GMF80 Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Wifi hotspot οχι απλα καταναλωνει αλλα "ρουφαει"τη μπαταρια... Ισως απο τα πιο ενεργοβορες λειτουργιες ενος κινητου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Έχει κανείς παρατηρήσει να μην του δουλεύουν οι ρουτίνες (ή έστω να μην δουλεύουν ακριβώς όπως πρέπει) μετά από την αναβάθμιση σε 8.5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 6 ώρες πριν, gregpec2 said: Έχει κανείς παρατηρήσει να μην του δουλεύουν οι ρουτίνες (ή έστω να μην δουλεύουν ακριβώς όπως πρέπει) μετά από την αναβάθμιση σε 8.5 ; Ισχύει. Και μένα μια ρουτίνα που έχω βάλει να βάζει στο αθόρυβο το κινητό το βράδυ, κάποιες φορές, ενώ δείχνει ότι έχει μπει η ρουτίνα, δεν το γυρνάει στο αθόρυβο. Λογικά θα το φτιάξουν με επόμενο update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 17 ώρες πριν, GMF80 said: Wifi hotspot οχι απλα καταναλωνει αλλα "ρουφαει"τη μπαταρια... Ισως απο τα πιο ενεργοβορες λειτουργιες ενος κινητου... σε σχέση με το android auto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 6 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Ισχύει. Και μένα μια ρουτίνα που έχω βάλει να βάζει στο αθόρυβο το κινητό το βράδυ, κάποιες φορές, ενώ δείχνει ότι έχει μπει η ρουτίνα, δεν το γυρνάει στο αθόρυβο. Λογικά θα το φτιάξουν με επόμενο update.. Spoiler Τον κακό τους τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 40 minutes ago, ilka71 said: σε σχέση με το android auto; Δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα ο Γκροκης (παλια ειχαμε μονο τον Γουγλη) ειπε τα εξης! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Ρουφιχτρακια είναι και τα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν μετά την αναβάθμιση σε 8.5 και χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα σε ρουτίνα φόρτισης, η μπαταρία δείχνει 97% υγεία,και πολλά νεύρα με αυτό. Edited 28 Μαΐου by hittman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 6 minutes ago, hittman said: Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν μετά την αναβάθμιση σε 8.5 και χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα σε ρουτίνα φόρτισης, η μπαταρία δείχνει 97% υγεία,και πολλά νεύρα με αυτό. Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα! Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Η μπαταρια δεν μπορει να μεινει για παντα στο 100%... Ποσους κυκλους φορτισης εχετε? Εμενα παραμενει 100 αλλα με 57 κυκλους φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εγώ έχω 290 και ήταν βράχος μέχρι πριν την αναβάθμιση, με το που την έκανα έπεσε, και το λέω με σιγουριά γιατί τσεκάρω συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου υπάρχει κάπου ή ρύθμιση της διαφάνειας των ειδοποιησεων στην lock screen? παλιά υπήρχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) Δεν υπαρχει μπαταρια που με την τρεχουσα τεχνολογια να παραμενει στο 100 μετα απο τοσους κυκλους. Και θα ηταν υποπτο αν συνεχιζε να δειχνει 100. Σουπερ ειναι θεωρω το 97. Εμενα πχ το S22 U εχει 72% με 800 κυκλους. Edited 28 Μαΐου by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Πως μπορώ να δω που είναι αποθηκευμένη μια επαφή ? Ε????? ε???? Πάει και αυτή να γίνει iphone!!! Την πείραζε που το βλέπαμε όταν μπαίναμε στις επαφές:!!!!! Αντε να βρεις τώρα που το έβαλε .... αν δεν το αφαίρεσε!!!! Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εάν είχατε κάνει θητεία σε iOS τώρα δεν θα το συζητούσαμε καν αυτό με την υγεία! Πέρα από την πλάκα, ισχύει αυτό που αναφέρει ο @GMF80. Αρκετά φυσιολογικό να πέσει και ειδικά μετά από κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Να κοιτάτε στην καθημερινότητά σας πόσο αντέχει και μην κοιτάτε τα νούμερα γιατί είναι ψυχαναγκαστικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 16 minutes ago, agriniopk said: Πως μπορώ να δω που είναι αποθηκευμένη μια επαφή ? Ε????? ε???? Πάει και αυτή να γίνει iphone!!! Την πείραζε που το βλέπαμε όταν μπαίναμε στις επαφές:!!!!! Αντε να βρεις τώρα που το έβαλε .... αν δεν το αφαίρεσε!!!! Ξέρει κανείς? Άνοιξε τις επαφές και πάτα τρεις τελείες/προβολή κατά θέση αποθήκευσης και εκεί θα δεις τι έχει πάει και που... Edited 28 Μαΐου by pandrits 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 8 minutes ago, agriniopk said: Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? Η Samsung έχει την εφαρμογή επαφές ως προεπιλογή. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ αλλά, πήγαινε Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/πάτα το DW Dialer Business και όρισέ το ως προεπιλογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Δυστυχώς δεν το κάνει. Δεν ξέρω μπορεί να είναι θέμα του DW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου On 26/5/2026 at 8:34 ΠΜ, Nikos Spyr said: Ισχύει. Και μένα μια ρουτίνα που έχω βάλει να βάζει στο αθόρυβο το κινητό το βράδυ, κάποιες φορές, ενώ δείχνει ότι έχει μπει η ρουτίνα, δεν το γυρνάει στο αθόρυβο. Λογικά θα το φτιάξουν με επόμενο update.. Εμένα το έκανε αυτό στο S23 ultra όταν ήρθε η 8.5. Οσο και να προσπάθησα να κάνω edit κάποια πράγματα μπας και επανέλθει, δεν έγινε τίποτα. Την διέγραψα και έστειλα την αντίστοιχη ρουτίνα που είχα φτιάξει από το S25 ultra. Την εγκατέστησα και έκτοτε δουλεύει οκ. Δοκιμάστε να σβήσετε ότι ρουτίνες δεν λειτουργούν και να τις φτιάξετε από την αρχή Στο θεμε της μπαταρίας εμένα δείχνει 100% με 385 κύκλους φόρτισης και δεν μπορώ να πω ότι την προσέχω κιόλας με το πώς την φορτίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Εάν είχατε κάνει θητεία σε iOS τώρα δεν θα το συζητούσαμε καν αυτό με την υγεία! Πέρα από την πλάκα, ισχύει αυτό που αναφέρει ο @GMF80. Αρκετά φυσιολογικό να πέσει και ειδικά μετά από κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Να κοιτάτε στην καθημερινότητά σας πόσο αντέχει και μην κοιτάτε τα νούμερα γιατί είναι ψυχαναγκαστικά. Δεν είναι ότι τρελαίνομαι και έτσι που είναι πάλι 6 και 7 ώρες οθόνη βγάζω απλά να χαμε να λέγαμε 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, agriniopk said: Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? δοκιμάζω πάλι την DW μετά από καιρό και δεν με αφήνει καν να κάνω κλήση πατάω το εικονίδιο της κλήσης δίπλα στην επαφή και μου προτείνει την εφαρμογή της samsung, την true phone και το viber! το ίδιο έκανε και με της google την εφαρμογή κλήσεων. παράξενο Edited 28 Μαΐου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 325 κύκλους φόρτισης ακόμα στο 100% η μπαταρία. Μήπως κάτι δε μου λέει ή είναι πραγματικά αυτό; Η νέα αναβάθμιση μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) Μετά από 7 μέρες περίπου η μπαταρία ξαναγύρισε στην εξαιρετική αυτονομία της έκδοσης 8.0 Καλιο αργά παρά ποτέ… Btw 276 κύκλοι φόρτισης υγεία 98% Edited 28 Μαΐου by LAGGI 2 Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εγώ πάντως με την 8.5 και 288 κύκλους, 100% ζωή μπαταρίας έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts