dimitris1090T Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 5 minutes ago, vasilis69 said: Νταξει μπορει ν αφησαν ιδια φορτιση και μπαταρια αλλα τουλαχιστον πηγαν την μνημη απο τα 12 στα 16gb...νταξει,μονο γι αυτο αξιζει η αγορα,τρεχατε,συμφερει...τετοιο δουλεμα απο εταιρεια που καποτε εβγαζε note κι S καινουριο κι ετρεμαν οι ανταγωνιστες,δεν εχει ξαναϋπαρξει... Που τα είδες τα 16gb? 12 βλέπω σε όλες τις εκδόσεις.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου αφού μπήκαν στον κόπο να αλλάζουν χρώμα στο πενάκι γιατί δεν το κάνουν και στο μαύρο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 17 minutes ago, Fulgore1 said: Και κάτι που ισως ξενερώσει ορισμένους, αλλάξε και το πενάκι https://www.sammobile.com/news/it-is-true-galaxy-s25-ultra-s-pen-does-not-have-bluetooth-features/ Και φαντάζεσαι να δίνουν σαν upgrade το S24 πενάκι? xaxaaax Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_ Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Οι Spigen θήκες και τα τζαμάκια κυκλοφόρησαν κάπου στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 33 minutes ago, dimitris1090T said: Που τα είδες τα 16gb? 12 βλέπω σε όλες τις εκδόσεις.... ...τρολαρω😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 54 minutes ago, anergos13 said: Νιωθω οτι εκανα το σωστο deal την καταλληλη στιγμη μετα απο δυο χρονια s23u τον Νοεμβριο απο Γερμανο πηρα με τιμολογιο και -15% μεσω Euro 785€ το S24U 256gb ... Ελεγα αρχικα να παω για S25U αλλα μυριστηκα αυξησεις και παρομοια specs... Λεω ενα Μπραβο στον Εαυτο μου!! (aλα Αγραβανης😝) Τι ακριβώς εχει καλύτερο το s24 Ultra από το s23 ultra? 😛 .... Εμένα να σας πω την αλήθεια μου παιδιά, το 2024 ήθελα να δώσω το 23 για να μην λέω ότι έχω περσινό κινητο. Ηθελα να μοστραρω ότι έχω το καινούριο. Τώρα τι να έχω το 23 τι το 24 πάλι είναι να λες ότι έχω περσινό κινητο. Φέτος με αυτά που βλέπω (Από πέρυσι ξεκινησε) δεν νιώθω ότι μου προσφέρουν κάτι οι ναυαρχίδες της Samsung. Και υποψιάζομαι ότι αλλα κινητα οπως το oppo find x8 pro , έχουν καλύτερες καμερες. Οπως και το Xiaomi 14 ultra που κυκλοφόρησε το Μάιο. Το s25 ultra δεν μου κανει κλικ. Ούτε η 6.9 οθονη, ούτε το πάχος, ούτε τα χρώματα, ούτε τα χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω, στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω. Περιμενα πως και πως τη σημερινή μέρα μπας και δω κάτι καλύτερο απ όσα έδειχναν οι φήμες. Τελικά η Samsung αντιγραφει κανονικότατα την apple, ούτε τον 3x τηλεφακό δεν έκανε τον κόπο να τον αλλάξει, έστω και αυτή τη λεπτομέρεια για πολλούς, που όμως στις άλλες μάρκες εχει παρόμοιο αισθητήρα με της βασικής κάμερας. Δεν πειράζει καλη καρδιά. Περιμένω να το δω από κοντά μπας και μου αλλάξει η γνώμη αλλά δεν το βλέπω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εποχες S6 S7 το νημα της παρουσιασης μετα απο 1,2 ωρες ειχε 200-300 σχολια για πλακα... Και μαχες με LGαδες HTCαδες Μηλοφονακηδες..Ωραια Χρονια ..τωρα ξεραιλα😝 2 1 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, George6633 said: Λυπάμαι Samsung,όχι φέτος δεν θα στα δώσω τα χρήματα,του χρόνου θα το συζητήσουμε ξανά.Καλύτερα να στηρίξω κάποια άλλη εταιρία που έκανε καμία πιο ουσιαστικη αναβάθμιση.Καλές αγορές σε όλους παιδιά,πέρυσι περίμενα πως και πως το S24 Ultra,φέτος απογοήτευση... Πέρυσι περίμενες το s24 Ultra πως και πως.. Για ποια ακριβώς ουσιαστική αναβάθμιση, σε σχεση με το s23 ultra, την οποία δεν προσφέρει το 25 σε σχεση με το 24; Αν προερχοσουν από s22 ultra και πίσω οκ. Γιατι θα τρελαθούμε σε αυτό το φόρουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 33 minutes ago, EricssonyFan said: Πέρυσι περίμενες το s24 Ultra πως και πως.. Για ποια ακριβώς ουσιαστική αναβάθμιση, σε σχεση με το s23 ultra, την οποία δεν προσφέρει το 25 σε σχεση με το 24; Αν προερχοσουν από s22 ultra και πίσω οκ. Γιατι θα τρελαθούμε σε αυτό το φόρουμ.. Ακόμα και η Antireflective οθόνη ήταν ήταν κάτι διαφορετικό... Τέλος πάντων,όσοι το αγοράσουν να το χαρούνε,ο καθένας επιλέγει με δικά του κριτήρια και είναι απόλυτα σεβαστό!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με s24u μετά από χρόνια περιπλανώμενος σε Xiaomi οποτε δεν βλέπω κανέναν λόγο αλλαγής σε s25u... Σχεδιαστηκά δεν μου αρέσουν οι καμπύλες που έχει στις γωνίες και ήταν και ο λόγος που πήγα στο s24u... Σιγουρα θα έχει έναν καλύτερο επεξεργαστή και θεωρητικά καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας της συσκευής με καλύτερη αυτονομία τα οποία μένει να φανούν στην πράξη...Η μνήμη νομίζω πάλι 12GB...Όσον αφορά για τις βελτιώσεις του AI δεν με ενθουσιάζουν... Αλλωστε αν δεν κάνω λάθος τα ελληνικά πάλι τα άφησαν απ'εξω... Για τις προωθητικές ενέργειες τι να πω; 50€ μόνο, άντε και ένα κουπόνι 10%...και διπλασιασμός του αποθηκευτικου χώρου και trade in s24u 1TB στα 694€...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα δηλαδή... Όπως και να έχει καλές αγορές για όσους κάνουν την κίνηση και να το ευχαριστηθούνε... Edited 22 Ιανουαρίου by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, Gorge said: εδω στην Ευρωπη, εβαλα τον κωδικο που μου ειχε στειλει η Samsung για την προεγγραφη και μου βγαζει την ιδια τιμη προ ΦΠΑ, 1092Ε. γραφω προ ΦΠΑ για να μην φανει αλλη διαφορα στην τελικη τιμη λογω διαφορετικου ΦΠΑ. η μονη διαφορα ειναι οτι δινουν ενα ρολοι Galaxy Watch 7 40mm δωρεαν. Ποσο κανει αυτο, 200Ε? περυσι το εδιναν εκπτωση σε μετρητα και ηταν πολυ καλυτερα. Μεγαλη απογοητευση φετος. Edited 22 Ιανουαρίου by sattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου μου εδωσαν και εμενα κουπονι 10% 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 23 minutes ago, sattack said: εδω στην Ευρωπη, εβαλα τον κωδικο που μου ειχε στειλει η Samsung για την προεγγραφη και μου βγαζει την ιδια τιμη προ ΦΠΑ, 1092Ε. γραφω προ ΦΠΑ για να μην φανει αλλη διαφορα στην τελικη τιμη λογω διαφορετικου ΦΠΑ. η μονη διαφορα ειναι οτι δινουν ενα ρολοι Galaxy Watch 7 40mm δωρεαν. Ποσο κανει αυτο, 200Ε? περυσι το εδιναν εκπτωση σε μετρητα και ηταν πολυ καλυτερα. Μεγαλη απογοητευση φετος. Δεν καταλαβαινω αν εισαι Ολλανδια ή Βελγιο αλλα η προσφορα με το ρολοι δεν αξιζει καθολου. Δεν θελω να παρω ενα προιον που δεν χρειαζομαι και αν οντως το χρειαζομαι, σε ενα μηνα θα τα πουλανε ολοι μισοτιμης. Ουτε σχολιαζω το ποσο φτηνα αγοραζουν προηγουμενα galaxy... ειναι πιο καλα να ειχες iPhone να δωσεις πισω. Προβλεπω χαμηλες πωλησεις και πιο πολλες προσφορες οσο οταν κυκλοφορησουν ή και λιγο μετα. Για εμενα που παιζω στα μικρα σε μεγεθος S θα πρεπει να δω ποοοοολλα review του s25 και της αυτονομιας του για να αλλαξω το s23. Βασικα για να πληρωσω να αλλαξω το s23. To κακο ειναι οτι ισως δεν θελω και το One UI 7 με αυτα που ειδα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 57 minutes ago, stamatis3133 said: Δεν καταλαβαινω αν εισαι Ολλανδια ή Βελγιο αλλα η προσφορα με το ρολοι δεν αξιζει καθολου. Δεν θελω να παρω ενα προιον που δεν χρειαζομαι και αν οντως το χρειαζομαι, σε ενα μηνα θα τα πουλανε ολοι μισοτιμης. Ουτε σχολιαζω το ποσο φτηνα αγοραζουν προηγουμενα galaxy... ειναι πιο καλα να ειχες iPhone να δωσεις πισω. Προβλεπω χαμηλες πωλησεις και πιο πολλες προσφορες οσο οταν κυκλοφορησουν ή και λιγο μετα. Για εμενα που παιζω στα μικρα σε μεγεθος S θα πρεπει να δω ποοοοολλα review του s25 και της αυτονομιας του για να αλλαξω το s23. Βασικα για να πληρωσω να αλλαξω το s23. To κακο ειναι οτι ισως δεν θελω και το One UI 7 με αυτα που ειδα... Βέλγιο. Ναι, αυτό εννοούσα κι εγώ, δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η προσφορά. Με το s22 και το s23 ειχαν παλι τέτοιες προσφορές και έχω μαζέψει κάτι Galaxy watch που τελικά δεν τα χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας στην οικογένεια. Πέρυσι είχε πολλές συνδυαστικές εκπτώσεις που έβγαζαν μια φανταστική τελική τιμή. Φέτος θα πρέπει να πληρώσω 350Ε πιο πολλά από ότι πλήρωσα πέρυσι και θα πάρω αυτό το watch. Με έχει χαλάσει πολύ, δεν το περίμενα τόσο χάλια προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Καλο trade in κ προσφορές μόνο USA,δυστυχώς.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Λίγο απογοήτευση εδώ στον Καναδά, δεν κάνανε όπως πέρυσι την προσφορά του 512 στην τιμή του 256, η τιμή τσιμπημένη με περισυ από 1759 cad στα 1918 cad προ φόρων το 256 ,το s24 ultra 512 το πήρανε 1240 cad ,( 1140 συσκευή συν 100 κουπόνι) το πήρα για να δούμε τι θα δούμε. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Ένα από τα πρώτα unboxing για s25 ultra: https://youtu.be/ZXtkp-GkzZE?si=HbTIPPK6tHq4jO-2 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 23 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Τελικα το αγορασα το 512GB σε silverblue με συνδυασμο και των -50€ και του 10% απο πλαισιο. Συν την απαλλαγη φπα βγηκε γυρω στα 1050€. Η ερωτηση τωρα, απο τζαμακι τι προτεινετε (εκτος του whitestone γιατι δεν το εχω με κολλες κτλπ)? Βλεπω εχει κατι σετ των 2 και η ringke και η spigen, και εχουν και βαση τοποθετησης. Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα σε προηγούμενο κινητο? 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 9 minutes ago, mobrol said: Τελικα το αγορασα το 512GB σε silverblue με συνδυασμο και των -50€ και του 10% απο πλαισιο. Συν την απαλλαγη φπα βγηκε γυρω στα 1050€. Η ερωτηση τωρα, απο τζαμακι τι προτεινετε (εκτος του whitestone γιατι δεν το εχω με κολλες κτλπ)? Βλεπω εχει κατι σετ των 2 και η ringke και η spigen, και εχουν και βαση τοποθετησης. Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα σε προηγούμενο κινητο? Αν δεν μου καθόταν και μένα η αποφορολόγηση δεν θα προχώραγα για φέτος στο S25 σίγουρα, αλλά τελικά έκατσε και πήγα στο 512GB Titanium Jetblack. Σε αυτό που λες για τα τζαμάκια, φέτος που είναι τελείως φλατ η οθόνη, και πιο εύκολη εφαρμογή θα έχουν αλλά και δεν θα ενοχλούν τόσο στις άκρες θεωρώ. Έχε υπόψιν σου όμως ότι μόνο το Samsung protective film κρατάει την ιδιότητα του antiglare. Edited 23 Ιανουαρίου by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 9 minutes ago, mobrol said: Τελικα το αγορασα το 512GB σε silverblue με συνδυασμο και των -50€ και του 10% απο πλαισιο. Συν την απαλλαγη φπα βγηκε γυρω στα 1050€. Η ερωτηση τωρα, απο τζαμακι τι προτεινετε (εκτος του whitestone γιατι δεν το εχω με κολλες κτλπ)? Βλεπω εχει κατι σετ των 2 και η ringke και η spigen, και εχουν και βαση τοποθετησης. Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα σε προηγούμενο κινητο? Δίνει κ το πλαίσιο -10%? Το ζητάς απο το chat? Καλημέρα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Εχθές έδιναν φούλ στο τσατ της σαμυ το -10% Και λογικά αν δεν πιάσουν τον στόχο ίσως κάνουν και -15% στη πορεία όπως πέρσυ Edited 23 Ιανουαρίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 minute ago, OverClocker said: Εχθές έδιναν φούλ στο τσατ της σαμυ το -10% Ο φίλος απο πάνω λέει απο πλαίσιο. Ισχύει το ίδιο κουπόνι απο Samsung? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 17 minutes ago, mobrol said: Τελικα το αγορασα το 512GB σε silverblue με συνδυασμο και των -50€ και του 10% απο πλαισιο. Συν την απαλλαγη φπα βγηκε γυρω στα 1050€. Η ερωτηση τωρα, απο τζαμακι τι προτεινετε (εκτος του whitestone γιατι δεν το εχω με κολλες κτλπ)? Βλεπω εχει κατι σετ των 2 και η ringke και η spigen, και εχουν και βαση τοποθετησης. Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα σε προηγούμενο κινητο? 10% και 50 ευρώ πως το πέτυχες από πλαίσιο? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 minute ago, kountoura said: 10% και 50 ευρώ πως το πέτυχες από πλαίσιο? Αυτό θέλω να μάθω κ εγώ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts