Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όλα φταίει αυτή η ανεξήγητη μόδα ποιος θα κάνει το πιο λεπτό κινητό οπότε δεν έχει χώρο. Εμένα τα πιο παχιά μου καθόταν καλύτερα στο χέρι. Μάλλον για να πουλάνε θήκες.

22 minutes ago, MIB said:

όταν δίνω 1000-1500€ για τηλέφωνο θέλω να το λειτουργώ περισσότερο απο ένα τηλέφωνο των 100-200€ .  αν δεν μου δίνει την χαρά αυτή η μπαταρία τι να το κάνω;

Καλά κάνεις και το ζητάς και δεν κατακρίνω αυτό, προς θεού και προφανώς δεν πληρεί τα δικά σου στάνταρ αυτό το κινητό.

Πέρα απ αυτό, το θέμα είναι τι κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών.

Όταν βλέπουν στα στατιστικά τους ότι το 70% των χρηστών έχουν την προστασία μπαταρίας στο μέγιστο και την γρήγορη φόρτιση ποτέ ενεργοποιημένη, ε τότε είναι ένας τομέας που θα είναι ο τελευταίος που θα κοιτάξουν να αναβαθμίσουν ειδικότερα αν στα surveys του 24 είπαν ότι η αυτονομία της μπαταρίας είναι υπεραρκετή και δεν χρειάζεται βελτίωση.

όταν στα surveys όλοι οι χρήστες λένε ότι θέλουν κυρίως περισσότερο ΑΙ απ ότι hardware, πάλι, θα κοιτάξει το AI.

Δεν είναι χαζοί τέτοιοι κολοσσοί,πάνε πάντα safe σε επιλογές για το επόμενο μοντέλο.

37 minutes ago, kountoura said:

Ε ναι ρε φίλε δηλαδή ήμαρτον. 🙂 

Δε λέω καλά θα ήταν να είχε 7κ μπαταρία. 

Αλλά ας δούμε λίγο το παρελθόν, είχε καμία επαφή η αυτονομία του s22 ultra με το s23 ultra που και στις δύο περιπτώσεις ήταν 5κ? 

Φτάσαμε μετά από χρόνια να βγάζουμε μέρα οι περισσότεροι. 

Προσωπικά από το s23 ultra που κράτησα ένα χρόνο και με το s24 ultra που επίσης κράτησα ένα χρόνο, ζήτημα να χρειάστηκε να το φορτίσω μέσα στη μέρα 2 3 φορές. 

Άμα το φορτίσω πρωί σίγουρα βγάζω μέχρι το βράδυ πάλι με αρκετα μαιλ και δουλεια μεσα στη μέρα.

Να σου πω την αλήθεια δεν θα με χάλαγε να έχει 6κ μπαταρία.
Μου είναι απαραίτητη αυτη τη στιγμή? Όχι αλλά θα ήταν χρήσιμη.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

1 hour ago, OverClocker said:

🤣

Αυτό το χρώμα στην φωτό με το κινητό που έχεις, ποιό είναι? Το μπλε ή το γκρι?

Το silverblue πρέπει να ειναι.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Περιμένετε ρε σεις, να δείτε που θα πάει η τιμή του (στα τάρταρα) όταν αυτοί που το προπαρήγγηλαν θα διαπιστώσουν ότι λόγω ισχυρού επεξεργαστή η μπαταρία δεν θα τους φτάνει. Άσε τ' αλλα ΑΙ όχι στα ελλήνικως κλπ κλπ. Έτσι κι αλλιώς κάνουμε "την δουλειά μας" με το Chat gpt και ξερό ψωμί! Ω ρε κράξιμο που τρώει η Samsung και το κινητό απ' όλα τα forum!!

35 minutes ago, Tips2022 said:

Περιμένετε ρε σεις, να δείτε που θα πάει η τιμή του (στα τάρταρα) όταν αυτοί που το προπαρήγγηλαν θα διαπιστώσουν ότι λόγω ισχυρού επεξεργαστή η μπαταρία δεν θα τους φτάνει. Άσε τ' αλλα ΑΙ όχι στα ελλήνικως κλπ κλπ. Έτσι κι αλλιώς κάνουμε "την δουλειά μας" με το Chat gpt και ξερό ψωμί! Ω ρε κράξιμο που τρώει η Samsung και το κινητό απ' όλα τα forum!!

Όσο κράξιμο και να φάει η νούμερο ένα συσκευή οβερολ θα είναι. 

Όπως ήταν και το 24 και το 23 κτλ. 🙂 

kountouraN

2 ώρες πριν, redcon said:

Εγώ θα έμενα με το 15αρι. Φέτος ήταν κοροϊδία και από τους 2.

ασε που κοιτωντας το s25 ultra σε σχεση με το iphone 16 promax που ειχε διπλα απο πλευρας οθονης το μηλο ηταν καλυτερο και επαθα πλακα.τουλαχιστον στο δικο μου ματι,

απο φωτο πολυ καλά και τα δυο, το σαμυ καλυτερο στο ζουμε 10Χ και μετα.  

ειχε το gray σαν χρωμα καλουτσικο. το μπλε μου φαινεται καλυτερο παντως.

1 hour ago, Tips2022 said:

Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά και για το s24u τα ίδια λέγανε πριν το πάρει ο κόσμος στα χέρια του και τελικά έκανε ρεκόρ πωλήσεων

Edited by OverClocker

Γιατί να μην πουλήσει; Πολύς κόσμος έχει παλαιότερα μοντέλα και είναι η ώρα να αλλάξει. Ε το τρέχον μοντέλο θα πάρει τώρα.

Αντε καλορίζικο όσοι παραλάβουν... 😎 Για θήκες πάντως σας προτείνω της UAG... Αν και κάνουν ποιο ογκώδη την συσκευή είναι πολύ στιβαρες και δείχνουν αρκετά ωραίες... Παρέλαβα σήμερα δύο και μπορώ να πω ότι είναι οι καλύτερες από όσες έχω δοκιμάσει όπου είναι αρκετές... Της προτείνω ανεπιφύλακτα... Θα ανεβασω και photo στο νήμα του s24 ultra... Στα αρνητικά τους λίγο ζόρικο το βάλε-βγάλε... Απο την μία αυτό ίσως είναι καλό γιατί δείχνει ότι "δένει" την συσκευή πολύ καλά και η τιμή τους που για θηκη είναι ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της... 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

έχετε καμία ενημέρωση πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις; η κανονκή ημερομηνία πότε είναι;

Οσοι λενε οτι το S25U θα πουλησει οσο το S24U κανουν λαθος υπολογισμους , το "Μεγαλο" upgrade  ηταν το S24U με την Flat Οθονη!

Υψηλες Πωλησεις ξανα απο του χρονου με το S26U αφου θ αλλαξει σχεδιασμο (αφου θ αλλαξει και το Μηλο βεβαια) και ολα προχωρανε χερακι χερακι...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

29 minutes ago, karagalexk said:

έχετε καμία ενημέρωση πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις; η κανονκή ημερομηνία πότε είναι;

Από 4 Φλεβάρη λένε ότι αρχίζουν οι αποστολές. Κρίμα να μην τα στείλουν από τώρα. 

6 minutes ago, anergos13 said:

Οσοι λενε οτι το S25U θα πουλησει οσο το S24U κανουν λαθος υπολογισμους , το "Μεγαλο" upgrade  ηταν το S24U με την Flat Οθονη!

Υψηλες Πωλησεις ξανα απο του χρονου με το S26U αφου θ αλλαξει σχεδιασμο (αφου θ αλλαξει και το Μηλο βεβαια) και ολα προχωρανε χερακι χερακι...

Απλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν λέω ότι το S25u θα πουλήσει τα ίδια η παραπάνω από το 24. Ποιος είμαι εγώ να το κρίνω και να έχω τη δυνατότητα να το υπολογίσω.Ούτε στην ιδια τη samsung δεν θα ξέρουν ακριβώς τι θα γίνει.
Απλά θέλω να επισημάνω ότι τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά που κοιτάνε κάποιοι άνθρωποι, δεν τα κοιτάνε και ούτε ενδιαφέρουν όλους.

Επειδή "εσύ" θες την 6000mah μπαταρια, δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρει άλλα 13δις αγοραστές.

Το ίδιο και για τις κάμερες επεξεργαστες κτλπ κτλπ.

Απλά να σου αναφέρω ότι με τη λογική που λες εσύ, το big upgrade ηταν το 22, μικρο update το 23 και μεγάλο το 24.

Ενδεικτικά τα νούμερα.

S22U 11mil

S23U 12.6 mil

S24U 15.8mil

πολύ πιθανόν πολλοί χρήστες να απογοητεύτηκαν από το S24 και να μην πάρουν το S25u και να επηρεαστεί επίσης έτσι και το 25 και το 26 πχ.

Ξανα λέω, τα αναφέρω όλα αυτά όχι για να αποδείξω ότι θα πάει καλά το S25 κτλπ, αλλά, το τι κοιτάμε 100 άνθρωποι εδώ μέσα στα χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι αντικατοπτρίζει όλή την αγορά

1 hour ago, karagalexk said:

Μου ήρθε αριθμός αποστολής από πλαίσιο. 

Αύριο λογικά παραλαμβάνω μάλλον ένα κουτί που ελπίζω να έχει μέσα και το s25 ultra και όχι μόνο το watch ultra. 

kountouraN

5 minutes ago, kountoura said:

Μου ήρθε αριθμός αποστολής από πλαίσιο. 

Αύριο λογικά παραλαμβάνω μάλλον ένα κουτί που ελπίζω να έχει μέσα και το s25 ultra και όχι μόνο το watch ultra. 

Μακάρι να σου ερθει το κινητό.

Από samsung eshop ακόμα προετοιμασία αποστολής λέει εμένα.

Just now, OverClocker said:

Μακάρι να σου ερθει το κινητό.

Από samsung eshop ακόμα προετοιμασία αποστολής λέει εμένα.

Και εμένα το ίδιο. 

16 minutes ago, kountoura said:

ελπίζω να έχει μέσα και το s25 ultra και όχι μόνο το watch ultra. 

Και αν το παρεις και ακυρωσεις μετα; κρατας το ρολοι; Μπορει να μην ειναι το ρολοι. Εγω θα πονταρα οτι εστειλαν τον αριθμο αλλα οχι το δεμα... Και μπορει να το στειλουν σε 2-3 μερες που θα σταλουν ολα 

Κάποιος που έχει ξανα προπαραγγείλει σπο το επίσημο σάϊτ, μήπως θυμάται με πια μεταφορική συνεργάζεται η Samsung;

Just now, pandrits said:

Κάποιος που έχει ξανα προπαραγγείλει σπο το επίσημο σάϊτ, μήπως θυμάται με πια μεταφορική συνεργάζεται η Samsung;

το 24u μου το ειχαν στειλει με easymail, αλλα ειμαι κρητη... 

easymail για επαρχια

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

7 minutes ago, Gorge said:

Και αν το παρεις και ακυρωσεις μετα; κρατας το ρολοι; Μπορει να μην ειναι το ρολοι. Εγω θα πονταρα οτι εστειλαν τον αριθμο αλλα οχι το δεμα... Και μπορει να το στειλουν σε 2-3 μερες που θα σταλουν ολα 

Α δεν ξέρω σε περίπτωση ακύρωσης. 

Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. 

kountouraN

Εγώ έπιασα τη συσκευή και την πείραζα κανα 20λεπτο χθες στο public στο golden hall. 

Πρώτες εντυπώσεις φοβερές. Οθόνη χωρίς Screen grain απίστευτη. Animations και smoothness φοβερό με τέρμα φωτεινότητα και βίντεο δεν ζεστάθηκε ιδιαίτερα.. 

Αν ισχύει και αυτό το βίντεο γίναμε με το shutter lag επιτέλους φτιάχνει. https://vm.tiktok.com/ZNeEpeaDQ/

Εννοείται θα κρατήσω και δεν θα δώσω το oppo find x8 pro που έχω. Και θα κρατήσω και το vivo X100 ultra σαν συλλεκτικό. 

Μένει να ξεκινήσουν αποστολές ακόμα προετοιμασία μου γράφει και εμένα 

21 minutes ago, Gorge said:

Και αν το παρεις και ακυρωσεις μετα; κρατας το ρολοι; 

Τα επιστρέφεις ολα.

Αν έχει ανοιχτεί το ρολόι, η οποιοδήποτε αλλο προϊόν προσφοράς δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση αλλά νομίζω μόνο επιστροφή σε φάση ότι δεν σε καλύπτει το προϊόν.

28 minutes ago, pandrits said:

Easymail και αθήνα

Στην Αμερική παντως βλέπω στο Reddit άρχισαν ήδη να τα στέλνουν και σε πολλούς γράφει παράδοση στις 30 Ιανουαρίου.