djchristakis Δημ. Χθες στς 07:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:34 μμ Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού s25ultra σε titanium black 512 . Προερχόμενος από το s23 ultra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Παρατηρώ ένα μικρό lag στην εφαρμογή τηλέφωνο , ειδικά κάποιες φορές στην αλλαγή μεγαφώνου και σίγασης. Άλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 8 minutes ago, cryptonakias13 said: Παρατηρώ ένα μικρό lag στην εφαρμογή τηλέφωνο , ειδικά κάποιες φορές στην αλλαγή μεγαφώνου και σίγασης. Άλλος ? Οντως επειδή συχνά βάζω ανοικτή ακρόαση στην εναλλαγή έχει μικρή καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Ισχύει αυτό είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Μετά από ένα 24ωρο δηλώνω πολύ ικανοποιημένος. Οθόνη πάρα πολύ καλή! Η στρογγυλεμένες γωνίες βοηθούν πολύ, κρατιέται πολύ ωραία στο χέρι. Καλό επίσεις είναι η μείωση του βάρους -218gr- είναι σημαντικά ελαφρύτερο. Από θέμα θερμοκρασίας δροσερό το βλέπω (παίζει ρόλο βέβαια και η εξωτερική θερμοκρασία που είναι 2~5 βαθμούς) Το Spen για μένα είναι αδιάφορο, μακάρι να το αφαιρέσουν εντελώς. Κάμερα πολύ καλή φαίνεται να είναι! (αν και δεν έχει πάρει ακόμα κάποιο update) Από θήκες πήρα από Amazon την Samsung Kindsuit και Benks ArmorPro Montage οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμα! Για πρόχειρα πήρα μία Nillkin Nature διάφανη με magsafe (που δοκιμασμένα είναι πολύ καλή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Εχει παρατηρήσει καποιος καθυστερηση στο Viber; Μου στέλνουν μερικές φορές μηνυματα και καθυστερω να τα λάβω. Σπίτι με wifi και εκτός με Cosmote απεριοριστα δεδομένα με σχετικά καλό σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 12 minutes ago, ffc said: Εχει παρατηρήσει καποιος καθυστερηση στο Viber; Μου στέλνουν μερικές φορές μηνυματα και καθυστερω να τα λάβω. Σπίτι με wifi και εκτός με Cosmote απεριοριστα δεδομένα με σχετικά καλό σημα. Τσέκαρε μήπως έχει το battery optimization ενεργοποιημένο. Αλλιώς αν το έφερες από smartswitch, δοκίμασε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση. Edited 21 ώρες πριν by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα.Ειμαι στην τελική ευθεία να το σεταρω πλήρως και να το βάλω σε πλήρη λειτουργία με τις κάρτες sim μου.Με χαλάει η εφαρμογή google messages ωστόσο και δεν θέλω να βαλω νταβαντζη ΚΑΙ σ αυτό τη google Υπαρχει τρόπος να βάλουμε το κλασικό sms mms κλπ που έχουμε στο s23 ultra? Μηπως πρέπει να βάλω τις καρτες sim πρώτα ? Edited 12 ώρες πριν by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 ώρα πριν, akis_k said: Για πρόχειρα πήρα μία Nillkin Nature διάφανη με magsafe (που δοκιμασμένα είναι πολύ καλή). H Nillkin είναι εξ ολοκλήρου σιλικόνη ? Επίσης έχεις ιδέα πόσο βάρος έχει ? Είπαμε να γλιτώσουμε 15 γραμμάρια από το κινητό μην τα πάρουμε απ τη θήκη.. 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, OverClocker said: Τσέκαρε μήπως έχει το battery optimization ενεργοποιημένο. Αλλιώς αν το έφερες από smartswitch, δοκίμασε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση. Ηταν προεπιλεγμενη η επιλογή optimized και επελεξα unrestricted. Edited 19 ώρες πριν by ffc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 21 minutes ago, cryptonakias13 said: H Nillkin είναι εξ ολοκλήρου σιλικόνη ? Επίσης έχεις ιδέα πόσο βάρος έχει ? Είπαμε να γλιτώσουμε 15 γραμμάρια από το κινητό μην τα πάρουμε απ τη θήκη.. 😅 Σκληρό πλαστικό το πίσω και εύκαμπτο το πλαϊνο. Είναι πολύ καλή δεν δίνει όγκο, όχι βάρος δεν ξέρω πόσο είναι αλλά ελαφριά θα έλεγα πως είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 8 ώρες πριν, LAGGI said: Καλησπέρα.Ειμαι στην τελική ευθεία να το σεταρω πλήρως και να το βάλω σε πλήρη λειτουργία με τις κάρτες sim μου.Με χαλάει η εφαρμογή google messages ωστόσο και δεν θέλω να βαλω νταβαντζη ΚΑΙ σ αυτό τη google Υπαρχει τρόπος να βάλουμε το κλασικό sms mms κλπ που έχουμε στο s23 ultra? Μηπως πρέπει να βάλω τις καρτες sim πρώτα ? Η εφαρμογή της samsung για sms πρέπει να είναι εγκατεστημένη ήδη, σωστά; Αν όχι, εγκατέστησε τη από το store, άνοιξε την για να στείλεις sms και όρισε την ως προεπιλογή για ανταλλαγή μηνυμάτων. 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 9 minutes ago, xetasa said: Η εφαρμογή της samsung για sms πρέπει να είναι εγκατεστημένη ήδη, σωστά; Αν όχι, εγκατέστησε τη από το store, άνοιξε την για να στείλεις sms και όρισε την ως προεπιλογή για ανταλλαγή μηνυμάτων. Δεν φαίνεται εγκατεστημένο η εφαρμογή. Θα βάλω τις sim σήμερα και θα προσπαθήσω ξανά! Update... Το κατέβασα από το store... Όλα ΟΚ! 1 Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Παιδιά πήγα και το είδα και εγώ το s25u . Όποιος τον ενδιαφέρει το μαύρο χρώμα το έχει ετοιμοπαραδοτο ο κωτσόβολος στον Κορυδαλλό . Τώρα αυτό το λίγο που το έπαιξα με σύγκριση το s24u ...... παιδιά πολύ όμορφη συσκευή πολύ καλή αίσθηση στο χέρι για μένα καλύτερο από το 24 στο κράτημα . Ενώ όποιος από το 24 πάει στο 25 σίγουρα δεν θα δει διαφορά στην καθημερινότητα του το περίεργο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν κατέβασα την κουρτίνα στο 25 ήταν πολύ ποιο γρήγορη η αίσθηση με το 24 σε αυτό το κομμάτι . Στο βίντεο οι εναλλαγές των καμερών το έχουν διορθώσει στο απόλυτο κ εννοείται ότι δεν αισθάνθηκα όση ώρα το είχα στα χέρια μου ούτε ίχνος ζέστη .πιστεύω θα ακούσετε ένα σωρό κακοπροαίρετα σχόλια εν καιρό., η συσκευή είναι όμορφη να την χαρείτε κ όποιος δεν τον απασχολεί το οικονομικό κομμάτι να πάει στην συσκευή με κλειστά μάτια κ να έχει κ την υποστήριξη της αντιπροσωπείας. Συγνώμη για το σεντόνι μια επεξήγηση αν κάποιος γνωρίζει γιατί δεν απαντήθηκε στο νήμα του 24. Θέλω να πάρω από σκρουτζ το 24υ για συγγενή κ βλέπω την τιμή 1080 και θέλω να το πάρω με τιμολόγιο. Αφαιρείτε απευθείας το ποσό κ δίνω 870 και τέλος; γνωρίζει κάποιος; στην τιμή αυτή είναι μείον το ΦΠΑ; η θα παιχτεί κέντα; (καλορίζικη σε όλους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 8 minutes ago, challenge143 said: Παιδιά πήγα και το είδα και εγώ το s25u . Όποιος τον ενδιαφέρει το μαύρο χρώμα το έχει ετοιμοπαραδοτο ο κωτσόβολος στον Κορυδαλλό . Τώρα αυτό το λίγο που το έπαιξα με σύγκριση το s24u ...... παιδιά πολύ όμορφη συσκευή πολύ καλή αίσθηση στο χέρι για μένα καλύτερο από το 24 στο κράτημα . Ενώ όποιος από το 24 πάει στο 25 σίγουρα δεν θα δει διαφορά στην καθημερινότητα του το περίεργο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν κατέβασα την κουρτίνα στο 25 ήταν πολύ ποιο γρήγορη η αίσθηση με το 24 σε αυτό το κομμάτι . Στο βίντεο οι εναλλαγές των καμερών το έχουν διορθώσει στο απόλυτο κ εννοείται ότι δεν αισθάνθηκα όση ώρα το είχα στα χέρια μου ούτε ίχνος ζέστη .πιστεύω θα ακούσετε ένα σωρό κακοπροαίρετα σχόλια εν καιρό., η συσκευή είναι όμορφη να την χαρείτε κ όποιος δεν τον απασχολεί το οικονομικό κομμάτι να πάει στην συσκευή με κλειστά μάτια κ να έχει κ την υποστήριξη της αντιπροσωπείας. Συγνώμη για το σεντόνι μια επεξήγηση αν κάποιος γνωρίζει γιατί δεν απαντήθηκε στο νήμα του 24. Θέλω να πάρω από σκρουτζ το 24υ για συγγενή κ βλέπω την τιμή 1080 και θέλω να το πάρω με τιμολόγιο. Αφαιρείτε απευθείας το ποσό κ δίνω 870 και τέλος; γνωρίζει κάποιος; στην τιμή αυτή είναι μείον το ΦΠΑ; η θα παιχτεί κέντα; (καλορίζικη σε όλους) Νομιζω δεν γινεται στις χαμηλες τιμές στο σκρουτζ ειναι ηδη σαν βγαλμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 10 minutes ago, challenge143 said: Παιδιά πήγα και το είδα και εγώ το s25u . Όποιος τον ενδιαφέρει το μαύρο χρώμα το έχει ετοιμοπαραδοτο ο κωτσόβολος στον Κορυδαλλό . Τώρα αυτό το λίγο που το έπαιξα με σύγκριση το s24u ...... παιδιά πολύ όμορφη συσκευή πολύ καλή αίσθηση στο χέρι για μένα καλύτερο από το 24 στο κράτημα . Ενώ όποιος από το 24 πάει στο 25 σίγουρα δεν θα δει διαφορά στην καθημερινότητα του το περίεργο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν κατέβασα την κουρτίνα στο 25 ήταν πολύ ποιο γρήγορη η αίσθηση με το 24 σε αυτό το κομμάτι . Στο βίντεο οι εναλλαγές των καμερών το έχουν διορθώσει στο απόλυτο κ εννοείται ότι δεν αισθάνθηκα όση ώρα το είχα στα χέρια μου ούτε ίχνος ζέστη .πιστεύω θα ακούσετε ένα σωρό κακοπροαίρετα σχόλια εν καιρό., η συσκευή είναι όμορφη να την χαρείτε κ όποιος δεν τον απασχολεί το οικονομικό κομμάτι να πάει στην συσκευή με κλειστά μάτια κ να έχει κ την υποστήριξη της αντιπροσωπείας. Συγνώμη για το σεντόνι μια επεξήγηση αν κάποιος γνωρίζει γιατί δεν απαντήθηκε στο νήμα του 24. Θέλω να πάρω από σκρουτζ το 24υ για συγγενή κ βλέπω την τιμή 1080 και θέλω να το πάρω με τιμολόγιο. Αφαιρείτε απευθείας το ποσό κ δίνω 870 και τέλος; γνωρίζει κάποιος; στην τιμή αυτή είναι μείον το ΦΠΑ; η θα παιχτεί κέντα; (καλορίζικη σε όλους) Η τιμές λιανικής εμπεριέχουν τον ΦΠΑ οπότε αν δικαιούσαι απαλλαγή τότε αφαιρείται μετά, οπότε θα πληρώσεις 870.96€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 25 minutes ago, geotrvs said: Η τιμές λιανικής εμπεριέχουν τον ΦΠΑ οπότε αν δικαιούσαι απαλλαγή τότε αφαιρείται μετά, οπότε θα πληρώσεις 870.96€ Αμ μπράβο αυτό ήθελα να μάθω γιατί δικαιούμαι έτσι κ αλλιώς απαλλαγή μην μου κάνουν κομπλα λόγο άλλη τιμή ίντερνετ άλλη τιμή μαγαζιού κ πάει έτσι. .. Έπαιρνα τηλέφωνο κ δεν απαντούσαν για διευκρίνηση αυτού του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, challenge143 said: Αμ μπράβο αυτό ήθελα να μάθω γιατί δικαιούμαι έτσι κ αλλιώς απαλλαγή μην μου κάνουν κομπλα λόγο άλλη τιμή ίντερνετ άλλη τιμή μαγαζιού κ πάει έτσι. .. Έπαιρνα τηλέφωνο κ δεν απαντούσαν για διευκρίνηση αυτού του θέματος. Προχορησε στην αγορα πριν την πληρωμη και μετα που θα επιλεξεις οτι θες τιμολογιο, θα δεις που θα αλλαξει η τιμη. (παντα μεσα απο το καλαθι σκρουτζ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Ένα περίεργο θέμα μου έχει βγει... Έχω όλες τις ειδοποιήσεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστές. Στο 23+ ήταν γκρουπαρισμένες. Ψάχνοντας λίγο είδα ότι οι περισσότεροι με s25 ultra τις θέλουν ξεχωριστά και τις έχουν γκρουπαρισμένες ανά εφαρμογή. Αυτό που εγώ θέλω. Έχει βρει κανείς ιδέα τι γίνεται εδώ; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Κλήσεις Volte προς το παρόν δεν βλέπω με Νόβα... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, Gorge said: Προχορησε στην αγορα πριν την πληρωμη και μετα που θα επιλεξεις οτι θες τιμολογιο, θα δεις που θα αλλαξει η τιμη. (παντα μεσα απο το καλαθι σκρουτζ) Ευχαριστώ πολύ. Δεν το είχα σκεφτεί όντως μου τα αφαιρεί κ φτάνει στο ποσό 870 ευρώ μετά την απαλλαγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, LAGGI said: Κλήσεις Volte προς το παρόν δεν βλέπω με Νόβα... Εμένα λειτουργεί κανονικά Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 39 minutes ago, karagalexk said: Εμένα λειτουργεί κανονικά Τελικά και σε μένα λειτουργεί. Απλά η ένδειξη VoLTE εμφανίζεται μόνο αν κατεβάσεις την κουρτίνα κάτω.Στο μεταξύ η επιλογή μόνο 2G πάει περίπατο στο S25ultra ακόμα και στη Nova. Εγώ βέβαια επειδή είχα ρουτίνα από το προηγούμενο τηλέφωνο το S23ULTRA μπορώ και το ενεργοποιώ όταν είμαι σε σύνδεση με κάποιο γνωστό η και αγνωστο δίκτυο WI-FI Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, LAGGI said: Κλήσεις Volte προς το παρόν δεν βλέπω με Νόβα... Λογικά λειτουργεί, απλά όπως γράφτηκε παραπίσω δεν το εμφανίζει, κατεβάζοντας την κουρτίνα πρέπει να το εμφανίζει , δες πίσω σελίδα 36 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, LAGGI said: Τελικά και σε μένα λειτουργεί. Απλά η ένδειξη VoLTE εμφανίζεται μόνο αν κατεβάσεις την κουρτίνα κάτω.Στο μεταξύ η επιλογή μόνο 2G πάει περίπατο στο S25ultra ακόμα και στη Nova. Εγώ βέβαια επειδή είχα ρουτίνα από το προηγούμενο τηλέφωνο το S23ULTRA μπορώ και το ενεργοποιώ όταν είμαι σε σύνδεση με κάποιο γνωστό η και αγνωστο δίκτυο WI-FI Βάλε την επιλογή μέχρι 3g To 3g έχει καταργηθεί οπότε θα δουλεύει το 2g Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts