Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα σήμερα oneui8 με a16...

Ακόμα ψάχνομαι...

Ένα που μου άρεσε γκρουπαρισμενες ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή.

1 hour ago, karagalexk said:

Πέρασα σήμερα oneui8 με a16...

Ακόμα ψάχνομαι...

Ένα που μου άρεσε γκρουπαρισμενες ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή.

Με επίσημο τρόπο?

Samsung S25 Ultra 512gb, Apple iPhone 16 Pro Max 256gb

2 ώρες πριν, petran66 said:

Με επίσημο τρόπο?

Χωρίς root κλπ. Με wireless debugging μόνο... Και activity launcher. 

Έχει οδηγίες xda

Καλημέρα. Υποτίθεται ότι τον Μάιο θα παίρναμε ενημέρωση που θα βελτίωνε την κάμερα. Προφανώς θα καθυστερήσει. Επίσης λέγεται ότι θα πάρουμε το σταθερό OneUI 8 μέσα στο καλοκαίρι καθώς τα Android 16 θα κυκλοφορήσουν πολύ συντομότερα από πέρυσι. Για να δούμε... Μακάρι να μην έχουμε το φιάσκο που έγινε με το 7άρι.

πηρε η θεία μου το iphone 16e και ζήτησε την βοήθειά μου για την μεταφορά SIM και δεδομένων απο το iphone 11 στο 16e.

Τελειώνουμε μετά απο ώρες όλα καλα. 

μετά λέμε ας κάνουμε μια δοκιμή την κάμερα. και βγάζουμε απόγευμα με φώτα σπιτιου σε σκοτεινή γωνία ένα έπιπλο που πάνω του είχε μια υδρόγειο. Βγάζω το S25 ultra τραβάω default όλα και αντίστοιχα με το  iphone16e . Βλέπω στο iphone καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα. λέω θα φταίει το 12ΜΡ που εχω απο default , ας το βάλω 200ΜΡ , τα ίδια. μόλις ζουμαρα δεν ειχε την καθαρότητα του iphone. απο την ντροπή μου μετά εβγαλα την υδρόγειο με το ζουμ και εκει οκ, φάνηκαν και τα γράμματα πάνω στην υδρόγειο. 

Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το ταπεινο iphone 16e (τουλάχιστον στο σενάριο φωτογραφίας που δοκίμασα εγω, point 'n' click) ταπεινώνει την ναυαρχίδα της Samsung. 
Να το χαιρόμαστε! 

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

1 ώρα πριν, MIB said:

πηρε η θεία μου το iphone 16e και ζήτησε την βοήθειά μου για την μεταφορά SIM και δεδομένων απο το iphone 11 στο 16e.

μετά λέμε ας κάνουμε μια δοκιμή την κάμερα. και βγάζουμε απόγευμα με φώτα σπιτιου σε σκοτεινή γωνία ένα έπιπλο που πάνω του είχε μια υδρόγειο. Βγάζω το S25 ultra τραβάω default όλα και αντίστοιχα με το  iphone16e . Βλέπω στο iphone καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα. λέω θα φταίει το 12ΜΡ που εχω απο default , ας το βάλω 200ΜΡ , τα ίδια. μόλις ζουμαρα δεν ειχε την καθαρότητα του iphone. απο την ντροπή μου μετά εβγαλα την υδρόγειο με το ζουμ και εκει οκ, φάνηκαν και τα γράμματα πάνω στην υδρόγειο. 

Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το ταπεινο iphone 16e (τουλάχιστον στο σενάριο φωτογραφίας που δοκίμασα εγω, point 'n' click) ταπεινώνει την ναυαρχίδα της Samsung. 
Να το χαιρόμαστε! 

Καινούργιος στο χώρο του Android  😜😜

Η γυναίκα μου εχει ενα iPhone 15 pro και οταν θελω να βγαλω μια καλη φωτογραφία (s23) της λεω να μου δωσει το κινητό της. 

Γενικά ομως στο iPhone οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα στην οθόνη του κινητού αλλα οχι παντα και στην οθόνη ενός υπολογιστή. 

Δεν με απασχολεί το θέμα φωτογραφίας, αν με απασχολούσε θα εκλαιγα με το s23, αλλαζει τη γεωμετρία στα παντα στις φωτογραφίες, ισως γιατι ο main φακός ειναι ελαφρως ευρυγωνιος. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εκανα παραγγελια την συσκευη από Skroutz. Στην περιγραφη δεν γραφει EU αλλα πιστευω να ειναι Ευρωπαικης αγορας. 

Σε επικοινωνια με εναν...απο το καταστημα (που ειναι απλα marketplace στο skroutz) βαριεστημενα μου απαντησε πως οι συσκευες ειναι απο την samsung hellas...

Λετε να εχω προβλημα; Πως το ελεγχω; 

Samsung S21 Ultra

1 hour ago, doganos said:

Εκανα παραγγελια την συσκευη από Skroutz. Στην περιγραφη δεν γραφει EU αλλα πιστευω να ειναι Ευρωπαικης αγορας. 

Σε επικοινωνια με εναν...απο το καταστημα (που ειναι απλα marketplace στο skroutz) βαριεστημενα μου απαντησε πως οι συσκευες ειναι απο την samsung hellas...

Ζητάς το imei της συσκευής και παίρνεις τηλέφωνο στη samsung hellas και ρωτάς αν το καλύπτει η εγγύηση. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

15 minutes ago, mips said:

Ζητάς το imei της συσκευής και παίρνεις τηλέφωνο στη samsung hellas και ρωτάς αν το καλύπτει η εγγύηση. 

Δεν το δινουν. Απλως επισημα το skroutz μου απαντησε πως η συσκευή ειναι απο Samsung Hellas απο τον επισημο εισαγωγέα της Samsung στην Ελλαδα (Globalsat).

Τεσπα, ερχεται και το βλεπω....ελπιζω αυριο να το εχω

Samsung S21 Ultra

34 minutes ago, doganos said:

Δεν το δινουν. Απλως επισημα το skroutz μου απαντησε πως η συσκευή ειναι απο Samsung Hellas απο τον επισημο εισαγωγέα της Samsung στην Ελλαδα (Globalsat).

Όταν το παραλάβεις χωρίς να το ανοίξεις την συσκευασία κ δεις το imei κ ρωτήσεις samsung δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο να σιγουρευτεις; κ αν δεν είναι επιστροφή πίσω;  

41 minutes ago, doganos said:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μπλέξεις σε περιπέτειες 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2 ώρες πριν, doganos said:

Δε μας λες το κατάστημα μπας και έχει ψωνίσει κάνεις από εκεί και ξέρει?

3 ώρες πριν, doganos said:

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. 

Γιατί να έχεις άλλωστε επειδή το πήρες από σκρουτζ και όχι από αλυσίδα? 

Όσες πιθανότητες υπάρχουν να σου έρθει ελαττωματική συσκευή από οποιαδήποτε κατάστημα, τόσες υπάρχουν και από το σκρουτζ. 

Και εννοείτε αν δεν είναι ελληνικό θα είναι eu. 

Επομένως κανένα πρόβλημα. 

Απλά για να σου φύγει η ιδέα, όταν με το καλό παραλάβεις, πριν το ανοίξεις πάρε την Samsung hellas και δώσε το Imei να σου πουν αν είναι ελληνικό κτλ. 

Edited by kountoura
kountouraN

1 hour ago, Andreaszel said:

Δε μας λες το κατάστημα μπας και έχει ψωνίσει κάνεις από εκεί και ξέρει?

Στην αρχη το εκανα απο Horizon, αλλα ειδα κατι κριτικες, αρκετες, πως στελνουν κινητα με κομμενη την ταινια ασφαλειας, οτι τα ανοιγουν με αλλον τροπο απο τα πλαγια και κατι απαντησεις του μαγαζιου, του στυλ "εμεις δεν φτιαχνουμε τα κινητα, μιλα με την xiaomi, samsung κτλ". Αυτη την παραγγελια την ακυρωσα και μου επεστρεψαν τα λεφτα.

Μετα εκανα απο το first shop, οπου η συσκευη στελνετε απο skroutz hub απευθειας. Γραπτα το skroutz μου ειπε πως ρωτησε το καταστημα και απαντησε πως ειναι απο επισημο εισαγωγεα. 

Οπως και να χει, εμενα με ενδιαφερει να μην ειναι πχ Αμερικανικο ή Κορεατικο κτλ, να ειναι international. (μπαντες σωστες να εχει κτλ). Που λογικα αυτο θα ναι στην χειροτερη δηλαδη...  

Samsung S21 Ultra

2 ώρες πριν, doganos said:

Στην αρχη το εκανα απο Horizon, αλλα ειδα κατι κριτικες, αρκετες, πως στελνουν κινητα με κομμενη την ταινια ασφαλειας, οτι τα ανοιγουν με αλλον τροπο απο τα πλαγια και κατι απαντησεις του μαγαζιου, του στυλ "εμεις δεν φτιαχνουμε τα κινητα, μιλα με την xiaomi, samsung κτλ". Αυτη την παραγγελια την ακυρωσα και μου επεστρεψαν τα λεφτα.

Μετα εκανα απο το first shop, οπου η συσκευη στελνετε απο skroutz hub απευθειας. Γραπτα το skroutz μου ειπε πως ρωτησε το καταστημα και απαντησε πως ειναι απο επισημο εισαγωγεα. 

Οπως και να χει, εμενα με ενδιαφερει να μην ειναι πχ Αμερικανικο ή Κορεατικο κτλ, να ειναι international. (μπαντες σωστες να εχει κτλ). Που λογικα αυτο θα ναι στην χειροτερη δηλαδη...  

Δε τα ξέρω κανένα από τα δύο...αν και στις πληροφορίες του καταστήματος εχουν και τα δύο διευθύνσεις δεν έχουν φυσικό κατάστημα??γιατί με το όνομα δε μπόρεσα να βρω ιστοτοπο...δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα πάντως....καλορίζικο 

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει αν γράφει eu...έχω ψωνίσει απο δύο σαιτ παλιά...τώρα και στα δύο το s25 ultra  που κοιταω.....στο ένα γραφει eu στο άλλο όχι 

Edited by Andreaszel

11 ώρες πριν, doganos said:

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι αν κάτι δε σου κάθεται καλά, το γυρίζεις πίσω, ακόμα και αν το έχεις ανοίξει!! Αρκεί φυσικά να έχεις όλα τα παρελκόμενα κομπλέ! Το αναφέρει ρητά στους όρους του! Μάλιστα έχεις 14 μέρες για να διαπιστώσεις το οτιδήποτε! 😉 Εγγυημένα γιατί το έχω κάνει πρόσφατα... 🙂 

Samsung S25 Ultra 512gb, Apple iPhone 16 Pro Max 256gb

1 ώρα πριν, petran66 said:

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι αν κάτι δε σου κάθεται καλά, το γυρίζεις πίσω, ακόμα και αν το έχεις ανοίξει!! Αρκεί φυσικά να έχεις όλα τα παρελκόμενα κομπλέ! Το αναφέρει ρητά στους όρους του! Μάλιστα έχεις 14 μέρες για να διαπιστώσεις το οτιδήποτε! 😉 Εγγυημένα γιατί το έχω κάνει πρόσφατα... 🙂 

Ισχύει και αν το ανοίξω; Νόμιζα πως μόνο αν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου. 

Samsung S21 Ultra

30 minutes ago, doganos said:

Ισχύει και αν το ανοίξω; Νόμιζα πως μόνο αν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου. 

Σε αγορές που έχουν ολοκληρωθεί διαδικτυακά εξ ολοκλήρου, έχεις την δυνατότητα επιστροφής σε 14 μερες και ας έχει ανοιχτεί, αρκεί να έχεις όλα τα παρελκόμενα. Αυτό βάση νόμου της Ε.Ε

Επιστροφές αν δεν έχεις ανοίξει την συσκευή πάντα και παντού γινόντουσαν χωρίς πρόβλημα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Ολο και καποιος θα εχει κανει την μεταβαση απο S23 Ultra σε αυτο το γκρουπ! Θελετε να μας πειτε την μεχρι στιγμη εμπειρια σας;
Για την ιστορια, θα μου βγει 440 ευρω η διαφορα αν προχωρησω.

Εγω πήγα απο S22 ultra σε S25 ultra. 

Δεν μπορώ να πω ότι άξιζε τα λεφτά που εδωσα οι αλλαγές που βίωσα. 
Οι 2 βασικές αλλαγες ηταν η ταχυτητα και η μπαταρία. όλα τα άλλα είναι πολύ μικρές οι διαφορες

με την διαφορά που λες ότι θα δώσεις παιρνεις ένα A56 να εχεις 2 κινητα

So this is how liberty dies, with thunderous applause

On 16/5/2025 at 9:59 ΠΜ, MIB said:

Να το χαιρόμαστε! 

σε εσωτερικό φωτισμό όλα τα samsung χωλαίνουν σημαντικά. το ίδιο και σε κινούμενα αντικείμενα/πρόσωπα μέσα στο σπίτι

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled