Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου.

Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro.

Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό.

5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας.

3 ώρες πριν, kountoura said:

Που το γράφει αυτό ακριβώς στο τιμολόγιο? 

Μου το έστειλαν ηλεκτρονικά και δεν βλέπω τέτοια σημείωση. 

Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail.

14 minutes ago, nasosvasedis said:

Τραγική η Samsung ΚΑΙ σε αυτό φέτος. Στην Αμερική αύριο και μεθαύριο θα παραλάβουν όλοι και εδώ...

Εν τω μεταξύ ποιο το νόημα της προπαραγγελίας αν είναι να παραλάβουμε μετά τις 4-5 Φλεβάρη; 

Κάνουν την αναμονή για τη συσκευή με όλο το υπόλοιπο hate που τρώει ακόμα πιο δύσκολη. 

Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

8 minutes ago, ffc said:

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου.

Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro.

Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό.

5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας.

Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail.

Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά....

2 minutes ago, OverClocker said:

Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit.

Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. 

10 minutes ago, nasosvasedis said:

Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά....

Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. 

Ισχύει, έχεις δίκιο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Έριξα κ εγώ την προ παραγγελία… 

μαζί με την προστασία της FloLab σε κάμερες κ οθόνη.. total 1350+55+70=1.475..

Αυτή την φορά θα τολμήσω να το αφήσω για ένα χρόνο, μόνο με ένα Dbrand πίσω κ μπροστά το FloLab…

6 ώρες πριν, ReaperX said:

Αν πας να κάνεις checkout θα βγάλει αποστολή για Μάρτιο.

Μίλησα κ με το τσατ,έχουν εξαντληθεί.

Screenshot_20250129_141059_Chrome.jpg

Έχω που το έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο λες να την φάω να περιμένω μέχρι Μάρτιο;

15 minutes ago, karagalexk said:

Έχω που το έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο λες να την φάω να περιμένω μέχρι Μάρτιο;

Αφορά το jet black χρώμα που είναι αποκλειστικό στο Samsung store.

2 ώρες πριν, xabos said:

Έριξα κ εγώ την προ παραγγελία… 

μαζί με την προστασία της FloLab σε κάμερες κ οθόνη.. total 1350+55+70=1.475..

Αυτή την φορά θα τολμήσω να το αφήσω για ένα χρόνο, μόνο με ένα Dbrand πίσω κ μπροστά το FloLab…

Flolab εχεις ξαναδοκιμασει ? 

Πως τα παει με το δακτυλικο?

το κοιταξα καποια στιγμη για την antireflective ιδιοτητα που εχει , ερχεται απο Αμερικη? Στην τιμη εχει τελωνειο? (Τσιμπημένη βεβαια)

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

55 minutes ago, ReaperX said:

Αφορά το jet black χρώμα που είναι αποκλειστικό στο Samsung store.

Σωστά εγώ έχω αγοράσει το titanium black

Αύριο παραλαμβάνω πρώτα ο Θεός ( Καναδάς) θα πάρω να πω ότι είμαι άρρωστος  στην δουλειά  

Γιώργος

Ένα πολύ αξιόπιστο battery test.

https://youtu.be/JiItSlhE2to?si=ockcl8gs8n_I64IN

Πολύ θετικό 

Και ένα πολύ αναλυτικό camera comparison!

https://youtu.be/sIX7RghZQmI?si=AWmau1Y7n6dJGKEI

Δεν πρόλαβα να το δω γιατί είναι πολύ μεγάλο . Αν έχει κάποιος χρόνο ας το δει να μας πει εντυπώσεις. 

Edited by dimkit

44 minutes ago, anergos13 said:

Flolab εχεις ξαναδοκιμασει ? 

Πως τα παει με το δακτυλικο?

Grand A+++ 

Tο έχω ήδη στο 24 / iPhone 16… 

Για όσους δεν το γνωρίζουν … δίνει δωρεάν αντικατάσταση για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εγγύηση…

3 minutes ago, xabos said:

Grand A+++ 

Για όσους δεν το γνωρίζουν … δίνει δωρεάν αντικατάσταση για όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εγγύηση…

Καπου ειδα ερχεται απο Κινα και δεν εχει τελωνειο..σωστα?

Πολύ σωστά … 10 ημέρες express delivery 

Δίνουν πολύ εύκολα 10-20% discount code..

πήρα αυτή την φορά 30 % , με ερώτηση σε ένα μέλος του support 

Edited by xabos

https://www.reddit.com/r/GalaxyS25Ultra/s/LPU5uLZ5Ef

Και άλλος από Κροατία το έχει ήδη στα χέρια του. 

1 hour ago, xabos said:

Grand A+++ 

Είχα βάλει στο 24u (όντως ίσως το καλύτερο μαζί με της amfilm και unbreak της ultraglass) αλλά τώρα 70 ευρώ δεν δίνω για lens και screen protector. Προς το παρόν πήρα από mobilecenter της ringke και screen και lens που είναι τίμια και αργότερα βλέπουμε.. Η μεγαλύτερη δουλειά είναι που από το 24 και μετά γλιτώσαμε από το whitestone dome και τις κόλλες uv. 

1 hour ago, xabos said:

Δινουν -20% εκπτωση αν τους δωσεις κινητο ...παιζει τπτ παραξενο?

Από τον κύριο αφεντικό.

Samsung S25 Ultra Review - Things just got Messy.

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Από τον κύριο αφεντικό.

Samsung S25 Ultra Review - Things just got Messy.

Μέχρι τώρα - Οι Α επεξεργαστές της αππλε πανίσχυροι ηγέτης της αγοράς οι σναπ 2 γενιές πισω

Τώρα που ο σναπ περασε μπροστά - Ε πολύ δυνατός αλλά τι να την κάνεις τόση ισχύ, χαμένη πάει.

Α ρε ξύλο που θέλουν...

9 ώρες πριν, xabos said:

Δίνουν πολύ εύκολα 10-20% discount code..

πήρα αυτή την φορά 30 % , με ερώτηση σε ένα μέλος του support 

έχεις κάποιο λινκ?

23 minutes ago, gsa1967 said:

στο samsung eshop συνδυαζεται εκπτωση και κουπονι?

Όχι, μόνο ένα κουπόνι μπορεί να εφαρμοστεί.