω iphone + apple watch για να μεταπηδήσω. Ήδη έχω μεταφέρει τις φωτογραφίες σε google 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, fraggreg said: Ευχαριστω. Τα δεδομένα των εφαρμογων συγχρονίζονται κανονικά και μετά πως περνάς τα αρχεία από το παλιό κινητό στο καινούργιο; Εγώ με το S23U είχα πάρει και μια SD 512 σε στικάκι και κρατούσα μπακαπ όλες τις φωτογραφίες και τα αρχεία που ήθελα. Από εκεί τα πέρασα στο S25U. Μπορείς να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να τα μεταφέρεις με Smart Switch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλησπέρα, ένα καλό, αξιόπιστο και γρήγορο φορτιστή για να φορτίζω κινητό και ρολόι ταυτόχρονα μιας και το ρολόι ultra πλέον έχει usb c. Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 35 minutes ago, kostas77kostas said: Καλησπέρα, ένα καλό, αξιόπιστο και γρήγορο φορτιστή για να φορτίζω κινητό και ρολόι ταυτόχρονα μιας και το ρολόι ultra πλέον έχει usb c. Samsung Trio 2 ώρες πριν, paanos said: Πολύ καλά τα πάει… Κατι τέτοια βλέπω και οριακά είμαι να αφησω iphone + apple watch για να μεταπηδήσω. Ήδη έχω μεταφέρει τις φωτογραφίες σε google 😛 Παίζει να είσαι απ τους ελάχιστους που έχεις κριτήριο αγοράς πέσιμο από τα 2 μέτρα. "Μήλα" παίζεις με το κινητό? 😂 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts