kountoura Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ 38 minutes ago, nasosvasedis said: Δυστυχώς η τιμή φαίνεται ότι θα είναι 100 ευρώ παραπάνω στην ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι φημολογείται. Το trade-in δίνει αξία του S24U στα 605 ευρώ που έλεγξα σήμερα. Ρίχνει αρκετά την αξία αλλά τέλος πάντων. Αν τρέξει και κανένα ειδικό τύπου +100 τότε ίσως είναι όντως πιο οκ. Αρκεί να δίνουν την δωρεάν αναβάθμιση χώρου. Εννοείται πως δεν θα δώσεις καμία λειτουργική συσκευή στην pandas, πόσο μάλλον το κορυφαίο s24 ultra. Στην pandas συμφέρει να δώσεις ένα "σκουπίδι" με κουμπιά που δεν λειτουργεί καν, να στο βγάλει αξία μηδέν, συν 100 από Samsung. Να πάρεις 100 ευρώ πίσω δηλαδή από ένα τίποτα. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Σάββατο στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:58 μμ 2 minutes ago, kountoura said: Εννοείται πως δεν θα δώσεις καμία λειτουργική συσκευή στην pandas, πόσο μάλλον το κορυφαίο s24 ultra. Στην pandas συμφέρει να δώσεις ένα "σκουπίδι" με κουμπιά που δεν λειτουργεί καν, να στο βγάλει αξία μηδέν, συν 100 από Samsung. Να πάρεις 100 ευρώ πίσω δηλαδή από ένα τίποτα. Απλά νομίζω η Samsung πλέον κάνει το trade in με μια άλλη εταιρεία, την Foxway. Όπου και εκεί πέφτει η αξία της συσκευής, αλλά αν θες να αποφύγεις τη μανούρα να βάζεις αγγελίες, να ψάχνεις πωλητές κτλ., είναι η εύκολη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Σάββατο στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:13 μμ Στη Δυτικη Ευρωπη έχουμε το rebuy και τωρα διαπίστωσα ότι και στην Ελλάδα υπάρχει το flip.gr που λειτουργεί με ακριβως τον ίδιο τρόπο. Δεν το χρησιμοποιείτε αυτό για να πουλήσετε εύκολα το κινητό σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Σάββατο στις 02:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:29 μμ 15 minutes ago, sattack said: Στη Δυτικη Ευρωπη έχουμε το rebuy και τωρα διαπίστωσα ότι και στην Ελλάδα υπάρχει το flip.gr που λειτουργεί με ακριβως τον ίδιο τρόπο. Δεν το χρησιμοποιείτε αυτό για να πουλήσετε εύκολα το κινητό σας? Έχει κάποιος εμπειρία από το flip.gr να μας πει τη γνώμη του; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Σάββατο στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:14 μμ Καλησπέρα παιδιά Προσφορά μέσω flip για s24u 512. Τι site ακριβώς είναι αυτο? Δεν το ήξερα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Σάββατο στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:24 μμ Εγώ ειχα ξαναγράψει για την Ευρώπη και το rebuy, όπου έχω πουλησει κάμποσες φορές κινητά. Όταν το έγραφα, νόμιζα ότι ίσως βόλευε και κάποιον από Ελλάδα να προσπαθήσει εκεί. Δεν ήξερα για το flip.gr, μετα το έμαθα και είδα ότι η φιλοσοφία του είναι 100% ίδια με του rebuy. Πραγματικά, είναι λες και μετέφρασαν το site στα ελληνικά! Δεν ξέρω αν είναι η ίδια εταιρεία που ήρθε στην Ελλαδα, ή απλώς κάποιοι Έλληνες είδαν την ιδέα και έφτιαξαν ένα αντίγραφο. Το rebuy στην Ευρώπη υπάρχει πολλά χρόνια και είναι απόλυτα αξιόπιστο. Το flip.gr δεν ξερω πότε εμφανίστηκε και πόσο αξιόπιστο είναι, αλλά μου φαίνεται ότι προσπαθούν να κάνουν στην Ελλάδα την ίδια υπηρεσία που υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Σάββατο στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:04 μμ Ρουμάνικη εταιρία είναι, καλά πάει βλέπω, ο τζίρος ανεβαίνει: https://www.romanian-companies.eu/flip-technologies-srl-41451393/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Σάββατο στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:19 μμ 13 minutes ago, Athkatla said: Ρουμάνικη εταιρία είναι, καλά πάει βλέπω, ο τζίρος ανεβαίνει: https://www.romanian-companies.eu/flip-technologies-srl-41451393/ Και η Foxway που συνεργάζεται η Samsung είναι εσθονική... Άρα... 🤣 Καμία ελληνική. Όποιος δεν βάλει αγγελία δηλαδή, απλά ας προτιμήσει αυτή που θα αγοράσει το κινητό σε υψηλότερη τιμή. Προς το παρόν φαίνεται ότι θα είναι η Flip, αλλά φοβάμαι ότι με το που κυκλοφορήσει το S25U θα πέσει απευθείας το προσφερόμενο ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Σάββατο στις 04:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:31 μμ (edited) Σε αυτό το μοντέλο υπηρεσίας, αν πατήσεις κλικ ότι συμφωνείς, η τιμή κλειδώνει για 15 μέρες περίπου ή κάτι τέτοιο. Για να προλάβεις να το στείλεις. Οπότε πάτα το σήμερα, και από Τετάρτη βλέπεις τι σε συμφέρει. Αν κλειδώσεις την τιμη, δεν αλλάζει, άσχετα που όσοι προσπαθήσουν να πουλήσουν το ίδιο κινητό άλλη μέρα, θα πάρουν άλλη προσφορά. Το μόνο που μπορεί να γίνει σε αυτο το μοντέλο υπηρεσίας, είναι να σου πουν, ξέρεις, εσύ μας είπες ότι η οθόνη είναι σαν καινούργια αλλά εμείς βρήκαμε αυτές τις μικρές γρατζουνιες, το σασί είναι σαν καινουργιο αλλά εμείς βρήκαμε αυτές τις γρατζουνιές κλπ (σου στέλνουν και φωτο) . Και σου λένε η προσφορά θα ηταν τοσα λιγοτερα, αν εκεινη τη μερα είχες πατήσεις τις αντίστοιχες επιλογες (πχ λίγες γρατζουνιες), οπότε τόσο μπορούμε να σου δώσουμε. Φυσικά αν δεν συμφωνείς, μπορείς να πεις ότι δεν θελεις και τότε σου το επιστρέφουν. Το μόνο που άκουσα είναι ότι αν στείλεις το original κουτι, μπορει να σου το στείλουν πίσω σε άλλο χαρτόκουτο γιατί δεν τους νοιάζει η original συσκευασία. Εγώ αν σκεφτομουν ότι θέλω να δώσω το παλιό κινητο, και η τιμή που μου βγάζει σήμερα μου άρεσε, θα πάταγα κλικ να κλειδώσω την προσφορά και θα περίμενα μερικές μέρες. Στη χειρότερη στο τέλος δεν θα έστελνα τίποτα, και δεν σου κοστίζει κάτι αυτό. Edited Σάββατο στις 04:34 μμ by sattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 10:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:55 μμ Πάντως διαβάζω από πολύ κόσμο ότι φέτος θα πάει σε Oneplus και το ίδιο βλέπω και από κάποιους Youtubers να λένε αν θέλετε να "τιμωρήσετε" τη Samsung για τις ελάχιστες αναβαθμίσεις το Oneplus είναι η κορυφαία συσκευή... Αυτή πήρα και γω με το ρολόι από Κωτσοβολο αλλά δεν το άνοιξα ακόμα θέλω να δω την παρουσίαση και μετά να αποφασίσω,κακά τα ψέματα μόνο Samsung Flagship ή Midrange (και Xiaomi midrange) έχω καταφέρει να κρατήσω καιρό..οτι άλλη συσκευή πέρασε από τα χέρια μου για κάποιο λόγο μου έδινε την αίσθηση ότι κάτι μου λείπει γιαυτό δεν είναι σίγουρος ακομα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. Σάββατο στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:18 μμ Και εγώ ήμουν έτοιμος να πάω one plus, είχα πάρει το one plus pad 2 εμπειρία σαν iPad pro ίσως και πιο smooth από iPad pro ,αλλά πρέπει να έχεις one plus τηλέφωνο για να το εκμεταλλευτεις, η εμπειρία όμως από το customer service απαράδεκτη ,πολύ τσίπιδες οι Κινέζοι,για το software δε όπως είπε και κάποιος παραπάνω νοιώθεις ότι είναι φτηνό, επειδή χρησιμοποιώ πολύ τα notes της samsung ήταν βάσανο και ξαναγύρισα πίσω ( s10 ultra),και βασικά μου δίνει λιγότερα χρήματα από την samsung για το s24 ultra ( έτσι θέλω να πιστευω θα δούμε την Τετάρτη) συν ότι τα χρήματα δεν στα αφαιρεί αμέσως από την τιμή όπως η Samsung αλλά μετά από κανένα μήνα σου κάνει cash back. Αυτά και ότι όλα στο σπίτι είναι samsung με κάνουν να πάω κατά 99% στο s25 ultra. 3 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Σάββατο στις 11:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:34 μμ 8 ώρες πριν, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά Προσφορά μέσω flip για s24u 512. Τι site ακριβώς είναι αυτο? Δεν το ήξερα. Τα 730 είναι για αριστη κατάσταση λογικά και μνήμη 512 φαντάζομαι. Η απάτη ποια είναι τώρα: Πρωτα απ ολα η πολυ χαμηλη τιμη αγορας. Ποιο πολλά θα πιάσει ένα πρεζάκι άμα το πουλήσει στην ομόνοια. Δευτερον η διαφορα τιμης αμεσης αγορας με τη καθυστερημένη. Πες οτι διαλέγεις να περιμενεις. Όταν τους το στείλεις όχι μόνο θα περιμένεις 20 μέρες για την πληρωμή, αλλα και κατά τη αυτοψία που θα κάνουν, όλο και κάτι θα βρουν για να μειώσουν την τιμή. Αν δεν δεχθείς μείωση θα τραβολογιεσαι στα ταχυδρομια. Καλύτερα να το πουλήσεις στην ιδια και παραπάνω τιμή βέβαια, σε αγγελία. Και αν γουστάρεις και τα ταχυδρομια, στέλνε και με αντικαταβολή. Έχω ξαναπετυχει άτομα και σε άλλα site όταν έβαζα αγγελία να μου λένε να δώσω το κινητό μου σε εκείνο το site. Παπαγαλάκια. Ξέρει ο sattack.. Δύο μέρες μείνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Κυριακή στις 12:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:08 πμ 33 minutes ago, EricssonyFan said: Ξέρει ο sattack.. Μπορείς να το διευκρινήσεις αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 04:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:47 πμ 5 ώρες πριν, George6633 said: Πάντως διαβάζω από πολύ κόσμο ότι φέτος θα πάει σε Oneplus και το ίδιο βλέπω και από κάποιους Youtubers να λένε αν θέλετε να "τιμωρήσετε" τη Samsung για τις ελάχιστες αναβαθμίσεις το Oneplus είναι η κορυφαία συσκευή... Έτσι λένε και στο τέλος ρεκόρ πωλήσεων πάλι η samsung... 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 05:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:48 πμ 59 minutes ago, Serafeim1981 said: Έτσι λένε και στο τέλος ρεκόρ πωλήσεων πάλι η samsung... Γιαυτό δίνει αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο μετά...Και γω από ναυαρχίδες Samsung παίρνω,αλλά αυτό το 5000mAh με ξενέρωσε...Κάντο έστω 5500mAh άλλωστε στο 24αρι προσωπικά αυτό το κλικ παραπάνω είναι που μου έλειπε.Αλλα ο καθένας με τις προτιμήσεις και τα θέλω του έχει και τις αντίστοιχες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Κυριακή στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:22 πμ Άντε να βγει επιτέλους!!! Έχω το 16 pro max εδώ και 20 ημέρες και ανυπομονώ να το ξεφορτωθώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. Κυριακή στις 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:36 πμ Άμα δεν δώσουν πιο γρήγορη κάμερα να πιάνουμε παιδιά, σκυλιά κλπ σε κίνηση και να βγαίνει σωστή φωτογραφία και όχι αυτή η θολούρα, θα κάτσω με το s23u, που έχει τα ίδια θέματα. Αυτή είναι αναβάθμιση για εμένα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Κυριακή στις 09:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:00 πμ 23 minutes ago, dimgoul said: Άμα δεν δώσουν πιο γρήγορη κάμερα να πιάνουμε παιδιά, σκυλιά κλπ σε κίνηση και να βγαίνει σωστή φωτογραφία και όχι αυτή η θολούρα, θα κάτσω με το s23u, που έχει τα ίδια θέματα. Αυτή είναι αναβάθμιση για εμένα Αυτό που περιμένω και εγώ που έχω το s21 ultra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ Γεια σας και από εμένα. Κάτοχος του S22U και έχω αποφασίσει πλέον ότι έφτασε ο καιρός να το κάνω πάσα στην σύζυγο και να πάω στο s25U. Μπορεί να κάποιος, βάσει τα όσα έγιναν πέρσι με το S24, να μας πει πως μπορούμε να ψαχτούμε για κουπόνια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Κυριακή στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:12 πμ 30 minutes ago, evripidis4 said: Γεια σας και από εμένα. Κάτοχος του S22U και έχω αποφασίσει πλέον ότι έφτασε ο καιρός να το κάνω πάσα στην σύζυγο και να πάω στο s25U. Μπορεί να κάποιος, βάσει τα όσα έγιναν πέρσι με το S24, να μας πει πως μπορούμε να ψαχτούμε για κουπόνια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ομοίως ομοίως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_ Δημ. Κυριακή στις 09:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:00 μμ 11 ώρες πριν, evripidis4 said: Γεια σας και από εμένα. Κάτοχος του S22U και έχω αποφασίσει πλέον ότι έφτασε ο καιρός να το κάνω πάσα στην σύζυγο και να πάω στο s25U. Μπορεί να κάποιος, βάσει τα όσα έγιναν πέρσι με το S24, να μας πει πως μπορούμε να ψαχτούμε για κουπόνια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ακριβώς το ίδιο και εγώ! Ανυπομονώ να το προπαραγγείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio71986 Δημ. Δευτέρα στις 06:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:00 πμ On 17/1/2025 at 2:49 ΜΜ, andreas443 said: Καλό θα ήταν ένα κουπόνι 20% εμένα μου έστειλαν λόγο γενεθλίων πριν λίγες μέρες κουπόνι 5% Καλημερα.ξερεις ποτε θα γνωρίζουμε για το κουπονι; On 18/1/2025 at 1:48 ΜΜ, kountoura said: Αν υποθέσουμε ότι η τιμή θα είναι 1500 ευρώ. Με την προϋπόθεση ότι θα πετύχουμε κουπόνι 10% και έχουμε και την δυνατότητα για τιμολόγιο δεν το λες και ότι δεν συμφέρει ακριβώς. Δηλαδή 1500 - 10%. - 24%.-100 ευρώ pandas. Από τα 1500 βρισκόμαστε πρώτη μέρα κυκλοφορίας να έχουμε s25 ultra 512 με 999 ευρώ. Ναι χάνεις χρήματα αν μεταβείς από s23 ultra s24 ultra. Ναι δεν θα προσφέρει τόσα όσα τα περισσότερα χρήματα που θα δώσεις. Αλλά παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο της Samsung με 1κ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Κάποτε άλλαζα 10 συσκευές τον χρόνο. Όταν αποφάσισα να παίρνω 1 συσκευή ανά έτος, Τα κατάφερα μόνο με Samsung εύκολα. Και με το s23 ultra και με το s24 ultra. Για μένα είναι οι πιο ολοκληρωμένες συσκευές και ας συμπαθώ pixel και oneplus. 🙂 Καλημερα.100 ευρω από τo panda πως;με ανταλλαγή παλιάς συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Δευτέρα στις 06:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:27 πμ 25 minutes ago, gio71986 said: Καλημερα.ξερεις ποτε θα γνωρίζουμε για το κουπονι; Καλημερα.100 ευρω από τo panda πως;με ανταλλαγή παλιάς συσκευής; "ναι". Έδινες παλιά συσκευή, και σου έδιναν 100 ευρώ πάνω από την εκτίμηση αν είχες αγοράσει s23 ultra /s24 ultra. Ήταν περισσότερο συμφέρον να δώσεις συσκευή που θα την εκτιμούσαν μηδέν ευρώ συν 100 πάνω από την εκτίμηση. Έπαιρνες 100 ευρώ για ένα "σκουπίδι". Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. Δευτέρα στις 10:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:00 πμ (edited) Γεια σας, με τη μνήμη τι θα παίξει σε Ελλάδα/Εyρώπη ; Θα μας έρθουν τα 512mb/1tb με 16gb ; Τί πιστεύετε ; Edited Δευτέρα στις 10:29 πμ by mspant 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:20 πμ 19 minutes ago, mspant said: Γεια σας, με τη μνήμη τι θα παίξει σε Ελλάδα/Εyρώπη ; Θα μας έρθουν τα 512mb/1tb με 16gb ; Τί πιστεύετε ; To 1TB σίγουρα. Το 512GB, μάλλον κι αυτό, έτσι λένε οι φήμες. Παντωε ότι και να γίνει θα ειναι παγκοσμίως το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts