Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, jimlost said:

Καλά το αποτύπωμα είναι χάλια...Εγώ του φοράω τζαμακι Spigen και σχεδόν δεν πιάνει...Μου έχει σπάσει τα νεύρα...Θα κάνω μετά την προσθήκη του ίδιου αποτυπωματος 4 φορές ώστε πιστεύω να στρώσει...

Και εγω το Spigen εχω... Εχω κανει αυτο που ειπε ο konakis συν οτι το εχω οπως ειπα περασει πολλες φορες και εχω κρατησει τα 2 που σκαναρει συχνοτερα. Πολυ σπανια δεν θα πιασει το δαχτυλικο ετσι...

Το έκανα με τα δακτυλικά,δειχνει οτι πιάνει, θα δείξει...

Κάτι αλλο στις κάμερες έχετε βαλει τζαμακι???Φοβάμαι,μην χάσω τη νποιοτηφα των φωτογραφιών επειδή ειναι ξεχωριστό σε κάθε μία,και,μην καθίσει καλα...

Η αλήθεια ειναι οτι για το S 26 ultra πήγαινα,αλλα βρήκα ένα S 25 ultra 512 σε πολυ καλη τιμή και το προτίμησα μιας και τελευταίο Samsung που ειχα ηταν Note 9 και δεν ήξερα πως θα ηταν μετα απο 8 χρονια με Pixel συσκευές...

Ανοίγω το πορτοφόλι και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη. 

Ανοίγω το Google Play πληροφορίες και λέει κανονικά ότι είναι πιστοποιημενη...

Με το πορτοφόλι γίνεται αυτό...

2 ώρες πριν, jimlost said:

Το έκανα με τα δακτυλικά,δειχνει οτι πιάνει, θα δείξει...

Κάτι αλλο στις κάμερες έχετε βαλει τζαμακι???Φοβάμαι,μην χάσω τη νποιοτηφα των φωτογραφιών επειδή ειναι ξεχωριστό σε κάθε μία,και,μην καθίσει καλα...

Η αλήθεια ειναι οτι για το S 26 ultra πήγαινα,αλλα βρήκα ένα S 25 ultra 512 σε πολυ καλη τιμή και το προτίμησα μιας και τελευταίο Samsung που ειχα ηταν Note 9 και δεν ήξερα πως θα ηταν μετα απο 8 χρονια με Pixel συσκευές...

Ανοίγω το πορτοφόλι και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη. 

Ανοίγω το Google Play πληροφορίες και λέει κανονικά ότι είναι πιστοποιημενη...

Με το πορτοφόλι γίνεται αυτό...

Πολύ περίεργο οπότε ανοιγω το πορτοφόλι βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη...

Τελικα πως σας φαινεται η διαρκεια της μπαταριας στο ui 8.5; Προχωραμε αφοβα;

Μια χαρα ειναι. Τις πρωτες ωρες μετα το update ρουφαει λιγο παραπανω αλλα μετα επανερχεται στα φυσιολογικα.

Το είχα παλιότερα μαζί με το 23u για ένα διάστημα, τον Μάρτιο έδωσα το 23 ουλτρα σε φίλο που μου το ζήτησε, το έχω μετανιώσει γιατί μου αρέσουν οι edge οθόνες όμως συνεχίζουμε, ήμουν κι ένα διάστημα πάνω από μήνα με s26 όμως το βαρέθηκα λόγω μικρής οθόνης έχοντας συνηθίσει στα ούλτρα και είμαι πάλι το τελευταίο διάστημα με s25u όμως δεν στο κρύβω προτιμώ το xiaomi 15T pro που έχω ως δεύτερη συσκευή από τον περασμένο Νοέμβριο έχω βαρεθεί με τά Samsung τα τελευταία 5 χρόνια...δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο κινητό περσινή ναυαρχίδα το 25u απλά διαπιστώνω ότι δεν έχει πια να μου δώσει κάτι παραπάνω η Samsung μιας κι έχω σταματήσει και την χρήση του S pen 🖊  το xiaomi με τα 144hz οθόνης με 5500mAh μπαταρίας και τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες του iPhoneίζει και μου άρεσε περισσότερο στα ουλτρα η box εμφάνιση τούτο εδώ μου είναι ελαφρώς αδιάφορο 

Konakis.

1 hour ago, konakis said:

Το είχα παλιότερα μαζί με το 23u για ένα διάστημα, τον Μάρτιο έδωσα το 23 ουλτρα σε φίλο που μου το ζήτησε, το έχω μετανιώσει γιατί μου αρέσουν οι edge οθόνες όμως συνεχίζουμε, ήμουν κι ένα διάστημα πάνω από μήνα με s26 όμως το βαρέθηκα λόγω μικρής οθόνης έχοντας συνηθίσει στα ούλτρα και είμαι πάλι το τελευταίο διάστημα με s25u όμως δεν στο κρύβω προτιμώ το xiaomi 15T pro που έχω ως δεύτερη συσκευή από τον περασμένο Νοέμβριο έχω βαρεθεί με τά Samsung τα τελευταία 5 χρόνια...δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο κινητό περσινή ναυαρχίδα το 25u απλά διαπιστώνω ότι δεν έχει πια να μου δώσει κάτι παραπάνω η Samsung μιας κι έχω σταματήσει και την χρήση του S pen 🖊  το xiaomi με τα 144hz οθόνης με 5500mAh μπαταρίας και τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες του iPhoneίζει και μου άρεσε περισσότερο στα ουλτρα η box εμφάνιση τούτο εδώ μου είναι ελαφρώς αδιάφορο 

το xiaomi δεν έχει φτάσει τώρα στο 17; το 15 είναι 2 χρόνια πίσω; 

Ήρθε και update 545MB περίπου με patches ασφαλείας Μαίου τώρα το κατεβάζω 

@ilka71 το "προσπέρασε"το 16 ..μιμείται κλασσικά την apple 🍎 και πήγε κατευθείαν απ' την σειρά 15 σε 17

Τώρα παρουσιάζει και τη 17Τ τέλος του μήνα, συνήθως οι Κινέζοι παρουσίαζαν τις σειρές Τ το φθινόπωρο, φέτος έρχεται νωρίτερα κατά τρεις μήνες περίπου 

Konakis.

On 21/5/2026 at 1:34 ΜΜ, GMF80 said:

Μια χαρα ειναι. Τις πρωτες ωρες μετα το update ρουφαει λιγο παραπανω αλλα μετα επανερχεται στα φυσιολογικα.

Εγώ στο ρουφάει είμαι ακόμη…

Μαλλον χειρότερα είναι από το 8.0 !!!

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

9 minutes ago, LAGGI said:

Παιδιά και μένα την ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό, μέρα δεν βγάζω με τίποτα, ενώ με την 8.0 οριακά την έβγαζα. 

6 μηνες το εχω. Περιπου 3 ωρες οθονης τη μερα χρηση και φορτιζω το πρωι μιση ωρα με κανονικη φορτιση.... Ποτε δεν ειχα προβλημα, φαινεται και απο τους κυκλους φορτισης μου.... Μ.ο. χαλαω 30 με 35% τη μερα.

Screenshot_20260523_165948_Settings.jpg

Edited by GMF80

Έναν ασύρματο φορτιστή θέλω να μου προτείνετε...

Στην ενσύρματη φόρτιση χρησημοποιητε την γρήγορη η την έχετε κλειστή???

Πιο πολύ για την μπαταρια με ενδιαφέρει...

14 ώρες πριν, jimlost said:

Έναν ασύρματο φορτιστή θέλω να μου προτείνετε...

Στην ενσύρματη φόρτιση χρησημοποιητε την γρήγορη η την έχετε κλειστή???

Πιο πολύ για την μπαταρια με ενδιαφέρει...

https://www.skroutz.gr/s/34050801/Samsung-Asyrmatos-Fortistis-Qi-Pad-15W-Dark-Gray-Fast-Wireless-Duo-Charger.html

https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/super-fast-wireless-charger-duo-dark-gray-ep-p5400bbegeu/?srsltid=AfmBOopMZW2iHp6-aSM7hrad7xee_UrN230Zw-AUMWpDj6f5-SGpfZA6

Edited by andreas443

spacer.png

19 ώρες πριν, LAGGI said:

Ωχ . Αυτά ακούω και δεν προχωράω να την κάνω.  Ενημερωσε μας πάλι μετά απο 2- 3 μέρες  μήπως κ στρώσει.  Εχω μείνει στην ενημέρωση Απριλίου για το λόγο ότι η μπαταρια του απλά δεν νιώθει και είδα διαφορά.  Ενημερώστε όσοι το έχουν κάνει να έχουμε ενα feedback

8 minutes ago, challenge143 said:

Ωχ . Αυτά ακούω και δεν προχωράω να την κάνω.  Ενημερωσε μας πάλι μετά απο 2- 3 μέρες  μήπως κ στρώσει.  Εχω μείνει στην ενημέρωση Απριλίου για το λόγο ότι η μπαταρια του απλά δεν νιώθει και είδα διαφορά.  Ενημερώστε όσοι το έχουν κάνει να έχουμε ενα feedback

Ειμαι σερι απο το 2015 με Samsung κινητα και κανω τα update, date 1. Ποτε δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα... Παντα μετα το update κανω 1-2 restart και φροντιζω να ενημερωθουν ολες οι εφαρμογες μεσω playstore η galaxy store αν γινονται απο εκει...

21 ώρες πριν, GMF80 said:

6 μηνες το εχω. Περιπου 3 ωρες οθονης τη μερα χρηση και φορτιζω το πρωι μιση ωρα με κανονικη φορτιση.... Ποτε δεν ειχα προβλημα, φαινεται και απο τους κυκλους φορτισης μου.... Μ.ο. χαλαω 30 με 35% τη μερα.

Screenshot_20260523_165948_Settings.jpg

πως βλέπουμε αυτά τα στατιστικά; 

Φροντιδα συσκευης-μπαταρια-πληροφοριες μπαταριας

7 ώρες πριν, GMF80 said:

Φροντιδα συσκευης-μπαταρια-πληροφοριες μπαταριας

ίσως επειδή έχω s24 ultra δεν το έχει

Screenshot_20260524_214637_Settings.jpg

20 ώρες πριν, challenge143 said:

Εχει μια βελτίωση ομολογώ μετα απο 2-3 κύκλους φόρτισης αλλα σαν την 8.0 δεν ειναι.Ενω στο 24ωρο έμενα με 50% υπόλοιπο,τωρα ειμαι στο 35-40%...με τη χρήση που κάνω εγώ βέβαια...

Ισως αυτο βελτιωθεί με άλλο update. ..

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Θα βελτιωθεί σε μερικούς κύκλους φόρτισης, κατά την γνώμη μου η εμπειρία χρήσης του one Ui 8.5 είναι εξαιρετική δεν αξίζει κάποιος να μείνει στην 8.0 καθαρά για θέμα μπαταρίας,αργά ή γρήγορα θα στρώσει...

Konakis.

Αφήστε 1-2 μέρες να σας ρουφίξει νέα δεδομένα το ONEUI8.5 να τα στείλει Κορέα, και μετά θα ηρεμίσει και η μπαταρία. 

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλησπέρα σας! Μόλις μπήκα στις πληροφορίες μπαταρίας και είδα πως η υγεία μπαταρίας πήγε 97. Δεν ξέρω αν είναι από την 8.5. Βασικά το είδα μετά από ανάρτηση ατόμου σε ομάδα Samsung στο Facebook.. λογικό μου φαίνεται αν κρίνω πώς το έχω από 27/2/25 με 294κυκλους φόρτισης και το έχω σκίσει..

Βέβαια παρατηρώ και με τη νέα αναβάθμιση η οποία αρκετά καλή, μια μικρή αύξηση και στην κατανάλωση.. ελπίζω να στρώσει με τις επόμενες αναβαθμίσεις. 

Edited by LELELO