alexx Δημ. Χθες στς 11:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:27 πμ Τελικά δεν κρατήθηκα και το πήρα και εγώ!!! Είπα να αναβαθμίσω το S20FE. Πρώτη φορά με τόσο ακριβό τηλέφωνο. Για να δούμε!! Καμία καλή θήκη που να μην είναι γκουμούτσα υπάρχει? Της benks που αναφέρετε κάποιοι είναι σχετικά λεπτές η χοντροκομμένες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. Χθες στς 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:33 πμ (edited) On 3/2/2025 at 6:54 ΜΜ, boymanos said: Χλωμό, είχα πάρει και εγώ τηλέφωνο αλλά μου είπαν μόνο 10%, δίνει όμως το πλαίσιο 10% συν -50 ευρώ το κουπόνι σύνολο 200 ευρώ εκπτωση, παράγγειλα εγώ σήμερα. ( και χωρίς να έχω κουπόνι ) Τελικα -15% κουπονι -φπα - κατι ποντους rewards 1090 euro s25 ultra 1tera Edited Χθες στς 11:34 πμ by NOS_KOS 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:40 πμ 2 ώρες πριν, OverClocker said: Ρε σεις, τις πρώτες μέρες είχαν πακέτο με εξτρά πόντους samsung rewards? Πρόσεξε κανείς? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Χθες στς 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:40 πμ 2 ώρες πριν, filzazas said: Εμενα τιποτα, ολα ενα ψεμα!!! 2 ώρες πριν, dimitris15 said: Μια από τα ίδια . Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι Στο S23 Ultra έχω XID CSC για call recording. Εδώ τι βάζω THL που λέτε εσείς η INS που λένε στο XDA υπάρχει κάποια διαφορά; Παιδιά εγώ το παρέλαβα σήμερα, αλλά του γιού μου που το είχαμε παραγγείλει με διαφορά μίας ώρας...(ίδια διεύθυνση αποστολής) δεν ήρθε! Οι άνθρωποι είναι για τα σίδερα... Τα στέλνουν τμηματικά οι άχρηστοι και ούτε κοιτάνε περιοχές αποστολής. Υπομονή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. Χθες στς 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:35 μμ (edited) Ok! Το πήρα και το δικό μου "Titanium Black" Edited Χθες στς 01:03 μμ by akis_k 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Χθες στς 12:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:38 μμ (edited) Σίγουρα βολεύουν οι στρογγυλεμένες άκρες. Είχα Note 10 Plus και θυμάμαι ότι οι μυτερές άκρες ήταν κουραστικές. Επίσης πλέον βρίσκω ότι για να καταλάβεις σοβαρές διαφορές στα κινητά πρέπει να μιλάμε για τουλάχιστον 3 χρόνια μετά. Μπορεί κάποιο παιδί να μου πει αν μπορώ να βάλω κάτω την μπάρα στον Google Chrome? Edited Χθες στς 12:40 μμ by jg_sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Χθες στς 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:51 μμ 1 hour ago, pandrits said: Παιδιά εγώ το παρέλαβα σήμερα, αλλά του γιού μου που το είχαμε παραγγείλει με διαφορά μίας ώρας...(ίδια διεύθυνση αποστολής) δεν ήρθε! Οι άνθρωποι είναι για τα σίδερα... Τα στέλνουν τμηματικά οι άχρηστοι και ούτε κοιτάνε περιοχές αποστολής. Υπομονή... Απο την στιγμη που εφυγε απο samsung η easy mail τα εχει κανει μανταρα και ο αδερφος μου το καλοκαιρι τα ιδια τραβηξε με το fold. Δηλαδη για δυτικη μακεδονια ποσα δεματα να ειχαν και δεν τα στελνουν? Δεν γινεται να αυο λενε παραδωσαμε στα ΕΛΤΑ τα ΕΛΤΑ να λενε δεν εχουμε παραλαβει και να γινεσαι μπαλακι αναμεσα σε αγενεις υπαλληλους. Ο Μπεινογλου που εχει τα logistics της samsung εχει και την easy mail και τραβαμε ολη αυτη την ταλαιπωρια. Ψυγειο πηρα και με την μεταφορικη ηρθε σε 2 μερες. προσωπικα αν ειναι να ξαναμπλεξω με easy mail δεν θα ξανα ψωνισω απο samsung store Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 12:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:56 μμ S25 Ultra drop test 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 01:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:13 μμ 1 hour ago, Athkatla said: Ναι Ok, γιατί θυμόμουν ότι είχαν ένα x2 στους πόντους τις πρώτες μέρες αλλα μετά εξαφανίστηκε. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:43 μμ 29 minutes ago, OverClocker said: Ok, γιατί θυμόμουν ότι είχαν ένα x2 στους πόντους τις πρώτες μέρες αλλα μετά εξαφανίστηκε. x6 ήταν μέχρι κάποια ημερομηνία, δεν θυμάμαι ακριβώς ποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Χθες στς 01:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:44 μμ 47 minutes ago, Athkatla said: S25 Ultra drop test Εμένα μου έπεσε ήδη.... Σε ξύλινο πάτωμα και βέβαια δεν έπαθε τίποτα ... Χωρίς θήκη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Χθες στς 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:01 μμ Σε λίγα χρόνια θα εξαλειφθούν ολες οι θήκες γκουμούτσες..!!!! Τέλειο αποτέλεσμα.. μπράβο Samsung… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Χθες στς 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:02 μμ Παρέλαβα κι εγώ σήμερα... Εμφάνιση που σκίζει πάντως... Ειμαι στο στήσιμο... Πέρασα τις ρυθμίσεις μέσω smart switch...Προσπάθησα μέσω αντιγράφου ασφαλείας από samsung account αλλά για κάποιο λόγο δεν κατεβάζει όλες τις εφαρμογές... Τέλος πάντων...ακόμη δεν έχω βάλει sim μέσα προκειμένου να ετοιμάσω πλήρως όλα τα άλλα... Θα επανέλθω... 3 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:03 μμ 14 minutes ago, Athkatla said: x6 ήταν μέχρι κάποια ημερομηνία, δεν θυμάμαι ακριβώς ποια. Χ6? Σίγουρα? Βλέπω ότι μου πιστώνουν 90κ πόντους που απ ότι φαίνεται ταιριαζει με το x2. Αν βαλω κατι τωρα στο καλάθι μου δινει 45κ. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. Χθες στς 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:35 μμ Έλεγα φέτος να μην πάω στο καινούργιο, αλλά σιγά μην και. Εντέλει το πήρα και εγώ (αχ αυτό το σαράκι), πήρα και μία γνήσια δερμάτινη θήκη και να ευχηθώ με την σειρά μου με γειά σε όλους όσους το πήραν η το περιμένουν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:02 μμ 56 minutes ago, OverClocker said: Χ6? Σίγουρα? Βλέπω ότι μου πιστώνουν 90κ πόντους που απ ότι φαίνεται ταιριαζει με το x2. Αν βαλω κατι τωρα στο καλάθι μου δινει 45κ. Μόνο για προπαραγγελία S25 ήταν το χ6 και ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία κάπου προς το τέλος Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Χθες στς 03:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:49 μμ Όσοι βάλατε τζαμακι τι γίνεται με το δακτυλικό; Παίζει άνετα η ζοριζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Χθες στς 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:23 μμ 32 minutes ago, redcon said: Όσοι βάλατε τζαμακι τι γίνεται με το δακτυλικό; Παίζει άνετα η ζοριζεται; Της Spiegen που τοποθέτησα εγώ, χρειάστηκε να περάσω άλλη μια φορά το δακτυλικό αποτύπωμα και τώρα είναι άμεση η αναγνώριση όπως πρίν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:39 μμ 1 ώρα πριν, Athkatla said: Μόνο για προπαραγγελία S25 ήταν το χ6 και ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία κάπου προς το τέλος Ιανουαρίου. Πάντως το 23 και το 24 στο Samsung Members στα benefits ήταν γεμάτο, φέτος, φτωχολογια.. άδειο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Χθες στς 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:29 μμ 1 ώρα πριν, redcon said: Όσοι βάλατε τζαμακι τι γίνεται με το δακτυλικό; Παίζει άνετα η ζοριζεται; ESR σχεδόν απόλυτη επιτυχία σε ξεκλειδώματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:40 μμ (edited) Αν έχετε κάνει register δακτυλικά πριν βάλετε το τζάμι, θα πρέπει να τα ξανα περάσετε μετά. Το να αυξήσετε την ευαισθησία στην αφή, δεν κάνει καμία διαφορά στην αναγνώριση δακτυλικού. Edited Χθες στς 05:40 μμ by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Χθες στς 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:27 μμ Εμείς που θέλουμε call recording ποιο CSC βάζουμε THL INS η XID και γιατί; Με ποιο περνούμε ota updates; Στο S23 Ultra έχω XID Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 hour ago, jg_sot said: ESR σχεδόν απόλυτη επιτυχία σε ξεκλειδώματα. Επιβεβαιώνω και εγώ για ESR. Το έβαλα αμέσως μόλις έβγαλα το προστατευτικό οθόνης και μετά άνοιξα το κινητό για ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 23 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 11 minutes ago, pandrits said: Επιβεβαιώνω και εγώ για ESR. Το έβαλα αμέσως μόλις έβγαλα το προστατευτικό οθόνης και μετά άνοιξα το κινητό για ρυθμίσεις. Ομοιως το ringke. Τελικα εκλεισα την ευαισθησία οθονης, οπως ειπε ο φιλος πιο πισω, και συνεχιζει να παίζει ακαριαια. Επιτελους tempered glass που καθεται αρτια μετα απο S9+, Mi10, S23U 🤣 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Χαρίζεται κουπονι -15% για προπαραγγελια s25u απο samsung eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts