ffc Δημ. Δευτέρα στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:57 μμ Πλαισιάκηδες σας εφαγααααααααααααα. Παράδοση αυριο 09:40-11:40. Αν ηθελαν ας εκαναν αλλιως. Γεμάτο το κουμπούρι με χοντρό αλάτι. 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Εγώ θα πάω να παραλάβω από το κατάστημα στου Ρέντη! Δεν αντέχω την αναμονή να έρθει ο κούριερ και να υπάρχει και κίνδυνος να μη με βρει! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Δευτέρα στις 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:59 μμ 2 minutes ago, ffc said: Πλαισιάκηδες σας εφαγααααααααααααα. Παράδοση αυριο 09:40-11:40. Αν ηθελαν ας εκαναν αλλιως. Γεμάτο το κουμπούρι με χοντρό αλάτι. 😄 Τι βύσμα έβαλες για να παραλάβεις πρωί; 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:00 μμ 28 minutes ago, OverClocker said: Τι εγινε με την σαμσουνκ ακομα δεν παρελαβες? 😜 Πλαίσιο είμαι! Αν ακούσετε για φωτιά σε κατάστημα πλαισίου να ξέρετε ότι δεν παρέλαβα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Δευτέρα στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:01 μμ Δυτικά προάστια μένω. Δεν ξέρω μήπως είμαι στην πρώτη στάση τους και μετά κινηθούν κέντρο και βορεια.😃 Η πλάκα είναι οτι επειδή θα εργάζομαι μεσημέρι ισα ισα να το μυρισω λίγο θα προλάβω και μετα η χαρά το επόμενο πρωί.😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Δευτέρα στις 06:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:03 μμ 1 minute ago, redcon said: Πλαίσιο είμαι! Αν ακούσετε για φωτιά σε κατάστημα πλαισίου να ξέρετε ότι δεν παρέλαβα. 10 μέρες άδεια είχα, αύριο που θα έρθει δουλεύω πρωί. 🙂 Αύριο φτάνει και σε μένα με γενική ταχυδρομική. Αν δεν δούλευα από της 08:30 στην γενική απ έξω, 09:30 θα το έπαιρνα. Τώρα πάμε 17:00 το απόγευμα. Ρε τι τραβάμε. 😂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:21 μμ 50 minutes ago, MixalisTor said: Δίνει μόνο αν έχεις κάποιο άλλο galaxy εκτός εγγύησης. Καλησπέρα, πώς το παίρνουμε, έχω ένα S20FE εκτός εγγύησης, Το ζητάμε απο το τσατ όπως για το 10% και τους λέμε για το εκτός εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Όσοι το έχετε ήδη, και είστε εξωτερικό οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα... Σας ήρθε μια αναβάθμιση που διάβασα κοντά στα 24gb? Σκέφτομαι να την κάνω πρώτα αν έχει βγει και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κλπ Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ 10 minutes ago, karagalexk said: Όσοι το έχετε ήδη, και είστε εξωτερικό οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα... Σας ήρθε μια αναβάθμιση που διάβασα κοντά στα 24gb? Σκέφτομαι να την κάνω πρώτα αν έχει βγει και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κλπ 24gb? Τι αναβάθμιση είναι αυτή, ο κώδικας ξανά γραμμένος από το μηδέν? 4 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ 1 minute ago, kountoura said: 24gb? Τι αναβάθμιση είναι αυτή, ο κώδικας ξανά γραμμένος από το μηδέν? https://techmaniacs.gr/i-samsung-kykloforei-ti-proti-enimerosi-logismikoy-gia-ti-seira-galaxy-s25/ Το 24 ultra λένε, η 1η του αναβάθμιση ήταν 14gb Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 06:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:39 μμ (edited) //Μάλλον κάποιο site ειδήσεων ξέχασε ένα κόμμα. 2,4Gb Και 1,4 αντίστοιχα. */ Άκυρο, για όλο το firmware μιλανε, όχι το OTA update. Edited Δευτέρα στις 06:42 μμ by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Δευτέρα στις 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:43 μμ 4 minutes ago, OverClocker said: Μάλλον κάποιο site ειδήσεων ξέχασε ένα κόμμα. 2,4Gb Και 1,4 αντίστοιχα. Το έχω διαβάσει σε διάφορα site και στο xda.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Δευτέρα στις 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:43 μμ 3 minutes ago, OverClocker said: Μάλλον κάποιο site ειδήσεων ξέχασε ένα κόμμα. 2,4Gb Και 1,4 αντίστοιχα. Ε ναι κάτι τέτοιο. 24gb δεν είναι όλο το android με το one ui μαζί. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Δευτέρα στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:48 μμ (edited) 6 minutes ago, kountoura said: Ε ναι κάτι τέτοιο. 24gb δεν είναι όλο το android με το one ui μαζί. Και όμως.... https://samfrew.com/download/Galaxy__/oib1/TUR/S938BXXU1AYA1/S938BOXM1AYA1 Κάπου έλεγαν ότι όλο το filesysten είναι πάνω από 50gb... Edited Δευτέρα στις 06:50 μμ by karagalexk 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ 1 hour ago, karagalexk said: Όσοι το έχετε ήδη, και είστε εξωτερικό οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα... Σας ήρθε μια αναβάθμιση που διάβασα κοντά στα 24gb? Σκέφτομαι να την κάνω πρώτα αν έχει βγει και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κλπ Όχι, δεν βλέπω κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ 2 ώρες πριν, karagalexk said: Όσοι το έχετε ήδη, και είστε εξωτερικό οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα... Σας ήρθε μια αναβάθμιση που διάβασα κοντά στα 24gb? Σκέφτομαι να την κάνω πρώτα αν έχει βγει και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κλπ Εννοείται αυτό.... Αναβάθμιση και ξανά restore για να μπουν όλα από την αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:33 μμ 1 ώρα πριν, karagalexk said: Και όμως.... https://samfrew.com/download/Galaxy__/oib1/TUR/S938BXXU1AYA1/S938BOXM1AYA1 Κάπου έλεγαν ότι όλο το filesysten είναι πάνω από 50gb... Μωρέ μπράβο. Δεν περίμενα να υπάρχει πουθενά τέτοιος όγκος σε αναβάθμιση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Καλώς να παραλάβετε το κινητό είναι φοβερό στην μπαταρία που είχα αμφιβολία μου έβγαλε 7 ώρες sot και είχα ακόμα 25 με 30 %, αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει ακόμα. 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Grain screen test. https://youtu.be/XNCFfz_YUAE?si=cUGIYYLc_wiS9Acr 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τρίτη στις 07:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:08 πμ Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα ο ίδιος από την EasyMail. Δυστυχώς τώρα δουλειά και το unboxing θα γίνει το μεσημέρι. Καλή παραλαβή σε όλους μας. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 07:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:10 πμ Αντε καλο δουλευτο νομίζω κ με τπ 23 κ 24 δεν είχες πάει να το παραλάβεις? 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τρίτη στις 07:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:13 πμ 2 minutes ago, OverClocker said: Αντε καλο δουλευτο νομίζω κ με τπ 23 κ 24 δεν είχες πάει να το παραλάβεις? Ναι ναι σωστά. Μένω Νίκαια οπότε είμαι δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. Τρίτη στις 07:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:24 πμ Καλημέρα σε όλους και εγώ παραλαμβάνω το απόγευμα από την easymail στο ελληνικό γιατί λόγω απόστασης δεν με βολεύει στο Ρέντη και δεν θα ήμουνα και στο χώρο μου την ώρα που μου στείλανε για παραλαβή.Καλοριζικο και καλοδούλευτο σε όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τρίτη στις 07:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:52 πμ 11 ώρες πριν, johnnyman25 said: Grain screen test. https://youtu.be/XNCFfz_YUAE?si=cUGIYYLc_wiS9Acr Άρα το S23U είναι το πιο "σωστό" από όλα. Δε σχολιάζω καν για το S24U Κάτι υπάρχει στο S25U που είναι λίγο λάθος σε σχέση με το S23U και πολύ καλύτερο από το S24U 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts