Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, LELELO said:

Καλησπέρα σας.. λόγω τι έχω πλέον το s25 ultra και το s21 ultra θα του δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο και ρό θέλω να το στείλω στη smartec καθώς το καλοκαίρι έχει ξεκολλήσει το πίσω κάλυμμα... Με την ευκαιρία, θα του αλλάξω και μπαταρία (που ίσως προέρχεται και από αυτό να έχει ξεκολλήσει το πίσω κάλυμμα).. λόγω τι βρίσκομαι σε επαρχία θα φύγει με κούριερ..

Το ερώτημα είναι τι πρέπει να κάνω για να σβήσω όλα τα δεδομένα.. μου είπαν ότι πρέπει να σβήσω το gmail μου από την εφαρμογή και μετά να πάω στο λογαριασμό να κάνω απόσύνδεση.. μετά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..

Είναι σωστό αυτό ή πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο;; Με ενδιαφέρει να σβηστεί οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει μέσα στο τηλέφωνο.

Πρώτα θα αφαιρέσεις όλους τους λογαριασμούς σου από την ασφάλεια που λέει στις ρυθμίσεις και μετά θα κάνεις  επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.  Μόνο έτσι θα σβηστούν όλα.  

Γιατί λέτε ότι πρέπει πρώτα να διαγραφούν οι λογαριασμοί; Έχει τύχει να παραμείνει λογαριασμός μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων;

18 minutes ago, costsa41 said:

Πρώτα θα αφαιρέσεις όλους τους λογαριασμούς σου από την ασφάλεια που λέει στις ρυθμίσεις και μετά θα κάνεις  επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.  Μόνο έτσι θα σβηστούν όλα.  

Σε ευχαριστώ..

On 4/2/2025 at 8:02 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Δες εδω! Κάνε την αφαίρεση των λογαριασμών και δεν θα ζητάει επιβεβαιωμένο email μετά από επαναφορά.

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/remove-accounts-from-your-galaxy-phone-or-tablet/

46 minutes ago, ffc said:

Πριν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις τον λογαριασμό Google και τον λογαριασμό σου στη Samsung.

Πριν μερικές σελίδες έχει αναφερθεί ο τρόπος.

Σε ευχαριστώ.. βρήκα τις οδηγίες που μου είπες και τις παραθέτω παραπάνω..

51 minutes ago, pektis7 said:

Γιατί λέτε ότι πρέπει πρώτα να διαγραφούν οι λογαριασμοί; Έχει τύχει να παραμείνει λογαριασμός μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων;

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ. 

Με επαναφορά εργοσυασιακων ρυθμίσεων υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ο λογαριασμός ή δεδομένα? 

Δεν έχει πολύ καιρό που έδωσα συσκευή μετά από επαναφορά εργοσυασιακων ρυθμίσεων. 

Υπάρχει περίπτωση ο άγνωστος που το πήρε να έχει κάτι από τα δεδομένα μου? 

kountouraN

Εγώ όσες φορές έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων τα τηλέφωνα έχουν μηδενίσει και δεν έχει μείνει τίποτα μέσα. 

Δεν ξέρω από που προκύπτει η διαγραφή πρώτα των λογαριασμών. 

Edited by pandrits

Πρέπει οπωσδήποτε όταν πουλάς κινητό να γίνεται πρώτα αφαίρεση Google λογαριασμού και διαγραφή όλων των κλειδωμάτων, αλλιώς ο νέος κάτοχος δεν θα μπορέσει να σεταρει τον δικό του λογαριασμό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

3 minutes ago, chios said:

Πρέπει οπωσδήποτε όταν πουλάς κινητό να γίνεται πρώτα αφαίρεση Google λογαριασμού και διαγραφή όλων των κλειδωμάτων, αλλιώς ο νέος κάτοχος δεν θα μπορέσει να σεταρει τον δικό του λογαριασμό.

Με επαναφορά από τις ρυθμίσεις δεν ζητάει τον λογαριασμό στο σετάρισμα.

Με erase από recovery τα ζητάει.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

1 hour ago, chios said:

Καμία σχέση....

Ότι κινητό έχω πουλήσει και ακόμη και σε δικά μου που για δικούς μου λόγους έκανα επαναφορά ρυθμίσεων πάντα μου ζητούσε από την αρχή τα στοιχεία μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σεταρισμα.

Edited by Konstantine73

1 hour ago, OverClocker said:

Με επαναφορά από τις ρυθμίσεις δεν ζητάει τον λογαριασμό στο σετάρισμα.

Με erase από recovery τα ζητάει.

Ίσως έχεις δίκιο, εγώ πάντα από recovery κάνω wipe data 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Κάλχας Επεισ. 2

Από το πως είναι οι κορυφαίες τηλεοράσεις της Samsung το 2025 μπορούμε να καταλάβουμε και τι θα έχει το S26 Ultra.

1) Μετά την αφαίρεση του Google Assistant, η Samsung σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει το Copilot της Microsoft.

2) ΑΙ έξι φορές δυνατότερο Gen.2

3) Νέος ήχος Eclipsa vs Dolby Atmos

Edited by Tips2022

πως βαζουμε βιντεο απο youtube? 2 φορες εχω παει να βαλω και μου λεει οτι δεν μπορω και να επικοινωνησω με διαχειριστη

1 hour ago, Spirospe40 said:

Ενημέρωση google play.. Που παραμένει Οκτωβρίο 2024...

Screenshot_20250305_091341_Google Play Store.jpg

Ειλικρινά αυτό δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρουν να το διορθώσουν Google και Samsung αλλά είναι λιγάκι εκνευριστικό. 

15 ώρες πριν, Tips2022 said:

2) ΑΙ έξι φορές δυνατότερο Gen.2

Εχω μια απορια.. Πως μπορεις να μετρισεις ποσες φορες ειναι πιο δυνατο το ΑΙ;

καλησπέρα,  μια άσχετη ερώτηση.  Έχω το s25 ultra για καθημερινό τηλέφωνο και ένα s20fe το οποίο όταν το ανοίγω πχ  μετά από καιρό φέρνει όλες τις ειδοποιήσεις ενώ τις έχω δει στο s25 και βαράει καμία ώρα.  Μπορώ να κάνω κάτι και να μη έρχονται οι ειδοποιήσεις που έχω διαβάσει?

Παίδες πως φεύγει το samsung wallet από το κεντρικό swipe up? Βασικά δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει και πρέπει να είναι τόσο γρήγορα προσβάσιμο εκεί... περνάμε κάρτες τράπεζας εκεί και αν ναι πως; Γιατί έχω το google wallet... 

Άλλη μια απορία... Είδα την παρακάτω εικόνα και εμένα δεν το έχει αυτό το δικό μου τι φάση;; 

Επίσης η πάνω αριστερά γωνία όταν την πιάνω με το χέρι καμία φορά είναι ζέστη είναι φυσιολογικό αυτό; (χωρίς θήκη) 

Screenshot_20250305_194822_YouTube.jpg

13 ώρες πριν, Spirospe40 said:

Στο 23 ουλτρα που έχω είναι ΟΚ πάντως. Θυμάμαι είχε ξανά συμβεί και παλιότερα είχε κολλήσει σε επίπεδο ασφαλείας Ιουλίου το 2023 ενώ κόντευε Δεκέμβριος μήνας...

IMG-0a73e50169e3633f2aa03cf88a1d6b94-V.jpg

Konakis.

3 ώρες πριν, thomasbz said:

Άλλη μια απορία... Είδα την παρακάτω εικόνα και εμένα δεν το έχει αυτό το δικό μου τι φάση;; 

Επίσης η πάνω αριστερά γωνία όταν την πιάνω με το χέρι καμία φορά είναι ζέστη είναι φυσιολογικό αυτό; (χωρίς θήκη) 

Screenshot_20250305_194822_YouTube.jpg

Είναι 5G κεραία που βρίσκεται εκεί ανάλογα με την χώρα.

Τα ελληνικά δεν την έχουν εκεί, δεν έχει κάτι λάθος το κινητό σου.

Αν δεν κάνω λάθος κανένα ευρωπαϊκό δεν την έχει.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

22 ώρες πριν, Spirospe40 said:

Σε εμένα πάντως ήταν 13mb

Και είναι 1 Φεβρουαρίου 

Και εδώ κολλημένος σε οκτωμβρη με 1.3mb update

Σήμερα παραλαμβάνω (να θυμίσω πλήρωσα 1 Φεβρουαρίου).   Στο S22 ultra εχω eSIM της COSMOTE. 

Λογικά πάω σε κατάστημα Γερμανός και ζητάω μεταφορά. κοστίζει αυτό;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Τι ρόλο παιζει αυτο παιδιά?Εχει νόημα να ψαχνουμε εναγωνίως το τελευταιο update στο google play?

Αν υπάρξει καποιο update εκει,θα έχουμε καλύτερο τηλέφωνο ή έχουμε γινει update-holics?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Aν είναι ενάντια στους κανόνες του forum ενημερώστε με να διαγράψω το link.

https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1568-samsung-galaxy-s22-ultra-12gb-ram256-gb-galaxy-watch-5-galaxy-buds-pro-thikes-nea-mpataria/

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause