Spirospe40 Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 Ενημέρωση google play.. Που παραμένει Οκτωβρίο 2024... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 1 hour ago, Spirospe40 said: Ενημέρωση google play.. Που παραμένει Οκτωβρίο 2024... Ειλικρινά αυτό δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρουν να το διορθώσουν Google και Samsung αλλά είναι λιγάκι εκνευριστικό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 15 ώρες πριν, Tips2022 said: 2) ΑΙ έξι φορές δυνατότερο Gen.2 Εχω μια απορια.. Πως μπορεις να μετρισεις ποσες φορες ειναι πιο δυνατο το ΑΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 Έχουν κάτι ΑΙ benchmarks 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 καλησπέρα, μια άσχετη ερώτηση. Έχω το s25 ultra για καθημερινό τηλέφωνο και ένα s20fe το οποίο όταν το ανοίγω πχ μετά από καιρό φέρνει όλες τις ειδοποιήσεις ενώ τις έχω δει στο s25 και βαράει καμία ώρα. Μπορώ να κάνω κάτι και να μη έρχονται οι ειδοποιήσεις που έχω διαβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasbz Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 Παίδες πως φεύγει το samsung wallet από το κεντρικό swipe up? Βασικά δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει και πρέπει να είναι τόσο γρήγορα προσβάσιμο εκεί... περνάμε κάρτες τράπεζας εκεί και αν ναι πως; Γιατί έχω το google wallet... Άλλη μια απορία... Είδα την παρακάτω εικόνα και εμένα δεν το έχει αυτό το δικό μου τι φάση;; Επίσης η πάνω αριστερά γωνία όταν την πιάνω με το χέρι καμία φορά είναι ζέστη είναι φυσιολογικό αυτό; (χωρίς θήκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 13 ώρες πριν, Spirospe40 said: Ενημέρωση google play.. Που παραμένει Οκτωβρίο 2024... Στο 23 ουλτρα που έχω είναι ΟΚ πάντως. Θυμάμαι είχε ξανά συμβεί και παλιότερα είχε κολλήσει σε επίπεδο ασφαλείας Ιουλίου το 2023 ενώ κόντευε Δεκέμβριος μήνας... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2025 3 ώρες πριν, thomasbz said: Άλλη μια απορία... Είδα την παρακάτω εικόνα και εμένα δεν το έχει αυτό το δικό μου τι φάση;; Επίσης η πάνω αριστερά γωνία όταν την πιάνω με το χέρι καμία φορά είναι ζέστη είναι φυσιολογικό αυτό; (χωρίς θήκη) Είναι 5G κεραία που βρίσκεται εκεί ανάλογα με την χώρα. Τα ελληνικά δεν την έχουν εκεί, δεν έχει κάτι λάθος το κινητό σου. Αν δεν κάνω λάθος κανένα ευρωπαϊκό δεν την έχει. 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 22 ώρες πριν, Spirospe40 said: Ενημέρωση google play.. Που παραμένει Οκτωβρίο 2024... Σε εμένα πάντως ήταν 13mb Και είναι 1 Φεβρουαρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Και εδώ κολλημένος σε οκτωμβρη με 1.3mb update 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Σήμερα παραλαμβάνω (να θυμίσω πλήρωσα 1 Φεβρουαρίου). Στο S22 ultra εχω eSIM της COSMOTE. Λογικά πάω σε κατάστημα Γερμανός και ζητάω μεταφορά. κοστίζει αυτό; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Τι ρόλο παιζει αυτο παιδιά?Εχει νόημα να ψαχνουμε εναγωνίως το τελευταιο update στο google play? Αν υπάρξει καποιο update εκει,θα έχουμε καλύτερο τηλέφωνο ή έχουμε γινει update-holics? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 (edited) Aν είναι ενάντια στους κανόνες του forum ενημερώστε με να διαγράψω το link. https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1568-samsung-galaxy-s22-ultra-12gb-ram256-gb-galaxy-watch-5-galaxy-buds-pro-thikes-nea-mpataria/ Edited March 6, 2025 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 1 hour ago, LAGGI said: Τι ρόλο παιζει αυτο παιδιά?Εχει νόημα να ψαχνουμε εναγωνίως το τελευταιο update στο google play? Αν υπάρξει καποιο update εκει,θα έχουμε καλύτερο τηλέφωνο ή έχουμε γινει update-holics? Όχι φίλε μου απλώς επειδή γράφουμε σε ένα φόρουμ τεχνολογίας αναφέρουμε ότι υπάρχει αναβάθμιση.. Δεν υπάρχει κάποιος σκοπός ούτε άγχος... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 4 ώρες πριν, MIB said: Σήμερα παραλαμβάνω (να θυμίσω πλήρωσα 1 Φεβρουαρίου). Στο S22 ultra εχω eSIM της COSMOTE. Λογικά πάω σε κατάστημα Γερμανός και ζητάω μεταφορά. κοστίζει αυτό; Αν έχεις το QR code της esim θα τη διαγράψεις από το s22 και θα σαρώσεις το QR με το S25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Σε iOS πάντως … δεν μεταφέρεται… θα ήθελα να μάθω , τί θα γίνει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 3 ώρες πριν, Athkatla said: Αν έχεις το QR code της esim θα τη διαγράψεις από το s22 και θα σαρώσεις το QR με το S25. οταν μου εκαναν την μετατροπή SIM->eSIM δεν μου εδωσαν κανενα QR , όλα τα εκαναν επι τοπου σε κατάστημα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 1 hour ago, MIB said: οταν μου εκαναν την μετατροπή SIM->eSIM δεν μου εδωσαν κανενα QR , όλα τα εκαναν επι τοπου σε κατάστημα Ζήτησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και εξαφανίζονται όλες οι συντομεύσεις από το samsung explorer και για τα sms και από Whatsapp από την αρχική μου οθόνη? Είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό από τότε πήρα την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 3 ώρες πριν, redcom7 said: Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και εξαφανίζονται όλες οι συντομεύσεις από το samsung explorer και για τα sms και από Whatsapp από την αρχική μου οθόνη? Είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό από τότε πήρα την συσκευή Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές... μπαίνω στο homeup και κάνω backup όταν το έχω έτοιμο. Αν χαλάσει μπαίνω και κάνω απλά ένα restore 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. March 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2025 35 minutes ago, karagalexk said: Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές... μπαίνω στο homeup και κάνω backup όταν το έχω έτοιμο. Αν χαλάσει μπαίνω και κάνω απλά ένα restore Το θέμα είναι ότι μάλλον έχει bug το ui7... Να δούμε θα το στρώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 Ανάκληση ταχυφορτιστή Samsung που πωλείται από Temu: https://cibum.gr/oikiaka/anakaleitai-fortistis-kinitoy-tis-samsung-poy-poleitai-apo-to-temu-kindynos-yperthermansis-kai-pyrkagias/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 Χαχαχαχαχααχχα. Καινούργιο αυτό, ανάκληση μαϊμού πραγμάτων 2 4 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 4 ώρες πριν, OverClocker said: Χαχαχαχαχααχχα. Καινούργιο αυτό, ανάκληση μαϊμού πραγμάτων Τα εκαναν ανακληση γιατι ετρωγαν τις μπανανες απο τα σπιτια των ανθρώπων.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. March 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2025 Για εξερευνήστε το display assistant που βγήκε στο galaxy store για να δούμε τι κάνει κι αυτό. Πάντως οι φωνητικές εντολές στα buds 3 σε κάνουν να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο λιγότερο από ποτέ μέχρι τώρα. Εντωμεταξύ βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με μικτή χρήση ή μπαταρία του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts