gsa1967 Δημ. Πέμπτη στις 06:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:28 πμ https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-apple-iphone-16-pro-max_id6680#display ena test ακομη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. Πέμπτη στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:13 πμ (edited) Μια χαζή ερώτηση.. απο το Samsung eshop, η εγγύηση ισχύει από την ημέρα της πληρωμής? την ημέρα της αποστολής που δημιουργείται και το τιμολόγιο? ή από την ημέρα που παραλαμβάνουμε? Λογικά από την ημέρα του τιμολογίου πρέπει να είναι, σωστά ; Edited Πέμπτη στις 08:14 πμ by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 08:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:21 πμ Σε εμένα και για το 23 και για το 24 το παραστατικό έχει εκδοθεί μετά την παράδοση. Έχει πάνω ημερομηνία παραγγελίας και ξεχωριστά την έκδοση. Η εγγύηση πάει με την έκδοση. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Πέμπτη στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:39 πμ Η επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια με 50 ευρώ από Samsung shop αξίζει; Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Πέμπτη στις 09:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:16 πμ 23 minutes ago, dimitris15 said: Η επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια με 50 ευρώ από Samsung shop αξίζει; Παρέχεται από την ασφαλιστική εταιρεία AWP P&C SA και νομίζω ότι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. Πέμπτη στις 09:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:16 πμ Τα βασικά πρώτα ηρθαν... Εν αναμονή ποτε θα μας το στείλουν τωρα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. Πέμπτη στις 09:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:30 πμ Μια ερωτηση παρακαλω.. Παιζει ρολο αν η διεύθυνση αποστολής με το όνομα του τιμολογιου ειναι διαφορετικα τα ονοματα και διεύθυνση; μηπως υπαρχει κανενα προβλημα στον ελεγχο μετα απο την εφορια και υπαρξει προβλημα.θα φαίνεται πανω στο τιμολογιο η διεύθυνση αποστολης; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. Πέμπτη στις 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:44 πμ 12 minutes ago, sakisaudi said: Μια ερωτηση παρακαλω.. Παιζει ρολο αν η διεύθυνση αποστολής με το όνομα του τιμολογιου ειναι διαφορετικα τα ονοματα και διεύθυνση; μηπως υπαρχει κανενα προβλημα στον ελεγχο μετα απο την εφορια και υπαρξει προβλημα.θα φαίνεται πανω στο τιμολογιο η διεύθυνση αποστολης; Ευχαριστώ Φυσικά,συμβουλέψου τον λογιστή σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Πέμπτη στις 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:58 πμ 1 hour ago, sakisaudi said: Μια ερωτηση παρακαλω.. Παιζει ρολο αν η διεύθυνση αποστολής με το όνομα του τιμολογιου ειναι διαφορετικα τα ονοματα και διεύθυνση; μηπως υπαρχει κανενα προβλημα στον ελεγχο μετα απο την εφορια και υπαρξει προβλημα.θα φαίνεται πανω στο τιμολογιο η διεύθυνση αποστολης; Ευχαριστώ Δεν είμαι λογιστής αλλά το έχω κάνει και θα σου πω. Έχω κόψει τιμολόγιο σε φίλου επιχείρηση, και βάλαμε παράδοση στο δικό μου το όνομα. Απλά σου στέλνουν να συμπληρώσει η επιχείρηση μια ανάθεση παραλαβής την οποία συμπληρώνει η επιχείρηση και την στέλνεις πίσω. Το τιμολόγιο χρεώνεται κανονικά στην επιχείρηση απλά αναθέτει θεωρητικά σε κάποιον άλλο να το παραλάβει. Και λογικά να το δεις δεν στέκει να υπάρχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά να ρωτήσεις τον λογιστή που είναι ειδικός. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ 2 ώρες πριν, dimitris15 said: Η επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια με 50 ευρώ από Samsung shop αξίζει; Εννοείται ότι αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ παρέλαβε κανείς; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Παίδες μπορεί να πει κάποιος αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα το μαύρο και το άσπρο χρώμα να τα δούμε; Έχω δει το γαλάζιο και το γκρι. Περιοχή Πειραιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Πέμπτη στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:34 πμ 28 minutes ago, karagalexk said: παρέλαβε κανείς; Απο Πλαισιο, τιποτα, ουτε tracking number κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Πέμπτη στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:37 πμ 2 minutes ago, redcon said: Απο Πλαισιο, τιποτα, ουτε tracking number κλπ. Τηλεφωνική παραγγελία ή ηλεκτρονική? Εγώ έχω trucking από 24 του μηνός. Ως εκτύπωση ετικέτας όμως, δεν έχει παραλάβει καν η κουριερ ακόμα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Μην περιμένετε τζάμπα παιδιά, τέλος της άλλης εβδομάδας θα τα στείλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:48 πμ 4 minutes ago, Spirospe40 said: Μην περιμένετε τζάμπα παιδιά, τέλος της άλλης εβδομάδας θα τα στείλουν... Η Samsung μέχρι την άλλη Τρίτη θα τα έχει στείλει. Εξάλλου αυτό γράφει, αποστολές από 4 Φεβρουαρίου. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:49 πμ 10 minutes ago, kountoura said: Τηλεφωνική παραγγελία ή ηλεκτρονική? Εγώ έχω trucking από 24 του μηνός. Ως εκτύπωση ετικέτας όμως, δεν έχει παραλάβει καν η κουριερ ακόμα. Τηλεφωνικα την ειχα κανει. Εχω λαβει εντυπο παραγγελιας μονον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 11:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:54 πμ 3 minutes ago, nasosvasedis said: Η Samsung μέχρι την άλλη Τρίτη θα τα έχει στείλει. Εξάλλου αυτό γράφει, αποστολές από 4 Φεβρουαρίου. Μην ξεχνάς το "Αποστολές βάσει διαθεσιμότητας από:" 😂 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Πέμπτη στις 11:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:54 πμ 4 minutes ago, redcon said: Τηλεφωνικα την ειχα κανει. Εχω λαβει εντυπο παραγγελιας μονον. Τηλεφωνικά και εγώ. Μαζί και το ρολόι το οποίο παρέλαβα χθες. Εγώ έχω λάβει κανονικά και τα δύο τιμολόγια στο μεηλ μου. Του κινητού μάλιστα γράφει και το Imei πάνω. Που σημαίνει τα έχουν όλα έτοιμα και δεν στέλνουν πριν της 3 4 Φεβρουαρίου σε κανέναν. 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:59 πμ 4 minutes ago, OverClocker said: Μην ξεχνάς το "Αποστολές βάσει διαθεσιμότητας από:" 😂 Χαχα ναι ναι θα τηρηθεί αριθμός προτεραιότητας. 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Πέμπτη στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:03 μμ 8 minutes ago, kountoura said: Τηλεφωνικά και εγώ. Μαζί και το ρολόι το οποίο παρέλαβα χθες. Εγώ έχω λάβει κανονικά και τα δύο τιμολόγια στο μεηλ μου. Του κινητού μάλιστα γράφει και το Imei πάνω. Που σημαίνει τα έχουν όλα έτοιμα και δεν στέλνουν πριν της 3 4 Φεβρουαρίου σε κανέναν. Aσε μου εχουν γυρισει τα μυαλα με τη Σαμσουνγκ. Στο τσακ ειμαι να το ακυρωσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Πέμπτη στις 12:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:23 μμ 19 minutes ago, redcon said: Aσε μου εχουν γυρισει τα μυαλα με τη Σαμσουνγκ. Στο τσακ ειμαι να το ακυρωσω. Άνοιξα το ρολόι γιατί στο τσακ ήμουν και εγώ να τα ακυρώσω και τα δύο. Το άνοιξα να μην μπορώ να το επιστρέψω και κάνω υπομονή πλέον. 🙂 10 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ 34 minutes ago, kountoura said: Άνοιξα το ρολόι γιατί στο τσακ ήμουν και εγώ να τα ακυρώσω και τα δύο. Το άνοιξα να μην μπορώ να το επιστρέψω και κάνω υπομονή πλέον. 🙂 Μίλησα μόλις με υπάλληλο στο eShop. Παιδιά όντως στην Ευρώπη θα αρχίσουν τις αποστολές από 4 Φλεβάρη, δεν φαίνεται να έχουν δρομολογημένη κάποια ευχάριστη έκπληξη όπως στον υπόλοιπο κόσμο. Εντάξει, μιλάμε για ανέκδοτο, εφόσον έχουν ήδη τις συσκευές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:16 μμ 15 minutes ago, nasosvasedis said: Μίλησα μόλις με υπάλληλο στο eShop. Παιδιά όντως στην Ευρώπη θα αρχίσουν τις αποστολές από 4 Φλεβάρη, δεν φαίνεται να έχουν δρομολογημένη κάποια ευχάριστη έκπληξη όπως στον υπόλοιπο κόσμο. Εντάξει, μιλάμε για ανέκδοτο, εφόσον έχουν ήδη τις συσκευές. Υπερβολές. Θα περιμένεις απλά για την αποστολή στην ημερομηνία που εχει επικοινωνηθει και τελος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Πέμπτη στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:26 μμ Σήμερα παρέλαβε φίλος μου τα ακουστικά Pro3 που παρήγγειλε μαζί με το S25U από το ελληνικό Samsung eshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts