nasosvasedis Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Άρχισε να έρχεται η ενημέρωση Απριλίου σε συσκευές στην Ινδία και την Αυστραλία οπότε είναι ζήτημα ωρών να έρθει και σε εμάς! Edited April 21, 2025 by nasosvasedis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 6 ώρες πριν, nasosvasedis said: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Άρχισε να έρχεται η ενημέρωση Απριλίου σε συσκευές στην Ινδία και την Αυστραλία οπότε είναι ζήτημα ωρών να έρθει και σε εμάς! Μάλλον στην αναμονή για σήμερα.... 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 11 minutes ago, karagalexk said: Μάλλον στην αναμονή για σήμερα.... Εεε αύριο. Για να μην έχει έρθει ακόμα, αύριο πρωί στην EUX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 THL ήρθε.. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 3 minutes ago, redcom7 said: THL ήρθε.. Για να δούμε... Εκτός από security γράφει να δίνει τίποτα άλλο; Πόσο μέγεθος έχει; Εντυπώσεις αν μπορείς όταν τη βάλεις και το δουλέψεις.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 1 ώρα πριν, LELELO said: Εκτός από security γράφει να δίνει τίποτα άλλο; Πόσο μέγεθος έχει; Εντυπώσεις αν μπορείς όταν τη βάλεις και το δουλέψεις.. Σίγουρα έχει και άλλα πράγματα... Δεν είναι μόνο ενημέρωση ασφαλείας... Λένε κάποιοι ότι αυτή θα είναι το κανονικό UI7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Έχει κανείς Vodafone να μου πει αν χρησιμοποιεί κανονικά RCS με τα Google Messages; Αναφέρομαι γενικά για την σειρά S25 (όχι μόνο για το Ultra). Έβαλα τη SIM σε Samsung S22 και S21 και έπαιζε κανονικά, αλλά στο S25 δεν παίζει με τίποτα. Με Cosmote δεν υπάρχει πάντως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Δεν έχω ασχοληθεί πολύ, αλλά το google messages αναφέρει πως λειτουργεί με RCS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 8 ώρες πριν, pluss said: Έχει κανείς Vodafone να μου πει αν χρησιμοποιεί κανονικά RCS με τα Google Messages; Αναφέρομαι γενικά για την σειρά S25 (όχι μόνο για το Ultra). Έβαλα τη SIM σε Samsung S22 και S21 και έπαιζε κανονικά, αλλά στο S25 δεν παίζει με τίποτα. Με Cosmote δεν υπάρχει πάντως πρόβλημα. Ναι κανονικά Google messages, Vodafone και S25+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 14 ώρες πριν, redcom7 said: THL ήρθε.. Για να δούμε... EUX ακόμα τίποτα... ετοιμάζω odin....άντε να θυμηθούμε τα παλιά... 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 Δε φέρνει και καμιά μεγάλη αλλαγή το νέο update. Ένα animation για την μπαταρία και ο media player που χρησιμοποιείς εμφανίζεται πάνω αριστερά, ώστε να μπορείς κι από εκεί να τον ελέγχεις. Τίποτα άλλο ούτε στην κάμερα ούτε πουθενά αλλού. Μια τυπική ενημέρωση ασφαλείας περισσότερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 14 minutes ago, costsa41 said: Δε φέρνει και καμιά μεγάλη αλλαγή το νέο update. Ένα animation για την μπαταρία και ο media player που χρησιμοποιείς εμφανίζεται πάνω αριστερά, ώστε να μπορείς κι από εκεί να τον ελέγχεις. Τίποτα άλλο ούτε στην κάμερα ούτε πουθενά αλλού. Μια τυπική ενημέρωση ασφαλείας περισσότερο. εμφανισιακά ναι...εσωτερικά έχει πολλά... από gallery, quick share,ims service, samsung ai core, wi-fi calling,storage manager,esimclient και άλλα πολλά. Τα βρήκα μέσω libchecker 3 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 3 ώρες πριν, karagalexk said: EUX ακόμα τίποτα... ετοιμάζω odin....άντε να θυμηθούμε τα παλιά... Λίγη υπομονή. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα μαξ αύριο θα την πάρουμε και εμείς... Αμάν, άλλες φορές πρώτοι πρώτοι τις παίρνουμε τις αναβαθμίσεις... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 (edited) Εγώ παίδες κάμερα θα ήθελα μια αναβάθμιση.. όλα τα άλλα είναι οκ.. Όποτε έρθει η καλοδεχούμενη.. Edited April 22, 2025 by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 13 minutes ago, LELELO said: Εγώ παίδες κάμερα θα ήθελα μια αναβάθμιση.. όλα τα άλλα είναι οκ.. Όποτε έρθει η καλοδεχούμενη.. Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουν μια γερή αναβάθμιση και στην κάμερα σύντομα. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τα updates για τη σειρά S25 είναι από το launch έως τώρα τελείως underwhelming με όλη τη σημασία της λέξης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 9 minutes ago, nasosvasedis said: underwhelming reaaly 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Καλημερα στην παρεα και χρονια πολλα! Κατοχος της συσκευης κανα μηνα περιπου προερχομενος απο s23 ultra(το οποιο αποφασισα να κρατησω σαν δευτερη συσκευη)και ολα καλα. Αναμενω και εγω την ενημερωση Απριλιου να δουμε τι θα φερει. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη. Έσκασε το update Απριλίου 9 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση βελτιώνει αρκετά την μπαταρία 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 6 minutes ago, karagalexk said: Έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση βελτιώνει αρκετά την μπαταρία Πότε πρόλαβες καλέ. 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 12 minutes ago, karagalexk said: Έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση βελτιώνει αρκετά την μπαταρία Μακάρι, εμένα έως τώρα την εξαφανίζει, ελπίζω να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 9 minutes ago, OverClocker said: Πότε πρόλαβες καλέ. Την έχω περάσει από χθες με Odin 1 4 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Και εγώ νομίζω καλύτερη η μπαταρία..είμαι εδώ και δύο μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanellos1978 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 (edited) Καλησπερα στο forum...κατοχος s25 ultra απο αρχες φλεβαρη....αυτο που χω παρατηρησει ειναι οτι στα 12 mpixel σε νυχτερινη ληψη με χαμηλο φωτισμο και φλας η οθονη εχει κοκους μετα την αυτοματη ληψη με φλας...οταν το βαζω στα 50 megapixel τοτε ο κοκος εξαφανιζεται και η οθονη ειναι κανονικα μαυρη μετα...δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους με συσκευες s25 ultra.. Edited April 23, 2025 by Kanellos1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 (edited) Καλησπέρα σας . .. τι μπορεί να είναι η Αρχική one ui και είναι πρώτο στην κατανάλωση; Edited April 24, 2025 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts