Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κατι ειναι αποθηκευμενο στο Google και το σβησω πχ βιντεο θα σβησει και απο το τηλεφωνο? ειναι σαν το συστημα της apple?

8 ώρες πριν, pchrono said:

Ειναι στα αγγλικά και του κλείνουν όταν πάει στον τηλεφωνητή.... χαχα μου κανει εντύπωση,  και νέοι άνθρωποι δεν κάθονται καν να ακούσουν το ηχογραφημένο 

Στα ελληνικά είναι το μήνυμα, αν αυτό εννοείς τουλάχιστον με τις δικές μου ρυθμίσεις. Το μόνο που δεν βρήκα είναι πως να ηχογραφήσω να ακούγετε ένα δικό μου μήνυμα.

Καλημέρα,

εκανα την αναβάθμιση..ωστοσο στην αρχική οθόνη εμφανίζεται ένα σήμα δικτύου πιά αντί για δύο.

Πώς επαναφέρω την ένδειξη δύο σημάτων δικτύου?

Παιζει ρόλο ο Nova Launcher?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

7 minutes ago, LAGGI said:

Καλημέρα,

εκανα την αναβάθμιση..ωστοσο στην αρχική οθόνη εμφανίζεται ένα σήμα δικτύου πιά αντί για δύο.

Πώς επαναφέρω την ένδειξη δύο σημάτων δικτύου?

Παιζει ρόλο ο Nova Launcher?

Αν κατεβάσεις την κουρτίνα φαίνονται δύο σήματα δηλαδή 2 κάρτες.. όντως και εγώ δεν έχω βρει πως επαναφέρω τις δύο κάρτες

Edited by LELELO

Αν κατεβασω την κουρτινα,ναι...

Αν θελω όμως να δω πόσο σημα έχω σε καθε κάρτα πρέπει να κανω αυτη την περιττή κίνηση με την κουρτίνα;

Απότι βλέπω,το σημα της πρώτης sim ειναι οι μπάρες και της δεύτερης οι τελίτσες απο κάτω...

Χαζομάρα πρώτης γραμμής...

Αν έχεις λίγο αστιγματισμό ή πρεσβυωπία δεν βλέπεις τίποτε....

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ξέρουμε αν θα προστεθούν τα Ελληνικά ως γλώσσα κάποια στιγμή, ή πρέπει όλοι να είναι της Οξφόρδης; 😄

Καλησπέρα. Οποίος χρησιμοποιεί την εφαρμογη της samsung για messages (sms) έχουμε ανατροπή δεν καταργείται παντού παρα μόνο στις ΗΠΑ. 

https://www.techaholic.gr/2026/05/12/samsung-messages-telika-den-katargeitai-gia-olous-kai-i-anatropi-einai-megali/?fbclid=IwdGRjcARxPNJleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR7_7vRHnfe4fPmqB6VHYTjakv4mpDWnAoq11a23Vd-4Y8uGwL5IsqAMwuu11A_aem_jeaFOKSo-sITeGmkoENLUg

Το πενακι απο προηγούμενη συσκευή δουλεύει στο S 25 ultra???

Δεν εχω παραλάβει ακομα,και μιας και εχω παλιά πενακια απο Note 8/9/10+ δουλεύουν κανονικά???

Λειτουργει οπως θα λειτουργουσε ενα απλο stylus χωρις τα εξτρα που παρεχει το s-pen... Δεν εχει Bluetooth support  στο S25!

Edited by GMF80

3 ώρες πριν, GMF80 said:

Λειτουργει οπως θα λειτουργουσε ενα απλο stylus χωρις τα εξτρα που παρεχει το s-pen... Δεν εχει Bluetooth support  στο S25!

Ναι το Bluetooth σταμάτησε στο S 24 ultra, εμένα με νοιάζει να δουλεύουν να μην βγάζω το δικο του...

Κάτι αλλο τζαμακι κάμερας ποιο είναι καλύτερο το Spigen η το Ringke??

6 ώρες πριν, jimlost said:

Το πενακι απο προηγούμενη συσκευή δουλεύει στο S 25 ultra???

Δεν εχω παραλάβει ακομα,και μιας και εχω παλιά πενακια απο Note 8/9/10+ δουλεύουν κανονικά???

Μπορεί να χρειάζεται μέσα απο τις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσεις να δέχεται περισσότερα s pen

Screenshot_20260513_222644_Air command.jpg

Έχετε βαλει τζαμακι στην κάμερα??

Σκέφτομαι να πάρω της Spigen για τις κάμερες αλλα φοβάμαι μην χάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών...

Η θήκη που πήρα ειναι η Tough Armour,και θα ήθελα μια πρόταση για ασύρματο φορτιστή, η αν ειναι καλύτερη η ενσύρματη φόρτιση...

Ευχαριστώ 

Και κατι αλλο,επειδή ειναι απο οτι είδα ξεχωριστό τζαμακι σε κάθε κάμερα,βγαίνει εύκολα???

Στα Pixel ηταν μονοκόμματο και η αφαίρεση του ηταν πολυ εύκολη...

Την εφαρμογή της SAMSUNG GALAXY ENHANCE-X γιατί δεν μπορώ να την βρώ στο Samsung Store,  πως μπορούμε να την εγκαταστήσουμε στην συσκευή μας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως εχει αποσυρθει προσωρινα για καποιο λογο. Παντως ακομα και η τελευταια εκδοση (9 Μαιου απο οτι ειδα) υπαρχει σε third party site εφαρμογων....

Καλημερα παιδια θελω μια χαρη αν μπορειτε κιολας και δεν σας βαζω σε κοπο τωρα που πηρατε και εσεις το one ui 8.5 εαν πατε στο δαχτυλικο αποτυπωμα σε αυτα που εχετε αποθηκευση και πατησε πανω σε ενα απο αυτα θα δειτε την επιλογη Improve accuracy γιατι εμεις στο s24 ultra δεν την βλεπουμε...το εκοψε μονο σε εμας η γενικα η μαμα sammy κανει περικοπες...ευχαριστω για τον χρονο σας...

Δεν εχει τετοια επιλογη, ουτε θυμαμαι να την εχω δει και πριν το One UI 8.5...

1 minute ago, GMF80 said:

Δεν εχει τετοια επιλογη, ουτε θυμαμαι να την εχω δει και πριν το One UI 8.5...

Δηλαδη κατι τετοιο δεν εχει..εμενα εχει μονο τις  2 επιλογες

Screenshot_20260316_205753_Settings.thumb.jpg.aa236a2ccbd067768f581ab22f509697.jpg

9 minutes ago, GMF80 said:

Screenshot_20260519_090756_Settings.jpg

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και για την απαντηση μαλλον η sammy κανει περικοπες εκπτωσεις...τι να κανουμε...αληθεια στα s25 ποσα αποτυπωματα μπορεις να βαλεις...σε ρωταω γιατι εμεις μεχρι 4 μπορουμε...εσυ μπορεις να βαλεις και πεμπτο...μπραβο...

4. Απλα εγω βαζω 4 φορες το ιδιο. Αρχιζω να δοκιμαζω ποιο σκαναρει ποιο συχνα και σβηνω αυτα που σκαναρει λιγοτερο. Ξαναπερναω μεχρι να εχω 2 απο το ιδιο δαχτυλο που τα δεχεται παντα. Οποτε μαλλον για αυτο ονομαστηκε αποτυπωμα 5...

Καλά το αποτύπωμα είναι χάλια...Εγώ του φοράω τζαμακι Spigen και σχεδόν δεν πιάνει...Μου έχει σπάσει τα νεύρα...Θα κάνω μετά την προσθήκη του ίδιου αποτυπωματος 4 φορές ώστε πιστεύω να στρώσει...

Όταν περνάς το αποτύπωμα βάλε παραπάνω πίεση-δύναμη το γράφει και στις οδηγίες τοποθέτησης η σπίγκεν, στο s26 έτσι έκανα και έπιανε καλά και γρήγορα τις περισσότερες φορές αν όχι όλες! Στο s25u που δουλεύω το τελευταίο διάστημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα πέρασα δύο φορές και με σχετικά αυξημένη πίεση...δεν χρειάζεται πια δύναμη σωστή επαφή και φυσιολογικη κατάσταση τα δάχτυλα ούτε ξερά ούτε λιπαρά 

Konakis.