Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, nasosvasedis said:

Στην Αμερική παντως βλέπω στο Reddit άρχισαν ήδη να τα στέλνουν και σε πολλούς γράφει παράδοση στις 30 Ιανουαρίου. 

Μάλλον λόγο διαφοράς ώρας οι δικοί μας δεν έχουν πάρει το μέμο  😂

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

με ψηνει και εμενα η αγορα του τηλεφωνου.μου αρεσει πολυ το σχεδιο του κινητου.επιτελους μια ναυαρχιδα κινητο χωρις πλαισια edge,Στα +++το μικροτερο βαρος .τα δαχτυλυδια των καμερων.και φυσικα η καλυτερη φωτεινοτητα και η επιπλεον μνημη ραμ.

αν μπορεσω και πουλησω το s23 ultra θα το παρω.

my old profile -----> RAVER

1 ώρα πριν, pandrits said:

Κάποιος που έχει ξανα προπαραγγείλει σπο το επίσημο σάϊτ, μήπως θυμάται με πια μεταφορική συνεργάζεται η Samsung;

Μίλησα με samsung (chat) easy maill μου είπαν, αλλά επειδή δεν έχω στην πόλη μου τότε θα σταλεί με ELTA courier.

Εγώ πάλι δεν πάω και πολύ καλά...

Χθες μπήκα στην διαδικασία να αφιερώσω το jet black 

Από Samsung ... Λέω "όχι ρε δεν θα το πάρω θα μείνω με το s24u..."

Τελικά μετά από μια ώρα παραγγειλα το titanium Black 

Από πλαίσιο με 10% και -50€

Μου είπαν θα παραλάβω 4 Φλεβάρη....

Για πείτε τώρα

S24U 512 σε ποια τιμή πρέπει να φύγει?

Βλέπω κάποιοι τα έχουν ξεφτιλησει εντελώς 

14 minutes ago, akis_k said:

Μίλησα με samsung (chat) easy maill μου είπαν, αλλά επειδή δεν έχω στην πόλη μου τότε θα σταλεί με ELTA courier.

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν έχουμε ούτε εμείς στο Λουτράκι Easymail και από ότι είδα συνεργάζονται με Speedex η οποία είναι υπό διάλυση εδώ. Θα επιχειρήσω να μιλήσω και εγώ στο chat...

Μετά από 3 σερί χρόνια με iPhone 13 Pro Max, κάνω το βήμα για επιστροφή στη Samsung μετά το S20+.

Δεν επέστρεψα πρόπερσι με το S23U, δεν επέστρεψα πέρσι για χάρη του S24U, τελικά το κάνω φέτος. Είναι τόσο καλό το 13PM που δεν ήθελα να κάνω switch σε κάτι άλλο. Το είχα βολευτεί αφενός, αφετέρου έχασα το ενδιαφέρον μου να αλλάζω 1-4 συσκευές κάθε χρόνο. Και επίσης ήταν τραγικές κάποιες επιλογές της Apple που δεν χώνεψα ποτέ ώστε να αλλάξω. 14PM τραγική συσκευή λόγω βάρους, 15PM ό,τι πιο κοντά στα γούστα μου αλλά τελικά δεν έκανα ούτε για αυτό κίνηση γιατί τελικά δεν χώνεψα ποτέ ούτε το dynamic island. 16PM έβαλαν ένα αστείο καμεροκουμπί στο πλάι που ήταν η οριστική απόφαση να μην με ενδιαφέρει κάποια αναβάθμιση σε κάποιο ProMax τελικά...

Titanium Grey 512GB και ελπίζω να με κρατήσει κοντά του για 3 χρόνια πάλι, όπως έκανε το 13PM.

ΥΓ: το S25U με έκανε να ξαναμπώ στο MyPhone μετά από πολύ καιρό!

7 minutes ago, jg_sot said:

Μετά από 3 σερί χρόνια με iPhone 13 Pro Max, κάνω το βήμα για επιστροφή στη Samsung μετά το S20+.

Δεν επέστρεψα πρόπερσι με το S23U, δεν επέστρεψα πέρσι για χάρη του S24U, τελικά το κάνω φέτος. Είναι τόσο καλό το 13PM που δεν ήθελα να κάνω switch σε κάτι άλλο. Το είχα βολευτεί αφενός, αφετέρου έχασα το ενδιαφέρον μου να αλλάζω 1-4 συσκευές κάθε χρόνο. Και επίσης ήταν τραγικές κάποιες επιλογές της Apple που δεν χώνεψα ποτέ ώστε να αλλάξω. 14PM τραγική συσκευή λόγω βάρους, 15PM ό,τι πιο κοντά στα γούστα μου αλλά τελικά δεν έκανα ούτε για αυτό κίνηση γιατί τελικά δεν χώνεψα ποτέ ούτε το dynamic island. 16PM έβαλαν ένα αστείο καμεροκουμπί στο πλάι που ήταν η οριστική απόφαση να μην με ενδιαφέρει κάποια αναβάθμιση σε κάποιο ProMax τελικά...

Titanium Grey 512GB και ελπίζω να με κρατήσει κοντά του για 3 χρόνια πάλι, όπως έκανε το 13PM.

ΥΓ: το S25U με έκανε να ξαναμπώ στο MyPhone μετά από πολύ καιρό!

Φίλε μου το iPhone μπροστά στα ultra της Samsung είναι παιχνίδι για παιδάκια του Λυκείου...

Συγνώμη αλλά εδώ θα είσαι σε smartphone... 

Καλώς ήρθες πίσω...

Ps αγαπημένο μοντέλο το iPhone 13 pro και για εμένα... Αλλά είπαμε εδώ έχεις όπλο...

11 minutes ago, redcom7 said:

Φίλε μου το iPhone μπροστά στα ultra της Samsung είναι παιχνίδι για παιδάκια του Λυκείου...

Καλώς ήρθες πίσω...

Ps αγαπημένο μοντέλο το iPhone 13 pro και για εμένα... Αλλά είπαμε εδώ έχεις όπλο...

Εγώ για το S25 ultra θα πουλήσω το 16 pro max! 

7 minutes ago, Pns_znts said:

Εγώ για το S25 ultra θα πουλήσω το 16 pro max! 

Είπαμε είναι άλλο πράγμα.. Το iOS είναι πολύ καλό και σταθερό αλλά είναι πολύ basic...

Οποίος θέλει να πάρει το 100%

Και έχει κάποιες γνώσεις και ανησυχίες μόνο Android....

20 minutes ago, redcom7 said:

Είπαμε είναι άλλο πράγμα.. Το iOS είναι πολύ καλό και σταθερό αλλά είναι πολύ basic...

Οποίος θέλει να πάρει το 100%

Και έχει κάποιες γνώσεις και ανησυχίες μόνο Android....

Αυτό ακριβώς! Είπα για αλλαγή να φύγω από το S23 ultra και να πάω στο iOS και το μετάνιωσα από την πρώτη εβδομάδα! Νιώθω σαν παππούς με αυτό το κινητό! 

1 hour ago, redcom7 said:

Καλώς ήρθες πίσω...

Δώρο να μου δίνουν κάθε χρόνο το νέο μοντέλο ούτε  παουερ ον δεν κάνω. 

Δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, για ένα απλό πίσω να μη μπορείς να κάνεις από δεξιά? 

Για όνομα του θεού και της Παναγίας. 

Smartphone σε λέει ασφάλεια και παπαριες. 🙂 

Μπασηπεριπτωση ομάδα, να παραλάβουμε όλοι με το καλό. 🙂 

kountouraN

Ένα λίγο πιο γενικό συγκριτικό.Όχι μόνο κάμερα και μπαταρία

S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - ULTIMATE Comparison!

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Δεν περνάν οι μέρες μέχρι την άλλη τρίτη. Εν τω μεταξύ έχουν γεμίσει συσκευές πχ το πλαίσιο από χτες εχει και δεν μας τα δίνουν κατά εντολή της σαμσουνγκ προφανώς. Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά;

2 minutes ago, redcon said:

Δεν περνάν οι μέρες μέχρι την άλλη τρίτη. Εν τω μεταξύ έχουν γεμίσει συσκευές πχ το πλαίσιο από χτες εχει και δεν μας τα δίνουν κατά εντολή της σαμσουνγκ προφανώς. Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά;

Έχω ένα προαίσθημα ότι αύριο θα αρχίσουν να στέλνουν. Η Samsung US ξεκίνησε, επομένως λογικά θα αρχίσουν και οι υπόλοιπες. 

1 minute ago, nasosvasedis said:

Έχω ένα προαίσθημα ότι αύριο θα αρχίσουν να στέλνουν. Η Samsung US ξεκίνησε, επομένως λογικά θα αρχίσουν και οι υπόλοιπες. 

Μέχρι την Παρασκευή πιστεύω οι περισσότεροι θα τα έχουμε πάρει. 

kountouraN

5 minutes ago, kountoura said:

Μέχρι την Παρασκευή πιστεύω οι περισσότεροι θα τα έχουμε πάρει. 

Εάν η EasyMail τα παραλάβει άμεσα και τα διακινήσει μετά και άμεσα... Θα δούμε. 

Ενώ στο Βιλαμπάχο είναι όλα δωρεάν (DeepSeek AI (δωρεάν) οι Κινέζοι έβαλαν γυαλιά σε OpenAI και Google)

στο Βιλαρίμπε (Samsung S25 Ultra) θα τα σκάνε κανονικά μετά από 10 μήνες για να έχουν ΑΙ που δεν θα μιλάει σήμερα ελληνικά!

Χαχα Πάρτε Πάρτε κόσμε...με easymail!

Edited by Tips2022

2 minutes ago, Tips2022 said:

Ενώ στο Βιλαμπάχο είναι όλα δωρεάν (DeepSeek AI (δωρεάν) οι Κινέζοι έβαλαν γυαλιά σε OpenAI και Google)

στο Βιλαρίμπε (Samsung S25 Ultra) θα τα σκάνε κανονικά μετά από 10 μήνες για να έχουν ΑΙ που δεν θα μιλάει σήμερα ελληνικά!

Χαχα Πάρτε Πάρτε κόσμε...με easymail!

Όχι ότι παίζει ρόλο αλλά μιλάει κανονικά Ελληνικά...

τώρα διαφωνώ και στα υπόλοιπα αλλά οκ

Ενα απο τ αναλυτικοτερα review που κυκλοφορουν ....

χρειαζεται δουλιτσα η καμερα σε αρκετα σεναρια!

Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs Pixel 9 Pro XL vs Vivo X200 Camera Test

https://youtu.be/sIX7RghZQmI

Screenshot_20250128_221052_YouTube.jpg

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

17. Η λειτουργία Suggested Replies απαιτεί σύνδεση δικτύου για τη λήψη μηνυμάτων. Μπορεί να προτείνει απαντήσεις χωρίς σύνδεση δικτύου μόλις τα μηνύματα ληφθούν από τη συσκευή. Απαιτείται σύνδεση σε Samsung Account. Η λειτουργία Suggested Replies υποστηρίζεται μόνο από το FlexWindow. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα, τη χώρα και την εφαρμογή. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Δεν υποστηρίζονται τα ελληνικα. Υποστηρίζονται 20 γλώσσες (23 περιοχές): Αγγλικά (ΗΠΑ/Ινδίας/Μεγάλης Βρετανίας/Αυστραλίας), Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Ισπανικά (Ισπανίας/Μεξικό/ΗΠΑ), Κινέζικα (Απλοποιημένα/Χονγκ Κονγκ), Γαλλικά (Γαλλίας/Καναδά), Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ταϊλανδέζικα, Πολωνικά, Αραβικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Ρώσικα, Ινδονησιακά, Σουηδικά, Ολλανδικά, Τούρκικα, Ρουμάνικα.

18. Η λειτουργία Μετάφρασης/ Interpreter απαιτεί σύνδεση σε Samsung Account. Ορισμένες γλώσσες ενδέχεται να απαιτούν λήψη του πακέτου γλώσσας. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Η διαθεσιμότητα και οι υποστηριζόμενες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα, περιοχή ή πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Η διαθεσιμότητα των υποστηριζόμενων γλωσσών ενδέχεται να διαφέρει.Το Translate δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.Υποστηρίζονται 20 γλώσσες (23 περιοχές): Αγγλικά (ΗΠΑ/Ινδίας/Μεγάλης Βρετανίας/Αυστραλίας), Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Ισπανικά (Ισπανίας/Μεξικό/ΗΠΑ), Κινέζικα (Απλοποιημένα/Χονγκ Κονγκ), Γαλλικά (Γαλλίας/Καναδά), Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ταϊλανδέζικα, Πολωνικά, Αραβικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Ρώσικα, Ινδονησιακά, Σουηδικά, Ολλανδικά, Τούρκικα, Ρουμάνικα .

19. Υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες. Μόνο Κορεάτικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά υποστηρίζονται για αναζήτηση φυσικής γλώσσας με χρήση LLM. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη.

Πηγή: https://www.samsung.com/gr/galaxy-ai/

2)Συνδρομή σε όλα τα Samsung smartphones από το 2026

https://techmaniacs.gr/syndromi-se-ola-ta-samsung-smartphones-apo-to-2026/

https://mikrofwno.gr/2025/01/i-samsung-eisagei-syndromi-gia-a-i-charaktiristika-sta-galaxy-smartphones/

Edited by Tips2022

Πέρασα από το Κωτσόβολο σήμερα που έχω κάνει προπαραγγελία για το πότε υπάρχει πιθανότητα να παραλάβω και μου είπαν μετά τις 7/2.

Διαβάζω εδώ αρκετούς ότι άλλες χρονιές πλαίσιο και Samsung στέλνουν πιο νωρίς. Έχετε εικόνα από Κωτσόβολο;

13 minutes ago, Tips2022 said:

17. Η λειτουργία Suggested Replies απαιτεί σύνδεση δικτύου για τη λήψη μηνυμάτων. Μπορεί να προτείνει απαντήσεις χωρίς σύνδεση δικτύου μόλις τα μηνύματα ληφθούν από τη συσκευή. Απαιτείται σύνδεση σε Samsung Account. Η λειτουργία Suggested Replies υποστηρίζεται μόνο από το FlexWindow. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα, τη χώρα και την εφαρμογή. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Δεν υποστηρίζονται τα ελληνικα. Υποστηρίζονται 20 γλώσσες (23 περιοχές): Αγγλικά (ΗΠΑ/Ινδίας/Μεγάλης Βρετανίας/Αυστραλίας), Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Ισπανικά (Ισπανίας/Μεξικό/ΗΠΑ), Κινέζικα (Απλοποιημένα/Χονγκ Κονγκ), Γαλλικά (Γαλλίας/Καναδά), Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ταϊλανδέζικα, Πολωνικά, Αραβικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Ρώσικα, Ινδονησιακά, Σουηδικά, Ολλανδικά, Τούρκικα, Ρουμάνικα.

18. Η λειτουργία Μετάφρασης/ Interpreter απαιτεί σύνδεση σε Samsung Account. Ορισμένες γλώσσες ενδέχεται να απαιτούν λήψη του πακέτου γλώσσας. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Η διαθεσιμότητα και οι υποστηριζόμενες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα, περιοχή ή πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Η διαθεσιμότητα των υποστηριζόμενων γλωσσών ενδέχεται να διαφέρει.Το Translate δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.Υποστηρίζονται 20 γλώσσες (23 περιοχές): Αγγλικά (ΗΠΑ/Ινδίας/Μεγάλης Βρετανίας/Αυστραλίας), Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Ισπανικά (Ισπανίας/Μεξικό/ΗΠΑ), Κινέζικα (Απλοποιημένα/Χονγκ Κονγκ), Γαλλικά (Γαλλίας/Καναδά), Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ταϊλανδέζικα, Πολωνικά, Αραβικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Ρώσικα, Ινδονησιακά, Σουηδικά, Ολλανδικά, Τούρκικα, Ρουμάνικα .

19. Υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες. Μόνο Κορεάτικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά υποστηρίζονται για αναζήτηση φυσικής γλώσσας με χρήση LLM. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη.

Πηγή: https://www.samsung.com/gr/galaxy-ai/

2)Συνδρομή σε όλα τα Samsung smartphones από το 2026

https://techmaniacs.gr/syndromi-se-ola-ta-samsung-smartphones-apo-to-2026/

https://mikrofwno.gr/2025/01/i-samsung-eisagei-syndromi-gia-a-i-charaktiristika-sta-galaxy-smartphones/

당신이 쓴 내용을 이해할 수 없습니다. 

Καμια λογικη και παλι βιαστικη κινηση να προλαβει την Apple..

τηλεφωνο πετσοκομμενο , ημιτελες και προφανως πανακριβο

Galaxy S25 Edge - What Was Samsung Thinking?

https://youtu.be/qg0cqDb8B7o

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δεν καταλαβαίνω αν το πάχος είναι gimmick!

Και στο gsmarena και στο phonearena δεν μπορώ να δω διαφορά στις φωτογραφίες, δίπλα στα 24 ultra, 23 ultra. 

https://www.gsmarena.com/size-compare-3d.php3?idPhone1=13322&idPhone2=12024

To πλαίσιο που φέτος είναι επίπεδο και όχι καμπυλωτό, θα έπρεπε να δείχνει όντως πιο λεπτο, αλλά δεν δείχνει! 

https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S23-Ultra,Samsung-Galaxy-S25-Ultra/phones/12002,12343

Σύμφωνα με το παραπάνω συγκριτικο, το πάχος ξεκινάει από τις κάμερες. Οπότε η πλάτη πάντα είναι πιο λεπτή. 

Αυτή τη στιγμή έχω το s23 ultra που έχει πάχος 8.9 χιλιοστά πάχος (λογικά μαζί με τις κάμερες) , και ένα Huawei mate 20x που έχει 8.2 χιλιοστά, όσα και 25 ultra. Τη διαφορά την καταλαβαίνω και ζωντανά, αλλά και την βλέπω στα συγκριτικο του phonearena. 

https://www.phonearena.com/phones/size/Huawei-Mate-20-X,Samsung-Galaxy-S25-Ultra/phones/11027,12343

Μεταξύ του s24 ultra δεν βλέπω διάφορα στο πάχος. 

https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S24-Ultra,Samsung-Galaxy-S25-Ultra/phones/12115,12343

4 χιλιοστά θα έπρεπε να είναι σημαντικη διάφορα. Κάτι παίζει...

Edited by EricssonyFan