jg_sot Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Παιδιά στον Google Chrome ποιον ad blocker χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 30 minutes ago, jg_sot said: Παιδιά στον Google Chrome ποιον ad blocker χρησιμοποιείτε; (Στις ρυθμίσεις του κινητού) Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 😉 Edited 8 ώρες πριν by akis_k 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν @akis_k είσαι γίγαντας αδερφέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 43 minutes ago, akis_k said: (Στις ρυθμίσεις του κινητού) Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 😉 Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο! Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση? Edited 7 ώρες πριν by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Όχι YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 10 minutes ago, cryptonakias13 said: Κοίτα να δεις κολπάκι μπράβο! Και απο το YouTube ? Περιηγητή με ublock origin ή Brave με τον δικό του adblocker ή Newpipe αντί της εφαρμογής youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, karagalexk said: Βάλε την επιλογή μέχρι 3g To 3g έχει καταργηθεί οπότε θα δουλεύει το 2g Σωστό κι αυτό.Ωστοσο ενδέχεται να ψάχνει για 3G,να μην τη βρίσκει όπως είναι φυσικό και να τρώει μπαταρία... Με τη ρουτίνα πάντως τα κατάφερα...: BTW αυτό το άσχετο εικονίδιο μπαταρίας που θα μπορούσε κανείς να το αλλάξει? Γινεται μεσα απο το GoodLock? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Αφού πιάσαμε τα κολπάκια, έχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling (Vodafone) και μου βγάζει συχνά στη μπάρα το IMS Service. Υπάρχει τρόπος να το κρύψουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Καλησπέρα, πλέον κάτοχος από χθες, μετάβαση από s23 ultra.Επειδη έχω καεί στο στήσιμο,πως βάζουμε ήχο ειδοποίησης ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή; Τοποθέτησα τζαμί και θήκη Spigen,μια χαρά και τα 2. Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... 4 Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 25 minutes ago, LAGGI said: Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... Μαζί σου φίλε, εν τω μεταξύ υπάρχουν κάποιες θήκες τύπου πουγκί από neoprene που μπορείς να βάζεις το κινητό για όταν δεν το χρησιμοποιείς εκεί μέσα, ούτως ώστε να μην σκονίζεται κλπ. Πολλές φορές ξεχνάμε πώς είναι το κινητό μέσα στις θήκες που το βάζουμε και όταν πρόκειται για ανθρώπους που προσέχουν τα κινητά τους τότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να πάθουν κάτι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 34 minutes ago, LAGGI said: Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... Κοίτα προστασία οθόνης ούτε έξω βάζω πλέον.... Αλλά μια ωραία λεπτή θήκη την έχω σχεδόν πάντα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, eddiedimitris said: Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 17 minutes ago, alex61 said: Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? Απο την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Εάν κάνετε ένα τεστ με κ χωρίς θήκη στο Geekbench… θα δείξει δύο διαφορετικά αποτελέσματα… το γιατί είναι προφανές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ελάτε ρε παιδιά τώρα έχουμε αλλάξει 100+ κινητά 28 χρόνια τώρα δε θυμάμαι κανένα να έπαθε υπερθέρμανση λόγω θήκης... η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει είναι να παίζω και να φορτίζει παράλληλα και αυτό παλιά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο! Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση? Αν θέλεις να βάλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις microg και YouTube Revanced. Θα βρεις στο Google πώς γίνεται η εγκατάσταση. Θα έβαζα εγώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται... Φυσικά γίνεται και με τους τρόπους που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω browser δηλαδή. Edited 3 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Για YouTube βάλτε από gamsgo (30€ το 6μηνο / 49€ ο χρόνος). Εγώ έβαλα για 1 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Αν θέλεις να βάλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις microg και YouTube Revanced. Θα βρεις στο Google πώς γίνεται η εγκατάσταση. Θα έβαζα εγώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται... Φυσικά γίνεται και με τους τρόπους που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω browser δηλαδή. Μακράν το κορυφαίο και απροβλημάτιστο. Εάν κατεβάσει το revanced manager η εγκατάσταση γίνεται παιχνιδάκι και θα βλέπει και όλες τις ενημερώσεις. Στα συν πως παίζει και με κλειστή οθόνη. Εγώ έχω απενεργοποιήσει το κανονικό και λειτουργώ αποκλειστικά το revanced από το S23 Ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts