ffc Δημ. Τετάρτη στις 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:43 μμ Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου. Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro. Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό. 5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας. 3 ώρες πριν, kountoura said: Που το γράφει αυτό ακριβώς στο τιμολόγιο? Μου το έστειλαν ηλεκτρονικά και δεν βλέπω τέτοια σημείωση. Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 03:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:52 μμ 14 minutes ago, nasosvasedis said: Τραγική η Samsung ΚΑΙ σε αυτό φέτος. Στην Αμερική αύριο και μεθαύριο θα παραλάβουν όλοι και εδώ... Εν τω μεταξύ ποιο το νόημα της προπαραγγελίας αν είναι να παραλάβουμε μετά τις 4-5 Φλεβάρη; Κάνουν την αναμονή για τη συσκευή με όλο το υπόλοιπο hate που τρώει ακόμα πιο δύσκολη. Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τετάρτη στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:53 μμ 8 minutes ago, ffc said: Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου. Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro. Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό. 5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας. Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail. Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά.... 2 minutes ago, OverClocker said: Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit. Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:04 μμ 10 minutes ago, nasosvasedis said: Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά.... Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. Ισχύει, έχεις δίκιο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Τετάρτη στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:08 μμ Έριξα κ εγώ την προ παραγγελία… μαζί με την προστασία της FloLab σε κάμερες κ οθόνη.. total 1350+55+70=1.475.. Αυτή την φορά θα τολμήσω να το αφήσω για ένα χρόνο, μόνο με ένα Dbrand πίσω κ μπροστά το FloLab… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. Τετάρτη στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:32 μμ https://www.droid-life.com/2025/01/29/galaxy-s25-ultra-pre-orders-shipping-super-early/?fbclid=IwY2xjawIHRQJleHRuA2FlbQIxMQABHaF3KyCeOcrP5265Mo78uFZV1s9fEWXD7ZsEdx8zHDZQJPkLJLhZs40yGQ_aem_4-_wodZUN5ZNIy0RCLAy9g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:10 μμ 37 minutes ago, Spirospe40 said: https://www.droid-life.com/2025/01/29/galaxy-s25-ultra-pre-orders-shipping-super-early/?fbclid=IwY2xjawIHRQJleHRuA2FlbQIxMQABHaF3KyCeOcrP5265Mo78uFZV1s9fEWXD7ZsEdx8zHDZQJPkLJLhZs40yGQ_aem_4-_wodZUN5ZNIy0RCLAy9g Όχι σε εμάς. 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:42 μμ 6 ώρες πριν, ReaperX said: Αν πας να κάνεις checkout θα βγάλει αποστολή για Μάρτιο. Μίλησα κ με το τσατ,έχουν εξαντληθεί. Έχω που το έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο λες να την φάω να περιμένω μέχρι Μάρτιο; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. Τετάρτη στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:00 μμ 15 minutes ago, karagalexk said: Έχω που το έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο λες να την φάω να περιμένω μέχρι Μάρτιο; Αφορά το jet black χρώμα που είναι αποκλειστικό στο Samsung store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Τετάρτη στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:17 μμ (edited) 2 ώρες πριν, xabos said: Έριξα κ εγώ την προ παραγγελία… μαζί με την προστασία της FloLab σε κάμερες κ οθόνη.. total 1350+55+70=1.475.. Αυτή την φορά θα τολμήσω να το αφήσω για ένα χρόνο, μόνο με ένα Dbrand πίσω κ μπροστά το FloLab… Flolab εχεις ξαναδοκιμασει ? Πως τα παει με το δακτυλικο? το κοιταξα καποια στιγμη για την antireflective ιδιοτητα που εχει , ερχεται απο Αμερικη? Στην τιμη εχει τελωνειο? (Τσιμπημένη βεβαια) Edited Τετάρτη στις 07:31 μμ by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:56 μμ 55 minutes ago, ReaperX said: Αφορά το jet black χρώμα που είναι αποκλειστικό στο Samsung store. Σωστά εγώ έχω αγοράσει το titanium black Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Αύριο παραλαμβάνω πρώτα ο Θεός ( Καναδάς) θα πάρω να πω ότι είμαι άρρωστος στην δουλειά 11 1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. Τετάρτη στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:04 μμ (edited) Ένα πολύ αξιόπιστο battery test. https://youtu.be/JiItSlhE2to?si=ockcl8gs8n_I64IN Πολύ θετικό Και ένα πολύ αναλυτικό camera comparison! https://youtu.be/sIX7RghZQmI?si=AWmau1Y7n6dJGKEI Δεν πρόλαβα να το δω γιατί είναι πολύ μεγάλο . Αν έχει κάποιος χρόνο ας το δει να μας πει εντυπώσεις. Edited Τετάρτη στις 08:08 μμ by dimkit 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Τετάρτη στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:09 μμ 44 minutes ago, anergos13 said: Flolab εχεις ξαναδοκιμασει ? Πως τα παει με το δακτυλικο? Grand A+++ Tο έχω ήδη στο 24 / iPhone 16… Για όσους δεν το γνωρίζουν … δίνει δωρεάν αντικατάσταση για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εγγύηση… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:13 μμ 3 minutes ago, xabos said: Grand A+++ Tο έχω ήδη στο 24 / iPhone 16… Για όσους δεν το γνωρίζουν … δίνει δωρεάν αντικατάσταση για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εγγύηση… Καπου ειδα ερχεται απο Κινα και δεν εχει τελωνειο..σωστα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ (edited) Πολύ σωστά … 10 ημέρες express delivery Δίνουν πολύ εύκολα 10-20% discount code.. πήρα αυτή την φορά 30 % , με ερώτηση σε ένα μέλος του support Edited Τετάρτη στις 09:58 μμ by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Τετάρτη στις 08:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:22 μμ https://www.reddit.com/r/GalaxyS25Ultra/s/LPU5uLZ5Ef Και άλλος από Κροατία το έχει ήδη στα χέρια του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Τετάρτη στις 09:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:14 μμ 1 hour ago, xabos said: Grand A+++ Tο έχω ήδη στο 24 / iPhone 16… Για όσους δεν το γνωρίζουν … δίνει δωρεάν αντικατάσταση για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εγγύηση… Είχα βάλει στο 24u (όντως ίσως το καλύτερο μαζί με της amfilm και unbreak της ultraglass) αλλά τώρα 70 ευρώ δεν δίνω για lens και screen protector. Προς το παρόν πήρα από mobilecenter της ringke και screen και lens που είναι τίμια και αργότερα βλέπουμε.. Η μεγαλύτερη δουλειά είναι που από το 24 και μετά γλιτώσαμε από το whitestone dome και τις κόλλες uv. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Τετάρτη στις 09:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:30 μμ 1 hour ago, xabos said: Πολύ σωστά … 10 ημέρες express delivery Δινουν -20% εκπτωση αν τους δωσεις κινητο ...παιζει τπτ παραξενο? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Από τον κύριο αφεντικό. Samsung S25 Ultra Review - Things just got Messy. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Τετάρτη στις 11:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:59 μμ 1 ώρα πριν, OverClocker said: Από τον κύριο αφεντικό. Samsung S25 Ultra Review - Things just got Messy. Μέχρι τώρα - Οι Α επεξεργαστές της αππλε πανίσχυροι ηγέτης της αγοράς οι σναπ 2 γενιές πισω Τώρα που ο σναπ περασε μπροστά - Ε πολύ δυνατός αλλά τι να την κάνεις τόση ισχύ, χαμένη πάει. Α ρε ξύλο που θέλουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 12:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:11 πμ (edited) . Edited Πέμπτη στις 12:16 πμ by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Πέμπτη στις 05:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:48 πμ 9 ώρες πριν, xabos said: Πολύ σωστά … 10 ημέρες express delivery Δίνουν πολύ εύκολα 10-20% discount code.. πήρα αυτή την φορά 30 % , με ερώτηση σε ένα μέλος του support έχεις κάποιο λινκ? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Πέμπτη στις 05:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:59 πμ στο samsung eshop συνδυαζεται εκπτωση και κουπονι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 06:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:22 πμ 23 minutes ago, gsa1967 said: στο samsung eshop συνδυαζεται εκπτωση και κουπονι? Όχι, μόνο ένα κουπόνι μπορεί να εφαρμοστεί. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts