Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

30 minutes ago, jg_sot said:

Παιδιά στον Google Chrome ποιον ad blocker χρησιμοποιείτε; 

(Στις ρυθμίσεις του κινητού)

Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS

Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com

Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 

😉

Edited by akis_k

43 minutes ago, akis_k said:

(Στις ρυθμίσεις του κινητού)

Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS

Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com

Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 

😉

Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο!

Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση?

Edited by cryptonakias13

10 minutes ago, cryptonakias13 said:

Κοίτα να δεις κολπάκι μπράβο!

Και απο το YouTube ?

Περιηγητή με ublock origin ή

Brave με τον δικό του adblocker ή

Newpipe αντί της εφαρμογής youtube

1 ώρα πριν, karagalexk said:

Βάλε την επιλογή μέχρι 3g

To 3g έχει καταργηθεί οπότε θα δουλεύει το 2g

Σωστό κι αυτό.Ωστοσο ενδέχεται να ψάχνει για 3G,να μην τη βρίσκει όπως είναι φυσικό και να τρώει μπαταρία...

Με τη ρουτίνα πάντως τα κατάφερα...:

Screenshot_20250208_174559_Call settings.jpg

BTW αυτό το άσχετο εικονίδιο μπαταρίας που θα μπορούσε κανείς να το αλλάξει?

Γινεται μεσα απο το GoodLock?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Αφού πιάσαμε τα κολπάκια, έχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling (Vodafone) και μου βγάζει συχνά στη μπάρα το IMS Service. Υπάρχει τρόπος να το κρύψουμε;

Καλησπέρα, πλέον κάτοχος από χθες, μετάβαση από s23 ultra.Επειδη έχω καεί στο στήσιμο,πως βάζουμε ήχο ειδοποίησης ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή; 

Τοποθέτησα τζαμί και θήκη Spigen,μια χαρά και τα 2.

Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε  επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

25 minutes ago, LAGGI said:

Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε  επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ...

Μαζί σου φίλε, εν τω μεταξύ υπάρχουν κάποιες θήκες τύπου πουγκί από neoprene που μπορείς να βάζεις το κινητό για όταν δεν το χρησιμοποιείς εκεί μέσα, ούτως ώστε να μην σκονίζεται κλπ.

Πολλές φορές ξεχνάμε πώς είναι το κινητό μέσα στις θήκες που το βάζουμε και όταν πρόκειται για ανθρώπους που προσέχουν τα κινητά τους τότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να πάθουν κάτι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

34 minutes ago, LAGGI said:

Κοίτα προστασία οθόνης ούτε έξω βάζω πλέον....

Αλλά μια ωραία λεπτή θήκη την έχω σχεδόν πάντα.....

Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε 

2 minutes ago, eddiedimitris said:

Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε 

Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? 

17 minutes ago, alex61 said:

Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? 

Απο την οθονη..

Εάν κάνετε ένα τεστ με κ χωρίς θήκη στο Geekbench… θα δείξει δύο διαφορετικά αποτελέσματα…

το γιατί  είναι προφανές 

Ελάτε ρε παιδιά τώρα έχουμε αλλάξει 100+ κινητά 28 χρόνια τώρα δε θυμάμαι κανένα να έπαθε υπερθέρμανση λόγω θήκης...

η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει είναι να παίζω και να φορτίζει παράλληλα και αυτό παλιά 

4 ώρες πριν, cryptonakias13 said:

Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο!

Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση?

Αν θέλεις να βάλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις microg και YouTube Revanced. Θα βρεις στο Google πώς γίνεται η εγκατάσταση. Θα έβαζα εγώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται...